Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

naber kızlar kaynatmışsınız

hoşgeldin yavyum

günaydın helvamm evet göstermedi ama göstermeyince kız oluyomuş genelde o yüzden büyük ihtimal kız 7 eylülde tekrar gitcez bakalım o zaman inşallah gösterir

hadi bakalım hayırlısı oolsun tatlım 7 eylülde sen gaye ve gültun hepiniz öğreneceksiniz inşallah cinsiyetlerini ayyyyyy güzel olucakzemuszemus

hoşgeldin yavyum

hadi bakalım hayırlısı oolsun tatlım 7 eylülde sen gaye ve gültun hepiniz öğreneceksiniz inşallah cinsiyetlerini ayyyyyy güzel olucakzemuszemus

Yaa biz gültun ile görüşelim diye aynı tarih aynı güne almıştık randevuları ama sanırım yine nasip olmicak çünkü geçen doktoru aradım bişey sormak için arife günü sabaha yada 6 sına alalım randevuyu dedi çünkü 7sinde çok fazla detaylı ultrason randevusu varmış başka doktorun.araya şıkışmak gerekecek bu sefer çok beklemeniz gerekebilir falan dedi.Bakalım belki 6sında giderim ben.

okudum canım bende böyle şeyler olmadı yada ben anlamadım bende sadece şişkinlik olmuştu

çok kötüsün sen yaaaaaaaaaaaa
bi aguaparkı bana çokmu görüyosun aşkolsunnnnnn
ben gitme demıyomkiii gıdersın ama ıcın gıder o kaydıraktan da kayamazsın belkı deee sempatiksalakcinni
LORKEEEEEE
hem bi kere inşallahhhhhhhh senin bebek olurda (bu arada rüyamı hala kimseye anlatmadım unutma ikimiz vardık)
öyle sagda solda hop bi eskişehire bi oraya bi iftarlara gidemezsin
inşallahhhhhhhhhhhhh
Allah da senın duanı kabul etsın ınsallah o zaman kırarım dızımı otururum evımde nabayım
herkesı basıma toplarım cozum olarak bende

hayır olsun ınsallah canım ... az kaldı bakalım
sen solenenlere takılma yahuu zaten kımseyı memnun edemıon sankı onlara doguruyosun valla
hele o sorular ve yorumlar ınsanın sınırını oynatıyo koca koca ınsanlar dıye de bısey dıyemıyo ınsan bazen ayıp olmasın dıyee
naber kızlar kaynatmışsınız
hee sen nere kactın bakayım gunaydın deyıpte

aleykum selam ... Allah yardımcısı olsun bı akslılık vs olmadan saglıkla kucagına alır ınsallah yaa ...
boyle hastanede sureklı tetıkte beklemekde zordur emınım..

uykum var kuzular

valla resmen 1 sayfa falan uyudum bende mukabele de bugun akannehir

cok sevındım gayecım darsısı basımıza ınsallah. allah gule gule oturmayı nasıp etsın ınsallah

ay canım allah hayırlısı ıle kurtarsın ınsallah

daha ne var ne yok bakalım

lorkecim kusum nasılsın, mukabeleler nasıl gidiyor. hayırlısı ıle bitirdiniz ramazanı.. allah sonraki senelere de erdirsin sağlıkla inşallah

merhaba kızlar
bende gelebildim nihayet
işlerim yoğun gidiyor
sıcaklar ve uykusuzlukta dengemi bozdu sanırım
sizler nasılsınız güzel bir haber var mı?
sebini okudum ayy inş. hayırlısı ile kızını kucağına alır

lorkecim kusum nasılsın, mukabeleler nasıl gidiyor. hayırlısı ıle bitirdiniz ramazanı.. allah sonraki senelere de erdirsin sağlıkla inşallah
ıyılık canım sen nasılsın ...
valla bugun 27 bıttı persembe gunu duasını yapıcaz nasıbse...
ınsallah seneye de tadarız bunları ...
senın durumnlar nasıl azalıyo gunler Allah tan sıcklarda azalıyo gıttıkcee
hosgeldın ayselım ...
hakketn pek gorunmuyosun bu aralar ...
valla burda 1 haftadır en azından aksamları esıyo hava ...
carsambadan sonrada yagmurlar gelıyo sukur

yaaa kızlar tapu işi baya uzuyormuş sanırım 5e falan ancak gelecek benim kociş... bende burda sıkıldııııımmmm

OOO maşallah kız iyisin he yemek derdin olmamış
evet sanslıydım valla
ustusta denk geldı

yaaa kızlar tapu işi baya uzuyormuş sanırım 5e falan ancak gelecek benim kociş... bende burda sıkıldııııımmmm

kız sende kocan gıtsın dıye gozune bakıyosun topıge gırmek ıcın
sımdıde sıkıldım dıyosun
ayrı kalamıyoz bız kocalardan hepımız aynıyız sanıırm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…