- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.501
sımdı sayfayı acarken sebının bebegı oldugunu dusunuyodum nedense ...
hatta gaye gelırse soralım dıcektım kaydirigubbakcemile5
masallah Allah analı babalı buyutsun ...
hersey guzel gelısmıstır umarım ...
ıyı cok sukur bıraz hafıflemesıne sevındım ...
kızım zaten 13 u senın ıdrar da cıkarmı hıc buda benden sana safcanklava:
bız de bu gece kalkamadık eyvahedigeldismile
aksama da mısafırım var ınsallah basım agrımaz bakalım ..
ayy cok sevındım. cok sukur allah analı babalı buyutsun talihi açık olsun inşallahnil bebeğimiz gelmiş kızlar.. sebine geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün opuyorumnanaktan
kızlar bugün dr randevuma gidiyorum bakalım yumoşlar ne alemde gelişme varmı umarım herşey olması gerektiği gibidir
Günaydın kızlar bende aradım Sebin'i. Bebişinin sesini duydum telefonda... Edepsiz kızım diyor :) hiç susmuyormuş,ağlıyormuş :) Tütütüt maaşallah 3800gr 55cm doğmuş.
Allahım analı babalı büyütsün... Sağlık sıhhat versin ömrü boyunca.
Sebinimiz de iyiymiş fakat dikişlerinde ağrıları çok oluyormuş.Sanırım bunun nedenide diyabet olması biraz.Sebin'in herkese selamları var.
Nil kızımızda artık topicimize geldiiii... git gide kalabalıklaşıyoruz.Allah hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu topic gün gelecek bebişlerin baskınına uğrayacak :))
kızlar bugün dr randevuma gidiyorum bakalım yumoşlar ne
alemde gelişme varmı umarım herşey olması gerektiği gibidir
Günaydın kızlar bende aradım Sebin'i. Bebişinin sesini duydum telefonda... Edepsiz kızım diyor :) hiç susmuyormuş,ağlıyormuş :) Tütütüt maaşallah 3800gr 55cm doğmuş.
Allahım analı babalı büyütsün... Sağlık sıhhat versin ömrü boyunca.
Sebinimiz de iyiymiş fakat dikişlerinde ağrıları çok oluyormuş.Sanırım bunun nedenide diyabet olması biraz.Sebin'in herkese selamları var.
Nil kızımızda artık topicimize geldiiii... git gide kalabalıklaşıyoruz.Allah hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu topic gün gelecek bebişlerin baskınına uğrayacak :))
kvrck edut bitte gültun halev gaye nasılsınız?
ben iyiyim canım midemde aşırı dozda gaz var bütün gece onla ugraştımkvrck edut bitte gültun halev gaye nasılsınız?
ben iyiyim çok şükür geceleri serinledi hava ve rahat uyku uyuyabiliorum terlemeden sen nasılsın topik kurucusu olarak pek uğramıosun
iyiyim canım ben çok şükür asıl sen nasılsın sağlık durumun iyi dimi bebişimiz nasıl
ben iyiyim canım midemde aşırı dozda gaz var bütün gece onla ugraştım
bide salıyı bekliyorum işte
sen nasılsın hadi bakalım darısı başına sebinin kızı gelmiş
Kızlar eğer gidebilirsem Sebin'in minik kızının resimlerini çekerim... Gitmeyi deneyeceğim.
iyi olmana sevindim canım inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsinçok şükür idare ediyorum Aysel'im. Allah sağlık verdiği sürece bir sorun yok.
Kızlar eğer gidebilirsem Sebin'in minik kızının resimlerini çekerim... Gitmeyi deneyeceğim.
gaye sebin nerde doğum yaptı?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
sebin in anne olmuş öyle mi canım benim ya bebek şimdiden onunda hayatını ele geçirmeye başlamıştır
rabbim saglıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallahhhhhh
edutcan merak ettim kuzum nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?