Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldin canım.Nasıl yakışıklı prensimiz? arada son resimlerini ekle de resimlerinden yiyelim onu :)

kız pınar nasıl gidiyor annelikkk...ay valla koysana kuzunun fotolarını ...allah nazardan sakladsın süper bişi o ya

hoşgeldiniz pınar, aysel ve bafocum
hoşbulduk tatlım. ara ara giriyorum. sürekli açık bırakıyorum artık. gir çık sıkıldım
bende çok ağladım...hem ona hem kendime....allah hepimize önce sabır sonrada hayırlı zamanda göbüşlerimize bebiş versin

bebişin resimlerini ekledim. 2 tane daha vardı hazır .

annelik süpper... hepiniz 2011 de adaylıktan çıkıp anne olmuş olun inşallah.. :asigim:

baba kız durumu farklı. erkeklerde ; bebek dogunca herşey değişip aşık olma durumu var bebeğe..

Nabersiniz kizlarrr
Benim yaramazzz 2 hafta once gosterdi
Erkekkkk
Bende sarp poyraz kuzey aras arasinda kaldim
Benim isimleride oylayin kizlar

Nabersiniz kizlarrr
Benim yaramazzz 2 hafta once gosterdi
Erkekkkk
Bende sarp poyraz kuzey aras arasinda kaldim
Benim isimleride oylayin kizlar

hepsini beğeniyorum ben valla.

Pinarrrrr
Bebisin muhtesem
41 kere masallahhhh
Ay kurbannnn sindir simdi sen ona
olmazmıyım. 5 saat canıma okuyor . kucakta pış pış pış. belim kopuyo. sonra uykuya dalıyo bi gülüyo herşey bitiyo.. darısı herkese inşallah..

seçtiğin isimlerin hepsi güzel mugmugcum ama oyumu kuzeyden yana kullanıyorum

Amin canimcim
Herseyin hayirlisi
Ilk cocuk kiz erkek farketmez demeli
:CüvCüv:

Mugicim bizim hamişler tayfasından ilk öğrenen sen oldun bebişinin cinsiyetini... Bizimkiler henüz net değil... benimde gültun ile aynı gün randevum var arka arkaya gircez ultrasona bakalım sanırım netleşir cinsiyet.
Bende isimler arasında Poyraz'dan yana kullanıyorum oyumu.

Ay isim isi cok zor
Insanin bugun isimlerde akli kaliyor

bu kadar ugrastan sonra biz sadece sağlıklı hayırlı bi evlat diledik hakikaten. eltim ve kayınvalidem memnun kalmadı erkek diye ama... eltim oglu tek olsun istiyodu sanırım aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…