Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

evet yaa bende pek sevmem baklava ama neden se canım çekti
olmuyor ki böyle
geçen günde hamur kızartması canım çekti halen yapamadım zatennn
nbrsiniz bakalım kızlar
ravzanur halev gültun edut lorkeeeee

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür bizde ev taşıyacağız ayın sonuna doğru karşı daireye ev sahibimizin diğer evine güney cephe daha iyi umarım bu son taşınmamız olur bundan sonraki taşınmamız kendi evimiz için olur inşallah

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr nasıl keyifler bakiim
edutum yazını anca akşam gördüm eşimle konuştum protein konusunu
protein böbreklerden salgılanırmış ultrason çektirmen bi de bi kaç kan tahlili yaptırman lazımmış

hoşgeldin şeker iyiyiz sen nasılsın bakalım ne zaman burdasınız arefemi

hoşgeldin razvacım umarım drun bu sefer daha iyi şeyler önerir türkiye de yumurta takibi yaparken çağırırlar sonuçta yumurta takibi yapılıyor ne durumda olduğuna bakmak zorunda dimi
biseyden cattiklari yokkii alsanaalsanasmile
evet yaa bende pek sevmem baklava ama neden se canım çekti
olmuyor ki böyle
geçen günde hamur kızartması canım çekti halen yapamadım zatennn
nbrsiniz bakalım kızlar
ravzanur halev gültun edut lorkeeeee
bizlar iyiiz be guzelimmmopuyorumnanaktan gel bana borekler acarim sanaa:hulya:
canim yaa simdi esime mesaj cektim dedim randevu alacam .bana geri mesaj BIRAZ DAHA BEKLE-tatlicadiarzu- .cevabi buu . hemen geri mesaj cektim CABUK IKI SANIYE ICINDE BENI GERI ARA oda aradii dedim aksam n konusmustuk .bana diyoki benim gelmemme gerek varmiilaelaelaelaelae ayy sinir oldum sen n yaparsan yap ben ayak uydururum dedi bidaha ,ay simdi bu ne ya ne kadar umursuzz:1shok: simdi yanimda olsa bogarim her halde o derece sinirliyimm:mymeka: dr umu aradim 7 eylule kadar tatildeymisss randevu alamadimkötükedihüso ama esime sen istemedinde o yuzden almadim dicem surat ascam bir hafta boyuncaa

INSALLAH GUZELIM INSALLAH :YENI EV YENI BEBEK OLSUN INSALLAH:Saruboceq:
CANIM HOS GELDINN : ehhh idare ediyoz isteeeakannehir

hoşgeldin kıvırcığım

yani senin kociş de iyi dönüyor bizimki çok şükür ben istedikten sonra her zaman verir sağolsun tek sıkıntısı verirken o kadar yoksa çekinmez hiç kimseden sonuçta karşıdaki çekinmiyorsa senin hiç çekinmemen lazım dimi ama

INSALLAH GUZELIM INSALLAH :YENI EV YENI BEBEK OLSUN INSALLAH:Saruboceq:

CANIM HOS GELDINN : ehhh idare ediyoz isteeeakannehir

inşallah canım Allah ağzından duysun hepimiz için öle olur inşallah yeni ay bebiş haberleri ile çoşarız inşallahhhhhh

ultrason çektirdim...sağdaki taşım duruyor, solda gördündü ama böbrekte büyüme faln yok....

günaydın canım

kıslar sabah sabah baklava dediniz hiç aram olmamasına rağmen canım istedi

bebişinin canı çekmiştir :)

Günaydın kızlar... ben yine uykumu alamamış gibiyim.vücudum şiş... dün akşam ayaklarım fil ayağı gibi olmuştu resmen sabahta hala şişti ama o derece değil.

kuzum galiba dert eşin....ben diyim hepsi aynı....sen bu yolda malesef teksin eğer cidden kendin için istiyorsan yola çık ve o olması gereken zamanlarda senin yanında olsun....beniim eşimde bu konuda aynı...ben düşük yaptım hiç anlamdı ruhumu...ben bütün doktor kontrollerime tek gidiyorum, izin alamıyor...geçen gün ona ürolojiden randevu aldım doktor önceden hocasına gittik diye bakmamış...sanki benim suçum beni azarlayıp durdu, ki ben orda olsam baktırıdım o sonuçlara...dedim o zaman sen destek olduğunu sanıyorsun ama ben bu konuda çok yanlızım diye...bir dahada demem...

gültuncum bayramın ilk günü çıkıcaz yola bi gün daha orucumuzu yemeyelim dedim arifeden çıkıpta
ama bellide olmaz hani eşimin kafasına eserse hadi çıkıyoruz yola der çıkarız
hem ben arifeden bi gün önce tahlil yaptırsam çok zor ama olurda pozitif çıkarsa antalya işini iptal ettiricez falan işimiz var yani

edutum hayırlısı olsun bakalım sormak istedigin bişi olursa yaz sen buraya ben sorarım

aynen , simdi cokk guzel mesaj attim kendilerineelmaz:
Ravzişcim konu nedir ben geçmişe bakamadım? neden canın sıkkın?

CANIM YAA esimm bebek cok istiyorr bunu her yerde herkezde anlayabiliyo rahatlikca vee dee cok iyi baba olacagina okadar eminim kii . benimle aksam konustu tamam canim dedi sen radevuyu al gidelim konusmaya bizi yonlendirsinlerrr .bugun son kez mesaj attim esime bak randevu aliyorum diye .bana geri mesaj biraz daha bekliyleim . ayy sinir oldum o mesaja . sonra bana sen ayarla herseyi tamam hery ere gelecem ama konusmada illahi yaninda olmam lazimmi diyoo o yani konuuguclubacismile

ravzanurcum bunlar sıkıya gelmeden iş yapmıyolar canım hepsinin kafasını ezmek lazımmmmmm çok kızıyorum çokkkkkkkkkk kötükedihüso

ewet canim mecbur o tarihe alacagim .bugun adetimin 3. gunu.sagol canim yaa vallahi bu stres beni yoruyoo artikk

herşeyde hayır vardır canım sıkma canını bak benim eşimde geç verebilecek testi o yüzden takma bu kadar kolay olmasa bile herşey yoluna girecek merak etme sende başlayacaksın tedavine üzme tatlı canınıolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…