- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.721
kızlar eşim spermiogram testini verdiğinde sonuçları druma göstereyim mi yoksa adet olmamı mı bekleyim bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım henüz 6 haftalık hamileyim.Ama içimdeki küçük kurabiye şimdiden ben burdayım demeye başladı sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum.
darısı isteyenlerin başına ..opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım henüz 6 haftalık hamileyim.Ama içimdeki küçük kurabiye şimdiden ben burdayım demeye başladı sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum.
valla prosedur olarak soruyorsan bılemıyorum ama adet olmadan yada olup olmayacagını bılmeden onemı yok bence sonucların ...
reglın gelırse gıderken doktora sonucları da goturursun
eğer işin yoksa göster zaten eğer sorun varsa ürologa göstermen lazım, yoksa adet olursan gidersin...
ben geldim kızlar
hepinize teşekkür ederim kızlar size bir sorum olacak hamilelik döneminde soda içmek bebeğe zarar verir mi acaba ? kaydirigubbakcemile2
daha gitmedim ki kaydirigubbakcemile3
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıb etsın yardımcın olsunmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım henüz 6 haftalık hamileyim.Ama içimdeki küçük kurabiye şimdiden ben burdayım demeye başladı sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum.
bunu okudum heyecan yaptımben geldim kızlar
bunu okuyunca da kotu soz soledım sana :mymeka:daha gitmedim ki kaydirigubbakcemile3
aynen bende ole bısey dedımuyuz....
canım eğer böbrek taşı gibi bir sorunun yoksa günde 1 şişe maden suyu tüketmende zarar yok aksine şu sıcak zamanlarda fayda var.Ama herşeyin azı karar çoğu zarar demişler. Bana doktor 1-2 şişe içebilirsin demişti.Özellikle ishal,kusma gibi durumlar varsa kaybedilen mineralleri almak açısından iyi bişey.
Zaten bebeğin şu an sadece senin vücudundaki depoları kullanıyor.Sen sadece bu depoları yerine koyacak yiyecekler yemelisin. peynir,yoğurt,yumurta,süt gibi... eğer süt içemiyorsan onun yerine ayran yada günde 2 kase yoğurtta olur.
ben geldim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?