Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kizlar yaa hemen sinirleniyorum bu aralar bana n oluyor boyle daha eski nesem yokk .. hakkatten dayanamiyorum artikk.. kusurabakmayin arkadaslarr

lorkem ,gayem lapaci,bebiskomm,diger arkadaslarohaoldumsmile

olsun canım sakın ol arada hepımıze oluo her gunumuz aynı gecmıokı
normal syeler bunalr bız senı bılıoz ama sen de bızı bılıosun
ole merhaba deyınce kaale almamazlık yapmayız hcbırımız ok yerimseniben

Canlarım sayfa kalabalıklaştı ama benim çıkma vaktim geldi öpüyorum hepinizi pazartesi görüşürüz iyi haftasonları sizleri seviyorum anacım bayyyyyyyyyyy

ya kızlar benim 3 gündür ateşim 37.0 acaba hastamıyım yoksa bu bir gebelik belirtisimidir

Canlarım sayfa kalabalıklaştı ama benim çıkma vaktim geldi öpüyorum hepinizi pazartesi görüşürüz iyi haftasonları sizleri seviyorum anacım bayyyyyyyyyyy
bizde seni opuyoruz anacimm iyi hafta sonlaii byyyyyyyyy
aaaannnaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm akannehir
allah kolaylık versin......
evet canim yaa .allahim sabrini veriyoda burda daha bir zor oruc tutmak . yabancilar bile ozurdiliyor yanimda yemek yerken ama turklerr habur supur goturuyolar vallahiiialsanaalsanasmile
ya kızlar benim 3 gündür ateşim 37.0 acaba hastamıyım yoksa bu bir gebelik belirtisimidir
canim sende bir kan testi yapsaan simdi olmazmi .hic olmazsa orda hemen yapiyolar burdaki gibi kosul koymuyolar one .hic olmazsa icin rahat olurropuyorumnanaktan

kizlar burda iftar kacta biliyonuzmuu 9 A 10 KALAaakannehirakannehir
oooo Allah kolaylık versın canım
ısvecde falan da 10 da ıftar yapıyolarmısss

hersey olabılır kıvırckım ama en saglıklı ates olcme yontemı uyandıgında yataktan kalkmadan olctugun atess.
sen buna goremı olctun acaba
yoksa bılıyorssun gun ıcınde cesıtlı sebeplerden cıkıp dusebılıo

haklısın ya buna güvenmemek lazım lorkem saçmalıyorum işte
ezana 3 dakika kala olucagımı unutmuşum

haklısın ya buna güvenmemek lazım lorkem saçmalıyorum işte
ezana 3 dakika kala olucagımı unutmuşum

ben kaçtım kızlar

kıvırcıkım sacmaladıgın falan yok tabııkı
ates olcuyu mıllet anlamak ıcın ben hıc denemedım bılmem
ama okudugum kadarıyla ole yazmıslardı baska bı topıkte

delı delı seyler yazma bak sevıyorum senı uzme benı olumunekankayizsmile

fıstık ezana 3 dakika kala baktım tertemizdim adet olmadım naber zemuszemus
bugün kociş nöbetçi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…