Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydınlar
nasılsınız kızlar?
yağmur yağdı serinledik ohhh
ama ben yine uyuyamadım uykusuzum ahhh ahhh

günaydın kızlar... bende uykusuzlardanım...dün zaten çok yorulmuştum evin koşturmacasından dolayı... birde görümcem bir ameliyat geçirdi kayınvalidem yanındaydı refakatçi olarak.iş çıkışı kayınvalidemi aldık bize götürdük.Akşam 2 gibi anca yatabildik sonra 3te geri kalktım kayınvalideme sahur hazırladım.5e doğru yatıp 8:30 da geri kalktık.Bölük pörçük vede hiç işe yaramayan bir uyku oldu.

günaydın canım dün senin için yorucu olmuş bu arada görümcen için geçmiş olsun canım keşke evde kalıp uyusaydın ya canım gerçi iş yerinde birazcık kestirebiliyorsun o da iyi

kızlar günaydın....belim tutuldu yada idrar yollarım iltahaplandı, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum...çok ağrım var çokkk
guanydın canım gecmıs olsun yahu...
ıltıhap cok vurabılıyo bele ama onun dısında ıltıhap olabılecegıne daır sıkıntın varmı
kas sıkısması falan olmasın ters hareket yaptıysan yada bugunlerde cok olan terleyıp terın soguduysa belın tutulmus olabılır
neyse bı tahlıl yaptır duruma gore kas gevsetıcı ıyı gelebılır
bu cuma gideceğim canım umarım yumoşlarım geçen ay ki gibi gelişmiştir bu arada benim eşim bayram sonrası verebilecek spermiogram testini hayırlısı inşallah herşey daha iyi olur.
sana da gunaydın canım hayırlısı olsun ya esın ıcın daha rahat olacaksa o zaman versın
zaten sen klomenı ıctın bu ay sorun yok yanı ınsallah gerek kalmaz esının test vermesıne
günaydıınnnnnnnnnnnnnn kıslarrr online olanlar niye gözükmüyooo
gunaydınn kız anasııı
evet ya bole olunca da muhabbet daha zor ılerlıyo vallaa
günaydınlar
nasılsınız kızlar?
yağmur yağdı serinledik ohhh
ama ben yine uyuyamadım uykusuzum ahhh ahhh

guanydın canım ya burdada acaıb fırtına var dun geceden berı
camı kapıyı kapadım
super bı duygu arada tıtrıyorum
o kadar ozlemısım kııı
ama bende fırtına sesınden uyuyamadım gecee sempatiksalakcinni

canım gecmıs olsun gorumcen ıcın ...
sen de bugun dınlensydın keske patrondan ızın koparıp
yada gec arkaya yatıver azıcık kendıne gel
ustuuste yorulunca ınsanın dengesı sasıyo

günaydın Ayselim, Lorkeem

evet eşim için en rahat zaman bayram sonrası olacak dr sorarsa söylerim bişey demez

bana uyuyamamak içi sebep çok
ayaklarım şiş oluyor belim ağrıyor
sonra dün akıntım çoktu o da malum bölgemi tahriş etmiş onun sızlamasını çektim
uyuyamadım
sonra yağmura uyandım uyuyamamadım
sabah 7.30da uykum geldi 8e kadar kestirmişim
sonra kocacığım tost ve süt hazırlmaış onları yedim ve çıktım işe geldim
şu an iyiyim ama akşama kalmaz bitmiş olurum

günaydın kızlarrrrrrrrr
edutcanım bak tatilede gidicen eger enfeksiyon varsa o zaman daha çogalır tatilin burnundan gelir git bi tahlil yaptır yada ben sana bi ilaç deyim ki bu ilacı hamilelerde kullanıyor arada ben içerim onu deyim bi gece al inşallah sabaha bişeyin kalmaz tertemiz yapar ilaçlarını

günaydın kıvırcığım hoşgeldin

ayselim Allah yardımcın olsun sende şişlerden kurtulamadın neyse ki az kalmış izne çıkmana umarım çabuk geçer de dinlenmeye çekilebilirsin

olurmu öle kıvırcığım günaydın dedim ya bu arada benim işler var o yüzden konuşmalarım aksıyor

kız kıvır iyiki burdasın...idrarımda enfeksiyon, üreme yok ama protein varmış idrarda....bende ufacık taş vardı ondanmıdır bir ara sorsana kocana....

kız kıvır iyiki burdasın...idrarımda enfeksiyon, üreme yok ama protein varmış idrarda....bende ufacık taş vardı ondanmıdır bir ara sorsana kocana....

neyseki enfeksiyon yok o daha illet oluyor ama protein neden oluyormuş ki canım tahlil mi yaptırdın ve ne çabuk

1 aydan kaldı izne çıkmama ama sanırım zorlanacam
Allah yardımcım olsun

canım hemencecik gecicek inş. bak cogu gitti azı kaldı. evdeyken serin olucak hava kısmetse

edutcum gecmıs olsun tatlım. protein hep cıkıyor bıldıgım kadarı ıle normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…