Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Ya esim sac kiran oldu. Sadece bir bölge degilde baska yerlerede sicradi. Cok büyük degil ama kücük kücük her tarafa gecmeye basladi. Burda doktorlar pek anlamiyorlar böyle seylerden. Bende internetden arastirdim karsima bu hastane cikti. Dr. Sarkis Baris diye bir dermatolog

Günaydin canim hosgeldin..
Randevum haftaya sali günü canim.
Sen nasilsin takip edemedim ben ksr bakma ne oldu adet oldunmu sen simdi?

Kizlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi?
canım eşim diyor ki bu hastalıgın nedenlerinden biride bogaz bademciktir
bundan bişi çıkmazsa mutlaka bogazına baktırsın diyor haber vereyim dedim
evet ben adet oldum tatlım olsun hayırlısı olsun

canım ya hastaneye gitmwsine gerek yokki ilaç verip yolluycaklar benim kardeşim 18 yaşında geçirdi onlardan saçlarında sakallarında bile hala arada oluyor sıkıntıdan hepsi
burda berberler hallediyor orda türk berber yok mu gitsin
kardeşim onu yaptırınca geçiyo yerine saç geliyor ama yine sıkıntı yapsın tekrar başka yerden çıkıoyr

Halevim daha cok varmis tatlim bosver agrida olsun siskinlikde kendini dinleme. Insallah gelir bebisin bizde güzel bir halay cekeriz:)

inşallah tatlım hayılrısı olsun hepimiz için

benim oda arkadaşımın eşide saç kıran oldu canım saçını sıfıra vurdurdu bide bi ilaç kullanıyormuş sanırım şuan ne durumda bilmiyorum çünkü yeni bi olay onunki de

aynısı ama devlet artık %50 karşılıyor...zaten kafam atmak üzere şeytan diyor hiç bişi yapma...ya sabır yarabbim

ya canım zaten öyle karşılıyodu yanlışmı hatırlıyorum yoksa kaç kutu gonal-f alıyosun 1 gonal-f 450 6 kullanımlık gibi görünüyo ama 7 veya 8 defa yetiyo 75ml kullandım tek seferde benim ovitrelle raporum bitmişti 80 liraya alıyodum hepsini ödüyodum yani...ya canım yanlış anlama yardımcı olur belki diye anlatıyorum.......

Canim var türk berber oda bisiler yapti biraz geri geldi ama bu disisiymis hastaligini yani biyerde kalmiyo baska yerlerede dagiliyo. Berberde demis doktora git diye. Gittik bi ilac verdi daha yeni basladi kullanmaya ama dedigim gibi biyerde kalmiyo baska yerlerde dagiliyo.

Evet benim esimde baya bi kisaltti sifira vurmadi ama cok kisa simdi.

Kvrck bademcik hakkinda söyledigin sey esim icinmiydi?

Evet benim esimde baya bi kisaltti sifira vurmadi ama cok kisa simdi.

Kvrck bademcik hakkinda söyledigin sey esim icinmiydi?

yok tatlım sen degilmiydin
yanlış mı hatırlıyorum
idrarımdan kan geliyo diyen hani sistoskopi olucaktın onun için dedim
bişi bulamazlarsa oraya baktırsın
ordaki bir enfeksiyon böbreklere etki edermiş ve kanama olurmuş nedeninide bulamazlarmış öyle dedi

Sagol canim bundanda bisi cikmassa kontrol ettiririm

kuzum yanlış nasıl anlarım 1500 ünite ya ilaç 3 kutu gonal 340*3=1020 benim katılım payım 510..

Günaydın kızlar... Nasılsınız?

Ah canım benim yaaa...kıyamam ben ona... demekki genetiklerinde şeker hastalığı mevcutmuş.Allah yardımcısı olsun...Hep dikkat etmesi gereken bir hayat var önünde artık.Biraz daha büyük olsa daha iyi ama şimdi küçücük çocuk şeker,çikolata v.s. istemez mi hiç. Offf offf Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

kızlar kaç gündür karnımda şişlik var ama ağrı sancı yok acaba nedendir

İnşallah güzel haberin belirtileridir bunlar canım...

sebinde gelmiş
canım benim kolay gelsin artık son haftalarda kolay değil herşey tamamlanmış olmalı her an nil hanım gelebilir
kızlar uykusuzum yaa gece uyuyamıyorum sabahta uyanmak istemiyorum bir tuhaf oldum bu aralar

kuzum yanlış nasıl anlarım 1500 ünite ya ilaç 3 kutu gonal 340*3=1020 benim katılım payım 510..

hıh işte bende tam onu söylücem banada 3 kutu yazdı ama rapor tek seferde tek kutu karşılıyodu ki tek aşılamada bir tane yetebiliyo bazılarına 50ml den başlatıp sonra 75e çıkarıyolar benimki hep 75ml idi son gün eksik kaldı onuda ilaç firmasını aradık numune getirttik tek kullanımlık ki normalde 7 günde gelişen yumurtalarda oluyo benimki 10. Günde yeterli büyüklüğe geldi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…