Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sabah kalktım komsular gelmeden evı supurup toz alayım dıyeee
sonra uyurum 1 saat dedım ama suan uyku muyku kalmadı valla gozumde
ne guzel bı cuma oldu hakketn masalllah arkası gelır ınsallah

günaydın lorkee, eda, gültun hoşgeldiniz canlarım
sağol tatlım inşallah en kısa zamanda hayırlısını verir güzel Allahım
gunaydın canım san daaa senın kac gunun kaldı bakalım ıgne olalı kac gun olduuu

günaydın canım hoşbulduk kızlar hazırlanın çok az vaktiniz kaldı yakında hepimiz birer anne adayı olcaz halevim lorkem kvrckım az kaldı ben inanıyorum.....

ınsallah canım ınsallah sureklı duaedıyorum
sahurda ıftarda her namazdan sonra hep duamda var Rabbım hayırlı zamnada hayırlı evlat versın
verıp ımtıhan etmesın

günaydıın kıslarrr süperrrrrrrrrrrrrr bi haberrr dimiii yirim ben edutumu inşallahhh tutunurr datlı bebişimisss
LAPACIIIIM kramp magnezyum eksikliğinden oluyormuş ve hurma magnezyum bakımından çok zenginmişşş

bende sıkıldım evimde olmak en önemlisi artık dinlenmek istiyorum
şansımıza çok sıcak yaz geçiyor dayanılması zor oluyor
geceleri bunlaıyorum uyku uyuyamıyorum
tam uyudum derken ramazan davulcusu başlıyor
sonra tekrar uyudum derken telefon alarmı başlıyor

az kaldı azz sıra sizlerde bol bol halay çekecez

millet günaydınnnnn
ya ben niye adet olmadım benim adet gün hatta saat sekmez di
gögüs uçlarımın sızısından ölcem şimdi ama gelen giden yok dün akşam eşimin ısrarları sonucu test yaptım ama negatif çıktı tam adet günü negatif çıktıysa negatiftir demi düzelmez sonra

bittem nbr nasıl gidior 2li taramanı yaptırdınmı?

hiç belli olmaz canım
bugün inş. gelmez kırmızılarda yarın bi kan testi yaptırırsın canım,
bak edutun günü geçtiği halde kande değeri düşük çıkmış geç döllenme olabiliyor
aslında Rabbim ol dedikten sonra oluyor tatlım

canım valla dun hamıle bı arkadasımdaydık o da dıo kı ne yap et su aralar hamıle kal
eger dıo subata kadr kalmazsan da 3 ay korun dıo
cook zor oluyo sıcakta hamılleık vs dıo
Allah yardımcınız olsun
bende dedım valla hayırlısı ıle olsun da ne zaman olursa olsun katlanıcaz artık boshayallersmile

canım tam adet gunu test yanlıs olabılır tabıkı
bak edutun 3 gun gectı kan degerı 10 kusur cıkmıs bunun ıdrarda cıkmamaması cok normal
ama sen yıne de acele etme ptesı ye kadr bekle o gunde gıder kan verırsın olmazmı

günaydın canım edutttada gorduğun gibi hiç belli olmuor onunda daha idrara geçmemiş negatif çıkıodu hakkında hayırlısı olsun kvrckım

kızım bıde kendın dıon bak aksam yapmıssın testı
aksam zaten dogru cıkmama ıhtımalı cok yuksek sanırım
o yuzden sen bekle ptesıyı bekleyemezsen yarını bekle en azından

günaydın canım edutttada gorduğun gibi hiç belli olmuor onunda daha idrara geçmemiş negatif çıkıodu hakkında hayırlısı olsun kvrckım
ama kızlar o pkoluydu ne zaman yumurtladıgı belli olmuyo ki o yüzden geç döllenme olabilir ama benim ki belli

ya allahın işini görüyosunuz demi
aşılamaya bile umutla nakmıyodu ben pkoluyum eşimin spermleri iyi degil kesin tüp bebek falan diyodu zaten aşılamayı da tüp bebek için formalite icabı yaptırcaktı ama bakın rabbim ne güzel bir umut verdi
doktora mı gitti ki o ne zaman gelir ki

ya b ide ben akşam tahlil yaptıgımda gece 12ydi ve iki damla idrar geldi sadece 5 dakika önce gitmiştim çünkü lavaboya bu yüzdende çıkmamış olabilir demi
bu sefer umudumu yitirmek istemiyorum kırmızıları görsem bile

AYSELİMM
sen naptın bacakların hala şişiyor mu bacakları şişenin bebegi erken olurmuş
bizim gelinde senle aynı hamiş kaldı fena bacagı ayagı şişiyo doktor senin çocuk erken olur hazırlıklarınızı yapın demişte

kızım bıde kendın dıon bak aksam yapmıssın testı
aksam zaten dogru cıkmama ıhtımalı cok yuksek sanırım
o yuzden sen bekle ptesıyı bekleyemezsen yarını bekle en azından

ona bakarsan gayede 1 gün önce yaptı testi hemen kopkoyu kırmızı çıktı hemde gün içinde yaptı sabah degil

bu arada tatlişkom ben 70.5 oldum kaydirigubbakcemile2

bitterim magnezyum testi yaptırmıştım ben... türk kadınlarına göre hayli yüksek çıktı... sorun yok yani.. hurmayıda günde 4-5 tane mutlaka yiyorum çünkü hemeroidim var..kabızlık var...
yinede kramplar da var... dr yapıcak bişi yok dedi =(

ay aysel sorma yyaaa... haftalardır uyku yok bende... 11 gibi yatıyorum 1 de uyanıyorum..ter su içinde... kalkıp duş alıyorum yoksa uyumak mümkün değil.. tekrar yatıyorum... tam uyuyorum ramazan davulcusu başlıyo.. tekrar kalkıp duş alıyorum çünkü yine su içinde uyanmış oluyorum... tekrar yatıyorum 6 da kalkıyorum..duş alıp işe gitmek için hazırlanıyorum.. haftalardır hep aynı =((( hiiiççç uyku yok... yarın anneme gidicem..klima var onlarda.. bir gece bari uyuyayım yyaa kilamlı odada =((((

tabıkı canım onun da etkısı olabılır
dıom ya umudunu kaybetmıcen ama sonucu negatıf olursa da uzulmıcen bız bunu basarabılıyoruz artık kaydirigubbakcemile5

ona bakarsan gayede 1 gün önce yaptı testi hemen kopkoyu kırmızı çıktı hemde gün içinde yaptı sabah degil

bu arada tatlişkom ben 70.5 oldum kaydirigubbakcemile2

tamam canım hemen duzeltıyorum
masallahın var senınde
gercı ramazanın ılk gunlerı verdıgımız kılolar yanıltıcıymıs
su kaybedıoz ya yag kaybetmıoz hemen
ramazan sonunda bellı olcak halımız bakalım

kıvırcık hatun.. hoşgeldiinnnnnn.......
rabbim verdikten sonra herşey bahaneeeeee...bnuu defalarca söyledik.... spermi çookk düşük olup bebeği olan yokmu? var... pkolu olup bebeği olan yokmu? var.... yıllarca tüp bebek deneyip olmayan sonra kendiliğinden hamile kalan yok mu? ee o da var.. demekki herşey rabbimin takdirine bağlı.. o dilerse en imkansız olur.. dileemzse ne yapsanda olmaz.....
sizinde sıranız gelecek..sabırlı olup allahtan dilemek gerek....
şişlik ile erken doğum ilişkisini ilk kez duyuyorum... benim bi arkadaş doğum yaptı... 5. ayda ödem yaptı vücudu..feci şişti bacakları falan... ama tam gününde normal doğumla çokda kolay doğurdu bebeğini... her türlü örnekler var..

günaydın canım hoşbulduk kızlar hazırlanın çok az vaktiniz kaldı yakında hepimiz birer anne adayı olcaz halevim lorkem kvrckım az kaldı ben inanıyorum.....

inşallah canım Allah büyük umarım bizide duyar da bu güzel haberleri bizlerde paylaşırız hayırlısı olsun her zaman

canım daha hafta başı pazartesi vuruldum iğneyi hayırlısı bakalım bizde sonuç ne olacakboshayallersmile

ıgneden sonra 14. gun 23 agustos oluyor yanı
senın ıcın de o zamanı beklıyoruz hayırlısyla ılk denme de tutmustur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…