- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.761
nasıl oluyo o ya ben 7 buçuga dayanamıyorum´sahurda 4,35 e kadar -tatlicadiarzu-
kizlar yaa hemen sinirleniyorum bu aralar bana n oluyor boyle daha eski nesem yokk .. hakkatten dayanamiyorum artikk.. kusurabakmayin arkadaslarr
lorkem ,gayem lapaci,bebiskomm,diger arkadaslarohaoldumsmile
edutcanay yazık valla.....
kizlar burda iftar kacta biliyonuzmuu 9 A 10 KALAakannehirakannehir
Canlarım sayfa kalabalıklaştı ama benim çıkma vaktim geldi öpüyorum hepinizi pazartesi görüşürüz iyi haftasonları sizleri seviyorum anacım bayyyyyyyyyyy
nasıl oluyo o ya ben 7 buçuga dayanamıyorum[/QUOTE
canim birde 5 de ise gittimm .. inanairmisin koskoca fabrikada 3 kissi oruc tutuyozz yaa dedim n oluyoruzz , yasi gelmis insanlar bileee ..hayret ettimm.. neyse kimsenin seyi beni ilgilendirmezde cok uzuldum hakkattennbilmiyorumkismile]
sagol canim allah razi olsunnnŞenizyerimsenibenolsun canım sakın ol arada hepımıze oluo her gunumuz aynı gecmıokı
normal syeler bunalr bız senı bılıoz ama sen de bızı bılıosun
ole merhaba deyınce kaale almamazlık yapmayız hcbırımız ok yerimseniben
bizde seni opuyoruz anacimm iyi hafta sonlaii byyyyyyyyyCanlarım sayfa kalabalıklaştı ama benim çıkma vaktim geldi öpüyorum hepinizi pazartesi görüşürüz iyi haftasonları sizleri seviyorum anacım bayyyyyyyyyyy
evet canim yaa .allahim sabrini veriyoda burda daha bir zor oruc tutmak . yabancilar bile ozurdiliyor yanimda yemek yerken ama turklerr habur supur goturuyolar vallahiiialsanaalsanasmileaaaannnaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm akannehir
allah kolaylık versin......
canim sende bir kan testi yapsaan simdi olmazmi .hic olmazsa orda hemen yapiyolar burdaki gibi kosul koymuyolar one .hic olmazsa icin rahat olurropuyorumnanaktanya kızlar benim 3 gündür ateşim 37.0 acaba hastamıyım yoksa bu bir gebelik belirtisimidir
güle güle canim bebise ve kendine iyi bakk ..:hooray:a.s.bende kaçayım artık.. ancak giderim...
herkes kendine iyi baksın..
hayırlı iftarlar....
ptesi görüşmek üzereeeeeee
oooo Allah kolaylık versın canımkizlar burda iftar kacta biliyonuzmuu 9 A 10 KALAaakannehirakannehir
ya kızlar benim 3 gündür ateşim 37.0 acaba hastamıyım yoksa bu bir gebelik belirtisimidir
nasıl oluyo o ya ben 7 buçuga dayanamıyorum[/QUOTE
canim birde 5 de ise gittimm .. inanairmisin koskoca fabrikada 3 kissi oruc tutuyozz yaa dedim n oluyoruzz , yasi gelmis insanlar bileee ..hayret ettimm.. neyse kimsenin seyi beni ilgilendirmezde cok uzuldum hakkattennbilmiyorumkismile]
sagol canim allah razi olsunnnŞenizyerimseniben
canım kımsenın ne durumda oldugunu bılemezsın yada nası ınandıgını nası dusundugunu
o yzuden sen sana dusenı ve ınandıgını yap Allah mukafatını verır elbet
bende optum kizlar sizi .hayirli iftarlar herkese . kendinize iyi bakina.s.
ewet iy fikir aslindaa zemuszemuszemuszemushic aklima gelmemmistibilmiyorumkismilesana da hayırlı ıftarlarrr
kız o saatte yıyınce ne ara erıtıyonuz
sen calısmaları arttır bari ramazandaaa aklinialirimsmile delikafadulden
haklısın ya buna güvenmemek lazım lorkem saçmalıyorum işte
ezana 3 dakika kala olucagımı unutmuşum
ben kaçtım kızlar
fıstık ezana 3 dakika kala baktım tertemizdim adet olmadım naber zemuszemuskıvırcıkım sacmaladıgın falan yok tabııkı
ates olcuyu mıllet anlamak ıcın ben hıc denemedım bılmem
ama okudugum kadarıyla ole yazmıslardı baska bı topıkte
delı delı seyler yazma bak sevıyorum senı uzme benı olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?