- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.001
ben suyu çok tüketiyorum
günde 2 litreyi geçiyordur
zaten sabahları idrarım çok koyu oluyor akşama şeffaf hale gelmeye başlıyor su içtikçe açılıyor yani
sağol canım walla içimi rahatllattın
enfeksiyonun erken doğuma neden olduğunu biliyorum o çok tedirgin etti beni açıkçasıeyvahedigeldismile
Verdik canım herkese müjdemizi... herkes kızımızın olmasına çok sevindi... kayınvalidem telefonda sevinç çığlıkları attı valla :))
Eşimde şimdiden kızını kıskanmaya falan başladı :)bayramın 1. günü ciciler aldım kızıma. bayanssulusmile süslü,kokoş yapcam onu :)
allah korusun...
enfeksiyon kapmamak için birde ilişki sırasında kondomda kullanmak gerek :kedi: 30lu haftalarda artık ne olur ne olmz diye mutlaka korunmak lazım....
son haftalarda ilişki miii??? demeyin =))) kitapta yazıyor doğuma gidene kadar ilişki olabilr diye =) dr da sorun yoksa devam edebilirsin dedi... =)))) kanama ağrı falan olmuyorsa yani...
bizim dr umuz yasaklamıştı ama arada kaçamak yapmıyor değiliz :)
çünkü herşey yolunda diyor sıkıntı yok diyor ama yasaklıyor bana inandırıcı gelmedi
ama artık kaçamağıda bıraktık d. sonrası telafi ederizbayanssulusmile
ben kaçıyorum kızlarr... bi sürü işim var evde =(
kendinize iyi bakınnnnnn
sevgiyle kalınnnnn...
kolay gelsın canım benım de aynen kalkıom bende hemen sımdı :)ben kaçıyorum kızlarr... bi sürü işim var evde =(
kendinize iyi bakınnnnnn
sevgiyle kalınnnnn...
Kızlaaaarrrr kıvırcığım beni ziyarete geldiiii... :) hepinize selamları var... yeniden rezervasyon yapmışlar tatile gidecekler
Kızlaaaarrrr kıvırcığım beni ziyarete geldiiii... :) hepinize selamları var... yeniden rezervasyon yapmışlar tatile gidecekler
ayyy çok mutlu oldum kıvırımı karşımda görünce... doktorunun dedikodusunu yaptık... söyledim hepimizin doktora kızdığımızı... Çok iyi gördüm kıvırcık sultanımı... Bana köme getirmiş (cevizli sucuk) sağolsun... Bebişimin videosunu izledi...Resimlerine baktı...
İnşallah şimdi tatilde kafayı da rahatlatıp bize Eylül müjdesi getirecek.
ayyy çok mutlu oldum kıvırımı karşımda görünce... doktorunun dedikodusunu yaptık... söyledim hepimizin doktora kızdığımızı... Çok iyi gördüm kıvırcık sultanımı... Bana köme getirmiş (cevizli sucuk) sağolsun... Bebişimin videosunu izledi...Resimlerine baktı...
İnşallah şimdi tatilde kafayı da rahatlatıp bize Eylül müjdesi getirecek.
verdik canım herkese müjdemizi... Herkes kızımızın olmasına çok sevindi... Kayınvalidem telefonda sevinç çığlıkları attı valla :))
eşimde şimdiden kızını kıskanmaya falan başladı :) :d bayramın 1. Günü ciciler aldım kızıma. Bayanssulusmile süslü,kokoş yapcam onu :)
bitan sen ben den bir hafta öncesin
yakın tarihlerde doğum yapacaz gakliba
ne yaptın hazırlıklar tamam mı?
ay gayemmm kızın mı oluyorrr çok sevinim canım ya rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah diğer kızlardan ne haber onların cinsiyetleri belli oldumu benim kontrol haftayaydı eşim kardeşim tuturdular bekleyemeyiz diye bu hafta gidelim dediler bende cumaya kadar bekleyecem dedim inşallah gösterirse cumaya öğrenecez bizde......teyzesi ankaraya gidiyo cuma günü okulu açılıyo gitmeden görmek istiyo yeğenini.....
cok sevındım ya bırımızın onu gormesıne ...
keyfı de yerındeymıs masallah Allah keyfıne kat kat arttırırı umarım eylul sonunda bakalım
kvrck ın iyi olmasına çok sevindim canımarkadaşımolumunekankayizsmile
tatilde güzel olur yaa
kizlarrrhihoyyythihoyyythihoyyytgecmis bayraminiz mubarek olsunn opuyorumnanaktan
ahhh su leptop u alsakta bende kurtulsam artik .hep sizi yalim yalak okuym cikiyomm :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:yine eltimdeyim .. kizlar sizleri cok seviyorumm.yine gorusuruzz .
hic kimseden haber alamiyomm .. oyuzdende kimseye bisey yazamiyom suann .insallah hersey yolundadir .arkadaslar .allaha emanet olunnnnnnnnnnnnnnn opuldunuzzzemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet barayscım bir hafta var aramızda yaklaşıyoss yavaş yavaş ben kızımda bu kadar korkmuyodum şimdi başıma ne gelcek biliyom diye galiba :))) ben 2 ay önce bütün kıyafetti battaniyeydi ne aklıma geliyosa aldım badana yapıcam sonra da ramazan giricek araya diye iyiki de almışım diyorum şimdi çok çabuk yoruluyorum kim dolaşıcaktı yoksa bi iki küçük şeyler kaldı bez şampuan pişik kremi falan onun harici herşeyi var bugünde başlıycam kıyafetleri azar azar yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye kasıklarımda çok ağrı olmaya başladı sen ne yaptın hazırlıklar ne alemde bi şikayetin var mı :ecrin_bebek:
kizlarrrhihoyyythihoyyythihoyyytgecmis bayraminiz mubarek olsunn opuyorumnanaktan
ahhh su leptop u alsakta bende kurtulsam artik .hep sizi yalim yalak okuym cikiyomm :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:yine eltimdeyim .. kizlar sizleri cok seviyorumm.yine gorusuruzz .
hic kimseden haber alamiyomm .. oyuzdende kimseye bisey yazamiyom suann .insallah hersey yolundadir .arkadaslar .allaha emanet olunnnnnnnnnnnnnnn opuldunuzzzemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlarrrr herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.Geçmişi okudum da kıvırcık a üzüldümkendini hiç üzme arkadaşım bu günler geçicek bakarsın öbür aya yine hamilesin bnde boş gebelik yaşadım herşey unutuluyor kıvırcık da tatile gidicekmiş en azından değişiklik olur kafa dağıtır Rabbim hayırlı zamanda tekrar göbüşüne kondursun bebişini.Lapacım nişanın gelmiş seni yarın bırakmazlar hastaneden Allah bir avazda kurtarsın sağ salim bebişine kavuşursun inşallah amanınnnnn gittikçe bebişler geliyoo benimde bayramda çok sancım oldu ödüm koptu erken doğurucam diye şimdi iyiyim çok şükür gittikçe sona yaklaşıyorum eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?