- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.101
ben geldimmm
ya canım acyip sütlaç istiyor daha öncede hiç yapmadım
ona bakıyorum tarifi olan varsa bekliyorum
canim bende portakal agacindan bakiyorum cok guzel tarifler var orada. sutlaci hep kayin validem yapar bize teker teker dagitir bende hic yapmadim canimm:smiley-cool:ben geldimmm
tatlım ben yapıorum portakal ağacındaki tarifi yapıorum bak ordan yap kolay ve guzel oluo yalnız şeker 2,5 bardakmı ne yazıodu heralde sen 2 koy çok fazla gelio yoksa
canim bende portakal agacindan bakiyorum cok guzel tarifler var orada. sutlaci hep kayin validem yapar bize teker teker dagitir bende hic yapmadim canimm:smiley-cool:
hoşgeldin bitter... ortalığı toparlıyorum =) gidiciyim bugün =)
çok saol canım ya... inşaaallaaahhhhhh diyorum bakalım.......
sen ne yapıyorsun? nasılsın? miniş nasıl?
ya kızlar sagolunda burdaki tarifte pirinç unu da diyo yokki o koymasam olmaz mı ki
aaa sen işten ayrılıyosunn ohh ne güzell evde bebişini bekliceksin tabi biterse eviniz:)
bende iyiyim çok şükür bugün doktora gitcez bakalım napıyo bizim miniş inşallah iyidir işlerim çok yoğunlaştı tek kaldımm ohaoldumsmile
slm hatunlarr nbrsiniz
lapaciii demek bugun soon bebişe kavuşmaya az kaldı ne guseell kolay bir doğum olur inşallah canım normal mi yapacaksın epidural normalmi?
bitte gelmiş ama bişey yazmamış doktora gitmedimiki cinsiyet ne olduki çok merak eettim
slm hatunlarr nbrsiniz
lapaciii demek bugun soon bebişe kavuşmaya az kaldı ne guseell kolay bir doğum olur inşallah canım normal mi yapacaksın epidural normalmi?
bitte gelmiş ama bişey yazmamış doktora gitmedimiki cinsiyet ne olduki çok merak eettim
ben geldimmm
canim bende portakal agacindan bakiyorum cok guzel tarifler var orada. sutlaci hep kayin validem yapar bize teker teker dagitir bende hic yapmadim canimm:smiley-cool:
tamam canım sagolhttp://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/189774-firinda-sutlac-resimli.html
kicircik bak burada ne varr cokacimcoook
canim kendi yaptigim tarifi vereyim
1_once pirinci iyice yika bir tenecere koy ve pirinci cok az gececek sekilde su ekle.
2_o iyice suyunu cektikten sonra yeterince sutunu koy
3_sut kaynadiktan sonra altini kis 10dk daha kaynat.
4_yeteri kadar kaynayinca icerisine sekereini at ve 10-15dk daha alti kisik halde kaynamaya devam ettir
5_sonra altini kapat ve servis tabaklarina koy. uzerinede ceviz yada fistik (ezilmis) olarak serp.
bu kadar. insALLAH tatli besinlere alistirmayi basaririsin. kolay gelsin
birde bu tarif varbilmiyorumkismile
bittem allahim anali babali buyutsun yegenini .sabah yazmistim ama yine yazayim dedim malum hepsini okuyamiyoruz ..aaa sen işten ayrılıyosunn ohh ne güzell evde bebişini bekliceksin tabi biterse eviniz:)
bende iyiyim çok şükür bugün doktora gitcez bakalım napıyo bizim miniş inşallah iyidir işlerim çok yoğunlaştı tek kaldımm ohaoldumsmile
aaa sen işten ayrılıyosunn ohh ne güzell evde bebişini bekliceksin tabi biterse eviniz:)
bittem allahim anali babali buyutsun yegenini .sabah yazmistim ama yine yazayim dedim malum hepsini okuyamiyoruz ..
sende cok heyecan vardir simdi bebisini gorusen yaa selam soyle bizden ayagini surterek gelsinde bizede bebis getirsinn:CüvCüv:
1 buçuk saat pişir diyo ya yuhhhçok saol canım yaaaaaaa...... inşallahh kolay olur güzel olur =)
normal istiyorum.. epiduralda alırım diye düşünüyorum.. bakalım o an nasıl gelişecek olaylar =) hiç belli olmaz bu işler
hoşgeldin kıvırcık hatun kişisi.. =)
-http://www.burcinindenemeleri.com/2007/07/frn-stla.html
ben hep bu tariften yaparım.. harika oluyo
ravzanur değişmiş yine senni resim =) gözümüz her yerde göğüs görmeye başladı.. topicdeki reklamda büyütücü reklamı var..seninkiler varrr.. oohhh..şenlendi ortalık
efeettt :teytey: ayrılıyorum buggüünnnn hihoyyyt
bebeği beklemeye zaman kalmayacak ikisi aynı anda olacak sanırım..durum onu gösteriyor =(
12. haftada 2li test yaptırmıştın dimi? 14. haftada neden gidiyorsun tekrar? ayda bir değilmi kontrollerin?
bugün gitcem gültunn doktora bakalım siz 7 eylülde gitcektiniz dimi
canim biz uc katli evde eltim altta ben ortada kaynanam cati katinda oturuyo kaynanam yeni emekli oldu hepimizin yeme icmesi ayri . ama eltim turkiyede suan kaynanamlarda ramazanda iki kisi ramazan olmaz dedim gelin her aksam beraber yiyelim dedim zatenn iftardan sonra kayinpeter ise gidiyo oda evine gidiyo .aslinda karisik degil de. neyse1 buçuk saat pişir diyo ya yuhhh
ama deniycem bakalım inşallah tutturabilirim
bu arada hadi bakalım evde keyif yap kurtuluyosun işten dicem ama ev işi karışık senin opuyorumnanaktan
ben de senın yaptıgın gıbı yapıom tavuk corbasını dunden once vardı bızde de bol karabıber attım bıde hastayız ya cok ıyı gelıyorrrCORBA TARIFIMI KIMSE BEGENDIMII
BIDE AKSAM TATLI YAPTIM COK PRATIK VE HAFIF
hani milfoy hamuru varya onu alin bacim .,elma pastasinin icinden hazirlayin .onu kare seklinde kapatin ustunude bicakla 4 cizik atin icindekiler gizuksun ,pisirin firinda sicak yine cikarin yaninada soguk dondurma vanilyali tercigimm .super pratik bir tatlii:lepi:
bende portalkal agacından yapıom ama gultunun dedıgı dogru orda yazan seker fazla geldı bana da azaltıom benben geldimmm
canım bakalım bugun ogrenırsın bebegının cınsıyetını ınsallah ...aaa sen işten ayrılıyosunn ohh ne güzell evde bebişini bekliceksin tabi biterse eviniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?