- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.341
evet yaa bende pek sevmem baklava ama neden se canım çekti
olmuyor ki böyle
geçen günde hamur kızartması canım çekti halen yapamadım zatennn
nbrsiniz bakalım kızlar
ravzanur halev gültun edut lorkeeeee
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr nasıl keyifler bakiim
edutum yazını anca akşam gördüm eşimle konuştum protein konusunu
protein böbreklerden salgılanırmış ultrason çektirmen bi de bi kaç kan tahlili yaptırman lazımmış
biseyden cattiklari yokkii alsanaalsanasmilehoşgeldin razvacım umarım drun bu sefer daha iyi şeyler önerir türkiye de yumurta takibi yaparken çağırırlar sonuçta yumurta takibi yapılıyor ne durumda olduğuna bakmak zorunda dimi
bizlar iyiiz be guzelimmmopuyorumnanaktan gel bana borekler acarim sanaa:hulya:evet yaa bende pek sevmem baklava ama neden se canım çekti
olmuyor ki böyle
geçen günde hamur kızartması canım çekti halen yapamadım zatennn
nbrsiniz bakalım kızlar
ravzanur halev gültun edut lorkeeeee
canim yaa simdi esime mesaj cektim dedim randevu alacam .bana geri mesaj BIRAZ DAHA BEKLE-tatlicadiarzu- .cevabi buu . hemen geri mesaj cektim CABUK IKI SANIYE ICINDE BENI GERI ARA oda aradii dedim aksam n konusmustuk .bana diyoki benim gelmemme gerek varmiilaelaelaelaelae ayy sinir oldum sen n yaparsan yap ben ayak uydururum dedi bidaha ,ay simdi bu ne ya ne kadar umursuzz:1shok: simdi yanimda olsa bogarim her halde o derece sinirliyimm:mymeka: dr umu aradim 7 eylule kadar tatildeymisss randevu alamadimkötükedihüso ama esime sen istemedinde o yuzden almadim dicem surat ascam bir hafta boyuncaaokudum tabiki canım iyiyim sağol sende iyi görünüyon sormaya gerek yok gibi yaniii.
bu arada eşinde yeni verecekmiş spermiogram bizim ki bayram sonrasına kaldı çünkü eşimin işi ağır yorgunlukta eklenmesin şimdi o yüzden rahat bi şekilde vermek istiyor umarım seninki de hemen verirde kurtulursun canım sonuçlarımızda iyi çıkar inşallah
INSALLAH GUZELIM INSALLAH :YENI EV YENI BEBEK OLSUN INSALLAH:Saruboceq:hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür bizde ev taşıyacağız ayın sonuna doğru karşı daireye ev sahibimizin diğer evine güney cephe daha iyi umarım bu son taşınmamız olur bundan sonraki taşınmamız kendi evimiz için olur inşallah
CANIM HOS GELDINN : ehhh idare ediyoz isteeeakannehirgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr nasıl keyifler bakiim
protein böbreklerden salgılanırmış ultrason çektirmen bi de bi kaç kan tahlili yaptırman lazımmış
kizlar moralim cok bozuldu ben az cikiyorum sonra yine gelecegimmm
ewet canim mecbur o tarihe alacagim .bugun adetimin 3. gunu.sagol canim yaa vallahi bu stres beni yoruyoo artikksende 8 ine yada hemen bayram bitimine al çokmu gecikmiş oluosun sıkma canını herşeyde bir hayır vardır
biseyden cattiklari yokkii alsanaalsanasmile
bizlar iyiiz be guzelimmmopuyorumnanaktan gel bana borekler acarim sanaa:hulya:
canim yaa simdi esime mesaj cektim dedim randevu alacam .bana geri mesaj BIRAZ DAHA BEKLE-tatlicadiarzu- .cevabi buu . hemen geri mesaj cektim CABUK IKI SANIYE ICINDE BENI GERI ARA oda aradii dedim aksam n konusmustuk .bana diyoki benim gelmemme gerek varmiilaelaelaelaelae ayy sinir oldum sen n yaparsan yap ben ayak uydururum dedi bidaha ,ay simdi bu ne ya ne kadar umursuzz:1shok: simdi yanimda olsa bogarim her halde o derece sinirliyimm:mymeka: dr umu aradim 7 eylule kadar tatildeymisss randevu alamadimkötükedihüso ama esime sen istemedinde o yuzden almadim dicem surat ascam bir hafta boyuncaa
INSALLAH GUZELIM INSALLAH :YENI EV YENI BEBEK OLSUN INSALLAH:Saruboceq:
CANIM HOS GELDINN : ehhh idare ediyoz isteeeakannehir
ewet canim mecbur o tarihe alacagim .bugun adetimin 3. gunu.sagol canim yaa vallahi bu stres beni yoruyoo artikk
hoşgeldin kıvırcığım
yani senin kociş de iyi dönüyor bizimki çok şükür ben istedikten sonra her zaman verir sağolsun tek sıkıntısı verirken o kadar yoksa çekinmez hiç kimseden sonuçta karşıdaki çekinmiyorsa senin hiç çekinmemen lazım dimi ama
ben o ewe gelsinn onu iyi bir dondurcem evde zatennalsanaalsanasmile
erkekler isteee canim ya her zaman ki gibi sinir bozuyolarrkötükedihüsonoldu kuzu ben bişimi kaçırdım....
günaydın canım
kıslar sabah sabah baklava dediniz hiç aram olmamasına rağmen canım istedi
biseyden cattiklari yokkii alsanaalsanasmile
bizlar iyiiz be guzelimmmopuyorumnanaktan gel bana borekler acarim sanaa:hulya:
canim yaa simdi esime mesaj cektim dedim randevu alacam .bana geri mesaj BIRAZ DAHA BEKLE-tatlicadiarzu- .cevabi buu . hemen geri mesaj cektim CABUK IKI SANIYE ICINDE BENI GERI ARA oda aradii dedim aksam n konusmustuk .bana diyoki benim gelmemme gerek varmiilaelaelaelaelae ayy sinir oldum sen n yaparsan yap ben ayak uydururum dedi bidaha ,ay simdi bu ne ya ne kadar umursuzz:1shok: simdi yanimda olsa bogarim her halde o derece sinirliyimm:mymeka: dr umu aradim 7 eylule kadar tatildeymisss randevu alamadimkötükedihüso ama esime sen istemedinde o yuzden almadim dicem surat ascam bir hafta boyuncaa
aynen , simdi cokk guzel mesaj attim kendilerineekuzum galiba dert eşin....ben diyim hepsi aynı....sen bu yolda malesef teksin eğer cidden kendin için istiyorsan yola çık ve o olması gereken zamanlarda senin yanında olsun....beniim eşimde bu konuda aynı...ben düşük yaptım hiç anlamdı ruhumu...ben bütün doktor kontrollerime tek gidiyorum, izin alamıyor...geçen gün ona ürolojiden randevu aldım doktor önceden hocasına gittik diye bakmamış...sanki benim suçum beni azarlayıp durdu, ki ben orda olsam baktırıdım o sonuçlara...dedim o zaman sen destek olduğunu sanıyorsun ama ben bu konuda çok yanlızım diye...bir dahada demem...
Ravzişcim konu nedir ben geçmişe bakamadım? neden canın sıkkın?
ultrason çektirdim...sağdaki taşım duruyor, solda gördündü ama böbrekte büyüme faln yok....
ewet canim mecbur o tarihe alacagim .bugun adetimin 3. gunu.sagol canim yaa vallahi bu stres beni yoruyoo artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?