Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın Ayselim hoşgeldin hepimizin tahmin ettik ama dediğin gibi umut veripde üzülmesini istemedik Edutcanın ama neyseki güzel bi haber verdi Allah devamına erdirir inşallah

günaydın şekerler
bende gece müjdeli haberi okuyunca çok sevindim
dün tahmin etmiştim hamile olduğunu ama umut vermek istemedim
çok sevindim süper yaaa

günaydın ayselimm... nasılsınnn?
oğluşun nasıl? siz isim bulmuşmuydunuz kuzuya?
edut bi gelsede güzel haberlerle şöyle bi şenlensek

günaydın ayselimm... nasılsınnn?
oğluşun nasıl? siz isim bulmuşmuydunuz kuzuya?
edut bi gelsede güzel haberlerle şöyle bi şenlensek

iyiyim canım
ayak şişmelerim azaldı biraz daha rahatım
ama bu sabah uyandığımdan beri sağ bacağım çok kötü ağrıyor kramp giriyor arada ondan kaynaklanıyor sanırım
oğlum bol hareketli özellikle uyuma saatlerimde bazen beni uyutmuyor sürekli içeride çalışma halindekaydirigubbakcemile3
isim bulduk Ataberk koyacaz inş.
hayırlısı ile bi dünyaya gelsin oğluşum

günaydın Ayselim hoşgeldin hepimizin tahmin ettik ama dediğin gibi umut veripde üzülmesini istemedik Edutcanın ama neyseki güzel bi haber verdi Allah devamına erdirir inşallah

ne yalan söyleyeyim beyaz akıntım var dediğimde içimden dedim ki bu kız hamile:CüvCüv:

günaydın herkişlere...............................
edutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ollllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: canım hayırlı haberlerle gel inşallah değerlerinde yükselecek allahım nasıl mucizeler yaratıyorsun şükürler olsun o raporlarda böyle patlar işte.....

ay hadi çok sevindim şişliklerine...cidden kötü yani..bi kaç kez şişti benimkiler ama feci bişiymiş yani...
kramp bende de çok oluyor =((((( resmen kilitleniyo bacağım..oynatamıyorum..feci ağrı saplanıyo...bir kaç ayrı dr a sordum ne yazıkki çaresi yok.. hemen masaj yapınca geçiyo ancak..eşimde alıştı hemen masaj yapıyo da geçiyo... bazen bi krampın etkisi 2-3 gün sürüyo =(

EDUTUUMMMMMM Şeniz

tuylerim dikeeen dikeeen olduuu çok guzelll daha yeni işe geldim ve hbre bakmak için direk burayı açtım allahım şükürler olsunnnnnn edutcanda hamileeee :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:

süper yaa çok ama çooook sevindim duada etmiştim allahım hamilelik nasip et uzulmesin diee çok şükürrrr

halev lapaci eda gunaydııınnnnn kıslar bu mübarek cuma gunune bu guzel hbrle başlamak süpperrr nasıl sevindim :sm_cool:

bende de kilitlenme falan ara ara oluyordu ama bu sabah baya bi kötü oldum
üzerine basamıyordum biraz hareket ve masajla düzeldi

bende de kilitlenme falan ara ara oluyordu ama bu sabah baya bi kötü oldum
üzerine basamıyordum biraz hareket ve masajla düzeldi

bende çok fazla oluyo maalesef =(((
üstüne basmayı geçtim hareket ettiremiyorum... öylece kalıyo bacağım.. ayağımda oluyo, tabanımda, bacak kaslarımda....
2 haftam kaldı..sonra doğum iznine çıkcam..evde olmayı çok istiyorum =) artık iyice sıkıldım işten güçten =)

lorkeee..... hamileyim...ama değerim çok düşük

canım yaaaaa o kadar sevındım kı valkla aglıyorum suannnn senağlama

aksam evde degıldım gece geldık acamadım esımın yanındaaaa
yaaa canım benım bak umıtsızlıge dusmememk lazımmıs ...
Allah hayırlı mubarek etsın ınsallah degerın katlanarak artar
:teytey:

sıra sizede gelecek.... =)
sana, helvaya, kıvırcık hatuna......
hep dua ediyorum sizler için tek tek... rabbim sizi çok betletmesin diye.. kabul olsun inş dualar şu mübarek ayda...

canım olsun hakkında hayırlısı bakalım
ınsallah zaten senın zamanın eyluldeydı yaa unutma :Saruboceq:

hep dua ediyorum sizler için tek tek... rabbim sizi çok betletmesin diye.. kabul olsun inş dualar şu mübarek ayda...

ınsallah canım yaa valla kac kısı kaldıkkı surda...
dun sancım arttı kan vermıcem sanırım sızı de yordum butun gun falan yazdı yaaa
dedım heralde vermıcek
ama sabah bu haberı gorunce suan hala şoktayımm Rabbım cok buyuk yaa
en daraldıgı anda nasıb ettı ıste ne guzel

ya bızım mukabele 11 de baslıo baslamadan gelse keskeee
ya ılac falan verır dımı doktor tutunması ıcın bıseyler yapılabılıo mu yada degerının artması ıcın

yıne gordukkıııı morfolojıymıs pkoymus hıkaye gercekten
Rabbım dılerseee hersey oluyor cok sukur ınanmak lazım sadece

günaydın lorkee, eda, gültun hoşgeldiniz canlarım

sağol tatlım inşallah en kısa zamanda hayırlısını verir güzel Allahım

günaydın lorkee, eda, gültun hoşgeldiniz canlarım

sağol tatlım inşallah en kısa zamanda hayırlısını verir güzel Allahım

günaydın canım hoşbulduk kızlar hazırlanın çok az vaktiniz kaldı yakında hepimiz birer anne adayı olcaz halevim lorkem kvrckım az kaldı ben inanıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…