- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.861
günaydın kızlar.....lorke hariç site bekçileri buradayız...
hoşgeldin canım.Nasıl yakışıklı prensimiz? arada son resimlerini ekle de resimlerinden yiyelim onu :)
kız pınar nasıl gidiyor annelikkk...ay valla koysana kuzunun fotolarını ...allah nazardan sakladsın süper bişi o ya
hoşbulduk tatlım. ara ara giriyorum. sürekli açık bırakıyorum artık. gir çık sıkıldımhoşgeldiniz pınar, aysel ve bafocum
bende çok ağladım...hem ona hem kendime....allah hepimize önce sabır sonrada hayırlı zamanda göbüşlerimize bebiş versin
aynen yaaaa... Sanırım cinsiyet kesinleştikten sonra direkt "saldıııırrrrr" moduna geçicem... eşim sallamaz görünüyor,gider son ay hepsini alırız falan diyo ama nereye gitsek o da bebek eşyalarına bakıyor... kaydirigubbakcemile3
Eğer kızım olursa benim pabucum dama atılır gibime geliyor.
Klomen topicinde Sevda var 4 ağustosta doğum yaptı çok tombiş şeker bi kızı var... Onun da eşi kız olduğunu duyunca 1-2 gün konuşmamış susmuş öylece...Hatta o uyanmasın geceleri diye bebekler ayrı odada kalıyormuş sevda.Ama şimdi diyorki bebek ağlayınca taa öbür odadan koşup geliyo benden önce kucağına alıyor kızını diyor... Kızı da bi ona cilve yapıyor beni sallamıyor diyo... Kız zaten babasının göğsünde uyuyormuş sadece ordan alınca ağlıyormuş kaydirigubbakcemile3 Eşi saatlerce kızını izliyormuş.
Dedim herhalde benim kocişimde böyle olacak... şimdi takmaz,ilgilenmez pozlarında ama sanırım o da kucağından bırakmayacak.
Nabersiniz kizlarrr
Benim yaramazzz 2 hafta once gosterdi
Erkekkkk
Bende sarp poyraz kuzey aras arasinda kaldim
Benim isimleride oylayin kizlar
Nabersiniz kizlarrr
Erkekkkk
yaa ıslerım vardı ev supur toz al onları halledıp anca gırdım komsular gelmeden dıyee aksamda esımın arkadasları ıftarda bızde
kapı caldı ogleden sonra burdayım operım sızı
Nabersiniz kizlarrr
Erkekkkk
olmazmıyım. 5 saat canıma okuyor . kucakta pış pış pış. belim kopuyo. sonra uykuya dalıyo bi gülüyo herşey bitiyo.. darısı herkese inşallah..Pinarrrrr
Bebisin muhtesem
41 kere masallahhhh
Ay kurbannnn sindir simdi sen ona
Oooo hayırlı olsun mugicim... Bir prensimiz daha oluyor topicte... Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah.
Gultun seninki gostermedimi daha ?
canım en son kontrolum 11+5 deykendi ondan sonra daha gitmedim 16.haftada kontrolumuz var inşallah o zaman oğrencez
Amin canimcim
Herseyin hayirlisi
Ilk cocuk kiz erkek farketmez demeli
:CüvCüv:
Mugicim bizim hamişler tayfasından ilk öğrenen sen oldun bebişinin cinsiyetini... Bizimkiler henüz net değil... benimde gültun ile aynı gün randevum var arka arkaya gircez ultrasona bakalım sanırım netleşir cinsiyet.
Bende isimler arasında Poyraz'dan yana kullanıyorum oyumu.
Ay isim isi cok zor
Insanin bugun isimlerde akli kaliyor
bu kadar ugrastan sonra biz sadece sağlıklı hayırlı bi evlat diledik hakikaten. eltim ve kayınvalidem memnun kalmadı erkek diye ama... eltim oglu tek olsun istiyodu sanırım aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?