- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.421
ben geldim...iğne oldum...ilaç çare olmadı bide orucumuda yedim....iğneyi yarından itibaren iftardan sonra yaptırıım dedim...kız dün evde tekim bi görseniz halimi acırdınız fok balığı gibi yatakta sürünüyorum, kalkamıyorum yatamıyorum, hele yataktan kalkarken görseniz bildiğiniz kendimi yere atıp kalkıyorum
kvrck yine sen arabayla gitme imkanin var ama bende öyle bisi olursa mecbur iptal edicem cünkü yurtdisina cikmis oluyorum ozaman
gecmis olsun edutum bende hastaydim yeni yeni kendime gelmeye basladim. Bugünde ise basladim cok zor oluyo ya.
ha yut içi ha yurtdışı ne farkı var ki 40 saat yolculuktan bahsediyoruz
kvrck baktirdim canim temiz cikti hicde öyle herkesin dedi gibi agrili felan dedildi 5dk sürdü.
ya düşünsene 10 falan çıkıcak biz tatili iptal ettircez ama sonra bi bakcaz ki deger düşcez kırmızılar gelcek o zaman napcaz eşim çok üzülcek uf ya
ben geldim...iğne oldum...ilaç çare olmadı bide orucumuda yedim....iğneyi yarından itibaren iftardan sonra yaptırıım dedim...kız dün evde tekim bi görseniz halimi acırdınız fok balığı gibi yatakta sürünüyorum, kalkamıyorum yatamıyorum, hele yataktan kalkarken görseniz bildiğiniz kendimi yere atıp kalkıyorum
ya kızlar iyisiniz hoşsunuzda
ben denize giremiycek havuza giremiyceksem ne önemi var tatile gitmemizin bi söyleyin bana ya
nasıl olsa paramızıda geri alabilicez dünyanın parasını verdik
tatil parasını saklar seneye gideriz o zaman bebekte olmuş olur
niye iptal edilmesin ki tatil ben yanlışmı düşünüyorum allah aşkınıza ya
farkediyo bence cünkü ben mecbur su x-ray cihazlarindan gecmek zorunda kaliyorum ama sen araba ile gidiyosun öyle bisi yok canim
canım yanlıs degıl tabıkı de sen esım cok ıstıyo tatılı vs falan dıyorsun ya o yuzden alternatıf fıkır sayıyoruz yanıya kızlar iyisiniz hoşsunuzda
ben denize giremiycek havuza giremiyceksem ne önemi var tatile gitmemizin bi söyleyin bana ya
nasıl olsa paramızıda geri alabilicez dünyanın parasını verdik
tatil parasını saklar seneye gideriz o zaman bebekte olmuş olur
niye iptal edilmesin ki tatil ben yanlışmı düşünüyorum allah aşkınıza ya
aman sukur canım sevındım temız cıkmasına ...kvrck baktirdim canim temiz cikti hicde öyle herkesin dedi gibi agrili felan dedildi 5dk sürdü.
2 hafta içinde 40 saat yolculuk yapmış olucaz ankara içinde gezeceklerimizi saymıyorum bu bebegi uzun zamandır bekliyorum 5 günlük tatil için ona bişey olmasına izin veremem tatile ne zaman olsa gidilir
geçen sene 4 günlük tatile gittik toplasın 3 saat girmemişimdir havuza da denize gelir gelmez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ne zaman tatile gitsem dönüşte hastalanıyorum idrar yolu enfeksiyonu hemde aşırı dozda
çok karışık şeyler tatili iptal ettirsek bi dert ettirmesek bi dert
kvrck baktirdim canim temiz cikti hicde öyle herkesin dedi gibi agrili felan dedildi 5dk sürdü.
sevindim valla sonuç ne çıktı ki ne dediler haber ver bizekvrck baktirdim canim temiz cikti hicde öyle herkesin dedi gibi agrili felan dedildi 5dk sürdü.
ben üzülmüycemde eşim üzülcekhaklısın tabiki canım paranı geri alabileceksen eğer hamiş durumun varsa ve gitmemek sizi üzmeyecekse gitmezsiniz tatlım.
hay allah razı olsun sizden bişey olsa size koşuyorum bana akıl verin diyecanım yanlıs degıl tabıkı de sen esım cok ıstıyo tatılı vs falan dıyorsun ya o yuzden alternatıf fıkır sayıyoruz yanı
hanı bebe gelecegı kesın gıbı cıkarsa kan sonucun zaten gıtme madem aklın kalmasın ..
ama degıın gıbı deger sonradan duser vs sonrada keske gıtseydık demeyın dıye yanı
gercı sıgorta ısı de ıyı paranızı nede olsa gerı alacaksınız sız bılrısınız tabıkıde
o cihaz ne ki
Canım benim "miss panik" arkidişim benim... Bak şöyle düşün çalışıyorsun ve 2 hafta içinde birçok ili gezeceğin iptali olanaksız bir seyahat progamın var.Tam bu programdan önce hamile olduğunu öğreniyorsun.Ne yapacaksın? Patrona gidip efendim ben hamileymişim programı iptal ediyorum,hiç biyere gitmiyorum mu diyeceksin?
Eğer böyle bir plan varsa ortada ve senin minişin bu arada gelirse en konforlu şekilde nasıl seyahat edeceğini düşün.millet burdan amerikaya gidiyor hamileyken...
Nasıl olsa altınızda şahsi arabanız var.gideceğiniz yere 2 saat önce yola çıkarsınız 100le değilde 80 le gidersiniz sende arka koltuğa yatar rahat rahat seyahat edersin.Arada mola yerlerinde durursunuz rahat rahat... bu şekilde değil 40 saat yolculuk tüm Türkiyeyi bile gezersin.
havaalanlarında defalarca ust araması yapıyolar ya kuzum o cıhazı dıyoo
bebıskom
sen oyle bı durum oldugunda o cıhazdan gecmek zorunda degılsın zaten gorevlıye soyleyıp ayrı bı odada butun ustunun taramasını yapıyorlar
normalde bıle gebelık beklentınız varsa alsıverıs merkezlerınde falanda gecemeyın bosuna o cıhazlardan dıyolar
kımsede gecmen ıcın senı zorlayamaz ıstıyorsa arrasın ustunu zaten
canım bak eşimin dedigi aklının bi köşesinde dursun bide bademciklerine baktırhalev sagol tatlim
kvck temiz cikti canim iste simdide biopsi yapmak istiyor doktorda ona ben pek yanasmiyorum bakalim yinede eger hamis degilsem ozaman yaptirabilirim.
lorke hmm bilmiyorum bunu söyledigin iyi oldu canim
sevindim valla sonuç ne çıktı ki ne dediler haber ver bize
ben üzülmüycemde eşim üzülcek
hay allah razı olsun sizden bişey olsa size koşuyorum bana akıl verin diye
aslında eşimde hamile olursam gitmeyelim dedi sen çok sık enfeksiyon oluyosun bide onla ugraşmayalım dedi ama zaman çok sakat bi zaman olurda deger sonradan düşerse ben çok vicdan azabı çekicem eşim gidemedi tatile diye
ama olurda bebege orda ya da yolda bişi olursa o zaman daha çok üzülücem
canım bak eşimin dedigi aklının bi köşesinde dursun bide bademciklerine baktır
canım sen cok ayrıntı dusunuyorsun herseyı ve bu da senı cok yorar bak hayatta
senın mıdede bu yuzden duzelmıyodur emınımlmaz:
bak hayatta herseyı planlayamayız yada planladıgımızı sanırız ama olmaz yanı
sen bıraz bekle zaten 24. gununde test sonucun sana bı yol cızecek aslında
sonucun guzel ve yuksek degerlı cıkarsa bence tatılınızı doktoruna danısıp yapın
ama sonucun dusuk cıkarsa da yukselme ıhtımalı olur dınlerım vs dıye dusunuyorsan o zaman da ıptal edersınız...
kız sen sımdıden bu kadar dusunurken gelecekse bıle reglını gecıktırıısın bak benden soylemesı
tabııkı deınsallah gelmezz de ruyalarını ogrenırız ama
hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?