Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

allah korusun...
enfeksiyon kapmamak için birde ilişki sırasında kondomda kullanmak gerek :kedi: 30lu haftalarda artık ne olur ne olmz diye mutlaka korunmak lazım....
son haftalarda ilişki miii??? demeyin =))) kitapta yazıyor doğuma gidene kadar ilişki olabilr diye =) dr da sorun yoksa devam edebilirsin dedi... =)))) kanama ağrı falan olmuyorsa yani...

ohhh ne guzel ya yakısır valla bayanssulusmile
ya ben de hep erkek sevıom ama bızımkılerde de kız yok o yuzden emınım kız olsa delı olurlar...
kızların kıayfetlerı aksesuarları vs herseyı super oluyo ya ınsanın gorunce ıcı gıdıo almamak ıcın kendını zor tutuyo

bizim dr umuz yasaklamıştı ama arada kaçamak yapmıyor değiliz :)
çünkü herşey yolunda diyor sıkıntı yok diyor ama yasaklıyor bana inandırıcı gelmedi
ama artık kaçamağıda bıraktık d. sonrası telafi ederizbayanssulusmile

izin vermiyorsa riske hiç gerek yok zaten..allah korusun bir aksilik olursa kötü olur...
kitapta falan hep yazıyor.. kese içinde bebek ve son derece güvende... o keseye dışarıdan hiçbirşey giremez... ilişki ise başka bir yerde nasıl bir etkisi olabilir ki? spermler doğumu tetikleyebiliyormuş içerisindeki bir maddeden.. ee onuda kondom kullanarak ekarte ediyoruz... bu durumda hiç sıkıntı olmadı çok şükür =)
gerçi karnın burnunda iken aklımızda cinsellik olmuyor ama işte yinede bu zamanları bulamayacağımızı biliyorum doğum sonrası... bebek ağlıcak, uykusuzluk hat safhada olacak, yorgunluk gerginlik.... =) o yüzden şimdi bebek rahat rahat uyurken bizde kaçamak yapıyoruz =)

Kızlaaaarrrr kıvırcığım beni ziyarete geldiiii... :) hepinize selamları var... yeniden rezervasyon yapmışlar tatile gidecekler

ben kaçıyorum kızlarr... bi sürü işim var evde =(
kendinize iyi bakınnnnnn
sevgiyle kalınnnnn...
kolay gelsın canım benım de aynen kalkıom bende hemen sımdı :)

Kızlaaaarrrr kıvırcığım beni ziyarete geldiiii... :) hepinize selamları var... yeniden rezervasyon yapmışlar tatile gidecekler

ayy canım ya cok sevındım ...
nasıl gordun keyfı yerındedır ınsallah ...
sen de selamımızı ıletseydın ...
tatıl konusunda da kesınlıkle cok dogru karar vermısler ...
gezsın eglensınler guzelce bakalım :lepi:

ayyy çok mutlu oldum kıvırımı karşımda görünce... doktorunun dedikodusunu yaptık... söyledim hepimizin doktora kızdığımızı... Çok iyi gördüm kıvırcık sultanımı... Bana köme getirmiş (cevizli sucuk) sağolsun... Bebişimin videosunu izledi...Resimlerine baktı...
İnşallah şimdi tatilde kafayı da rahatlatıp bize Eylül müjdesi getirecek.

aleyküm selam canım iyi gelir tatil eşine de kendisine de hepsi geçecek inşallah en kısa zamanda bi miniş daha konuverecek göbüşüne bizdende selam söyle Gayecik

cok sevındım ya bırımızın onu gormesıne ...
keyfı de yerındeymıs masallah Allah keyfıne kat kat arttırırı umarım eylul sonunda bakalım

kvrck ın iyi olmasına çok sevindim canımarkadaşımolumunekankayizsmile
tatilde güzel olur yaa

ay gayemmm kızın mı oluyorrr çok sevinim canım ya rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah diğer kızlardan ne haber onların cinsiyetleri belli oldumu benim kontrol haftayaydı eşim kardeşim tuturdular bekleyemeyiz diye bu hafta gidelim dediler bende cumaya kadar bekleyecem dedim inşallah gösterirse cumaya öğrenecez bizde......teyzesi ankaraya gidiyo cuma günü okulu açılıyo gitmeden görmek istiyo yeğenini.....

slm kızlarrrr herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.Geçmişi okudum da kıvırcık a üzüldüm kendini hiç üzme arkadaşım bu günler geçicek bakarsın öbür aya yine hamilesin bnde boş gebelik yaşadım herşey unutuluyor kıvırcık da tatile gidicekmiş en azından değişiklik olur kafa dağıtır Rabbim hayırlı zamanda tekrar göbüşüne kondursun bebişini.Lapacım nişanın gelmiş seni yarın bırakmazlar hastaneden Allah bir avazda kurtarsın sağ salim bebişine kavuşursun inşallah amanınnnnn gittikçe bebişler geliyoo benimde bayramda çok sancım oldu ödüm koptu erken doğurucam diye şimdi iyiyim çok şükür gittikçe sona yaklaşıyorum eyvahedigeldismile

bitan sen ben den bir hafta öncesin
yakın tarihlerde doğum yapacaz gakliba
ne yaptın hazırlıklar tamam mı?

evet barayscım bir hafta var aramızda yaklaşıyoss yavaş yavaş ben kızımda bu kadar korkmuyodum şimdi başıma ne gelcek biliyom diye galiba :))) ben 2 ay önce bütün kıyafetti battaniyeydi ne aklıma geliyosa aldım badana yapıcam sonra da ramazan giricek araya diye iyiki de almışım diyorum şimdi çok çabuk yoruluyorum kim dolaşıcaktı yoksa bi iki küçük şeyler kaldı bez şampuan pişik kremi falan onun harici herşeyi var bugünde başlıycam kıyafetleri azar azar yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye kasıklarımda çok ağrı olmaya başladı sen ne yaptın hazırlıklar ne alemde bi şikayetin var mı :ecrin_bebek:

kizlarrrhihoyyythihoyyythihoyyytgecmis bayraminiz mubarek olsunn opuyorumnanaktan
ahhh su leptop u alsakta bende kurtulsam artik .hep sizi yalim yalak okuym cikiyomm :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:yine eltimdeyim .. kizlar sizleri cok seviyorumm.yine gorusuruzz .

hic kimseden haber alamiyomm .. oyuzdende kimseye bisey yazamiyom suann .insallah hersey yolundadir .arkadaslar .allaha emanet olunnnnnnnnnnnnnnn opuldunuzzzemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Edacım evet aramıza bir prenses daha katıyorum :) İlknur Beren'im geliyor inşallah.
Allah sağlıkla,bereketle gelmelerini nasip etsin inşallah. Gültun ile kontrolü aynı gün aynı saate almıştık ama çok kısa görüşebildik.O çıktı ultrasondan ben girdim.Onun minik bir prens'i olacak Allahın izniyle. Bitte'den henüz haber yok.

cok sevındım ya bırımızın onu gormesıne ...
keyfı de yerındeymıs masallah Allah keyfıne kat kat arttırırı umarım eylul sonunda bakalım

kvrck ın iyi olmasına çok sevindim canımarkadaşımolumunekankayizsmile
tatilde güzel olur yaa

İnşallah tatilde güzelce moral toplayıp,hemde göbüşüne bebişini alıp gelecek kıvırımız.
Gayet olumlu gördüm.kendini toparlıyor.Rabbim inşallah yüzünü güldürecek.

Canım hoşgeldin... arayı fazla açma :) biz buralardayız... Bebişler geliyor teker teker... yakında topicimiz çoook kalabalık olacak.

Canım bende baya aldım eşyaları eksiğimiz az kaldı
ama yıkama işine daha girişemedim
ya hafta sonları yapmaya çalışacam
ya da izne çıkınca yapacam
sıkıntılarım son 2-3 gündür kasıklarımda ağrı var bel ve sırtım ağrıyor zor uyuyorum
akıntım arttı
ama lapaci normal dedi dr u normal demiş
zaten yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek dr umuz

canım umarım iyisindir kendini fazla özletmeden sık sık gel olur mukaydirigubbakcemile5
senş seviyoruz canım benimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun iyi olmana sevindik umarım seninki de zamanlı gelir dünyaya canım.

bizde seni seviyoruz tatlım güzel haber olduğunda içine doğar ve sen ne yapar eder girersin topiğe merak etme canım hem biz hep buradayız Allah izin verdiği sürece iyi bak kendine:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…