Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

LORKEEEEEE
hem bi kere inşallahhhhhhhh senin bebek olurda (bu arada rüyamı hala kimseye anlatmadım unutma ikimiz vardık)
öyle sagda solda hop bi eskişehire bi oraya bi iftarlara gidemezsin
inşallahhhhhhhhhhhhh

canım hadı hayılrısı bakalım
senın hep kız olacak dıye dusunuyodum bende
eda ve gayenın erkek
sen ve gultunun kız sankı hep oyle dusundum

Rabbim herkese hayırlı evlat versin... Önce biz onların gözlerinin içne bakalım ileride de onlar bizlerin gözlerimizin içlerine baksınlar...

Geçen cumartesi gecesi bir rüya gördüm kayınvalidemle çarşıya çıkıyorum orada bir tıp merkezi görüyorum... içimden diyorumki şimdi burda sıra yoktur gidip hemen bi muayene olsam cinsiyetini sorsam bebeğimin diyorum.Giriyoruz içeri.İçerisi virane gibi... klimaları su akıtıyor yerler pis bide eşyalar taşınıyor gibi.Ama ben yine de doktora görünmek istiyorum.beni üst kata alıyorlar doktor geliyor beni azarlıyor çok sert bi kadın. çıkar üstünü,aç karnını yat şuraya hadi seni mi bekliicem falan diye emir veriyo.Ben yatıyorum ultrasonu koyuyo göbeğime bebeği gösteriyor.Bakıyo bakıyo erkek bu bebek diyip kapatıyo ultrasonu tamam hadi giyin git diyo.bende toparlanıyorum.çıkıyorum kayınvalideme anne bebek erkekmiiş diyorum.O da vahh vahhh yazık diyor bana

Sanırım ben o akşam kayınpederimin etkisinde kaldım.Kayınpederim kız çocukları seviyor.Eltimin ikizlerinin erkek olduğunu söylediler... durdu durdu "erkek mi ? kötü olmuş yaa erkek olması" dedi kaydirigubbakcemile3

süpersin!!! bu boş geçirilmeyen aylar hep bereketli oluyor.
inşallah canım hayırlısı olsun her zaman

günaydın ya insan sabah sabah simit dermi offfffffffffff nasıl canım istedi

günaydın kıvırcığım hoşgeldin

günaydıın kıslarrrrrrrrrrrr KIVIRCIĞIM yedin mi sütlacını
GAYE yeni eviniz hayırlı olsun canım
LORKEEM sen nasısın

sanada günaydın bitter çikolatam senin ki yine göstermemiş oyun oynamayı seiyor anlaşılankaydirigubbakcemile3

ah kıyamam ya şu cinsiyet meselesi bebek beklemekten çok yordu seni yaaaaaa ama güzel rüya inşallah rabbim güzel çıkarır

naber kızlar kaynatmışsınız
edutum annemin bütün hamişlikleri önce 3 gün gecikmiş sonraki ay hamiş kalmış
diyorum ki 40 saat yolculuk yapıcam bided agua park var tabi bu ay bebek olursa ve benim 5 günlük zevkim içöin bebege bişi olursa kötü olucak o yüzden hiç gelmesin bu ay diyorum haksızmıyım ama
sıpa gelmedi gelmedi

günaydın helvamm evet göstermedi ama göstermeyince kız oluyomuş genelde o yüzden büyük ihtimal kız 7 eylülde tekrar gitcez bakalım o zaman inşallah gösterir

ınsallah guzel sonuc alırsınız canım yaa...
dusuk bıle cıksa canınızı sıkmamanız lazım kı asılamaya gecılecekse umutla baslayın
cunku psıkolojı etkılıyo yanı ıkınızıde

evet canım aslında rahatız kocişimle ama kociş dediğim gibi iyi sonuç veremezsem diye düşünüp duruyor başka yolu yokmu daha kolay nasıl verebilirim diye Allah büyük inşallah düşündüğü gibi zor geçmez canlarım:Saruboceq:

hadi bakalım canım ya bu güzl ayın hürmetine rabbim sevindirsin seni

inşallah canım hepimizi sevindirsin inşallah sendeki bu değişikliğin sebebi de güzel bir sebeptir canım.:Saruboceq:

o nasıl bir rüya öyle güzelim çok taktın kafaya tabisi bide kayınpederinde alem yani herkes erkek ister acaba bıktı mı ki etrafında erkek görmektenkaydirigubbakcemile3 hayırlısı olur inşallah canım sağlıklı olsunda napacan gerisini yerimseniben

günaydın helvamm evet göstermedi ama göstermeyince kız oluyomuş genelde o yüzden büyük ihtimal kız 7 eylülde tekrar gitcez bakalım o zaman inşallah gösterir

ewet kız o zaman
ama sanada tatlı bi kız yakışırdı be bittim

o miniş tutuncaksa ne yaparsan yap tutunur sen canını sıkma sen tatile gitmeden önce belli olmıcakmı

Kızlar Sebin'i aradım şimdi... Pazar günü kahverengi leke gelmiş hemen hastaneye gitmişler.doktor Sebin diyabet olduğu için müşade altında tutmamız gerekli demiş.Şimdi hastanede yatıyorlarmış.
Sürekli şekeri,tansiyonu bebeğin kalp aışları falan ölçülüyormuş.doktor son dakikaya kadar beklemek istiyorum demiş... Eğer ani sancısı gelmezse sanırım perşembeye kadar falan bekleyeceklermiş.Doğumu sezeryan olacakmış çünkü bebeği çok zorlayacak kadar darmış çatısı.
Hepinize selamları var.

bittem bişi yazmıştım sendede oldu mu bak buraya alıntı yapıyorum
ya kızlar bişi sorcam size azcık özel olcak ama
siz hamiş kaldıgınız ay eşiniz sizde bazı degişiklikler farketti mi
yani dün biz eşimle birlikte olduktan sonra dedi ki bana
bu aralar sende farklı şeyler görüyorum
nasıl yani dedim
bi kere çok çabuk uyarılıyorsun eskiden hep ugraştırırdın beni
en önemliside sanki vajinayla rahim agzı arasında yumuşama vardı her zaman sert bişiler olurdu bu sefer yumuşacıktı hatta noldu acaba diye çok korktum dedi

ah kıyamam ya şu cinsiyet meselesi bebek beklemekten çok yordu seni yaaaaaa ama güzel rüya inşallah rabbim güzel çıkarır

Valla bebeği beklemek daha kolaymış en azından kırmızıyı yada tek çizgiyi görüp hadiii yeniden başlıyorduk.Ama şimdi paranoyak oluyor insan...
Neden öyle? neden böyle? acaba iyi mi? herkesin cinsiyet belli benimki neden belli değil? millet bebeği hissediyor ben neden hissetmedim? v.s.
Bide şimdi soruyorlar kız mı erkek mi diye cevap veremiyoruz ondan sonra pat hemen bi yorum geliyor arkadan "Aaa benim 11 haftada pat diye söylemişlerdi neden belli değil ki sizinki? yoksa söylemek mi istemiyorsunuz?"
Şaçmalığa bak neden söylemek istemiiim.manyak mıyım ben... zaten 2 olasılık var ya kızdır ya erkek... çıkınca görcek zaten herkes niye sakliim

ay kıyamam canım ya rabbim yardımcısı olsun inşallah

ah ahhhhhh ne densiz bu insanlar ya
bu seferde ne zaman ikinci bebek gelicek diye sorarlar

kızım olacağı varsa olurrr......sen takılma.....olmayacağı varsada bacaklarını tepeye dikip yatsan olmaz....bu arada bende adet olacağım gün gitmiştim aquaparka...bu kızlar beni teselli ederken alakası yok demişlerdi...yalanmıydı ha kızlar:)))

valla ben öyle bişi dememiştim eyvahedigeldismile

yaw yok aqua parkla falan alakası... yaa şu izlediğimiz belgeseli hatırlayın... karı yunuslarla şapur şupur yüzüyordu taa kaçıncı ayına kadar... olsa onun bebesine olurdu bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…