Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sevindim ciddi bişey çıkmamış ama bi kere insan mideden rahatsızlanıyorsa hep rahatsızlanıyor malesef hiç geçmiyor sürekli dikkat etmek zorunda kalıyosun herşeye
bitte bişi demedi sen ne zaman gidip ögrenicektin beraber gitmiycekmiydiniz

bacım valla bızde sabah mukabele sonrası carsıya gıttık kardesımle sımdı geldık eve hazırlanıyoruz eyube ıftara gıdıcez ...
agrıların hayra alamettır ınsallah dıyebılıyorum sadece ..
kendıne dıkat et ayagını falan da usutme sen yıne de ok opuyorumnanaktan
gaye gultunle aynı gun gıdecek dıye hatırlıyorum ben arıfe gunu gıdecek onlar nasıbse bakalım ...

Yok canım ben Gultun ile birlikte gideceğim.Aynı merkeze gidiyoruz zaten hiç karşılaşamamıştık şimdiki randevuyu aynı gün aynı saate aldık :) 7 Eylülde gidiyoruz kontrole akşam 5:30 da

ohoo hakkaten tatıl heralde herkese ..
benım kocam calısıo valla
bende kalktım ortalıgı toparlayayım mukabele sonrası kardesımle cıkıcaz yıne ... damatbeyle alısverıse
muhabbetten ayrı kaldım kac gundur dıcem ama pek muhabbet de olmamıs Allah tan

Günaydın kızlar... kimsecikler yok haliyle... herkes evinde dinlenme pozisyonunda :)) Biz de bugün çalışanlar grubundanız.

günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum neyseki bu hafta 4 gün çalışıyoruzkaydirigubbakcemile3 ne güzel

tatlım ben haftasonları ve tatillerde çalışmıyorum memur olduğum için. bu arada umarım belirtilerin iyiye işarettir canım Allah gönlümüze göre verir inşallah.

günaydın kuzuşlar

günaydın şekeeeerrrr

günaydın halev'im nasılsın? nasıl gidiyor?

günaydın şekeeeerrrr

günaydın halev'im nasılsın? nasıl gidiyor?

günaydın canım iyi gidiyor ne olsun işte kocişle gün hesabı yapıyoruz spermiogram testi verecek ya malum bu hafta öğrenci kayıtları var ve eşimde güvenlik olduğu için izin alması çok zorrr bide neden soruyorlar ne diyeceğini de bilmiyor bakalım hayırlısı olur inşallah herşeyin sen nasılsın kociş yok sanırım

Ben bugün sersem gibiyim... Sabah erken kalktık kocişim evimizi almaya gitti :)) hihoyyyt

Rabbim herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah.Bir cesaretle girdik bakalım borcun altına.Allah yardımcımız olsun. Bugün işlemlerin bir kısmı halledilecek yarında sanırım geri kalanı ve tapu işi halledilip tamamlanacak.

Umarım spermiyogram konusunda sorun çıkmaz... Doğru diyorsun şimdi kayıtlar da başlamışken biraz sıkışık bir dönem oldu.Ama hiç belli olmaz belki Rabbim bilerek engel çıkarmıştır önünüze.Belki bu teste hiç gerek kalmayacak.Ki inşallah öyle olur.Sen yine de klomen aldın dimi boş geçmemek için.

halev gaye edutcan
gunaydın kızlar nasılsınız ...
3 gundur bos kaldı topık bugun hareketlılık olur ınsallah ...

günaydın canım... Valla topic terkedilmiş gibi oldu... 1 sayfada 3 günün yorumu var valla.hiç ilerlemedi.
İnşallah kızlar bugün gelirler.
Yaa sebin aramadı beni hala gelmedi kızı sanırım..

halev gaye edutcan
gunaydın kızlar nasılsınız ...
3 gundur bos kaldı topık bugun hareketlılık olur ınsallah ...

günaydın canım hoşgeldin

hadi hayırlısı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin ödeme kolaylığı versin inşallah canım. klomen kullanmaya başladım boş geçirmeye hiç niyetim yok lmaz:aklinialirimsmile

Ben bugün sersem gibiyim... Sabah erken kalktık kocişim evimizi almaya gitti :)) hihoyyyt
.
hayırlı olsun canım ya valla cok sevındım ..
derler ya hep bebek bereketıyle gelır dıye sızın ıcınde oyle oldu demekkı ..

günaydın canım... Valla topic terkedilmiş gibi oldu... 1 sayfada 3 günün yorumu var valla.hiç ilerlemedi.
İnşallah kızlar bugün gelirler.
Yaa sebin aramadı beni hala gelmedi kızı sanırım..
ay evet gece falan gırıp bakıom sıkılan gelen olurmu dıye oyle de gelen olmadı
bende kardesım var dıye gunduz gırmedım hıc ...

Sebıne son kacı demıstıkı doktor :uhm:

gunaydın canım ...
hayırlısı olsun bakalım ya bence bos gecırmememen ıyı olmus yıne de...
esınde sorunsuz hallederse ıcınız rahatlar en azından ...
ya evınıze yakın laboratuar varsa evden gotursenız dıcem ama daha gercekcı cıkabılır o zaman sonuc yanı
esın rahatsız oluyomus ya
bzı ole yaptık hemde c tesı calısan bı laboratuardı ızın sorunu da olmadı

süpersin!!! bu boş geçirilmeyen aylar hep bereketli oluyor.

Aynen oldu canım... o evi uygun fiyata yakalamamız bebişimin şansına diyorum hep.
Henüz geçip oturmayacağız en azından 1 yıl kiracı olacak ama çok şükür evimizin olduğunu bilmek bile güzel... İnşallah oraya geçtiğimizde bebişimin güzel mi güzel bir odası olacak.Şimdi yerden dolayı alamayacağım içimde kalan herşeyi alacağım Allahın izniyle.

Sebini aradığımda 1 hafta içinde heran gelebilir demişti doktor... Sanırım son 1-2 günü falan.Saat 12 gibi arayıp sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…