Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kizlar herkese GUNAYDINNNNNNNNNNN BUGUN EVDEYIMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın oh ne guzel
TATLIM HADI GECMIS OLSUN

GUNAYDIN HERKESE... HADI TATILE AZ KALDI. NASIL BAYRAM TEMIZLIKLERI BAKLAVALAR HAZIR MI:):teytey:

gunaydın bafo

yok anam ne baklavası temizliği evim temiz valla birinci gunu aileleri ziyaret edip gece yola çıkcaz baklavaları gezerken yerim kaydirigubbakcemile3

tatlım hadı gecmıs olsun

gunaydın herkese... Hadı tatıle az kaldı. Nasıl bayram temızlıklerı baklavalar hazır mı:):teytey:

valla ben annemdeyim, kayınvcalidemde laf sokuyor demin uyuz oldum...son gün gelir bizimde elimizi öperdsin diye

günaydın oh ne guzel

gunaydın bafo

yok anam ne baklavası temizliği evim temiz valla birinci gunu aileleri ziyaret edip gece yola çıkcaz baklavaları gezerken yerim kaydirigubbakcemile3

senin de sin iyiymis kizzzsositososito

hadi hayırlısı canım sana sadece ilaçsız yumurta takibimi yapılmıştı
ewet canim yumurta takibi yapildi ama nasil biliyonmu . adetten sonra belirli gunlerde yumurtamin buyuklugu gelisimine bakti dediki su gunlerde beraber ol dedi .dahada sonrasinda bakmadi yumurta ca´tladimi catlamadimi .yumurtayada iki defa baktiiturkiyedede oylemi kizlarrohaoldumsmile

aynen canım bende hiç ısınmam neyseki kociş bana göre baya bi sıcak ona sokuluveriyorum ısınıveriyorum sırf benim için kombi bütün gün açık olur

ravzacım ben yumurta takibine başladığım zaman klomen kullandım ve hap bitince bi kaç gun sonra bakmıştı yumurtalar buyumuşmü die ve gun aşırı ilişki demişti o kadar.takipten evvel kendi halimize bırakmıştı ve 12.gunle 19 gun arası ilişki diodu.

kimi doktor bakıo 2gunde bir çağırıp ne durumdasın die herkese gore değişio.ama 2gunde bir çağıran doktorda çok az bence genelde yumurta buyumuşse gunaşırı deyip yolluolar

hoşgeldin razvacım umarım drun bu sefer daha iyi şeyler önerir türkiye de yumurta takibi yaparken çağırırlar sonuçta yumurta takibi yapılıyor ne durumda olduğuna bakmak zorunda dimi

evet yaa bende pek sevmem baklava ama neden se canım çekti
olmuyor ki böyle
geçen günde hamur kızartması canım çekti halen yapamadım zatennn
nbrsiniz bakalım kızlar
ravzanur halev gültun edut lorkeeeee

halevim dun yazdigimi okumadinmii.. nasilsin iyimisin:ecrin_bebek:

okudum tabiki canım iyiyim sağol sende iyi görünüyon sormaya gerek yok gibi yaniii.

bu arada eşinde yeni verecekmiş spermiogram bizim ki bayram sonrasına kaldı çünkü eşimin işi ağır yorgunlukta eklenmesin şimdi o yüzden rahat bi şekilde vermek istiyor umarım seninki de hemen verirde kurtulursun canım sonuçlarımızda iyi çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…