- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.181
kıvırım sen yalnız mı kaldııınnnn kıyamammm... bende iş yerinde rafları biraz düzenledim.yoruldum...
Eşimin sonucu derken? mide olayını mı diyorsun? Reflü ve gastrit çıktı... doktor diyet vermedi sadece bazı önerilerde bulunmuş bir şurup birde hap vermiş.2 ay kullanacak.Bakalım sonra ne olacak.
Bende karşıdaki dişçinin gelmesini bekliyorum... Sanırım hamilelikten dolayı diş etlerimde sorunlar yaşamaya başladım... Ayrıca azı dişim sorun çıkartıyor zaman zaman.Dün akşam çok feci ağrı yaptı mesela... onu gösterip bir tavsiye alacağım.
Sonra kitapçıya gidip 2 kitap alacağım biri Ayşe Öner'in biri de Dr. Ömer Turgutalp Kadıoğlu'nun Hamilelik,Doğum ve bebek bakımı ile ilgili ikiside.
Bende durumlar böyle şekerim.
Bitte herhalde dün öğrenmiştir bebişinin cinsiyetini ama sonra uğramadı hiç.bende merak ettim
bacım valla bızde sabah mukabele sonrası carsıya gıttık kardesımle sımdı geldık eve hazırlanıyoruz eyube ıftara gıdıcez ...ufffffffff herkesler nerde
gaye aacaba eşinin sonucunu aldımı
hem bitteyle beraber cinsiyet ögrenmeye gidicekti naptılar acaba
lorkede bugün iftara gidicek
halevde girmedi
edutcan zaten gelmez
benim agrılarım var ama hala ve yalnızım eşim nöbetçi bugünnnnnnn
sevindim ciddi bişey çıkmamış ama bi kere insan mideden rahatsızlanıyorsa hep rahatsızlanıyor malesef hiç geçmiyor sürekli dikkat etmek zorunda kalıyosun herşeye
bitte bişi demedi sen ne zaman gidip ögrenicektin beraber gitmiycekmiydiniz
kizlar hepnize gunaydin iyi haftalarrr hepinizeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ufffffffff herkesler nerde
gaye aacaba eşinin sonucunu aldımı
hem bitteyle beraber cinsiyet ögrenmeye gidicekti naptılar acaba
lorkede bugün iftara gidicek
halevde girmedi
edutcan zaten gelmez
benim agrılarım var ama hala ve yalnızım eşim nöbetçi bugünnnnnnn
günaydın kuzuşlar
günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum neyseki bu hafta 4 gün çalışıyoruzkaydirigubbakcemile3 ne güzel
tatlım ben haftasonları ve tatillerde çalışmıyorum memur olduğum için. bu arada umarım belirtilerin iyiye işarettir canım Allah gönlümüze göre verir inşallah.
günaydın şekeeeerrrr
günaydın halev'im nasılsın? nasıl gidiyor?
günaydın canım iyi gidiyor ne olsun işte kocişle gün hesabı yapıyoruz spermiogram testi verecek ya malum bu hafta öğrenci kayıtları var ve eşimde güvenlik olduğu için izin alması çok zorrr bide neden soruyorlar ne diyeceğini de bilmiyor bakalım hayırlısı olur inşallah herşeyin sen nasılsın kociş yok sanırım
halev gaye edutcan
gunaydın kızlar nasılsınız ...
3 gundur bos kaldı topık bugun hareketlılık olur ınsallah ...
halev gaye edutcan
gunaydın kızlar nasılsınız ...
3 gundur bos kaldı topık bugun hareketlılık olur ınsallah ...
Ben bugün sersem gibiyim... Sabah erken kalktık kocişim evimizi almaya gitti :)) hihoyyyt
Rabbim herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah.Bir cesaretle girdik bakalım borcun altına.Allah yardımcımız olsun. Bugün işlemlerin bir kısmı halledilecek yarında sanırım geri kalanı ve tapu işi halledilip tamamlanacak.
Umarım spermiyogram konusunda sorun çıkmaz... Doğru diyorsun şimdi kayıtlar da başlamışken biraz sıkışık bir dönem oldu.Ama hiç belli olmaz belki Rabbim bilerek engel çıkarmıştır önünüze.Belki bu teste hiç gerek kalmayacak.Ki inşallah öyle olur.Sen yine de klomen aldın dimi boş geçmemek için.
hayırlı olsun canım ya valla cok sevındım ..Ben bugün sersem gibiyim... Sabah erken kalktık kocişim evimizi almaya gitti :)) hihoyyyt
.
ay evet gece falan gırıp bakıom sıkılan gelen olurmu dıye oyle de gelen olmadıgünaydın canım... Valla topic terkedilmiş gibi oldu... 1 sayfada 3 günün yorumu var valla.hiç ilerlemedi.
İnşallah kızlar bugün gelirler.
Yaa sebin aramadı beni hala gelmedi kızı sanırım..
günaydın canım hoşgeldin
hadi hayırlısı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin ödeme kolaylığı versin inşallah canım. klomen kullanmaya başladım boş geçirmeye hiç niyetim yoklmaz:aklinialirimsmile
Kızlar bana 5dk müsade kendime simit alıp geleyim çok acıktım...
günaydın canım hoşgeldin
hadi hayırlısı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin ödeme kolaylığı versin inşallah canım. klomen kullanmaya başladım boş geçirmeye hiç niyetim yoklmaz:aklinialirimsmile
hayırlı olsun canım ya valla cok sevındım ..
derler ya hep bebek bereketıyle gelır dıye sızın ıcınde oyle oldu demekkı ..
ay evet gece falan gırıp bakıom sıkılan gelen olurmu dıye oyle de gelen olmadı
bende kardesım var dıye gunduz gırmedım hıc ...
Sebıne son kacı demıstıkı doktor :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?