Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben geldimmm
ya canım acyip sütlaç istiyor daha öncede hiç yapmadım
ona bakıyorum tarifi olan varsa bekliyorum

ben geldimmm

tatlım ben yapıorum portakal ağacındaki tarifi yapıorum bak ordan yap kolay ve guzel oluo yalnız şeker 2,5 bardakmı ne yazıodu heralde sen 2 koy çok fazla gelio yoksa

ben geldimmm
canim bende portakal agacindan bakiyorum cok guzel tarifler var orada. sutlaci hep kayin validem yapar bize teker teker dagitir bende hic yapmadim canimm:smiley-cool:

tatlım ben yapıorum portakal ağacındaki tarifi yapıorum bak ordan yap kolay ve guzel oluo yalnız şeker 2,5 bardakmı ne yazıodu heralde sen 2 koy çok fazla gelio yoksa

canim bende portakal agacindan bakiyorum cok guzel tarifler var orada. sutlaci hep kayin validem yapar bize teker teker dagitir bende hic yapmadim canimm:smiley-cool:

ya kızlar sagolunda burdaki tarifte pirinç unu da diyo yokki o koymasam olmaz mı ki

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/189774-firinda-sutlac-resimli.html
kicircik bak burada ne varr cokacimcoook

canim kendi yaptigim tarifi vereyim
1_once pirinci iyice yika bir tenecere koy ve pirinci cok az gececek sekilde su ekle.
2_o iyice suyunu cektikten sonra yeterince sutunu koy
3_sut kaynadiktan sonra altini kis 10dk daha kaynat.
4_yeteri kadar kaynayinca icerisine sekereini at ve 10-15dk daha alti kisik halde kaynamaya devam ettir
5_sonra altini kapat ve servis tabaklarina koy. uzerinede ceviz yada fistik (ezilmis) olarak serp.
bu kadar. insALLAH tatli besinlere alistirmayi basaririsin. kolay gelsin

birde bu tarif varbilmiyorumkismile

hoşgeldin bitter... ortalığı toparlıyorum =) gidiciyim bugün =)
çok saol canım ya... inşaaallaaahhhhhh diyorum bakalım.......
sen ne yapıyorsun? nasılsın? miniş nasıl?

aaa sen işten ayrılıyosunn ohh ne güzell evde bebişini bekliceksin tabi biterse eviniz:)
bende iyiyim çok şükür bugün doktora gitcez bakalım napıyo bizim miniş inşallah iyidir işlerim çok yoğunlaştı tek kaldımm ohaoldumsmile

ya kızlar sagolunda burdaki tarifte pirinç unu da diyo yokki o koymasam olmaz mı ki

gidiver markete

bitte kaçta randevun senin cinsiyet bugun belli olur

bugün gitcem gültunn doktora bakalım siz 7 eylülde gitcektiniz dimi

çok saol canım yaaaaaaa...... inşallahh kolay olur güzel olur =)
normal istiyorum.. epiduralda alırım diye düşünüyorum.. bakalım o an nasıl gelişecek olaylar =) hiç belli olmaz bu işler

ben geldimmm

hoşgeldin kıvırcık hatun kişisi.. =)
-http://www.burcinindenemeleri.com/2007/07/frn-stla.html
ben hep bu tariften yaparım.. harika oluyo

ravzanur değişmiş yine senni resim =) gözümüz her yerde göğüs görmeye başladı.. topicdeki reklamda büyütücü reklamı var..seninkiler varrr.. oohhh..şenlendi ortalık

tamam canım sagol

bittem allahim anali babali buyutsun yegenini .sabah yazmistim ama yine yazayim dedim malum hepsini okuyamiyoruz ..
sende cok heyecan vardir simdi bebisini gorusen yaa selam soyle bizden ayagini surterek gelsinde bizede bebis getirsinn:CüvCüv:

efeettt :teytey: ayrılıyorum buggüünnnn hihoyyyt
bebeği beklemeye zaman kalmayacak ikisi aynı anda olacak sanırım..durum onu gösteriyor =(
12. haftada 2li test yaptırmıştın dimi? 14. haftada neden gidiyorsun tekrar? ayda bir değilmi kontrollerin?

Dün ablam doğum yaparken Rabbim hayırlı mübarek günde isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip et diye dua etmiştim. içim çok garip oldu ya bide biraz korktum ya ohaoldumsmile

1 buçuk saat pişir diyo ya yuhhh
ama deniycem bakalım inşallah tutturabilirim
bu arada hadi bakalım evde keyif yap kurtuluyosun işten dicem ama ev işi karışık senin opuyorumnanaktan

biri kontrol oldu şimdi muayene aslında gitmicektim ama tatil falan gircek meraklanırım diye gidiyorum

1 buçuk saat pişir diyo ya yuhhh
ama deniycem bakalım inşallah tutturabilirim
bu arada hadi bakalım evde keyif yap kurtuluyosun işten dicem ama ev işi karışık senin opuyorumnanaktan
canim biz uc katli evde eltim altta ben ortada kaynanam cati katinda oturuyo kaynanam yeni emekli oldu hepimizin yeme icmesi ayri . ama eltim turkiyede suan kaynanamlarda ramazanda iki kisi ramazan olmaz dedim gelin her aksam beraber yiyelim dedim zatenn iftardan sonra kayinpeter ise gidiyo oda evine gidiyo .aslinda karisik degil de. neyse
kizlar ben ciktim opuyom sizi kocamanopuyorumnanaktan

ayyy ya sıınır oldum sayfa hata verıp duruyoo
ben de senın yaptıgın gıbı yapıom tavuk corbasını dunden once vardı bızde de bol karabıber attım bıde hastayız ya cok ıyı gelıyorrr
ben geldimmm
bende portalkal agacından yapıom ama gultunun dedıgı dogru orda yazan seker fazla geldı bana da azaltıom ben
bıde pırınc unu yerıne nısasta ekleyebılırsın ama kokusu agır oluyo pırınc unu daha ıdeal

canım bakalım bugun ogrenırsın bebegının cınsıyetını ınsallah ...
nıye korktun kı hayırdır
kotu seyler getırme aklına sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…