Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

eşimin telefonu aldım hemen lorkeyle gayeyle konuşuyum diye ama konuşamıyorum ki lorke yi 2 kere aradım ikisindede kapandı benim hattımda sorun var galiba neyse
napıyosunuz bakıyım

e çarşamba ankaraya gidcez pazarda tatile. ben bir güç gideyim kuzu...zaten yarına adet olurum kasıklarım başladı baya baya
e kendını ıyı hıssedersen yarın gıtseydınn
hadi bakalalım ben giderim sizi öperim
bızde senı optuk bakalım
aksam bıseyler ıc duzelmen ıcın
bende cnm ,y, akşamlar
sana da ıyı aksamlar canım
eşimin telefonu aldım hemen lorkeyle gayeyle konuşuyum diye ama konuşamıyorum ki lorke yi 2 kere aradım ikisindede kapandı benim hattımda sorun var galiba neyse
napıyosunuz bakıyım

canım valla mesaj attım bende sonra sana yıne kapanmıs yıne
bende anlamadım hatta sorun var sanırım senın dedıgın gıbı...
neyse sesını duydum ya kaydirigubbakcemile5
bu arada kokrkma oldumu bu sefer bebegın senınle ınsallah ben ınanıyorum lutfen sende ınan ve ona gore kendıne dıkkat et

kız kvrck sen ve beben yuzunden ıs yapamadım bugun hıccc
ınsallah senınde benım haberımı aldıgında bı cok ısın olurda yapamazsın :1hug:

o kadar cok utum var kı
uzun kollu gomleklerı cıkarttık artık dolaptan
onların utulenmesı lazım
var mı utuyu sevennn

ama sebepsiz infertilite olmuştuk ki bilmiyorumkismile
özür dilerim
canım çok sagol umarım bebek tutunur ve darısıda kızların başına olur
hem bakalım daha tutunacak mı kırmızılar geliverir belki belli mi olur

canım benim ya bebek dogunca insanlar psikolojik bunalıma girermiş bebegi öldürmeyi düşünen anne adayları bile olurmuş

benim tatlı kıvırcığımda mı hamiş bakayım ? olumunekankayizsmile

tam konuştuğumuz gibi oldu idrar yolu enfeksiyonu şüphesi bebek çıktı

:dance: :dance: :dance: :dance: :sm_cool:
canım benim sagol ya evet haklı çıktın sen idrar yolu enfeksiyonu sanmıştık ama deger düşük canım ya bakalım artacakmı

ay inşallah o günler gelsinde hem yarın oğluşunun haberini alırsak bende belki sana bi gelin yaparım belki belli mi olur

ben zaten maydanozu eve bile sokmam ki nefret ederim ıyyyyyyyyyy

kuzum sagol ya hepinizden allah razı olsun inşallah bebek tutunur çarşamba tekrar test yaptırcaz bakalım kısmet deger düşük gibi geldi ama

ay inşallah yaaaaaaa
sen güzel haberleri verde ben gece sabaha kadar otururum inan bana
ama biz kader arkadaşıyız bu ay sendende bekliyorum unutma

ya kızlar doktora uyuz oldum eşim gidip konuşmuş ya adam hamile korkmayın demiş o kadar
eşim peki folik asit progestan falan vermicekmisiniz demiş
iyi yazıyım demiş sinir oldum ya eşimde korktu şimdi niye böyle yaptı diye nasıl içicemide söylememiş sinir oldum

şekerim progestan günde 2 tane içliyor genelde 1 sabah 1 akşam... yemeklerden sonra... Eğer folic asid aldıysa günde 2 tane folbiol aldıysa günde 1 tane.
Folbiol bazı kişilerde mide bulantısı yapabilirmiş eğer olursa korkma.

ya ınsallah canım aynı anda hamıle kalmamız guzel olur kesınlıkle hatta super olur kaydirigubbakcemile5
canım valla kızlar burdayken sorsaydın keske hıc bılgım yok
folık gunde bır ıcılıo sanırım folıc puls sa 3 tane ıcılıo galıba
progestnı bılmıom baska topıklere bak bakalım

Kıvırım eşin nasıl davrandı? ne dedi gelince?
ben babamı olcam şimdi deyip duruyo bana çiçek getirmiş çok mutlu oldum
canın ne istiyo deyip duruyor bide tatili iptal ettircekmiş öyle diyor riske atamazmış
gıcıga bak ben hamile olursam tatili iptal ettirelim demiştim kızmıştı bana
şimdi ben tatile gidelim dedim ya iptal ettiricem diyor

progestan eczacı günde 3 tane demiş digeride folbiol onuda günde 1 akşam alsın demiş

ya bende folbıole bu adet donemımde basladım duzenlı olarak
bayagı bı yemem azalmıstı onceden ekmegı kesınce
ama bunu ıctım ıcelı delı gıbı yemek yıyesım gelıo
yada psıkolojık olarak ole dusunuom
ıftarlarda hep ben temızlıom yemek tabakalrımızı sempatiksalakcinni

ya sinir oluyorum ha adama zorla ilaç yazdırıyoruz bu olucak şeymi hadi progestan aklına gelmedide yazmadı dedik insan folik asitte yazmazmı hayret bişi ya

neyse canım sen esını dınle en ıyısı
Allah korusun sonra bısey olsa ben demsıtım demsınden ıyıdır
ama bence de guzel olurdu tatıl hedıye babından

ya sinir oluyorum ha adama zorla ilaç yazdırıyoruz bu olucak şeymi hadi progestan aklına gelmedide yazmadı dedik insan folik asitte yazmazmı hayret bişi ya

canım soylekı folık asıtı doktor yazmadan da alabılıyorsun
o yuzden bı cogu sadece al ıc dıo yazmıo artık sanırım
hele folbıol zaten 1.5 tl flaan
doktor yazınca muayene parası falan alıo eczane daha pahalıya gelıo
bana ole dmıstı doktor ve eczacı

Kıvırcığım bu arada doktora kızma henüz çok erken... aslında sen şu an progestan almadan dinlenerek ve bünyeni yormayarak bebeğinin tutunmasına yardımcı olabilirsin... Progestanı genellikle tedavi sonucu hamile kalanlara yada gebeliğin başında kanama,lekelenme gibi düşük belirtileri yaşayanlara veriyorlar... Zararı var mı? hayır! ama yine de herşeyin doğalı makbul felsefesi çerçevesinde progestanı hemen yazayım dememesi çok normal... birçok doktor gerek oladan ilaç yazmayı pek istemezler. Folic asid'e gelince zaten 3 ay önceden kullanıyor olman lazımdı...ama hemen kullanacaksın diye bişey yok. bazı doktorlar hiç yazmıyorlar bile.

progestan günde 3 te olabilir bana hep günde 2 vermişti... folbiol günde 1 normal... çünkü o folic asite göre daha kapsamlı.Folbiol'ü gece yatmadan içmeni tavsiye ederim.En azından mide rahatsızlığını uykuda geçirirsin.

Lorke'cim kıvırıma dediğim gibi eğer gece içersen folbiol'ü biraz daha iyi oluyor.Doktor gece yatmadan iç demişti bana.

anladım canım bıde oyle deneyeyım bakalım ramazan gecsın de
sanırım ben sahurda ıctıgın ve sonrasında bısey yemedıgım ıcın ıftarda cıldırmıs gıbı saldırıyordum yemeklere

ayy evet yaa bazı ilaçların astarı yüzünden pahalıya geliyor.O yüzden ben almadan önce soruyorum fiyatlarını eğer ucuzsa direkt parasını verip alıyorum... yoksa muayene parası v.s. derken 2 lialık şeyi 10 liraya alıp çıkıyorsun.

Erkekler daha bi garip oluyorlar... şimdi her şeyde önce ak der sonra kara der bak gör... Benim eşim öyle oldu valla.. Onlar daha garip bir psikolojiye giriyorlar.
Tatili iptal etme fikride inan heyecanından dolayı... Bence çok üsteleme... Eğer istiyorsa iptal etsin sende evinde vur kafayı yat... zaten değerin yükseldikçe uyku isteği de artacaktır... değil tatile gitmek koltuktan kalkıp tuvalete bile gitmek istemeyeceksin

haydın kızlar sıze hayırlı aksamlar
ben cıkıyorum
komsuda ıftarımız var bugun mukabele grubumlaa
ayy ıyıce teyze muhabbetlerıne kaymaya basladım valla :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…