Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sende hoşgeldinnnnn.....
nasılsın bakalımmm

hoşbulduk lapacimm uyku yetmedi sahurda ve sabah zor kalktım dun bile geç yatmama rağmen rahat kalkmıştım zor gelecek bana heralde ama kociş için kalkmam lazım

sen nasılsın doğum yapacağın hastane ozel değilmi fiyatı anlaştınızmı benim gittiğim merkezin anlaşmalı olduğu bir suru yer var ama en ucuzu normal doğumda 1800 tl miş

Günaydın kızlaaarrrr... nasılsınız? 2. sahurlar nasıl geçti? ben bugün biraz daha iyiyim,daha fazla uyudum... Ama ne kadar uyusam yetmiyor gibi.

uykusuzluk ve sıcak insanı mahfediyor zaten.. onlar olmasa daha kolay geçer eminim...
benim özel sağlık sigortam var.. %100 karşılıyor. o nedenle fiyat konusuna girmedik..sormuştum fiyatlarını ama unuttum... =)

Günaydın kızlaaarrrr... nasılsınız? 2. sahurlar nasıl geçti? ben bugün biraz daha iyiyim,daha fazla uyudum... Ama ne kadar uyusam yetmiyor gibi.

ay gaye ya herkesde aynı dert.. uykusuzluk =(( ne yapıcaz bilmem
senin şu ttnet bağlantısının ismi nedir? baktım sitesinde göremedim... iyice bir araştırmak istiyorum... gayet uygun görünüyor fiyatı falan da

gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmm
edutun eşi eve girer..bir bakarki edut yarı çıplak yatakta yanında da kapıcı ohaoldumsmile
gelde açıkla durumu kaydirigubbakcemile3 çık işin içinden
:roflol: delikafadulden :mymeka:
koptum edutum yaaa... bısey degıl Allah korumus hakkaten hadı kapıcı degılde baska bıorı gorup anahtarı gırseydıııı
esın de korkmakta haklı valla
hep sasırırım boyle uyuyanlara kuş uykulu bırı olarak ...
nası duymuysunuz kı bana saka gıbı gelıo valla bilmiyorumkismile

günaydııınn kıslarrrrrrrrrrrrrr

kııız gunaydın
sen hıc gırmıon yıne bı slm verıp kacıon cokmu yogunsun yoksaa

valla benım ılk gun daha ıyıydı
ama bugun hava daha sıcaktı sanırım o yuzden gece cok zor gectı
esım gıdınce de 1 saat uyudum sabah ıyı oldu

herkese selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sana da selam hosgeldınn

edutum ne iş hala gelmemıs reglın
valla sıkıcı bılıyorum beklemek bı bekledıkce de hem umıtlenıo ınsan hem korkuyo kotu bısey mı var dıye sonra ıyıce dengesıze baglıo maalesef sempatiksalakcinni

zati iftar geç yapılıo nasıl yiyip yattınız ayol acıkmıoki insan

evet ben zorla yedım sahurda ama mecbur yanı oole olunca da cok rahatsız ettııı

kızlar ıstanbullular sahurdan sonra deprem hıssettınızmıııı
ben hıssettım face de de bırı yazmıs ama son deprem sayfasına bkıom aynı saatte sadece balıkesırde 4.8 olmus
valla rıhter olucam yakında bu da hıssedılırmı yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…