- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.921
hadi bakalalım ben giderim sizi öperim
e kendını ıyı hıssedersen yarın gıtseydınne çarşamba ankaraya gidcez pazarda tatile. ben bir güç gideyim kuzu...zaten yarına adet olurum kasıklarım başladı baya baya
bızde senı optuk bakalımhadi bakalalım ben giderim sizi öperim
sana da ıyı aksamlar canımbende cnm ,y, akşamlar
eşimin telefonu aldım hemen lorkeyle gayeyle konuşuyum diye ama konuşamıyorum ki lorke yi 2 kere aradım ikisindede kapandı benim hattımda sorun var galiba neyse
napıyosunuz bakıyım
ama sebepsiz infertilite olmuştuk ki bilmiyorumkismilehele çekilin bakayım şöyle kenara.. şu deli kızın kıvırcık saçlarını bi yolayım bennnklava:
işte hsaplaşma günü geldi çattı kıvırcık hatun... çok değil daha bir ay önce sana sorucaz biz kendi kendine sebepsiz interfilite tanısı koymayı demedik mi? bak çok geçmeden o gün geldi çattı işte.. ben senin saçlarını yolmayayımda kim yolsun... deli seni yok yere üzdün kendini...
hala da üzüyorsun.. gelmeyeyim oraya baakkk.. sen adetine 4-5 güni kala test yaptır sonrada ümitlendirmeyin beni deeee..... elbette değerin 20lerde çıkacak..gayet normal buuu......
yeterince kalayladım sanırım.. şimdi de sevme zamanı kaydirigubbakcemile5
canım kıvırcıkımmmm........ öyle mutlu oldum ki senin için.... ister normal bi gebelik olsun ister kimyasal olsun ne olursa olsun senin şu an kanında b-hcg değeri yükselmiş ve gebelik hormonları salınmış.... :dance: ve bizede halayımızı çekmek düşşerrrrrrrrrrrrrrrrr
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım benim ya bebek dogunca insanlar psikolojik bunalıma girermiş bebegi öldürmeyi düşünen anne adayları bile olurmuşKızlar Sebin ile görüştüm.hepinize selamları var. Kıvırcığın haberine de çok sevindi... Allah tamamına erdirsin darısı diğerlerinin başına inşallah dedi.
Bebekli hayata ancak alışıyormuş.dikişlerinin ağrısı hala geçmemiş... bi de üstüne baş ağrısı başlamış... bizim oburişko bebişte uyutmuyormuş sağolsun. :) uyusun diye gözünün içine bakıyorum diyor...
canım benim sagol ya evet haklı çıktın sen idrar yolu enfeksiyonu sanmıştık ama deger düşük canım ya bakalım artacakmıbenim tatlı kıvırcığımda mı hamiş bakayım ? olumunekankayizsmile
tam konuştuğumuz gibi oldu idrar yolu enfeksiyonu şüphesi bebek çıktı
:dance: :dance: :dance: :dance: :sm_cool:
ay inşallah o günler gelsinde hem yarın oğluşunun haberini alırsak bende belki sana bi gelin yaparım belki belli mi olurHay Allah ne muradın varsa versin emi Lapacım... Ben birden sevinmeye dalınca bu kıvırcık kızı kalaylamayı unuttum...
Resmen hesaplaşma günü geldi çattı... Ehh ben bu kıvırcığa yapacağımı biliyorum...
O ankaraya gelecek,burda doğuracak... bende alıcam bebemi gidecem yanlarına...
benim bebe daha büyük olacağı için onun bebesini dövdürtücem :)
sonracığıma onun o gıymatlı bebesinin popişini bi ısırcam bi ısırcam popişinde saatler yapıcam :) :)
yanoşlarını höpürdete höpürdete öpücem...
ben zaten maydanozu eve bile sokmam ki nefret ederim ıyyyyyyyyyygaye maydanozu hurmayı yeme yazmışsın yok ole bişi hurma çok faydalı gebelikte maydanozda zaten folik asit deposu.bir arkadaşım guya duşuğe neden oluomuş dedi kaynanam die maydanoz yemiodu nelakası var ya.kocakarı lafları canım bunlar inanmayın ole şeylere ben hep yedim maydanoz yiyorumda
kıvırcıgım nasıl sevindim anlatamam. yemin ederim tüylerim diken diken oldu ve gözlerim doldu. ilk günleri hatırladım. allah nazarlardan korusun hayırlı olsun arkadaşım
artık cok dıkkat et kendıne gözünü seveyim.
:teytey::teytey::teytey::teytey::1hug:
ay inşallah yaaaaaaakız kvrck sen ve beben yuzunden ıs yapamadım bugun hıccc
ınsallah senınde benım haberımı aldıgında bı cok ısın olurda yapamazsın :1hug:
o kadar cok utum var kı
uzun kollu gomleklerı cıkarttık artık dolaptan
onların utulenmesı lazım
var mı utuyu sevennn
eşimin telefonu aldım hemen lorkeyle gayeyle konuşuyum diye ama konuşamıyorum ki lorke yi 2 kere aradım ikisindede kapandı benim hattımda sorun var galiba neyse
napıyosunuz bakıyım
ay inşallah yaaaaaaa
sen güzel haberleri verde ben gece sabaha kadar otururum inan bana
ama biz kader arkadaşıyız bu ay sendende bekliyorum unutma
ya kızlar doktora uyuz oldum eşim gidip konuşmuş ya adam hamile korkmayın demiş o kadar
eşim peki folik asit progestan falan vermicekmisiniz demiş
iyi yazıyım demiş sinir oldum ya eşimde korktu şimdi niye böyle yaptı diye nasıl içicemide söylememiş sinir oldum
ya ınsallah canım aynı anda hamıle kalmamız guzel olur kesınlıkle hatta super olur kaydirigubbakcemile5ay inşallah yaaaaaaa
sen güzel haberleri verde ben gece sabaha kadar otururum inan bana
ama biz kader arkadaşıyız bu ay sendende bekliyorum unutma
ya kızlar doktora uyuz oldum eşim gidip konuşmuş ya adam hamile korkmayın demiş o kadar
eşim peki folik asit progestan falan vermicekmisiniz demiş
iyi yazıyım demiş sinir oldum ya eşimde korktu şimdi niye böyle yaptı diye nasıl içicemide söylememiş sinir oldum
ben babamı olcam şimdi deyip duruyo bana çiçek getirmiş çok mutlu oldumKıvırım eşin nasıl davrandı? ne dedi gelince?
progestan eczacı günde 3 tane demiş digeride folbiol onuda günde 1 akşam alsın demişşekerim progestan günde 2 tane içliyor genelde 1 sabah 1 akşam... yemeklerden sonra... Eğer folic asid aldıysa günde 2 tane folbiol aldıysa günde 1 tane.
Folbiol bazı kişilerde mide bulantısı yapabilirmiş eğer olursa korkma.
şekerim progestan günde 2 tane içliyor genelde 1 sabah 1 akşam... yemeklerden sonra... Eğer folic asid aldıysa günde 2 tane folbiol aldıysa günde 1 tane.
Folbiol bazı kişilerde mide bulantısı yapabilirmiş eğer olursa korkma.
ya sinir oluyorum ha adama zorla ilaç yazdırıyoruz bu olucak şeymi hadi progestan aklına gelmedide yazmadı dedik insan folik asitte yazmazmı hayret bişi yaya ınsallah canım aynı anda hamıle kalmamız guzel olur kesınlıkle hatta super olur kaydirigubbakcemile5
canım valla kızlar burdayken sorsaydın keske hıc bılgım yok
folık gunde bır ıcılıo sanırım folıc puls sa 3 tane ıcılıo galıba
progestnı bılmıom baska topıklere bak bakalım
ben babamı olcam şimdi deyip duruyo bana çiçek getirmiş çok mutlu oldum
canın ne istiyo deyip duruyor bide tatili iptal ettircekmiş öyle diyor riske atamazmış
gıcıga bak ben hamile olursam tatili iptal ettirelim demiştim kızmıştı bana
şimdi ben tatile gidelim dedim ya iptal ettiricem diyor
progestan eczacı günde 3 tane demiş digeride folbiol onuda günde 1 akşam alsın demiş
ya sinir oluyorum ha adama zorla ilaç yazdırıyoruz bu olucak şeymi hadi progestan aklına gelmedide yazmadı dedik insan folik asitte yazmazmı hayret bişi ya
canın ne istiyo deyip duruyor bide tatili iptal ettircekmiş öyle diyor riske atamazmış
progestan eczacı günde 3 tane demiş digeride folbiol onuda günde 1 akşam alsın demiş
Lorke'cim kıvırıma dediğim gibi eğer gece içersen folbiol'ü biraz daha iyi oluyor.Doktor gece yatmadan iç demişti bana.ya bende folbıole bu adet donemımde basladım duzenlı olarak
bayagı bı yemem azalmıstı onceden ekmegı kesınce
ama bunu ıctım ıcelı delı gıbı yemek yıyesım gelıo
yada psıkolojık olarak ole dusunuom
ıftarlarda hep ben temızlıom yemek tabakalrımızı sempatiksalakcinni
progestan günde 3 te olabilir bana hep günde 2 vermişti... folbiol günde 1 normal... çünkü o folic asite göre daha kapsamlı.Folbiol'ü gece yatmadan içmeni tavsiye ederim.En azından mide rahatsızlığını uykuda geçirirsin.
Lorke'cim kıvırıma dediğim gibi eğer gece içersen folbiol'ü biraz daha iyi oluyor.Doktor gece yatmadan iç demişti bana.
canım soylekı folık asıtı doktor yazmadan da alabılıyorsun
o yuzden bı cogu sadece al ıc dıo yazmıo artık sanırım
hele folbıol zaten 1.5 tl flaan
doktor yazınca muayene parası falan alıo eczane daha pahalıya gelıo
bana ole dmıstı doktor ve eczacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?