- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.341
günaydııınn kıslarrrrrrrrrrrrrr
gunaydın hatunlarrr
sende hoşgeldinnnnn.....
nasılsın bakalımmm
hoşbulduk lapacimm uyku yetmedi sahurda ve sabah zor kalktım dun bile geç yatmama rağmen rahat kalkmıştım zor gelecek bana heralde ama kociş için kalkmam lazım
sen nasılsın doğum yapacağın hastane ozel değilmi fiyatı anlaştınızmı benim gittiğim merkezin anlaşmalı olduğu bir suru yer var ama en ucuzu normal doğumda 1800 tl miş
Günaydın kızlaaarrrr... nasılsınız? 2. sahurlar nasıl geçti? ben bugün biraz daha iyiyim,daha fazla uyudum... Ama ne kadar uyusam yetmiyor gibi.
uykusuzluk ve sıcak insanı mahfediyor zaten.. onlar olmasa daha kolay geçer eminim...
benim özel sağlık sigortam var.. %100 karşılıyor. o nedenle fiyat konusuna girmedik..sormuştum fiyatlarını ama unuttum... =)
guya eşim sigortacı hep yaptıralım yaptıralım dedik doğumda ozelde olur die atlata atlata zaman geçti sonra bebk duşunmeye başladık ya hemen olursa zaten doğumu karşılamaz die yaptırmadık bir yıl sonra karşılıorya özel sigortalar doğumu.meğer bir yıl sonra geldi bizim sıpa nerden bilek olmadı yani ama çok pişmanım özel sigorta yaptırmadığıma
:roflol: delikafadulden :mymeka:edutun eşi eve girer..bir bakarki edut yarı çıplak yatakta yanında da kapıcı ohaoldumsmile
gelde açıkla durumu kaydirigubbakcemile3 çık işin içinden
günaydııınn kıslarrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlaaarrrr... nasılsınız? 2. sahurlar nasıl geçti? ben bugün biraz daha iyiyim,daha fazla uyudum... Ama ne kadar uyusam yetmiyor gibi.
günaydın Gaye, Gültun hoşgeldiniz
valla ben dün sahura kalkmadım, yedik yattık, gece kalkıp su içtik bir tek
herkese selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zati iftar geç yapılıo nasıl yiyip yattınız ayol acıkmıoki insan
herkese selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim kıslar çok şükür sıcakla uğraşıyoss odam çok sıcak olduğu için hep başka odadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?