Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

valla vedeyim ben eşimi bekliyorum...bavulumu hazırlıyorum...ankaraya gidicez kvrcktan haber varmı?

Edutum KK bir türlü düzen tutmadı.Kıvırcık bugün bana ulaştı telefonla.KK'da sorun olduğu için yazamamış.
Ne yazık ki güzel haber veremiyorum kıvırcık hakkında. mafoldumben Bunu ben yazmak istemezdim hiç... Tekrar kan vermişler ve değer yine 22 çıkmış. Doktor bekleyin bebek kendi kendine düşecek demiş...
Kıvırımın canı da sıkkındı,sesi hiç iyi gelmedi...
Rabbim ne eylerse güzel eyler... Çok şükür ki kıvırımın bir problemi yok hamile kaldı ama demek ki sağlıklı oluşmamış gebelik.
Allahım inşallah bu bebişin kardeşini tez zamanda gönderir kıvırcığıma

yapma yaa.. cok uzuldum. hayırlısı ıle bır sonrakı a guzel haer gelıcek ınsallah.

gayecim tekrar terik ederim şeker

gultun sana da maşallah prensime de maşallah

kızlar ben hiç iyi degilim hemde hiç
içimin acıdıgını hissediyorum ilk defa
bu iki etti doktor eger yapışamama problemi varsa bu çok kötü
tüp bebek bile çare olmaz inşallah böyle bişey yoktur demiş
eşimin agladıgını gördüm bana belli etmeden sildi gözyaşlarını
sanki onun gözyaşları benim içimi yaktı
zor çok zor hemde çok zor

ah be kıvırım...okudum ağladım resmen....seni çok iyi anlıyorum ama malesef sendee bende yaşamak zoundaymışsız böyle bişi.....Ben snde tutunma problemi olduğuna inanmıyorum...eşin bir an önce versin tahlilini...Allah yardımcın olsun bacım

günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum.

tatlım inan çok üzüldüm bayramda aklıma geldikçe dua ettim senin için ama yazılanın önüne geçilmiyor ki ne güzel hamile kalabiliyorsun demekki sende tedavisiz bu bile güzel birşey Allah sabır ve en kısa zamanda minişini tekrar verir inşallah canım.

günaydın kızlar..........

kıvıcıkım geçmiş olsun canım rabbim hepimizi farklı şekilde sınıyor ama yinede seviniyoruz ki hamile kalabiliyorsun inşallah öyle tutunamama gibi bir sorunun da yoktur bebişin tez zamanda yine gelir.........

lapacımm nasılsın dun geceden aklımdasın nasıl gıdıyo nedır son durumun ...

halev sen de hosgeldın kac gunun kaldı ... calısmalar nasıl gectı bakalım

canım lutfen kendını cok fazla hırpalamadan toparlanmaya calıs cunku emın olAllah korusun bı rahatsızlıgın olsa bıle bu psıkolojık cokusun ondan daha kotu etkısı var ...
Allah yardımcımız olsun nasıbımızde varsa olacak ınsallah er yada gec

günaydın lorkeem daha günüme 2 hafta var canım tahminen çalışmalarda pek verimli geçmedi açıkcası o yüzden pek umutlu değilim bu ay artıkın aşılamaya bakacağız canım hayırlısı olsun.

günaydın kızlarrr...
geçmiş bayramınız mübarek olsun....
nasılsınız? keyifler iyidir inş..
kıvırcıkımdaydı aklım... bu bayram şimdi ayağı yere basmıyordur diyordum... ama ne yazıkki hiç de öyle olmamış =(((
ne yaptı acaba? gelsede biraz paylaşsak acısını =(((((

ayy lorkem sorma..artık sona yaklaşıyorum =))))
arefe günü kontrolüm vardı... herşey normaldi... açıklık yoktu doğum olmaz bayramda dedi dr ve yarın için randevu verdi... 2 gün önce nişanım geldi.. ondan sonrada sancılarım başladı =) yarım saat ara ile sancım oluyo ama şiddetli değil.... bir noktadan sonra şiddetlenecek ve kuzumla kavuşcaz inş..
dua edin bana ne olur....
bakalım yarın ne dicek dr

Canım arkadaşım,güler yüzlü kıvırcığım... Sanıyorum bu topicte hiç birimiz bir diğerimizin yüzündeki gülücüklerin gitmesini istemez.Fakat ne yazık ki hayatta hep gülünecek şeyler yaşanmıyor.Hepimiz üzücü sınavlarda da geçiyoruz...
Son zamanda yaşadıklarını senin üzücü sınavın olarak düşünüyorum ve isyan etmeyip metanetli davrandığın sürece mükafatının çok ama çok yüz güldürücü olacağına inanıyorum.
İnan ilk test yaptırdığın gün eşime hemen söylemiştim 2 gün sonra bi daha yapacak demiştim... o 2 gün içinde belki 4-5 defa sormuştur seni... O zaman anladım ki biz artık bir aile olduk burada... Sevinçlerimizde bir üzüntülerimizde...
Telefonda konuştuğumuzda mümkün olduğunca pozitif olmaya çalıştım,sesimi düzgün tutmaya çalıştım çünkü senin sesin gerçekten çok kötü geliyordu.Kapattığımızda telefonu gözlerim dolu doluydu.Eşim sordu ne oldu diye hemen 2-3 kelimeyle açıklama yapıp içeri kaçtım.
Yaşanana tabiiki üzüleceğiz,birlikte ağlayacağız ama yine birlikte toparlanıp daha güçlü ve kararlı olarak devam edeceğiz yolumuza.
Doktorun dediklerini lütfen kafana takma... Tubilosh'u biliyorsun ve onun gibi bir sürü insan var birden fazla düşük yaşayan.. Ama bak şu an doğurmak üzere belki doğurmuştur bile. Artık bi ölüme çare yok tıp'ta.Gerekirse 9 ay boyunca yerinden kalkmadan yatarsın... iğneler vurulursun, ilaçlar içersin ama yine de o bebeğe kavuşursun tatlım... Doktorlar her zaman en kötü seneryoyu yazmak durumundalar sanırım... Lütfen yolun başında doktorun farazi söylediği gerzekçe bir laf yüzünden kendine teşhis koyup psikolojik olarak olumsuz hale getirme durumu...
Ona kalırsa bi ara doktor tüplerinin kapalı olabileceğini de söylemişti.Maaşallah tüplerinde açık,yumurtan da oluyor çok şükür doğal yoldan hamile de kalıyorsun...
Hiç kusura bakmasın diplmasını dürüp eline veririz biz o doktorun.Burada bunca yaşanmışlıklar var.Örnekler var...
Bana öyle geliyor ki senin bundan önceki olayında düşük falan yaşamadın.Farklı bir nedenle 5'e yaklaşmıştı değerin. Bence senin yaşadığın ilk düşük bu. ve bunun nedeni de kalitesiz yumurta yada spermden oluşmuş sağlıksız hücreler.Rabbim seni zor durumlara sokmadan onu doğal yollarla aldı senden.
İnşallah bundan sonrakinde hem psikolojik olarak daha hazır olacaksın hemde nut topu gibi bir bebiş gelecek göbüşüne.Hiç öyle tutunamama falan filan da düşünme.
Seni kocamaaaan kocamaaan öpüyorum yanacıklarından canım arkadaşım...
Herşey yolunda ve güzel olacak inşallah. yerimseniben a.s.

günaydın lapacım hoşgeldin evet kıvırcık için bende öle düşünüyordum ama hayırlısı buymuş ne yazık ki:1no2: bi gelsede konuşsak dediğin gibi tatlım

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

günaydın Ayselim

canım son günler diyelim o zaman
isme ne karar verdin canım?
hayırlısı ile tek avazda doğurup bebişini kucağına alırsın inş.

günaydın lapacım hoşgeldin evet kıvırcık için bende öle düşünüyordum ama hayırlısı buymuş ne yazık ki:1no2: bi gelsede konuşsak dediğin gibi tatlım

günaydın Ayselim
günaydın canım

gayeciğim bende kvrck ın dr una inanmıyorum
hatta kvrcka özelden mesaj attım okuduğunda hak verecektir

hay ağzına sağlık gaye..
o dr un patavatsızlığına diyecek çok şeyim vardaaaaa...neyse şimdi açmayayım bayramlık ağzımı..
nasıl hipokrat yemini ediyolar anlamıyorum ki yaaaa
böylemi denir
bu mudur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…