- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.001
günaydın kuş
edutum ilaç masrafları 600 çok tutmuş be kuzum benim 230 felan tutmuştu gonal-f + ovitrelle seninkiler ne?
canım eşim diyor ki bu hastalıgın nedenlerinden biride bogaz bademciktirGünaydin canim hosgeldin..
Randevum haftaya sali günü canim.
Sen nasilsin takip edemedim ben ksr bakma ne oldu adet oldunmu sen simdi?
Kizlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkinda bilgisi olan varmi?
Ya esim sac kiran oldu. Sadece bir bölge degilde baska yerlerede sicradi. Cok büyük degil ama kücük kücük her tarafa gecmeye basladi. Burda doktorlar pek anlamiyorlar böyle seylerden. Bende internetden arastirdim karsima bu hastane cikti. Dr. Sarkis Baris diye bir dermatolog
Halevim daha cok varmis tatlim bosver agrida olsun siskinlikde kendini dinleme. Insallah gelir bebisin bizde güzel bir halay cekeriz:)
aynısı ama devlet artık %50 karşılıyor...zaten kafam atmak üzere şeytan diyor hiç bişi yapma...ya sabır yarabbim
canım ya hastaneye gitmwsine gerek yokki ilaç verip yolluycaklar benim kardeşim 18 yaşında geçirdi onlardan saçlarında sakallarında bile hala arada oluyor sıkıntıdan hepsi
burda berberler hallediyor orda türk berber yok mu gitsin
kardeşim onu yaptırınca geçiyo yerine saç geliyor ama yine sıkıntı yapsın tekrar başka yerden çıkıoyr
inşallah tatlım hayılrısı olsun hepimiz için
benim oda arkadaşımın eşide saç kıran oldu canım saçını sıfıra vurdurdu bide bi ilaç kullanıyormuş sanırım şuan ne durumda bilmiyorum çünkü yeni bi olay onunki de
Evet benim esimde baya bi kisaltti sifira vurmadi ama cok kisa simdi.
Kvrck bademcik hakkinda söyledigin sey esim icinmiydi?
yok tatlım sen degilmiydin
yanlış mı hatırlıyorum
idrarımdan kan geliyo diyen hani sistoskopi olucaktın onun için dedim
bişi bulamazlarsa oraya baktırsın
ordaki bir enfeksiyon böbreklere etki edermiş ve kanama olurmuş nedeninide bulamazlarmış öyle dedi
günaydınlarzemuszemus
ya canım zaten öyle karşılıyodu yanlışmı hatırlıyorum yoksa kaç kutu gonal-f alıyosun 1 gonal-f 450 6 kullanımlık gibi görünüyo ama 7 veya 8 defa yetiyo 75ml kullandım tek seferde benim ovitrelle raporum bitmişti 80 liraya alıyodum hepsini ödüyodum yani...ya canım yanlış anlama yardımcı olur belki diye anlatıyorum.......
Ah canım benim yaaa...kıyamam ben ona... demekki genetiklerinde şeker hastalığı mevcutmuş.Allah yardımcısı olsun...Hep dikkat etmesi gereken bir hayat var önünde artık.Biraz daha büyük olsa daha iyi ama şimdi küçücük çocuk şeker,çikolata v.s. istemez mi hiç. Offf offf Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.ya kızlar neredeyse ağlayacağım...iş arkadaşımın kızı dün gece şeker komasına girmiş...3 yaşında hani resmini koymuştum kucağımda bana çok benzeyen bir kız...dünya tatlısı...1 haftadır doktor doktor geziyorlardı biride allah rızası için şekere bakmamış....dün 2 saat geç kalsalar ölcekmiş....şimdi hayatı boyunca şeker yasak ve insülünle yaşayacak....nasıl anlatacaklar o sebile bunu...çok sinirim bozuldu, çokk
kızlar kaç gündür karnımda şişlik var ama ağrı sancı yok acaba nedendir
kuzum yanlış nasıl anlarım 1500 ünite ya ilaç 3 kutu gonal 340*3=1020 benim katılım payım 510..
kuzum yanlış nasıl anlarım 1500 ünite ya ilaç 3 kutu gonal 340*3=1020 benim katılım payım 510..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?