- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.381
Evet canim 35 oldu bile o yüzden düsünmeye basladim bilmiyorumkismile
bende tam bunu dicektim lekelenme sıkıntı yaratır en azından erkenden tedbirini alırsıncanım sen bı test yapsana o zaman ...
bısey varsa da leke vs sıkıntılı olabılır erkenden ogrenmıs olursun
bebişkom hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah inşallah güzel haberler alıcaz senden
lorkem şimdi ben 19. gündeyim haftaya salı 24. gün olucak
eşim diyo ki bi kan tahlili yaptıralım 24. gün hiç sanmıyorum ama sonuç pozitif çıkarsa tatil işini iptal ettircez
her ihtimale karşı sigorta yaptırmıştık otel için işte haftaya salıyı bekliyorum adet gelmeden gidicem tahlile
ama ne biliyim her zaman ben belirti hissediyordum bu sefer eşimde belirti hissediyor açıkcası bidaha umutlanmıycam dedim ama umutlanmaya başladım
naber hatuncuklar toplaşında azıcık dedikodu yapalım
ne bu böyle ya kimsecikler yok
hele bi deyin bakalım bana hamilelik belirtisinde diş eti problemi yaşayan kimdi
hani dişçi hamile olabilirsin demişti
bitteeeee
sensiz hiç dedikodu yaparmıyız biz
bende tam bunu dicektim lekelenme sıkıntı yaratır en azından erkenden tedbirini alırsın
eger hamiş olmazsam 15inde olursan gitmicez iptal ettircezeee ne zaman gidiyosunuz tatilee kıvırcığım bizde gitcez ya belki pişti oluruzz
canım hayırlısı olsun tabıkıde sen de ıster ıstemez beklentıye gırıyorsun hepımız oyleyız cunku...bebişkom hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah inşallah güzel haberler alıcaz senden
lorkem şimdi ben 19. gündeyim haftaya salı 24. gün olucak
eşim diyo ki bi kan tahlili yaptıralım 24. gün hiç sanmıyorum ama sonuç pozitif çıkarsa tatil işini iptal ettircez
her ihtimale karşı sigorta yaptırmıştık otel için işte haftaya salıyı bekliyorum adet gelmeden gidicem tahlile
ama ne biliyim her zaman ben belirti hissediyordum bu sefer eşimde belirti hissediyor açıkcası bidaha umutlanmıycam dedim ama umutlanmaya başladım
piştttttttttttttt bensiz dedikodu yaptırmammmm heheyyyyytt
korundugumuz bir ay bende aynı şeyleri hissetmiştimKvrck hadi bakalim canim insallah birlikde veririz güzel haberleri ama o durumda bizimde tatil iptal olacak maalesef.
lorke bilmiyorum canim test yapmakdanda korkuyorum acikcasi cünkü bi yandanda biliyorum hami olamayacagimi cünkü kornuyorduk geri cekme yöntemi ile bile olsa. Sadece 3-4gün önce adet olucam zaten diye korunmadik onda olsa bile cok kücük bir ihtimal yani simdi cikmaz sanirim.
Halev evet en iyisi bir iki gün daha beklemek sanirim
eger hamiş olmazsam 15inde olursan gitmicez iptal ettircez
bi rüya gördüm lorkem sen ve ben vardık ama kimseye anlatmöadım rüyamı bakalım çıkacak mıcanım hayırlısı olsun tabıkıde sen de ıster ıstemez beklentıye gırıyorsun hepımız oyleyız cunku...
24 . gun cıkar kanda zaten dusuk bıle olsa bı deger bellı olur hayırlısı dıyelım yaa
merakla beklıyoruz bayramda hepımız bebelerımızle olsaydık keske boshayallersmile
ben senı beklıodum valla canımmm :lepi:
ee nabıon bakalım sen anlat bız dınleyelım o zaman
korundugumuz bir ay bende aynı şeyleri hissetmiştim
ya olsun belki geri çekilme sırasında bikaç damla gitmiştir falan diye malesef işin ucunda çocuk olunca bizde mantıgı bi kenara bırakıp çocukca hareket ediyoruz
kendini bizden daha iyi biliyosun eger istiyosan yap testini sonunda üzülsende sevinsende yanındayız nasıl olsa 2 gün sonra şok geçicek sen bilirsin
kendini kandırıp heran heycan yaşamaktansa bi kere 5 dakika heycan yaşa olsun bitsin
ne zaman belli olcak kıvırcığım
canım hayırlısı olsun tabıkıde sen de ıster ıstemez beklentıye gırıyorsun hepımız oyleyız cunku...
24 . gun cıkar kanda zaten dusuk bıle olsa bı deger bellı olur hayırlısı dıyelım yaa
merakla beklıyoruz bayramda hepımız bebelerımızle olsaydık keske boshayallersmile
ben senı beklıodum valla canımmm :lepi:
ee nabıon bakalım sen anlat bız dınleyelım o zaman
Ay bilmiyorum kafam karisti simdi ama galiba yarina kadar bekliycem yarinda gelmesse c.tesi sabah ilk idrar ile yaparim bi test. Zaten gögüslerde agri felanda yok sempatiksalakcinni
hayırlısı ınsallah canım bekle bakalım dedıgın gıbı ctesıye kadar en ıyısıKvrck hadi bakalim canim insallah birlikde veririz güzel haberleri ama o durumda bizimde tatil iptal olacak maalesef.
lorke bilmiyorum canim test yapmakdanda korkuyorum acikcasi cünkü bi yandanda biliyorum hami olamayacagimi cünkü kornuyorduk geri cekme yöntemi ile bile olsa. Sadece 3-4gün önce adet olucam zaten diye korunmadik onda olsa bile cok kücük bir ihtimal yani simdi cikmaz sanirim.
Halev evet en iyisi bir iki gün daha beklemek sanirim
bi rüya gördüm lorkem sen ve ben vardık ama kimseye anlatmöadım rüyamı bakalım çıkacak mı
ya zaten bu sefer hamiş olmazsam çok fazla üzülmüycem
sonuçta 40 saatlik yol yapıcaz bide ankara içinde bi uçtan bi uca dolaşcaz zor olucak
hem eşim bu tatili çok fazla istiyor ya onu tatil için heycanlı görünce seviniyorum o yüzden fazla üzülmüycem
biz eger bebek olursa tedbirimizi alalımda en azından yolda dikkat edelim diye erkenden test yaptırıcaz içimizde şüpe kalmasın
haftaya salı 24. gün olucak işte eger hamişsem bhcg de çıkar o zaman test yaptırcaz ona göre bayramda kesin ankaraya gidiyoruz ama tatili test sonucuna göre karar vericez
bi rüya gördüm lorkem sen ve ben vardık ama kimseye anlatmöadım rüyamı bakalım çıkacak mı
ya zaten bu sefer hamiş olmazsam çok fazla üzülmüycem
sonuçta 40 saatlik yol yapıcaz bide ankara içinde bi uçtan bi uca dolaşcaz zor olucak
hem eşim bu tatili çok fazla istiyor ya onu tatil için heycanlı görünce seviniyorum o yüzden fazla üzülmüycem
biz eger bebek olursa tedbirimizi alalımda en azından yolda dikkat edelim diye erkenden test yaptırıcaz içimizde şüpe kalmasın
Ay bilmiyorum kafam karisti simdi ama galiba yarina kadar bekliycem yarinda gelmesse c.tesi sabah ilk idrar ile yaparim bi test. Zaten gögüslerde agri felanda yok sempatiksalakcinni
rüyam çıkarsa anlatıcam canım sözcanım sen de valla soyleyıp duruyosun o ruyayı merak edıom yanı bende ama anlatmayacagını bılıom o yuzden ısrar etmıom
hayırlısı ıse olsun Rabbım bızı daha fazla bekletmesın ınsallah
hayırlısı bakalım canım kısmetinşallah kıvırcığım inşallahh hayırlı günlerde gelir bebişlerr :Saruboceq:
anlıyorum canım haklısınkvrck en iyisi fazla takmamak canim yoksa insan kafayi yiyo vallah. Benim diger gebeligimdede gögüslerim cok kötü agriyodu ic camasiri bile acitiyodu yani.
Lorke Yes öyle yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?