- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.561
gunaydın canım san daaa senın kac gunun kaldı bakalım ıgne olalı kac gun olduuugünaydın lorkee, eda, gültun hoşgeldiniz canlarım
sağol tatlım inşallah en kısa zamanda hayırlısını verir güzel Allahım
günaydın canım hoşbulduk kızlar hazırlanın çok az vaktiniz kaldı yakında hepimiz birer anne adayı olcaz halevim lorkem kvrckım az kaldı ben inanıyorum.....
bende çok fazla oluyo maalesef =(((
üstüne basmayı geçtim hareket ettiremiyorum... öylece kalıyo bacağım.. ayağımda oluyo, tabanımda, bacak kaslarımda....
2 haftam kaldı..sonra doğum iznine çıkcam..evde olmayı çok istiyorum =) artık iyice sıkıldım işten güçten =)
canım yaaaaa o kadar sevındım kı valkla aglıyorum suannnn senağlama
aksam evde degıldım gece geldık acamadım esımın yanındaaaa
yaaa canım benım bak umıtsızlıge dusmememk lazımmıs ...
Allah hayırlı mubarek etsın ınsallah degerın katlanarak artar
:teytey:
günaydıın kıslarrr süperrrrrrrrrrrrrr bi haberrr dimiii yirim ben edutumu inşallahhh tutunurr datlı bebişimisss
LAPACIIIIM kramp magnezyum eksikliğinden oluyormuş ve hurma magnezyum bakımından çok zenginmişşş
millet günaydınnnnn
ya ben niye adet olmadım benim adet gün hatta saat sekmez di
gögüs uçlarımın sızısından ölcem şimdi ama gelen giden yok dün akşam eşimin ısrarları sonucu test yaptım ama negatif çıktı tam adet günü negatif çıktıysa negatiftir demi düzelmez sonra
canım valla dun hamıle bı arkadasımdaydık o da dıo kı ne yap et su aralar hamıle kalbende sıkıldım evimde olmak en önemlisi artık dinlenmek istiyorum
şansımıza çok sıcak yaz geçiyor dayanılması zor oluyor
geceleri bunlaıyorum uyku uyuyamıyorum
tam uyudum derken ramazan davulcusu başlıyor
sonra tekrar uyudum derken telefon alarmı başlıyor
az kaldı azz sıra sizlerde bol bol halay çekecez
millet günaydınnnnn
gögüs uçlarımın sızısından ölcem şimdi ama gelen giden yok dün akşam eşimin ısrarları sonucu test yaptım ama negatif çıktı tam adet günü negatif çıktıysa negatiftir demi düzelmez sonra
millet günaydınnnnn
millet günaydınnnnn
hiç belli olmaz canım
bugün inş. gelmez kırmızılarda yarın bi kan testi yaptırırsın canım,
bak edutun günü geçtiği halde kande değeri düşük çıkmış geç döllenme olabiliyor
aslında Rabbim ol dedikten sonra oluyor tatlım
canım valla dun hamıle bı arkadasımdaydık o da dıo kı ne yap et su aralar hamıle kal
eger dıo subata kadr kalmazsan da 3 ay korun dıo
cook zor oluyo sıcakta hamılleık vs dıo
Allah yardımcınız olsun
bende dedım valla hayırlısı ıle olsun da ne zaman olursa olsun katlanıcaz artık boshayallersmile
canım tam adet gunu test yanlıs olabılır tabıkı
bak edutun 3 gun gectı kan degerı 10 kusur cıkmıs bunun ıdrarda cıkmamaması cok normal
ama sen yıne de acele etme ptesı ye kadr bekle o gunde gıder kan verırsın olmazmı
ama kızlar o pkoluydu ne zaman yumurtladıgı belli olmuyo ki o yüzden geç döllenme olabilir ama benim ki belligünaydın canım edutttada gorduğun gibi hiç belli olmuor onunda daha idrara geçmemiş negatif çıkıodu hakkında hayırlısı olsun kvrckım
kızım bıde kendın dıon bak aksam yapmıssın testı
aksam zaten dogru cıkmama ıhtımalı cok yuksek sanırım
o yuzden sen bekle ptesıyı bekleyemezsen yarını bekle en azından
günaydıın kıslarrr süperrrrrrrrrrrrrr bi haberrr dimiii yirim ben edutumu inşallahhh tutunurr datlı bebişimisss
LAPACIIIIM kramp magnezyum eksikliğinden oluyormuş ve hurma magnezyum bakımından çok zenginmişşş
bende sıkıldım evimde olmak en önemlisi artık dinlenmek istiyorum
şansımıza çok sıcak yaz geçiyor dayanılması zor oluyor
geceleri bunlaıyorum uyku uyuyamıyorum
tam uyudum derken ramazan davulcusu başlıyor
sonra tekrar uyudum derken telefon alarmı başlıyor
az kaldı azz sıra sizlerde bol bol halay çekecez
tabıkı canım onun da etkısı olabılırya b ide ben akşam tahlil yaptıgımda gece 12ydi ve iki damla idrar geldi sadece 5 dakika önce gitmiştim çünkü lavaboya bu yüzdende çıkmamış olabilir demi
bu sefer umudumu yitirmek istemiyorum kırmızıları görsem bile
ona bakarsan gayede 1 gün önce yaptı testi hemen kopkoyu kırmızı çıktı hemde gün içinde yaptı sabah degil
bu arada tatlişkom ben 70.5 oldum kaydirigubbakcemile2
günaydın canım hoşbulduk kızlar hazırlanın çok az vaktiniz kaldı yakında hepimiz birer anne adayı olcaz halevim lorkem kvrckım az kaldı ben inanıyorum.....
gunaydın canım san daaa senın kac gunun kaldı bakalım ıgne olalı kac gun olduuu
ınsallah canım ınsallah sureklı duaedıyorum
sahurda ıftarda her namazdan sonra hep duamda var Rabbım hayırlı zamnada hayırlı evlat versın
verıp ımtıhan etmesın
inşallah canım Allah büyük umarım bizide duyar da bu güzel haberleri bizlerde paylaşırız hayırlısı olsun her zaman
canım daha hafta başı pazartesi vuruldum iğneyi hayırlısı bakalım bizde sonuç ne olacakboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?