Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

o zaman ben kuma veremem kızımı

olumunekankayizsmile büyüsünler kendileri karar versinler. ben şimdiden oğlan anası gibi kız begenmiyim.. en kötü ihtimalle sizingibi şekerlerin çocuklarıyla arkadaş olsunlar bari.. içimiz rahat olsun.. bu devir kötü devir.. abi oluruz hepinizi koruruz

hakkaten ya sabah uyandıgımda popom üşümüştü kaydirigubbakcemile3

anammm bu ne kızım sen iyi seneryo yazarsın he adıda hem yerli hem yabancı olur delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya bi kere benim yazdıgım bi roman var tamam mı yetenekliyimdir yaniiiiiiguclubacismile

koptum ya...kızım nasıl bir hayal dünyan var senin ya...bebek süperimiş hakketten de başı azcık bir yerin açık kalmış gibin:))) çalışma sen menenjit geçircen korkarım danacannnn

bu arada kenanlada hasret gideriyor olman gözümden kaçmadı ...buldun çocuğu ohhhhhh..hasret gideriyormuş nasıl gideriyorsun sen hasretini:)))
mis gibim çocuk onla hasret gidermicemde kimlen gidercem kıskandım demiiii kaydirigubbakcemile2

KIZLAR SİZE BENİM ADIMA MUHTEŞEM Bİ HABERİM VAR BU AKŞAM HASTANENİN İFTAR YEMEGİ VARMIŞ ORAYA GİDİCEZZZZZZZZZZ ÇOK MUTLU OLDUM YAAAAAAhihoyyythihoyyyt

kıskandım tabi:))))poposu açık:)))

seni aç.....bedava yemek diye sevindin dimi:)))))))))

tatlım bende görünüyor siz görmediniz mi? 14 hafta 5 gün. Sen ve gaye kaldınız bittenin de erkekti galiba değilmi
pardon canım gordum:)) bitteninki daha belli olmadı

KIZLAR SİZE BENİM ADIMA MUHTEŞEM Bİ HABERİM VAR BU AKŞAM HASTANENİN İFTAR YEMEGİ VARMIŞ ORAYA GİDİCEZZZZZZZZZZ ÇOK MUTLU OLDUM YAAAAAAhihoyyythihoyyyt

hadi bakem değişiklik olur senin için bende dun dışardaydım hamamonunde etkinlikler vardı guzeldi.yarında ailemi alıcam iftara

hoşgeldin arada altta gorunup kayboluodun bulantının geçmiş olması lazımdı şimdie muge ve senin acayip bulantın oldu gayeyle benim hiç olmadı bizimki kızmı ki:)) hadi gozun aydın ne guzel sende oğrendin

aslında hep aksini söylerler ya... kızda çok bulantı olur erkekte olmaz derler ama demekki bu da fasafiso... hayırlısı olur inşallah.

tatlım bende görünüyor siz görmediniz mi? 14 hafta 5 gün. Sen ve gaye kaldınız bittenin de erkekti galiba değilmi

Bitte sanırım yarın öğrenecek onun belli değildi... Benim son gidişimizde bi çıkıntı var gibi ama kız da olabilir şimdilik bişi söylemeyeyim siz kız gibi düşünün demişti.
O haftalarda kızların da çıkıntı olabiliyormuş klitorislerinden dolayı... Şimdi 16. haftada hatta 16+0 olucaz yani 17. hafta herhalde kesin belli olur.

Doğumun zamanı ve bebeğin kilosuna göre değişir durumlar kızlar.
Önce bunu belirteyimde.
Boy kilo gelişimi belli olmadan ileri dönük bişeyler almayın pek.
Biz şimdi 3-6 ayları giyiyoruz. 0-3 leri kaldırıyorum şimdiden 2. ayda..

Hastane çıkış – 2 tane fazlasıyla yetti. Tulumlarını atletini giydiremedim hatta. Sıacktan veya küçük geldi diye.
boynu rahat açılan üstleri tercih edin. Mother care güzel oldu. Rahat giyiliyo ve materyalleri güzel.
İkeadan 2 tane polar battaniye almıştım. Oğlum baska şeyleri örttürmüyor onlara sarılıp yatıyor 
Body bol bol alın ..her zaman kullanılıyor.

Alt temizlik için. : alt açma örtüsü – 2 tane
Pamuk
Prima nın yeni serisi çok güzel. Popo ıslak kalmıyo hakikaten.
Bübchen kremler ve sampuanı.
Bebek küveti-filesi.-su ılıştırmak ve dökmek için leğen vs..
Yumusak sünger veya lif
en az 2 adet bornoz havlu almak lazım.
Termometre- vucut için
Biberon 2 tane aldım. Su ve rezene çayını koyuyorum
Wee den 2 tane kasık aldım.
Rezeneyi dr aktardan al dedi ama temizliğine güvenemedim. Milupa aldım
Kendimede dogadan ın rezene+anasonunu aldım.
Saç fırçası- elektiriğini alıyomuş vücudun ve konak oluşumunu engelliyomuş.

Her şey %100 pamuklu olsun.

Bol agız mendili alın.
Çorap – konçlarına dikkat edin. Sıkı olmasın.
Tırnak makası

Göğüs pompası ve saklama poşeti - manuel aldım iş gördü
Göğüs pedi. Bebedor aldım . memnunum.
. Bepanten plus kullandım göğüs için. Emzirmeden sildim tabiî ki…3-4 gün ihtiyacım oldu..

Ayrıca Bol havlu selpak tüketiyoruz.

Baticon-gazlı bez- göbek bagı pansumanı için.
Serum fizyolojik – burun tıkanıklıgı için
Güvenli yatış yastığı- 3-4 hafta çok iş gördü..
Kendim için hasta bezi. İlk bi haftadan sonrası için gece tipi ve sonrası için normal ped…
Emzirmeye dönük üst pijamalar. 4-5 tane olması lazım evde kullanmak için.
Emzirirken çok terleniyor birde yaz sıcagı olunca beter bişi.
Emzirme atletleri ve sütyenleri çok kullanışlı. 3 er tane aldım.

Soft bi gece lambası. Gece ışık açınca uykusu açılıyor çünkü..
Dalinin sıvı deterjanını aldım birde roxy tozdu sanırım- bebeler için olan.
Kaka lekesi sonradan çıkmıyor. Kirlenince hemen bi ön yıkama yapıyorum elde.

teşekkür ederim canım çok iyi oldu benim açımdan sonuçta sen yeni annesin herşey tazeyken bilgileri almış olduk. herkes çabuk büyüdüklerini söylüyor
bende 0-3 ay aldım biraz da 3-6 aldım
biberonda kararsızdım ama gerekli oluyormuş bunu öğrenmiş oldum
birde şu yastık gerçekten iyi oluyor yani bende mi alsam ki?

bu arada nivea chicco sebamed ve bübchen markaları arasında karrasız kalmıştım
ama bübchen tamamen bitkiselmiş bunu öğrendim arkadaşım önerdi
sende öneriyorsun o zaman bübchen alayım
teşekkür ederim tekrar canım

seni aç.....bedava yemek diye sevindin dimi:)))))))))
yaaaa öyle degil ama azcık insan yüzü görcem bilmiyorumkismile

pardon canım gordum:)) bitteninki daha belli olmadı

hadi bakem değişiklik olur senin için bende dun dışardaydım hamamonunde etkinlikler vardı guzeldi.yarında ailemi alıcam iftara
keşke benim ailemde burda olsaydıda hergün iftarıu beraber yapsaydık ah ahhhhhh:gitme:

keşke benim ailemde burda olsaydıda hergün iftarıu beraber yapsaydık ah ahhhhhh:gitme:

kızım ne ağlıyorsun benim yanımda kocam bile yok..tek başıma açıyorum orucumu şükür et bakemboshayallersmile

yuvarlak pişik önleyici kremini kuruladıktan sonra sürdük. b u sıcaga ragmen hiç pişik olmadık. sütünüde banyodan yarım saat önce kuruyken saçına bile sürdüm. konakları bitirdi. zeytinyagı öneriyolar konak için ama oğluş onu sevmedi. ağladı. bübchen daha iyi bi çözüm oldu bize..

bende kaç ramazandır böyle dua ediyodum , bu sene mecburen annem burda yanımda.. seninde öyle olur inşallah..seneye ramazanı bebeğinle geçirirsin..

bugün git afiyet şeker olsun bol bol muhabbet et. Allah kabul etsin tüm oruçları.

canım bende bübchende karar kılmış bulunmaktayım
sağolasına.s.

kvrck git gönlünce vakit geçir güzel düşün güzellikleri yaşa canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…