- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.301
kız kıvır iyiki burdasın...idrarımda enfeksiyon, üreme yok ama protein varmış idrarda....bende ufacık taş vardı ondanmıdır bir ara sorsana kocana....
kızlaaarrrr kuaföre gittim kestirdim saçlarımıııı... artistik bişi yaptı... önler çene altıma kadar uzun arkalar daha kısa... şimdilik beğendim... Ama bakalım yıkayıp kendim şekillendirmeye başlayınca nasıl oacak
gule gule kullan ...
sacların dalgalı sanırım guzel olur
bende unıde o sekılde kestırmıstım guzel oluyo kopukle arkaları kabartıp onlere fon cekersın bıraz mesela ...
kızlaaarrrr kuaföre gittim kestirdim saçlarımıııı... artistik bişi yaptı... önler çene altıma kadar uzun arkalar daha kısa... şimdilik beğendim... Ama bakalım yıkayıp kendim şekillendirmeye başlayınca nasıl oacak
kızlar günaydın....belim tutuldu yada idrar yollarım iltahaplandı, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum...çok ağrım var çokkk
bende esimi yollicam bakalim halevimm ama soz verdi gitcem diye hala gitmedi bizimkiiakannehirinsallah guzelim hersey daha iyi olucak:Saruboceq:bu cuma gideceğim canım umarım yumoşlarım geçen ay ki gibi gelişmiştir bu arada benim eşim bayram sonrası verebilecek spermiogram testini hayırlısı inşallah herşey daha iyi olur.
günaydınlar
nasılsınız kızlar?
yağmur yağdı serinledik ohhh
ama ben yine uyuyamadım uykusuzum ahhh ahhh
gecmis olsun canimm allahim tez zamanda sifasini versin gorumceninn:Saruboceq:günaydın kızlar... bende uykusuzlardanım...dün zaten çok yorulmuştum evin koşturmacasından dolayı... birde görümcem bir ameliyat geçirdi kayınvalidem yanındaydı refakatçi olarak.iş çıkışı kayınvalidemi aldık bize götürdük.Akşam 2 gibi anca yatabildik sonra 3te geri kalktım kayınvalideme sahur hazırladım.5e doğru yatıp 8:30 da geri kalktık.Bölük pörçük vede hiç işe yaramayan bir uyku oldu.
hos geldin kuzumm kivircik kuzumm benimopuyorumnanaktanya millet ben geldim diye mi sustunuz
gule gule uzat canim saclarinii... hamis hamis pekte yakismistirr:lepi:kızlaaarrrr kuaföre gittim kestirdim saçlarımıııı... artistik bişi yaptı... önler çene altıma kadar uzun arkalar daha kısa... şimdilik beğendim... Ama bakalım yıkayıp kendim şekillendirmeye başlayınca nasıl oacak
gunaydın....belim çok kötü böbreklerimde bişi çıkmadı
günaydın canlarım
kuşum günaydıın bişey çıkmadığına çok sevindim mesajı gece geç saatte gördüm nasıl oldun iyimisin biraz daha
günaydın güzellerim yerimseniben
edutum çoook geçmiş olsun tatlım bişey çıkmaz inşallah üşütmüş olabilirsin
gelirken guneş var ama buz gibi esiodu hava iyiydide ya tatilde de bole olursa yandık kafamçokkarıştı
ben biliyorum aslında yaptığımı...2 gece önce buz gibiydi hava üstüm açık, şortla yattım...sonuç tutuldum
günaydın edutum, bitter çikolatam ve gültunum hoşgeldiniz
ben iyiyim bitterim havalar soğuıdu hiç sevmem soğuğu çok şükür hastalanmam ama acayip üşürüm
belim kopuyor hele birde ağrı kesici içmiş halima rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?