Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bitteeeee
sensiz hiç dedikodu yaparmıyız biz

canım sen bı test yapsana o zaman ...
bısey varsa da leke vs sıkıntılı olabılır erkenden ogrenmıs olursun
bende tam bunu dicektim lekelenme sıkıntı yaratır en azından erkenden tedbirini alırsın

umut bağlama kıvırcığım yani en azından kaptırma kendini çünkü sonuç iyi çıkmayınca çok üzülüyorsun sen umarım hayırlısı olur canım

naber hatuncuklar toplaşında azıcık dedikodu yapalım
ne bu böyle ya kimsecikler yok
hele bi deyin bakalım bana hamilelik belirtisinde diş eti problemi yaşayan kimdi
hani dişçi hamile olabilirsin demişti

evet bende duymuştum hamilelikte ya saç dökülüyormuş yada diş kötü oluyormuş benim kardeşimin dişleri kötü olmuştu

Kvrck hadi bakalim canim insallah birlikde veririz güzel haberleri ama o durumda bizimde tatil iptal olacak maalesef.

lorke bilmiyorum canim test yapmakdanda korkuyorum acikcasi cünkü bi yandanda biliyorum hami olamayacagimi cünkü kornuyorduk geri cekme yöntemi ile bile olsa. Sadece 3-4gün önce adet olucam zaten diye korunmadik onda olsa bile cok kücük bir ihtimal yani simdi cikmaz sanirim.

Halev evet en iyisi bir iki gün daha beklemek sanirim

canım hayırlısı olsun tabıkıde sen de ıster ıstemez beklentıye gırıyorsun hepımız oyleyız cunku...
24 . gun cıkar kanda zaten dusuk bıle olsa bı deger bellı olur hayırlısı dıyelım yaa
merakla beklıyoruz bayramda hepımız bebelerımızle olsaydık keske boshayallersmile
piştttttttttttttt bensiz dedikodu yaptırmammmm heheyyyyytt

ben senı beklıodum valla canımmm :lepi:
ee nabıon bakalım sen anlat bız dınleyelım o zaman

korundugumuz bir ay bende aynı şeyleri hissetmiştim
ya olsun belki geri çekilme sırasında bikaç damla gitmiştir falan diye malesef işin ucunda çocuk olunca bizde mantıgı bi kenara bırakıp çocukca hareket ediyoruz
kendini bizden daha iyi biliyosun eger istiyosan yap testini sonunda üzülsende sevinsende yanındayız nasıl olsa 2 gün sonra şok geçicek sen bilirsin
kendini kandırıp heran heycan yaşamaktansa bi kere 5 dakika heycan yaşa olsun bitsin

bi rüya gördüm lorkem sen ve ben vardık ama kimseye anlatmöadım rüyamı bakalım çıkacak mı
ya zaten bu sefer hamiş olmazsam çok fazla üzülmüycem
sonuçta 40 saatlik yol yapıcaz bide ankara içinde bi uçtan bi uca dolaşcaz zor olucak
hem eşim bu tatili çok fazla istiyor ya onu tatil için heycanlı görünce seviniyorum o yüzden fazla üzülmüycem
biz eger bebek olursa tedbirimizi alalımda en azından yolda dikkat edelim diye erkenden test yaptırıcaz içimizde şüpe kalmasın

Ay bilmiyorum kafam karisti simdi ama galiba yarina kadar bekliycem yarinda gelmesse c.tesi sabah ilk idrar ile yaparim bi test. Zaten gögüslerde agri felanda yok sempatiksalakcinni

napiim canım bende iyiyim dün gece rüyamda yine erkek gördüm hayırdır inşallah salı gününü bekliyoz hergün gidiyom ablamın bebişi seviyom senden havadisler nasıl bu aralar evdesin opuyorumnanaktan

Ay bilmiyorum kafam karisti simdi ama galiba yarina kadar bekliycem yarinda gelmesse c.tesi sabah ilk idrar ile yaparim bi test. Zaten gögüslerde agri felanda yok sempatiksalakcinni

benim tam 1 haftya önceden başlardı gögüs agrım 1 hafta sonra kesin gelirdi kırmızılar
bu sefer 12. gün agrımaya başladı hemde öyle böyle degil sızım sızım sızladılar şimdi biraz azaldı
11. günde ilişkiden sonra bir kasık sancım başladı ama allah muhafaza ayaga kalkmam mümkün degil bi sıvı boşaldı benden yumurta akı kıvamında uzayan akıllara zarar dedim herhalde enfeksiyon kaptım
bu aralarda eşim diyor ki eskiden daha çabuk uyarılıyorsun bide içerde bi yumuşaklık var çok fazla sını var eskiden daha kuru oluyodu
dedim ki bunlar umut verici şeyler

hayırlısı ınsallah canım bekle bakalım dedıgın gıbı ctesıye kadar en ıyısı
yanı o korunma yontemı cok da guvenılır degıl bılıyorsun ılk basta gelen menıyle bıle hamıle kalanlar var yanı

canım sen de valla soyleyıp duruyosun o ruyayı merak edıom yanı bende ama anlatmayacagını bılıom o yuzden ısrar etmıom
hayırlısı ıse olsun Rabbım bızı daha fazla bekletmesın ınsallah

haftaya salı 24. gün olucak işte eger hamişsem bhcg de çıkar o zaman test yaptırcaz ona göre bayramda kesin ankaraya gidiyoruz ama tatili test sonucuna göre karar vericez

inşallah kıvırcığım inşallahh hayırlı günlerde gelir bebişlerr :Saruboceq:

kvrck en iyisi fazla takmamak canim yoksa insan kafayi yiyo vallah. Benim diger gebeligimdede gögüslerim cok kötü agriyodu ic camasiri bile acitiyodu yani.

Lorke Yes öyle yapcam

bencede canım üzülme eşinin mutluluğu için sevin onunla birlikte inşallah hayırlısı olur canım

iyi olur canım beklemen hayırlısı olsun

canım sen de valla soyleyıp duruyosun o ruyayı merak edıom yanı bende ama anlatmayacagını bılıom o yuzden ısrar etmıom
hayırlısı ıse olsun Rabbım bızı daha fazla bekletmesın ınsallah
rüyam çıkarsa anlatıcam canım söz
inşallah kıvırcığım inşallahh hayırlı günlerde gelir bebişlerr :Saruboceq:
hayırlısı bakalım canım kısmet
kvrck en iyisi fazla takmamak canim yoksa insan kafayi yiyo vallah. Benim diger gebeligimdede gögüslerim cok kötü agriyodu ic camasiri bile acitiyodu yani.

Lorke Yes öyle yapcam
anlıyorum canım haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…