Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hadi ya şu eski heyecanı yaşıyalım bari salıya kadar geri sayalım kaç gün kaldı bakiim
4 gün 4 gün sonra test yaptırcaz kaydirigubbakcemile2

inşallah bayram öncesi bol halay çekeriz
bu mübarek ramazan ayında ve mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inş. :Saruboceq:

inşallah bayram öncesi bol halay çekeriz
bu mübarek ramazan ayında ve mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inş. :Saruboceq:

Hadi kızlar önceden uğurlu perşembe vardı şimdi Uğurlu Salı olsun... Bayrama müjdelerle girelim.

inşallah kızlar ya hayırlısını versin rabbim
bilen var mı saglıkocakları tahlil sonucunu ne zaman veriyor
ayy nil bebekmi gemiş...sebinim annemi olmuş maşallah maşallah....
darısı başına kuzucum

Kıvır onceden gidip sor çünkü çoğu sağlık ocağı bakmıor bakanlarda geç verior die biliorum

Kıvır onceden gidip sor çünkü çoğu sağlık ocağı bakmıor bakanlarda geç verior die biliorum

sağlık ocağında bhcg bakılmıyo diye duymuştum ben kıvırcığım

uf yaaaaaaa niye yapıyosunuz bunu bana :gitme:
hastanede yaptırmak istemiyorum ki ben ama
herkes ögreniyor hemen arıyolar test yapmışsınız yine sonuç noldu diye uffffffffffff yine ayn ı şeyleri yaşamak istemiyorum bennnnnnnn

kıvırcığım sağlık ocaklarının çoğunda sadece idrarda baktıklarını biliyorum... Kanda da muhtemelen ertesi güne veriyorlardır.sağlık ocağında lab. olduğunu sanmıyorum çünkü.

kız kıvır sen yapmadınmı test

canım 28 günde bir oldugumu farz edersek
bugün 20. gün daha 8 gün var idrarda çıkmaz ki
24. gün bhcg yaptırayım garanti olsun dedim ama kızlar saglık ocagı bakmıyor diyor canım sıkıldı

kıvırcık kızz tıp merkezi falan yokmu oralarda

kızımmmmmm ne polikliniği yaaaaa tıp merkezimi
ya ben gebelik testlerini bile burda eczaneden alamıyorum sadece 4 5 tane eczane var onlarda eşimöi tanıyo mecbur trabzona gittikçe toplu alıyorum

bu ne sıkıntı yahu derde bak allah alla ne gıcık biyermiş burasııı gıcık oldum

şirket tam kaos oldu...crm çalışmıyordui şimide dış hatları arayamıyoruz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…