Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya kızlar nerdesiniz
hala kırmızılar gelmedi
resmen gaye gibi gaz bombasına döndüm arttıkça arttı gazım sol kasıgımda batmalar da oluyor
ama sabah test yaptım yine negatif çıktı uffffffffffff
ben napcam şimdi hamile degil miyim yani ilk defa bu kadar yakınlaşmışken bebege kırmızıları görmek istemiyorum
ama olsaydı çıkmazmıydı şimdiye kadar normalde 27. gün olmam gerekiyordu bugün 29. gün

kvrckım git kan ver...benimde testte çıkmamıştı..belki bende ilk başta kan verseydim korurudum bebişi o zaman benimle kalırdı...en azından emin olursu durma hadii

kvrckım git kan ver...benimde testte çıkmamıştı..belki bende ilk başta kan verseydim korurudum bebişi o zaman benimle kalırdı...en azından emin olursu durma hadii

günaydın tatlım ne işin var cumartesi senin burda nasılsın bakiiim
tatlım ya sen kaçıncı gün olman gerekiyodu kaçıncı gün tahlil yaptırdın

günaydın
fıstıklar
eduta katılıyorum kvrck bence bugün bi kan testi yaptır
edutum sen nasılsın canım?
günaydın canım benimmmmmm
bilmiyorum tatlım ya şimdi haftasonu gidip acile kan versek herkes eşime aaa bebekmi bekliyosunuz günü mü geçti sonuç ne diye arayıp duracaklar haber çabuk yayılır sonra sonuç negatif çıkarsa eşim üzülcek ben daha üzülcem
ama bi taraftanda hiç sekmezdiki adetim 2. gün bugün geçeli bi kaç gün daha beklesem belki sınav stresi falan gecikmiştir desem bu seferde edut canın dedigi aklıma geliyo napcamı bilemedimmmmmmm

günaydın tatlım ne işin var cumartesi senin burda nasılsın bakiiim
tatlım ya sen kaçıncı gün olman gerekiyodu kaçıncı gün tahlil yaptırdın

bak kuzum...benim 9 unda gelecekti 3 gün geçicince yaptırıdım...evet belki kocan üzülecek ama sen benim gibi üzülürsen nolacak.....

bizde istabula gideceğiz, arkadaşlarla tatil planı yapacağız, o yüzden otel bakıyorum...kızlar giderken acaba diyorum bir kan verip baksammı....aslında gördüm o sancıyla gitti ama bir umut....

kvrck boşver milleti yaaa
kendine bak tatlım tüm gün bu düşünce kafanı yiyeceğini git bi test yap
sen kimseye cevap vermek zorunda değilsin tatlımm

süpersin canımm yaa aslında dediğin gibi kan testi yaptırılabilir ama hani bende çok iyi bilmiyorum canım
içinden geliyorsa yaptır be tatlımm
hani devam ediyorsa gebelik daha dikkatli olursun canım

edutum süpper ozaman git eglen hadi tadını çıkar fazlasıyla hakettin kuzum opuyorumnanaktan
bence hiç gitme doktora giden gitmiş yeni umut yeni heyecan yapma önündeki maça bak sen bu maçtan öncede deşarj ol azcık
ama içinde kalıcaksa git için tamamen temizlenmiş mi neler olmuş ögren hem doktorunu bilgilendirirsin belki ilaç falan verir
haklısın barays cım ya ama ne biliyim işte çıksa idrarda çıkardı işte diye de düşünmüyo degilim

ya iğne olup olmamakla ilgili benim kaygım...belkide ay sonuna yine hamile kalırım aşılamadan:))) tatilde gebiş olurum

ya iğne olup olmamakla ilgili benim kaygım...belkide ay sonuna yine hamile kalırım aşılamadan:))) tatilde gebiş olurum

ay inşallah ya inşallahh
ramazanın ilk cuması yapılan dualar geri çevrilmezmiş herkeslere dua ettim dün hatta hamişlerin hayırlı saglıklı bebeişleri olsun diyede dua ettim rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallahhhhhh

SELAM KIZLAR NASSINIZ..
CMTS CALISANLAR GRUBUNDANIM BUGUN.

ŞEKERCİM BENCE DE GİT TESTİNİ YAPTIR ICIN RAHAT ETSIN.

EDUTCUM İYİYİM KUSUM SEN NASILSIN TATİL VAR GALİBA YAKINDA sırnaşık şey

SELAM KIZLAR NASSINIZ..

bayram sonrası haftası ama yer yok kuzu....magis life woter worldde kalmış anam orasıda 772 odalı ne kalabalık olur...sen nasılsın

SELAM KIZLAR NASSINIZ..

hoşgeldin canım günaydın opuyorumnanaktan

bayram sonrası haftası ama yer yok kuzu....magis life woter worldde kalmış anam orasıda 772 odalı ne kalabalık olur...sen nasılsın

bizde bayram sonrası gidicez 13 eylülde alanyaya long bich otel oraya yer bulduk hemde uygundu fiyatı

evet her yer doluymus ama ben zaten bayram sonrası ancak odaydı alısverıstı onlara bakıcam galiba.
sıcaktan ne uyku ne bişey ben böyle bir yaz hiç yaşamamıştım. bu ni yaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…