- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.901
gaye maydanozu hurmayı yeme yazmışsın yok ole bişi hurma çok faydalı gebelikte maydanozda zaten folik asit deposu.bir arkadaşım guya duşuğe neden oluomuş dedi kaynanam die maydanoz yemiodu nelakası var ya.kocakarı lafları canım bunlar inanmayın ole şeylere ben hep yedim maydanoz yiyorumda
kızsebin doğurdumuuuuuuu maşallah allahım esirgesin konusursan çok selam söle gaye allahım analı babalı büyütsün inşallah....
lorkem.. çok saol canım beni haberdar ediyorsun herşeyden.... :1hug:
a.s.
valla ınanılmaz heralde hep ole devam edıoolsun hayatım.gönüller bir burda.. :teselli:
emre paşa iyi valla..
hamile olup inanamayanlar,kucagımda emerken bile inanamıyorum bazen.. bu bebek benimmi diye boshayallersmile
nete kavuşmuşun.sıra sende artık heralde kaydirigubbakcemile5
tatlımhurmayı son 2 hafta ve emzirirken ye.. hormonları harekete geçirdiği için rken doğum olabilirmiş.. ben öyle biliyorum..
emzirirkende maydonoz su attırıyo ya yeme diyolar
gaye maydanozu hurmayı yeme yazmışsın yok ole bişi hurma çok faydalı gebelikte maydanozda zaten folik asit deposu.bir arkadaşım guya duşuğe neden oluomuş dedi kaynanam die maydanoz yemiodu nelakası var ya.kocakarı lafları canım bunlar inanmayın ole şeylere ben hep yedim maydanoz yiyorumda
Hay Allah ne muradın varsa versin emi Lapacım... Ben birden sevinmeye dalınca bu kıvırcık kızı kalaylamayı unuttum...
Resmen hesaplaşma günü geldi çattı... Ehh ben bu kıvırcığa yapacağımı biliyorum...
O ankaraya gelecek,burda doğuracak... bende alıcam bebemi gidecem yanlarına...
benim bebe daha büyük olacağı için onun bebesini dövdürtücem :)
sonracığıma onun o gıymatlı bebesinin popişini bi ısırcam bi ısırcam popişinde saatler yapıcam :) :)
yanoşlarını höpürdete höpürdete öpücem...
olsun hayatım.gönüller bir burda.. :teselli:
emre paşa iyi valla..
hamile olup inanamayanlar,kucagımda emerken bile inanamıyorum bazen.. bu bebek benimmi diye boshayallersmile
nete kavuşmuşun.sıra sende artık heralde kaydirigubbakcemile5
Evet Edacım Perşembe günü öğlen sezeryan ile doğum yaptı... Cuma günü gittim hastanede gördüm çirkin Nil prensesimizi :) :) Sebinin sezeryandan kaynaklı sıkıntıları var biraz inşallah onlar da geçecek.
Lapacı canım demin yazmıştım ama araya kaynadı sevinçten... çatı muayenesi için feci demişsin.Neden? nasıl yapıyorlar? çok mu acı çekiyorsun?
valla gaye nasıl yapılıyor bilmiyorum... aşağılarla hiç ilgilenemdim =) ama dr sanıyorum bir aparat soktu içeriye... yada eliyle kontrol etti bilemiyorum...leğen kemiğine baktı normal doğum için uygunmu diye.. bir engel varmı diye baktı falan.. öyle çok kasıldımki.. 2 kez mola istedim.. rahatlamak için..ama ne mümkün... HSG çektirdim o sinek vızıltısıydı bunun yanında =) belkide ben çok kasıldığım için öyle acıdı bilemiyorum...
yaa şu veletler hayırlısıyla bi gelseler... neler neler çekiyoruz yaa... bana da doğum evinde vajinal muayene yaptı kadın kanama varmı diye... spekulum taktı... daha önce de takılmıştı ama hiç canım yanmamıştı... bu sefer baya bağırdım... kuru kuru soktu resmen içeriye.
ay Allah kolaylık versın sen ole anlatınca ben bıle fena oldumçatı muayenesinden sonra özelliklede..birde dr a saf saf sordum..."bu çatı muayenesinden ilerleyen zamanlarda başka olacak mı"
ee güldü tabi dr.....
Bu akşam ağdacıya gitmem lazım....üşüyorum ama adet olursam çok zor gitmem...ve merkeze 1 saat uzakta oturyorum yaaaa.........
ay Allah kolaylık versın sen ole anlatınca ben bıle fena oldum
canım ya cok usuyorsan gıtme bosver
evde kendın halletmeye calıs bu sfeerlık olmazmı
hem adet olmazsan zaten gıdersın kendını ıyı hıssedınce
yok kusum ben hiç idrarda 2 çizgi göremedim direk hemşire arayıp söyledi.idrarda bakmışmıydın
bence mutlaka dra göster ona göre belki adetin ilk günü seni çağırabilir.kızlar eşim spermiogram testini verdiğinde sonuçları druma göstereyim mi yoksa adet olmamı mı bekleyim bilmiyorumkismile
hadı hayırlı olsun. allah tamamına erdirsinmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım henüz 6 haftalık hamileyim.Ama içimdeki küçük kurabiye şimdiden ben burdayım demeye başladı sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum.
darısı isteyenlerin başına ..opuyorumnanaktan
kıvırcıgım nasıl sevindim anlatamam. yemin ederim tüylerim diken diken oldu ve gözlerim doldu. ilk günleri hatırladım. allah nazarlardan korusun hayırlı olsun arkadaşımben gidiyorum dua edin bana herkeşleri çok ama çokkkkkkkk seviyorummmmm
ayy valla hele bi gelsin... heryerini saat yapıcam onun... bi sürü acı çektiriyolar şimdiden yavv... sıpalar....
arefe günü yine kontrol var.. yine çatı muayenesi olacak eyvahedigeldismile
bakalım napıcaz..bu sefer kendimi motive edicem biraz daha... inş başarılı olurum..doğuma kadar sürekli olucakmış çatı muayenesi..doğumdada sürekli çatı muayenesi ile açıklığı kontrol ediyolarmış...öyle dedi dr.. o yüzden bu işe alıştırmalıyım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?