Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Ahhh Edutcan mahvettin beniii.... şimdi müşteri gelse kırmızı gözler ve kırmızı bir burunla karşılayacağım... Çok güzel anlatmış,çok dolu yaşamış... Rabbim inşallah tüm "yıldız avcıları"nın yüzünü güldürür.İnşallah hepsinin yıldızları büyüyüp güneş olur ve doğarlar... Ayy çok etkilendim yaaa mafoldumbenmafoldumben

bir topikte bebek şekerleri ve sepetlerinin resimlerini koymuşlar çok guzeller var yapmayı duşunen varmı hatunlar doğumu yaklaşanlar aysel bafo lapacii??

Benim arkadaşlarım doğumlarında verdiler birininki minik örgü bir erkek patiğiydi içinde şeker vardı birinin de pembe biberon şeklinde... Araştırdım patik olanlar 50kr civarında biberon olanlar (aynı zamanda dolap süsü) 1tl tanesi...
,Ulusta suluhan varmış alt katı tamamen bu tarz bebek ürünleriyle doluymuş ben gidip ordan malzeme alıcam ve kendim yapıcam şekerini.

bende okudum çok uzuldum rabbim neler yaşayan var allahım herkese bebeklerini nasip etsin şimdi bile gozlerim doldu annelik çok farklıymış bayan olmak çok farklı allahım herkese versin sağlıklı bebeklerini :Saruboceq:

kıs gaye maşallah hemen araştırmışsın benide gotur giderken bende kendim yapayım diorum dolap susu olursa daha kalıcı olur ben nikah şekerlerimide mıknatıslı yaptırmıştım butun arkadaşlarımın ailemin buzdolaplarında takılı gordukçe seviniorum:) beraber gideris

bende çok ağladım...hem ona hem kendime....allah hepimize önce sabır sonrada hayırlı zamanda göbüşlerimize bebiş versin

bu bebek şekerlerinde çok alternatif var
ucuzundan pahalısına her türlü var
kolay halledilebilir yani
diğer ürünleri alırken daha seçici olmak lazım bebeğin kıyafeti vs....

bu bebek şekerlerinde çok alternatif var
ucuzundan pahalısına her türlü var
kolay halledilebilir yani
diğer ürünleri alırken daha seçici olmak lazım bebeğin kıyafeti vs....

evet canım ne ucuz ne pahalı olsun ortasını buluruz.cinsiyetimiz belli olsun kendimi tutamayacağım gibi sen aldınmı bayağ bişiler

Arkadaşımın verdiği biberon şeklinde olan çok hoşuma gitmişti... içinde şekerler var... çok güzel valla... bende merak etmiştim acaba ne kadar bunlar falan diye biraz araştırmıştım o zaman... :)
Gideriz canım... zaten son zamanlar evde olacağımız için rahat rahat yaparız... ben kapı süsü de yapmayı düşünüyorum.Onların da malzemeleri var.Kızılayda da var ama Ulusta daha ucuzdur.Gider talan ederiz oraları kaydirigubbakcemile3

evet evet gerçekten gidelim bak kendim uğraşmak daha zevkli olur ulusta daha ucuzdur tabi hem çok seçenek varsa rekabette vardır araştırır buluruz ben severim mesela çıkrıkçılar yokuşu varya oraları felanda gezmeyi severim heryerde pahalı bulduğum çeyiz eşyalarımı ordan ucuza bulmuştum hemde marka satılıo kına malzemelerimi felan ordan almıştık

evet canım ne ucuz ne pahalı olsun ortasını buluruz.cinsiyetimiz belli olsun kendimi tutamayacağım gibi sen aldınmı bayağ bişiler

aynen yaaaa... Sanırım cinsiyet kesinleştikten sonra direkt "saldıııırrrrr" moduna geçicem... eşim sallamaz görünüyor,gider son ay hepsini alırız falan diyo ama nereye gitsek o da bebek eşyalarına bakıyor... kaydirigubbakcemile3
Eğer kızım olursa benim pabucum dama atılır gibime geliyor.

Klomen topicinde Sevda var 4 ağustosta doğum yaptı çok tombiş şeker bi kızı var... Onun da eşi kız olduğunu duyunca 1-2 gün konuşmamış susmuş öylece...Hatta o uyanmasın geceleri diye bebekler ayrı odada kalıyormuş sevda.Ama şimdi diyorki bebek ağlayınca taa öbür odadan koşup geliyo benden önce kucağına alıyor kızını diyor... Kızı da bi ona cilve yapıyor beni sallamıyor diyo... Kız zaten babasının göğsünde uyuyormuş sadece ordan alınca ağlıyormuş kaydirigubbakcemile3 Eşi saatlerce kızını izliyormuş.
Dedim herhalde benim kocişimde böyle olacak... şimdi takmaz,ilgilenmez pozlarında ama sanırım o da kucağından bırakmayacak.

bi doğsunda nasıl değişirler erkekler bole işte:) nie kız olunca konuşmamış ne kadar saçma hiç sevmem bole şeyleri yapanlarıda allahtan eşim ole biri değil kız erkek ne fark eder senin kanın canın o ya

Aaa ben bu siteyi çok seviyorum isimlere hep burdan bakıyorum... kaç kişide var.yılda tahmini kaç kişiye koyuluyor bu isim.O isme uyumlu başka isimler v.s.

Gidelim şekerim... Bende kendim emek harcamak istiyorum... buluruz en güzellerini en iyi fiyata... Ondan sonra yapıp yapıp resimlerini çeker gösteririz. :)

ayyy ben hiç öyle düşünmemiştim yyaaaaa =((( hiç istemem oğlumla dalga geçsinler....

bir arkadaşım aras koyacakmış....aras ışık topu demekmiş..ve tanıdığı çok yakışıklı ve inanılmaz sanslı birinin adıymış...değişik geldi söyleyeyim dedim

aras bende düşündüm aslında.. bencede güzel bir isim.. ama aras kargo geldi aklıma hemen =) aras kargodan nefret ederim.. bir kaç vukuatım oldu kendileriylen =)) o yüzden sildim o ismi =)

bir topikte bebek şekerleri ve sepetlerinin resimlerini koymuşlar çok guzeller var yapmayı duşunen varmı hatunlar doğumu yaklaşanlar aysel bafo lapacii??

ben istiyorum da..ah birde fırsat bulup bakınabilsem neler var diye

Sanırım kendini erkeğe çok alıştırmış sonra kız denilince ufak çaplı bir şok dönemi geçirmiş :)

ayselim.. oylamaya sumuştum ama çok kişi yoktu o zaman topicde..sende yoktun.. işlerim var şimdi..biraz toparlayyaım da tekrar oylamaya suncam tüm alternatifleri... 10 tane falan isim vardı zaten =)

ben baya toparladım sayılır canım
kıyafetlerimiz tamam
park yatakta tamam içine yatağı ile uyku setini alacam
anakucağım eksik göğüs pompası alacam kalın battaniye almam lazım birkaç ufak eksikler o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…