Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bencede yerın yoksa hıc suan masraf yapma bebek odası vs ıcın sıkma da canını
dedıgın gıbı bı ıhtımal daha guzel hem yas ılerleyınce bıraz cocuk oda kavramını anlıo
ılk zamanlarda bızler bıraz kendımızı tatmın etmek ıcın oda vs hersey tam olsun ıstıyoruz bebenın bıseyden haberı yokkı kaydirigubbakcemile2
hadı bakalım hayırlı haberler verır ınsallah Sebın de bıze ...

Şimdi nereye adım atsan simit cafe kaynıyor ama o simitçi hala duruyor canım...
dogrudur furya heryerde aynen devam edıyo demekkı

günaydıın kıslarrrrrrrrrrrr KIVIRCIĞIM yedin mi sütlacını
GAYE yeni eviniz hayırlı olsun canım
LORKEEM sen nasısın

gaye ev hayırlı olsun kuzum bak bebiş bereketiyle geldi

kızlar sabah biz bel agrısıyla uyandım ama içten içe sızlıyolar
hele gögüslerim fena oldular ya normalin kaç katı acıyolar tahmin edemezsiniz hiç iyi degili,m ben ya fena halsizim

oyyy kıvırımın canı çekmiiişşş. günaydın tatlım,hoşgeldin...
hele sen gel Ankaraya simitin en kralını ısmarlicam sana :)
söz mü len bi alma sorarım sana haaaaa

LORKEEM sen nasısın
ya hiç sorma canım tadı falan iyi olmuştu ama erken almışım herhalde pirinçleri pek pişmemişti ama yine de bi yedim bi yedim nasıl canım istediyse artık hiçte sevmem yani sütlaçı

günaydın ya insan sabah sabah simit dermi offfffffffffff nasıl canım istedi
aman efendım hosgeldıznı...
ankara gıtmedıgın yermı bacım
gıdınce al sımıtlerı evde at derın dondurucuya herkes oyle yapıyo valla
cıkarınca az ısıt tazecık olurlar yerimseniben
LORKEEM sen nasısın

ıyıylık canım sen nasılsın ...
gormedın mı sen bebenı cuma gunu
cınsıyetını merak ettıydık bız senden ses cıkmadı ...

kvrckım hayırlara cıksın ınsallah
yorma kendsını
kac gunun var senın suan 11 eylul muydu

LORKEEM sen nasısın

Sağol bittem daha iyileri sizlerin olsun inşallah... Asıl haberler sende...Bebiş nasıldı? cinsiyet belli mi?

Kıvır'ım inşallah güzel habere işarettir bu gelişmeler

ya kızlar bişi sorcam size azcık özel olcak ama
siz hamiş kaldıgınız ay eşiniz sizde bazı degişiklikler farketti mi
yani dün biz eşimle birlikte olduktan sonra dedi ki bana
bu aralar sende farklı şeyler görüyorum
nasıl yani dedim
bi kere çok çabuk uyarılıyorsun eskiden hep ugraştırırdın beni
en önemliside sanki vajinayla rahim agzı arasında yumuşama vardı her zaman sert bişiler olurdu bu sefer yumuşacıktı hatta noldu acaba diye çok korktum dedim

Kıvırcığım eşim fark etmedi ama benim kendimde fark ettiğim bişey oldu... O da çatlatma iğnesinden sonra ilk birlikte olmamız gereken gece ben daha çabuk orgazm oldum ve çok daha güçlü oldu... Yani resmen ilişkinin tadına vardım diyebilirim.Hatta eşime de acaba biz önceden pozisyon mu yakalayamamıştık dedim böyle çok iyi oldu dedim :kedi: Zaten sonrasında hamileydim :)

canım ya geçen aydan adetim degişti ya inan bu ay hiç saymadım bugün 17. gün falan olması lazım bakalım büyük ihtimalle bayramda olucak

Kıvır'ım inşallah güzel habere işarettir bu gelişmeler
canım dün yengem aradı beni
çok severim 2 amcamın eşlerini
annem kadar emekleri vardır üzerimde annemden ayırt etmem onları
yengem dedi ki kızım bak geçen ay adetin 3 gün gecikmiş normalde düzenli oluyodun anlattı bana
meger annemin hamileliklerinin hepsinde ilk önce adeti 3 gün gecikir ikinci ay hamile kalırmış
annene çekmişsindir belki dikkat et kendine falan dedi bu sanki içimi ısıttı umut verdi ama yinede umutlanmak yokkk
hem sıpa gelmedi gelmedi yam ben ilk defa agua parkı olan bi otele gidicem bu ayda gelmesin istiyorum
hem herşeyi geçiyorum 12 saat ankara 8 saat antalya sonra tekrar 8 saat ankaraya dönüş ve 12 saat buraya dönüş oooooo çok yolculuk yapıcaz bebek olsa bile durmaz ki yerinde

evet gittim canım doktora ama pek göstermedi bizimki büyük ihtimal kızmış :ecrin_bebek:

valla ben bılmem

huu senın kacıncı gunun bugun onu bı solesene sen bana

yakınımızda laboratuvar yok canım gittiğimiz hastanede uzak kalıyor eve o yüzden mecburen hastanede yapmak zorunda canım umarım hayırlısı olur sanırım cuma yada cumartesi verecek bakalım eğer izin alabilirse kocişim Allah yüzümüze güler inşallah:Saruboceq:

Olabilir belki soya çekimsindir.. benim arkadaşım pco'luydu evlenmeden önce çok doğum kontrol hapları içti pco nedeniyle.Bide onların ailesi çok kolay hamile kalıyorlar.Hatta teyzesinin bi sürü düşüğü ve kürtajı falan var.Adam üstüme ceket atsa hamile kalıyorum diyordu kaydirigubbakcemile3 arkadaşım da dkh'yı bırakır bırakmaz hamile kaldı pco'ya rağmen.sonra doğum yaptı ve spral taktırdı daha hiç adet göremeden tekrar hamile kaldı hemde spral varken Bu durumlar ırsi olabiliyor... Yengenin dediği gibi annene çekmiş olabilirsin... Ayrıca Rabbim istedikten sonra o bebeğe hiç bişeycik olmaz.istersen karnının üstüne dönüp hip-hop yap kaydirigubbakcemile3
Beni düşün hem ilaçla hamile kaldım hemde saunaya girdim,hamama girdim hem köpük masajı yaptırdım hem kahve masajı yaptırdım :) bebişim bana sıkı sıkı tutundu çok şükür.

evet gittim canım doktora ama pek göstermedi bizimki büyük ihtimal kızmış :ecrin_bebek:

Rabbim hayırlısını versin inşallah.Göstermeyenler genelde kız oluyorlarmış.. erkekler maaşallah yiğidin malı meydanda olur diye açıyorlarmış :)
Ne güzel minicik bir prensesin olacak... Ayy süper yaaa..

kızım sen yapman gerekenı yap gerısıne karısma
yok tutunmazmıs yok gelmesınmıs klava:
Allah o bebegı sana bu ay verecekse nabarsan yap gelır o gorursun sen de aquaparkı
:lepi:

canım hadı hayılrısı bakalım
senın hep kız olacak dıye dusunuyodum bende
eda ve gayenın erkek
sen ve gultunun kız sankı hep oyle dusundum

ınsallah guzel sonuc alırsınız canım yaa...
dusuk bıle cıksa canınızı sıkmamanız lazım kı asılamaya gecılecekse umutla baslayın
cunku psıkolojı etkılıyo yanı ıkınızıde

hadi bakalım canım ya bu güzl ayın hürmetine rabbim sevindirsin seni

yok canım ya önce tedbir alıp öyle tevekkül etmek lazım öyle bi düşünsene saatlerce yolculuk yapıcam insan önce tedbir almalı

kızım sen yapman gerekenı yap gerısıne karısma
yok tutunmazmıs yok gelmesınmıs klava:
Allah o bebegı sana bu ay verecekse nabarsan yap gelır o gorursun sen de aquaparkı
:lepi:
çok kötüsün sen yaaaaaaaaaaaa
bi aguaparkı bana çokmu görüyosun aşkolsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…