Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende 4 gün sonra tahlil yaptırcam beraber hamiş oldugumuzu ögrenelimmi ne dersin aklinialirimsmile

kızım benim normal günüm 8-9 uydu ama adet olduğum bebeğin gidişi 13 ü bilmiyorum ki hangisini kabul edicem belli değil kiiiii hiç adet belirtim yok ki belkişde bel ağrısından anlamıyorum

senin için neden kutlama yapamıyorz onu anlamadım yanlız......safcan çalış bak kızcam

canım ya bayram kutlaması sızden bayramdan sonra benden ya o yuzden yaniii
merak etme calısmaları aksatmamaya calısıyoruz
esım sıkı takıp edıo bu ara
baktım gece arısutunu kendı getırmıs sofraya

kızım benim normal günüm 8-9 uydu ama adet olduğum bebeğin gidişi 13 ü bilmiyorum ki hangisini kabul edicem belli değil kiiiii hiç adet belirtim yok ki belkişde bel ağrısından anlamıyorum

canım sen 13 muymus gıbı dusun ama 8-9 uymus gıbı davran delikafadulden
nası ama

ayyy yaaa kalkıp yemek yapsam ıyı olacak aslında ama cok da uzun surecek ıs degıl o yuzden dagılmanızı beklıom
ıyı oldu valla ıkı lafın belını kırdık kac gundur ozledım burdakı muhabbetı yahuu

kızlar bugün öğlen yedim süperdi...peyniri ezmişler içine kekik, pul biber zeytinyağ karıştırmış arkadaş, kızzarmış ekmeğe sürdüm....

kızlar bugün öğlen yedim süperdi...peyniri ezmişler içine kekik, pul biber zeytinyağ karıştırmış arkadaş, kızzarmış ekmeğe sürdüm....

guzeldır valla ben peynıre bayılırım ..
muratbey de cesıt cesıt peynır yapmıs denedınızmı bılmem ama ben bı tanesını denedım daha cok guzeldı

guzeldır valla ben peynıre bayılırım ..
muratbey de cesıt cesıt peynır yapmıs denedınızmı bılmem ama ben bı tanesını denedım daha cok guzeldı

ben her öğün yiyebilirim peynir denemedem muratb bey, deneyeyim dur bakalım....ama çok peynir çok iyi değilmiş aslında((

sohbet muabbet...nasılsın kız kıvırcık prenses

tombik oldum iyice 65 olmusum 15 kiloyu arkada bıraktık bakalım ne olucak.

onun dısında iyiyim cok sukur
haftaya salı resmı ızınım baslıyor ama eyl sonuna kadar calısıcam ksımetse

not: resim ekledim son halimi merak edenlere

kızlar galiba kasık ağrım adetten..bel vuruyor sandım ama değil....geliyor geliyor....

tombik oldum iyice 65 olmusum 15 kiloyu arkada bıraktık bakalım ne olucak.

onun dısında iyiyim cok sukur
haftaya salı resmı ızınım baslıyor ama eyl sonuna kadar calısıcam ksımetse

72 kiloyum daha hamile bile değilken((( fil olucam fillll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…