- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.241
naber kızlar kaynatmışsınız
günaydın helvamm evet göstermedi ama göstermeyince kız oluyomuş genelde o yüzden büyük ihtimal kız 7 eylülde tekrar gitcez bakalım o zaman inşallah gösterir
hoşgeldin yavyum
hadi bakalım hayırlısı oolsun tatlım 7 eylülde sen gaye ve gültun hepiniz öğreneceksiniz inşallah cinsiyetlerini ayyyyyy güzel olucakzemuszemus
bittem bişi yazmıştım sendede oldu mu bak buraya alıntı yapıyorum
ya kızlar bişi sorcam size azcık özel olcak ama
siz hamiş kaldıgınız ay eşiniz sizde bazı degişiklikler farketti mi
yani dün biz eşimle birlikte olduktan sonra dedi ki bana
bu aralar sende farklı şeyler görüyorum
nasıl yani dedim
bi kere çok çabuk uyarılıyorsun eskiden hep ugraştırırdın beni
en önemliside sanki vajinayla rahim agzı arasında yumuşama vardı her zaman sert bişiler olurdu bu sefer yumuşacıktı hatta noldu acaba diye çok korktum dedi
uykum var kuzular
ben gitme demıyomkiii gıdersın ama ıcın gıder o kaydıraktan da kayamazsın belkı deee sempatiksalakcinniçok kötüsün sen yaaaaaaaaaaaa
bi aguaparkı bana çokmu görüyosun aşkolsunnnnnn
Allah da senın duanı kabul etsın ınsallah o zaman kırarım dızımı otururum evımde nabayımLORKEEEEEE
hem bi kere inşallahhhhhhhh senin bebek olurda (bu arada rüyamı hala kimseye anlatmadım unutma ikimiz vardık)
öyle sagda solda hop bi eskişehire bi oraya bi iftarlara gidemezsin
inşallahhhhhhhhhhhhh
hayır olsun ınsallah canım ... az kaldı bakalımRabbim herkese hayırlı evlat versin... Önce biz onların gözlerinin içne bakalım ileride de onlar bizlerin gözlerimizin içlerine baksınlar...
Geçen cumartesi gecesi bir rüya gördüm kayınvalidemle çarşıya çıkıyorum orada bir tıp merkezi görüyorum... içimden diyorumki şimdi burda sıra yoktur gidip hemen bi muayene olsam cinsiyetini sorsam bebeğimin diyorum.Giriyoruz içeri.İçerisi virane gibi... klimaları su akıtıyor yerler pis bide eşyalar taşınıyor gibi.Ama ben yine de doktora görünmek istiyorum.beni üst kata alıyorlar doktor geliyor beni azarlıyor çok sert bi kadın. çıkar üstünü,aç karnını yat şuraya hadi seni mi bekliicem falan diye emir veriyo.Ben yatıyorum ultrasonu koyuyo göbeğime bebeği gösteriyor.Bakıyo bakıyo erkek bu bebek diyip kapatıyo ultrasonu tamam hadi giyin git diyo.bende toparlanıyorum.çıkıyorum kayınvalideme anne bebek erkekmiiş diyorum.O da vahh vahhh yazık diyor bana
Sanırım ben o akşam kayınpederimin etkisinde kaldım.Kayınpederim kız çocukları seviyor.Eltimin ikizlerinin erkek olduğunu söylediler... durdu durdu "erkek mi ? kötü olmuş yaa erkek olması" dedi kaydirigubbakcemile3
hee sen nere kactın bakayım gunaydın deyıptenaber kızlar kaynatmışsınız
aleykum selam ... Allah yardımcısı olsun bı akslılık vs olmadan saglıkla kucagına alır ınsallah yaa ...Kızlar Sebin'i aradım şimdi... Pazar günü kahverengi leke gelmiş hemen hastaneye gitmişler.doktor Sebin diyabet olduğu için müşade altında tutmamız gerekli demiş.Şimdi hastanede yatıyorlarmış.
Sürekli şekeri,tansiyonu bebeğin kalp aışları falan ölçülüyormuş.doktor son dakikaya kadar beklemek istiyorum demiş... Eğer ani sancısı gelmezse sanırım perşembeye kadar falan bekleyeceklermiş.Doğumu sezeryan olacakmış çünkü bebeği çok zorlayacak kadar darmış çatısı.
Hepinize selamları var.
uykum var kuzular
cok sevındım gayecım darsısı basımıza ınsallah. allah gule gule oturmayı nasıp etsın ınsallahBen bugün sersem gibiyim... Sabah erken kalktık kocişim evimizi almaya gitti :)) hihoyyyt
Rabbim herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah.Bir cesaretle girdik bakalım borcun altına.Allah yardımcımız olsun. Bugün işlemlerin bir kısmı halledilecek yarında sanırım geri kalanı ve tapu işi halledilip tamamlanacak.
Umarım spermiyogram konusunda sorun çıkmaz... Doğru diyorsun şimdi kayıtlar da başlamışken biraz sıkışık bir dönem oldu.Ama hiç belli olmaz belki Rabbim bilerek engel çıkarmıştır önünüze.Belki bu teste hiç gerek kalmayacak.Ki inşallah öyle olur.Sen yine de klomen aldın dimi boş geçmemek için.
Kızlar Sebin'i aradım şimdi... Pazar günü kahverengi leke gelmiş hemen hastaneye gitmişler.doktor Sebin diyabet olduğu için müşade altında tutmamız gerekli demiş.Şimdi hastanede yatıyorlarmış.
Sürekli şekeri,tansiyonu bebeğin kalp aışları falan ölçülüyormuş.doktor son dakikaya kadar beklemek istiyorum demiş... Eğer ani sancısı gelmezse sanırım perşembeye kadar falan bekleyeceklermiş.Doğumu sezeryan olacakmış çünkü bebeği çok zorlayacak kadar darmış çatısı.
Hepinize selamları var.
ıyılık canım sen nasılsın ...lorkecim kusum nasılsın, mukabeleler nasıl gidiyor. hayırlısı ıle bitirdiniz ramazanı.. allah sonraki senelere de erdirsin sağlıkla inşallah
hosgeldın ayselım ...merhaba kızlar
bende gelebildim nihayet
işlerim yoğun gidiyor
sıcaklar ve uykusuzlukta dengemi bozdu sanırım
sizler nasılsınız güzel bir haber var mı?
sebini okudum ayy inş. hayırlısı ile kızını kucağına alır
kıslar ben gelebildim sonunda netimiz yoktu ama kimsede kalmamış yav
kıslar ben gelebildim sonunda netimiz yoktu ama kimsede kalmamış yav
OOO maşallah kız iyisin he yemek derdin olmamışhosgeldın gultuncum...
sanırım yemege gıttı kızlar
bende bı kalkıp aksama ne yapsam dıye mutfaga gecsem bı baksam ıyı olacak pers den berı evde yemıyoz
uzak kaldım mutfaktan
slmmm opuyorumnanaktanben varımmmm
bende varım
evet sanslıydım vallaOOO maşallah kız iyisin he yemek derdin olmamış
yaaa kızlar tapu işi baya uzuyormuş sanırım 5e falan ancak gelecek benim kociş... bende burda sıkıldııııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?