- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.281
kızlar günaydın....belim tutuldu yada idrar yollarım iltahaplandı, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum...çok ağrım var çokkk
günaydınlar
nasılsınız kızlar?
yağmur yağdı serinledik ohhh
ama ben yine uyuyamadım uykusuzum ahhh ahhh
günaydın kızlar... bende uykusuzlardanım...dün zaten çok yorulmuştum evin koşturmacasından dolayı... birde görümcem bir ameliyat geçirdi kayınvalidem yanındaydı refakatçi olarak.iş çıkışı kayınvalidemi aldık bize götürdük.Akşam 2 gibi anca yatabildik sonra 3te geri kalktım kayınvalideme sahur hazırladım.5e doğru yatıp 8:30 da geri kalktık.Bölük pörçük vede hiç işe yaramayan bir uyku oldu.
guanydın canım gecmıs olsun yahu...kızlar günaydın....belim tutuldu yada idrar yollarım iltahaplandı, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum...çok ağrım var çokkk
sana da gunaydın canım hayırlısı olsun ya esın ıcın daha rahat olacaksa o zaman versınbu cuma gideceğim canım umarım yumoşlarım geçen ay ki gibi gelişmiştir bu arada benim eşim bayram sonrası verebilecek spermiogram testini hayırlısı inşallah herşey daha iyi olur.
gunaydınn kız anasıııgünaydıınnnnnnnnnnnnnn kıslarrr online olanlar niye gözükmüyooo
günaydınlar
nasılsınız kızlar?
yağmur yağdı serinledik ohhh
ama ben yine uyuyamadım uykusuzum ahhh ahhh
günaydın kızlar... bende uykusuzlardanım...dün zaten çok yorulmuştum evin koşturmacasından dolayı... birde görümcem bir ameliyat geçirdi kayınvalidem yanındaydı refakatçi olarak.iş çıkışı kayınvalidemi aldık bize götürdük.Akşam 2 gibi anca yatabildik sonra 3te geri kalktım kayınvalideme sahur hazırladım.5e doğru yatıp 8:30 da geri kalktık.Bölük pörçük vede hiç işe yaramayan bir uyku oldu.
günaydın kızlarrrrrrrrr
edutcanım bak tatilede gidicen eger enfeksiyon varsa o zaman daha çogalır tatilin burnundan gelir git bi tahlil yaptır yada ben sana bi ilaç deyim ki bu ilacı hamilelerde kullanıyor arada ben içerim onu deyim bi gece al inşallah sabaha bişeyin kalmaz tertemiz yapar ilaçlarını
kız kıvır iyiki burdasın...idrarımda enfeksiyon, üreme yok ama protein varmış idrarda....bende ufacık taş vardı ondanmıdır bir ara sorsana kocana....
neyseki enfeksiyon yok o daha illet oluyor ama protein neden oluyormuş ki canım tahlil mi yaptırdın ve ne çabuk
1 aydan kaldı izne çıkmama ama sanırım zorlanacam
Allah yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?