- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.781
ya kızlar nerdesiniz
hala kırmızılar gelmedi
resmen gaye gibi gaz bombasına döndüm arttıkça arttı gazım sol kasıgımda batmalar da oluyor
ama sabah test yaptım yine negatif çıktı uffffffffffff
ben napcam şimdi hamile degil miyim yani ilk defa bu kadar yakınlaşmışken bebege kırmızıları görmek istemiyorum
ama olsaydı çıkmazmıydı şimdiye kadar normalde 27. gün olmam gerekiyordu bugün 29. gün
kvrckım git kan ver...benimde testte çıkmamıştı..belki bende ilk başta kan verseydim korurudum bebişi o zaman benimle kalırdı...en azından emin olursu durma hadii
günaydın canım benimmmmmmgünaydın
fıstıklar
eduta katılıyorum kvrck bence bugün bi kan testi yaptır
edutum sen nasılsın canım?
günaydın tatlım ne işin var cumartesi senin burda nasılsın bakiiim
tatlım ya sen kaçıncı gün olman gerekiyodu kaçıncı gün tahlil yaptırdın
ben daha iyiyim...aklıma gelince azcık buruluyorum ama kocişim bana yoğun bir hafta sonu programı yaptı....telefonum bozuk telefon alacak bana...
demin size bunarı yazarken sinsi sinsi gelip suratıma traş fırçasındaki köpüğü sürdü şimdi banyoya kaçtı...az sonra geberticem onu....hakkınızı helal edin...kocaman çocuğum var benim zaten
günaydın canım benimmmmmm
bilmiyorum tatlım ya şimdi haftasonu gidip acile kan versek herkes eşime aaa bebekmi bekliyosunuz günü mü geçti sonuç ne diye arayıp duracaklar haber çabuk yayılır sonra sonuç negatif çıkarsa eşim üzülcek ben daha üzülcem
ama bi taraftanda hiç sekmezdiki adetim 2. gün bugün geçeli bi kaç gün daha beklesem belki sınav stresi falan gecikmiştir desem bu seferde edut canın dedigi aklıma geliyo napcamı bilemedimmmmmmm
ya ama test bariz tek çizgiydi öyle şüpeye yer vermiycek şekilde
bak kuzum...benim 9 unda gelecekti 3 gün geçicince yaptırıdım...evet belki kocan üzülecek ama sen benim gibi üzülürsen nolacak.....
bizde istabula gideceğiz, arkadaşlarla tatil planı yapacağız, o yüzden otel bakıyorum...kızlar giderken acaba diyorum bir kan verip baksammı....aslında gördüm o sancıyla gitti ama bir umut....
ben daha iyiyim...aklıma gelince azcık buruluyorum ama kocişim bana yoğun bir hafta sonu programı yaptı....telefonum bozuk telefon alacak bana...
demin size bunarı yazarken sinsi sinsi gelip suratıma traş fırçasındaki köpüğü sürdü şimdi banyoya kaçtı...az sonra geberticem onu....hakkınızı helal edin...kocaman çocuğum var benim zaten
edutum süpper ozaman git eglen hadi tadını çıkar fazlasıyla hakettin kuzum opuyorumnanaktan
bence hiç gitme doktora giden gitmiş yeni umut yeni heyecan yapma önündeki maça bak sen bu maçtan öncede deşarj ol azcık
ama içinde kalıcaksa git için tamamen temizlenmiş mi neler olmuş ögren hem doktorunu bilgilendirirsin belki ilaç falan verir
haklısın barays cım ya ama ne biliyim işte çıksa idrarda çıkardı işte diye de düşünmüyo degilim
ya iğne olup olmamakla ilgili benim kaygım...belkide ay sonuna yine hamile kalırım aşılamadan:))) tatilde gebiş olurum
SELAM KIZLAR NASSINIZ..
CMTS CALISANLAR GRUBUNDANIM BUGUN.
ŞEKERCİM BENCE DE GİT TESTİNİ YAPTIR ICIN RAHAT ETSIN.
EDUTCUM İYİYİM KUSUM SEN NASILSIN TATİL VAR GALİBA YAKINDA sırnaşık şey
SELAM KIZLAR NASSINIZ..
CMTS CALISANLAR GRUBUNDANIM BUGUN.
ŞEKERCİM BENCE DE GİT TESTİNİ YAPTIR ICIN RAHAT ETSIN.
EDUTCUM İYİYİM KUSUM SEN NASILSIN TATİL VAR GALİBA YAKINDA sırnaşık şey
bayram sonrası haftası ama yer yok kuzu....magis life woter worldde kalmış anam orasıda 772 odalı ne kalabalık olur...sen nasılsın
bayram sonrası haftası ama yer yok kuzu....magis life woter worldde kalmış anam orasıda 772 odalı ne kalabalık olur...sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?