Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Rüyada çok çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevince işarettir . Hasta bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı; fakat başka sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir.

yorumluyorum :
aslında siz normal yoldan çocuk yapabilirsiniz ama senin keçiliğin nedeniyle beklemek zor oluyo ya, söylenip duruyon. o yüzden olmuyo diye yanlışlıkla tüp bebek merkezine gidiyosunuz. yanlışlıkla 3 embriyo koyuyolar. ve sonuç 3 bebe aklinialirimsmile birden geliyooo

Bu rüyaların hepsi hayra alamet. Tabii şimdi bilinç altında sürekli çocuk var ama bende hamile kaldığım aya yakın daha sık hemen hemen her uykumda 2-3 çocuklu rüya gördüm... Hatta doğum yaptığımı,bebek emzirdiğimi,yatağımıza bebek yatırdığımı falan gördüm... Bunların hepsini sabah kalktığında hayra yorup dua et.

kızım olursa vercem sana ...bu ne yakışıklı bişi ya...ama ben cici anne sen kaynana olucan:)))

pınarım senin ogluşunu göverim ben yaaaaa çok çirkin ama bu
ya valla nazar deger ben nazara çok inanırım azıcık oku çocuga felak nas falan maşallah

sağolun şekerler. daha güzelleri sizin olsun inşallah.. kıvırcık bi kız dogursun kendine benzer ,ben alcam valla zaten.. boshayallersmile

hayır olsun kıvırcığım.. belkide olacakları gördün =) 3üz gelicek belki =)
yok daha neler hadi ikizi anladıkta üçüzde olmasın ya

araba seninmi rüyadaki:)))....bide japonya delisin kzım sen

ya bak şimdi bi festival varmış herkes orda kenan imirzalıogluda orda beni görünce hemen yanıma geliyor naber kız özlettin kendini hiç arayıp sormuyosun falan diyor sarılıyoruz hasret gideriyoruz onu eşimle tanıştırıyorum falan
güya bana bi iş teklifi için gelmiş ama benim çocuklarım var diye vazgeçmiş
sonra eşim beni kıskanıyor hadi gidiyoruz burdan diyor ama yanımızda çocuklar yok
kocaman agaçların arasından giderken eşimin ayagı kayıyor uçurumdan yuvarlanmaya başlıyor bende arkasından onu tutmak için gidiyorum
biz yuvarlana yuvarlana japonyaya kadar gitmişiz farkında olmadan kaydirigubbakcemile3
orda askerler yakalıyor bizi ama türkçe bilmiyolar bizi tututkluyolar
sonra türkçe bilen köylüler varmış orda türkiyeden gitmişler yerleşmişler gelip kurtarıyolar bizi herkesle tanışıyoruz falan
bize bi araba veriyolar türkiyeye gidiyoruz yolda polis çeviriyo bizi ehliyet falan istiyo
neden sizde bebek koltugu yok bu yasak diyo
ne bebek koltugu ya bizim çocugumuz yokki diyorum bi arka koltuga bakıyoruz ki 3 tane çocuk bıcır bcıır anne anne diye bagırıyolar bana
ben hemen üçünüde kucagıma alıyorum sarılıyorum onlara aglıyorum falan
ufffff yaaaaaaa çok etkilendim hala içimi çekiyorum

sağolun şekerler. daha güzelleri sizin olsun inşallah.. kıvırcık bi kız dogursun kendine benzer ,ben alcam valla zaten.. boshayallersmile

Ben şimdiden bebelerin hepsine talip oluyorum... bizimkinin cinsiyeti bi belli olsun hemen beşik kertmesi için çalışmalara başlicam... Ama eğer bizimki kız olursa işimiz zor alan olmaz bizimkini çünkü babası çok başlık parası ister kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba , uzun zamandır griemiyordum bulantılardan. Ama daha geçmedi çorba aşamasına geldim artık. Darısı diğer yemeklerin başına. Benim bebeğimde erkek olcakmış kızlar ikili teste gittiğimde doktorum söyledi. Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin. Amin.

Kıvırcığım bence şu japonyaya yuvarlanana kadar olan bölümde senin popişin açıkta kalmış azcık sonra kapattın herhalde ve bebişleri gördün... Ben böyle bebişli rüyaları hep iyiye yoruyorum.Çünkü bebişler saflık,temizlik ve meleklerin simgesi.Sabah kalkar kalkmaz yüzünü yıka ve hayır olsun bu rüyam da diyip dua et.
Bebişlerin ayak sesleri bu rüyalar.

bi düşüyüm bakiyim
eee kız vermek öyle kolay diil
ama sana şöyle yeşil gözlü beyaz tenli kıvırcık birinai yapabilirim eee oglumuzda yakışıklı daha nolsun zemuszemus
ooo ben bu rüyaları nerdeyse bir senedir görüyorum çocuk mocuk yok ortada

ay aman allah korusun rabbim çogunu diger isteyenlere versin inşallah bi tane yeter bize
eşimin bi tane kızı olsun başkada bişi istemiyomuş
bende tamö tersi erkek bebeklere bayılıyorum

abowwwww.........kızım cadısın sen:))
bu gelin kısmısı böyle işte:dilcikar:
öyle işine geliyosa ezdiremem kendimi hiç :umursamaz:

ben ortaya karışık yapmışım yani 2 kız bi erkek falannnnn kaydirigubbakcemile3

anammm bu ne kızım sen iyi seneryo yazarsın he adıda hem yerli hem yabancı olur delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Oooo bir erkek daha geldi topic'e... Gültun,ben ve bitte kız çıkarmalıyız kaydirigubbakcemile2 yoksa erkekler basacak topici

koptum ya...kızım nasıl bir hayal dünyan var senin ya...bebek süperimiş hakketten de başı azcık bir yerin açık kalmış gibin:))) çalışma sen menenjit geçircen korkarım danacannnn

bu arada kenanlada hasret gideriyor olman gözümden kaçmadı ...buldun çocuğu ohhhhhh..hasret gideriyormuş nasıl gideriyorsun sen hasretini:)))

hoşgeldin arada altta gorunup kayboluodun bulantının geçmiş olması lazımdı şimdie muge ve senin acayip bulantın oldu gayeyle benim hiç olmadı bizimki kızmı ki:)) hadi gozun aydın ne guzel sende oğrendin

bitteninde hala bulantısı vardı en son kız harap oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…