- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.321
kizlar herkese gunaydınnnnnnnnnnn bugun evdeyımmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın oh ne guzelkizlar herkese GUNAYDINNNNNNNNNNN BUGUN EVDEYIMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
TATLIM HADI GECMIS OLSUN
GUNAYDIN HERKESE... HADI TATILE AZ KALDI. NASIL BAYRAM TEMIZLIKLERI BAKLAVALAR HAZIR MI:):teytey:
kizlar bugun randevu alabilirsem esimle dr gidecegiz baska tedavi uygulamak icin:lepi:
tatlım hadı gecmıs olsun
gunaydın herkese... Hadı tatıle az kaldı. Nasıl bayram temızlıklerı baklavalar hazır mı:):teytey:
günaydın oh ne guzel
gunaydın bafo
yok anam ne baklavası temizliğievim temiz valla birinci gunu aileleri ziyaret edip gece yola çıkcaz baklavaları gezerken yerim kaydirigubbakcemile3
ewet canim yumurta takibi yapildi ama nasil biliyonmu . adetten sonra belirli gunlerde yumurtamin buyuklugu gelisimine bakti dediki su gunlerde beraber ol dedi .dahada sonrasinda bakmadi yumurta ca´tladimi catlamadimi .yumurtayada iki defa baktiihadi hayırlısı canım sana sadece ilaçsız yumurta takibimi yapılmıştı
edutum üşütmemen gerekio bunu bilmen gerek gebe kalmak isteyenler kendini sıcak tutacak doktorum hep solerdi.dikkat et bidaha kendini koru
gunaydın halevim bende çok uşuyen biriyimdir kışın ayaklarım hiç ısınmaz 2 kat çorap giydiğim halde
kizlar biz baklavamizi actik bilemmmmbuyrunnnnnnnnnsositososito
GÜNAYDINLARopuyorumnanaktan
GUNAYDIN ANALI OGULLU HOS GELDINIZZZ:lepiGÜNAYDINLARopuyorumnanaktan
Cánim gecmis olsun kendine dikkat et biraz ne olurrrolumunekankayizsmilebende bugün orucu yedim bel ağrısı yüzünden...uyuz oldum....baklava istiyorum ben bu sefer yapamam valla....
halevim dun yazdigimi okumadinmii.. nasilsin iyimisin:ecrin_bebek:
bitteeem gunaydın sen zekai tahirem gidiosun doktora?orda epidural varmı biliomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?