Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kız kıvır iyiki burdasın...idrarımda enfeksiyon, üreme yok ama protein varmış idrarda....bende ufacık taş vardı ondanmıdır bir ara sorsana kocana....

canım bı kac yerde okudum da sımdı
24 saatlık ıdrarda test yapılması ve buna gore tanı koyulması daha uygunmus
o zaman cıkan degere gore hesap yapılırmıs ve bellı mıktarın ustunde cıkarsa bobreklerın ıncelenmesı lazımmıs ...

ınsallah sıkıntılı bı durum degıldır
sen hemen gıt doktora gorun
bı de dusuk yasadıgını soyle sankı ben dusuklerde de ıdrarda proteın cıkablıo dıe hatırlıyorum

kızlaaarrrr kuaföre gittim kestirdim saçlarımıııı... artistik bişi yaptı... önler çene altıma kadar uzun arkalar daha kısa... şimdilik beğendim... Ama bakalım yıkayıp kendim şekillendirmeye başlayınca nasıl oacak

gule gule kullan ...
sacların dalgalı sanırım guzel olur
bende unıde o sekılde kestırmıstım guzel oluyo kopukle arkaları kabartıp onlere fon cekersın bıraz mesela ...

gule gule kullan ...
sacların dalgalı sanırım guzel olur
bende unıde o sekılde kestırmıstım guzel oluyo kopukle arkaları kabartıp onlere fon cekersın bıraz mesela ...

hımmm... bak bunu deneyeyim... kuaförde çok az jöleyi uçlara sür vigo ile kurut çok güzel şekil alır dedi... bakalım denicez :)

süper hadı hayırlı olsun. duz fonde super durur

iyi akşamlar arkadaşlar işlerden pek katılamadım bugün de Gayecik güle güle kullan saç modelini biliyorum eminim güzel olmuştur.

kizlarrrrrrrrrrr ben geldimmm

LORKEMM tesekkurler canim tesellin icin simdi daha iyiyim insallah ayni ayna hamis kaliriz edutum ,halevim .kvircigim,lorkem,bebiskom bir biz kladik zaten:ecrin_bebek:

kızlar günaydın....belim tutuldu yada idrar yollarım iltahaplandı, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum...çok ağrım var çokkk

canim gecmis olsun ayaklarini oyle fazla taslara basma guzelim yaa tamam sicak turkiye ama yine de dikat et kendineopuyorumnanaktan

bu cuma gideceğim canım umarım yumoşlarım geçen ay ki gibi gelişmiştir bu arada benim eşim bayram sonrası verebilecek spermiogram testini hayırlısı inşallah herşey daha iyi olur.
bende esimi yollicam bakalim halevimm ama soz verdi gitcem diye hala gitmedi bizimkiiakannehirinsallah guzelim hersey daha iyi olucak:Saruboceq:

günaydınlar
nasılsınız kızlar?
yağmur yağdı serinledik ohhh
ama ben yine uyuyamadım uykusuzum ahhh ahhh

serinlik olunca bir rahatladin degilmi canim .inan sen oyle yazdikca ben cok uzuluyodum burdan .. oooo tostlar sutlerr iyi bakiliyosun yyanii anne adayii .hadi canim 1 ayin daha kaldi ondan sonra evdesin bebisini evde bekliceksin guzelimm:lepi:

gecmis olsun canimm allahim tez zamanda sifasini versin gorumceninn:Saruboceq:

ya millet ben geldim diye mi sustunuz
hos geldin kuzumm kivircik kuzumm benimopuyorumnanaktan
gule gule uzat canim saclarinii... hamis hamis pekte yakismistirr:lepi:

günaydın güzellerim yerimseniben

edutum çoook geçmiş olsun tatlım bişey çıkmaz inşallah üşütmüş olabilirsin

gelirken guneş var ama buz gibi esiodu hava iyiydide ya tatilde de bole olursa yandık kafamçokkarıştı

ben biliyorum aslında yaptığımı...2 gece önce buz gibiydi hava üstüm açık, şortla yattım...sonuç tutuldum

günaydın edutum, bitter çikolatam ve gültunum hoşgeldiniz

ben iyiyim bitterim havalar soğuıdu hiç sevmem soğuğu çok şükür hastalanmam ama acayip üşürüm

ben biliyorum aslında yaptığımı...2 gece önce buz gibiydi hava üstüm açık, şortla yattım...sonuç tutuldum

edutum üşütmemen gerekio bunu bilmen gerek gebe kalmak isteyenler kendini sıcak tutacak doktorum hep solerdi.dikkat et bidaha kendini koru

günaydın edutum, bitter çikolatam ve gültunum hoşgeldiniz

ben iyiyim bitterim havalar soğuıdu hiç sevmem soğuğu çok şükür hastalanmam ama acayip üşürüm

gunaydın halevim bende çok uşuyen biriyimdir kışın ayaklarım hiç ısınmaz 2 kat çorap giydiğim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…