- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.481
72 kiloyum daha hamile bile değilken((( fil olucam fillll
72 kiloyum daha hamile bile değilken((( fil olucam fillll
olsun boşver ben hiç takmıyorum valla
dun akşam tatlıları götürürken kayınvalidem kızım dikkat et cok kkılo aldın daha da alıcaksın dedı.
hıcc cevap bıle vermedım yedım napıyım:1shok:kötükedihüso
bafocum gördüm resmini canim hicde 15kg almis gibi durmuyosun masallah
kiz resimlerde hic göstermiyorsun ben 60a yaklasina tombik tombik oluyorum o yüzden
55kg fazlasi yasak alsanaalsanasmile
kızlar ben çıkıyorum bu belle anca inerim...öperim sizi.....
hee muhabbet guzeldı bugunheyy ne cok sey yazılmıs oku oku anca bitti:1hug:
ahhaaayyy :roflol: kız sen benı guldurdun Allah da senı guldursunmurat bey kim :sm_confused: bisilermi kacirdim
evet ya mıgrenı tetıklıyo mesela ...ama bende kahvaltı yapamam peynır yoksa Allah eksık etmesınben her öğün yiyebilirim peynir denemedem muratb bey, deneyeyim dur bakalım....ama çok peynir çok iyi değilmiş aslında((
delikafadulden cokacimcoookmurat bey,lorkenin özel ahçıcsı...alemsin kız marka oooooo
evet bızde onu alıyoz ıste o kasarına benzıo degısık aromalar koymuslar degısık peynırler yapmıslarbende kaanbey diye peynir gördüm
ama muratbeyin kaşarı cok gu<zewlll
emınmısın gıt bak gel bakalım beklıozhaha ne bileyim burda hic görmedim duymadim...
Ve kizlar galiba rgl oldum dedim ya 35.günü gecmez diye.
Neyse iyi oldu artik calismalara start veririz bizde 4 ay sonra :hooray:
tombik oldum iyice 65 olmusum 15 kiloyu arkada bıraktık bakalım ne olucak.
onun dısında iyiyim cok sukur
haftaya salı resmı ızınım baslıyor ama eyl sonuna kadar calısıcam ksımetse
not: resim ekledim son halimi merak edenlere
ya bhı dur bakalım ne gelıo acabakızlar galiba kasık ağrım adetten..bel vuruyor sandım ama değil....geliyor geliyor....
delırme yahuu72 kiloyum daha hamile bile değilken((( fil olucam fillll
bende yavas yavas kılo verıom dıe esım dur dedıkiz resimlerde hic göstermiyorsun ben 60a yaklasina tombik tombik oluyorum o yüzden
55kg fazlasi yasak alsanaalsanasmile
aman ye gıtsın bosveeerolsun boşver ben hiç takmıyorum valla
dun akşam tatlıları götürürken kayınvalidem kızım dikkat et cok kkılo aldın daha da alıcaksın dedı.
hıcc cevap bıle vermedım yedım napıyım:1shok:kötükedihüso
kızlar ben çıkıyorum bu belle anca inerim...öperim sizi.....
kimse yok
naber edutum ...
belın nası oldu
ıgne ıyı geldımı
kırmızılar gelmedı dımı
sımdı sayfayı acarken sebının bebegı oldugunu dusunuyodum nedense ...nil bebeğimiz gelmiş kızlar.. sebine geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün opuyorumnanaktan
iğne iyi geldi...bende bugün niyetliyim akşam iftardan sonra yine yaptırırım dedim...artık fok balığından azcık daha iyiyim....kırmızılar gelmedi ama zaten 2 günüm vardı yarın olursam...ama dayanamayıp idrarada baktım yoktu bişi...
nil bebeğimiz gelmiş kızlar.. sebine geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?