- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.901
alla alla ya izin mi lackatım sendenklava:
ah ah bu rüyalr öldürcek beni
rüyamda biz yanlışlıkla japonyaya gidiyoruz
eşimle ben arma koltuga dönüp bi bakıyorum 3 tane velet
2 kız bir erkek ay bi tatlılar bi görseniz anne anne diye bagırıyolar bana
ay bu çocuk hasreti öldürcek beni
uyumak istemiyorum artıkın yaaaamafoldumben
ah ah bu rüyalr öldürcek beni
rüyamda biz yanlışlıkla japonyaya gidiyoruz
eşimle ben arma koltuga dönüp bi bakıyorum 3 tane velet
2 kız bir erkek ay bi tatlılar bi görseniz anne anne diye bagırıyolar bana
ay bu çocuk hasreti öldürcek beni
uyumak istemiyorum artıkın yaaaamafoldumben
yorumluyorum :
aslında siz normal yoldan çocuk yapabilirsiniz ama senin keçiliğin nedeniyle beklemek zor oluyo ya, söylenip duruyon. o yüzden olmuyo diye yanlışlıkla tüp bebek merkezine gidiyosunuz. yanlışlıkla 3 embriyo koyuyolar. ve sonuç 3 bebe aklinialirimsmile birden geliyooo
pınarım senin ogluşunu göverim ben yaaaaa çok çirkin ama bu
ya valla nazar deger ben nazara çok inanırım azıcık oku çocuga felak nas falan maşallah
ayyy pınnaarrr yerim ben bu paşayıı.. birde bebiş demişsin ismine... kocaman delikanlı bu yaaa.. çapkın çapkın bakıyo gülüyo... oyy yerim onu.. kuzu yyaaaa.. maşaallaahhhhh.. çok tatllıı..allah nazarlardan saklasın.. sizlere bağışlasın... uzun ömürler versin....
yok daha neler hadi ikizi anladıkta üçüzde olmasın yahayır olsun kıvırcığım.. belkide olacakları gördün =) 3üz gelicek belki =)
araba seninmi rüyadaki:)))....bide japonya delisin kzım sen
sağolun şekerler. daha güzelleri sizin olsun inşallah.. kıvırcık bi kız dogursun kendine benzer ,ben alcam valla zaten.. boshayallersmile
sağolun şekerler. daha güzelleri sizin olsun inşallah.. kıvırcık bi kız dogursun kendine benzer ,ben alcam valla zaten.. boshayallersmile
yok daha neler hadi ikizi anladıkta üçüzde olmasın ya
ya bak şimdi bi festival varmış herkes orda kenan imirzalıogluda orda beni görünce hemen yanıma geliyor naber kız özlettin kendini hiç arayıp sormuyosun falan diyor sarılıyoruz hasret gideriyoruz onu eşimle tanıştırıyorum falan
güya bana bi iş teklifi için gelmiş ama benim çocuklarım var diye vazgeçmiş
sonra eşim beni kıskanıyor hadi gidiyoruz burdan diyor ama yanımızda çocuklar yok
kocaman agaçların arasından giderken eşimin ayagı kayıyor uçurumdan yuvarlanmaya başlıyor bende arkasından onu tutmak için gidiyorum
biz yuvarlana yuvarlana japonyaya kadar gitmişiz farkında olmadan kaydirigubbakcemile3
orda askerler yakalıyor bizi ama türkçe bilmiyolar bizi tututkluyolar
sonra türkçe bilen köylüler varmış orda türkiyeden gitmişler yerleşmişler gelip kurtarıyolar bizi herkesle tanışıyoruz falan
bize bi araba veriyolar türkiyeye gidiyoruz yolda polis çeviriyo bizi ehliyet falan istiyo
neden sizde bebek koltugu yok bu yasak diyo
ne bebek koltugu ya bizim çocugumuz yokki diyorum bi arka koltuga bakıyoruz ki 3 tane çocuk bıcır bcıır anne anne diye bagırıyolar bana
ben hemen üçünüde kucagıma alıyorum sarılıyorum onlara aglıyorum falan
ufffff yaaaaaaa çok etkilendim hala içimi çekiyorum
bi düşüyüm bakiyimsağolun şekerler. daha güzelleri sizin olsun inşallah.. kıvırcık bi kız dogursun kendine benzer ,ben alcam valla zaten.. boshayallersmile
ooo ben bu rüyaları nerdeyse bir senedir görüyorum çocuk mocuk yok ortadaBu rüyaların hepsi hayra alamet. Tabii şimdi bilinç altında sürekli çocuk var ama bende hamile kaldığım aya yakın daha sık hemen hemen her uykumda 2-3 çocuklu rüya gördüm... Hatta doğum yaptığımı,bebek emzirdiğimi,yatağımıza bebek yatırdığımı falan gördüm... Bunların hepsini sabah kalktığında hayra yorup dua et.
ay aman allah korusun rabbim çogunu diger isteyenlere versin inşallah bi tane yeter bizeyorumluyorum :
aslında siz normal yoldan çocuk yapabilirsiniz ama senin keçiliğin nedeniyle beklemek zor oluyo ya, söylenip duruyon. o yüzden olmuyo diye yanlışlıkla tüp bebek merkezine gidiyosunuz. yanlışlıkla 3 embriyo koyuyolar. ve sonuç 3 bebe aklinialirimsmile birden geliyooo
öyle işine geliyosa ezdiremem kendimi hiç :umursamaz:abowwwww.........kızım cadısın sen:))
bu gelin kısmısı böyle işte:dilcikar:
Rüyada çok çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevince işarettir . Hasta bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı; fakat başka sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
ya bak şimdi bi festival varmış herkes orda kenan imirzalıogluda orda beni görünce hemen yanıma geliyor naber kız özlettin kendini hiç arayıp sormuyosun falan diyor sarılıyoruz hasret gideriyoruz onu eşimle tanıştırıyorum falan
sonra eşim beni kıskanıyor hadi gidiyoruz burdan diyor ama yanımızda çocuklar yok
kocaman agaçların arasından giderken eşimin ayagı kayıyor uçurumdan yuvarlanmaya başlıyor bende arkasından onu tutmak için gidiyorum
biz yuvarlana yuvarlana japonyaya kadar gitmişiz farkında olmadan kaydirigubbakcemile3
sonra türkçe bilen köylüler varmış orda türkiyeden gitmişler yerleşmişler gelip kurtarıyolar bizi herkesle tanışıyoruz falan
bize bi araba veriyolar türkiyeye gidiyoruz yolda polis çeviriyo bizi ehliyet falan istiyo
ne bebek koltugu ya bizim çocugumuz yokki diyorum bi arka koltuga bakıyoruz ki 3 tane çocuk bıcır bcıır anne anne diye bagırıyolar bana
Kızlar merhaba , uzun zamandır griemiyordum bulantılardan. Ama daha geçmedi çorba aşamasına geldim artık. Darısı diğer yemeklerin başına. Benim bebeğimde erkek olcakmış kızlar ikili teste gittiğimde doktorum söyledi. Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin. Amin.
Kızlar merhaba , uzun zamandır griemiyordum bulantılardan. Ama daha geçmedi çorba aşamasına geldim artık. Darısı diğer yemeklerin başına. Benim bebeğimde erkek olcakmış kızlar ikili teste gittiğimde doktorum söyledi. Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin. Amin.
hoşgeldin arada altta gorunup kayboluodun bulantının geçmiş olması lazımdı şimdie muge ve senin acayip bulantın oldu gayeyle benim hiç olmadı bizimki kızmı ki:)) hadi gozun aydın ne guzel sende oğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?