Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın Gayecim hoşgeldin

Allah kolay doğum nasip etsin tatlım inşallah bianda gelir geçer ve bebişini kucağına alıverirsin canım

günaydın canım
durum iyi =) bakalım yarın görücez nedir..açılma başladı gibi geliyor bana ama..bilemiyorum

canım sağlıklı bir doğum yaaprsın inş.
bende yarın dra gidecem eylül sonuna kadar çalışabilir raporu alacam
lapaci sana birşey soracam
akıntıda koyulaşma ve artık oluyor mu?

hayırlsı olsun canım ... hıc bellı olmuyo artık bılıyorsun bı bakmısın asılamay gerek kalmamıs senın de...
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
gunaydın ayselım nasılsınız bakalım
canım ya ınslalah rahatlıkla kolaylıkla halledersın ...
her an haber beklıom valla ...
yarın buyuk gun demek
sen de acıldıgını hıssedıyorsan nısanında geldıyse bıze de duaları arttımak duser ...
hadı bakalım

canım sağlıklı bir doğum yaaprsın inş.
bende yarın dra gidecem eylül sonuna kadar çalışabilir raporu alacam
lapaci sana birşey soracam
akıntıda koyulaşma ve artık oluyor mu?

saolasın ayselim...
isme hala karar veremedik yaa... eşim ömer istiyor.. ben berk istiyorum..eşime çok yavan bir isim geliyor berk... enis mi olsa diyorum...ay ne bileyim işte =)
hey maşallaah... 32. haftaya geldin sende yav.. 32 den sonrası nasıl geçti hiç anlamamıştım ben =)
evet canım aıntı çok koyulaşıyor... idrar rengide koyulaşıyor.... hemde her ikiside çok artıyor.. ben kesin enfeksiyon var sandım... o kadar yoğundu akıntım... idrar kültürü yaptırdı dr..birşey çıkmadı.. gayet normal dedi zaten vajinal muayene yapıp... çatı muayenesi yapılıyor ya 38. haftada.. o zaman işte baktı normal bu akıntı dedi... günde kaç tane günlük ped atıyorum bilemezsin

bende anlamıyorum nasıl bir dr bunlar
tutunma problemi var ne demek yaa
uyuz oldum dr a yaaa
ben çevremde bünye kabul etmiyor tutunmuyor dedikleri kişiler var çocukları oldu büyüyor
tüp bebekte bile olmaz demiş adam yaa
kvrckıma mesaj atıp anlattım tek tek

Günaydın kızlar... Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... umarım bayram tatili herkese yaramıştır ve biraz olsun dinlenmişsinizdir.
Nasıl geçti bayramınız?
Lapacı canım çok az kalmış Allahın izniyle bebişine kavuşmana.Rabbim sağlıklı ve bir avazda doğum nasip etsin inşallah.
Darısı bizlerin başına.

az once daha bı yıl korunmayı dusunen kuzenımın hamıle oldugunu ogrendım
gozunde kı bı sıkıntıdan dolayı dr a gıtmıs ve kanda pıhtılasma cıkmıs
yası da benımle aynı
doktor bır an once cocuk dusunmeye basla demıs receteye yazdı bızde basladık dıyo
rısk varmıs hala 2 ay atllattık dıo bakalım Allah korusun bu ay da guzelce gecer ınsallah

ılacı bırakalı 3 ay olmus bu ay hamıleymıs
cok sevındım bole bı sıkıntıya ragmen bebegı tutunmus masallah
akslık olmadan ddevam eder ınsallah ..
ama bole bı durgunluk coktu ustume

halevcimm..
hayırlısı olsun canımcım....
hiç belli olmaz bu iş... bakalım inş güzel haberini alırız tatlım yaa

inşallah tatlım ya :Saruboceq: hayırlısı olsun her zaman

evet canım belki aşılamaya gerek kalmaz ki inşallah gerek kalmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sana da gunaydın gayecım ...
senın de bayramın mubarek olsun ..
nası verdınızmı herkesı prensesın mujdesını ...
dedenız cok sevınmıstır emınım ...

Valla bana öyle geliyor ki bu doktor orada tek oluşunu avantaja dönüştürmeye çalışıyor... Şimdi öyle de olabilir böyle de olabilir diyip kendine çekecek sonra muayenehaneye yönlendirip para almaya başlayacak sonra da yaa tüp bebek yapalım falan diyip para alacak.Küçük yerlerde tek doktor olunca hemen köşeyi dönmenin yollarına bakıyorlar.

günaydın Gayecim hoşgeldin

Allah kolay doğum nasip etsin tatlım inşallah bianda gelir geçer ve bebişini kucağına alıverirsin canım

Günaydın canım... nasılsın? 2 hafta kalmış gününe sanırım? durmak yok çalışmalar devam etsin :)

saol gayecim yaa...
inş hayırlısıyla atlatırım şu işi de =)
darısı hepinizin başına.. herkese bol dua ediyorum... hamilelere kolay doğumlar bebek isteyenlere hayırlı evlatlar.... rabbim kabul etsinn

sana da gunaydın gayecım ...
senın de bayramın mubarek olsun ..
nası verdınızmı herkesı prensesın mujdesını ...
dedenız cok sevınmıstır emınım ...

Verdik canım herkese müjdemizi... herkes kızımızın olmasına çok sevindi... kayınvalidem telefonda sevinç çığlıkları attı valla :))
Eşimde şimdiden kızını kıskanmaya falan başladı :) bayramın 1. günü ciciler aldım kızıma. bayanssulusmile süslü,kokoş yapcam onu :)

olabilir... kanserli olduğu net olan hastaya bile sen kansersin öleceksin denmez... nasıl olurda hiç bir tahlil birşey yapmadan ezbere "yok yok senin bebeğin olmaz tutunamaz.." der yaaaaaaa
ayyyy gayyeeee....prenses mi senin kuzucuk?????????
41 kere maşaalllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
dünya tatlısı olsun inş.... hadi gözünüz ayddıınnn..allah sağlıklı, güzel, hayırlı bir kız evlat nasip etsin size

evet aynı durum yaa
bende enfeksiyon var düşünmeye başladım
eneksiyondan çok çektim yaa korkuyorum enfeksiyon olmaktan

hayırlı olsun canım inşallah hamileliği iyi geçerde bebişini kucağına alıverir canım

seninde geçmiş bayramın mübarek olsun tatlım bana iyi geldi bayram eşimede ilk defa bayram boyunca izin verdiler o yüzden güzel geçirdim bayramımı yeğenlerimide görmeye gittim daha bi güzel oldu çok şükür.

evet aynı durum yaa
bende enfeksiyon var düşünmeye başladım
eneksiyondan çok çektim yaa korkuyorum enfeksiyon olmaktan

bende çok çektim ya sistitten..bende öyle oldum.. aklım çıktı.. çok şükür birşey çıkmadı.. bide ben su içemiyorum yaaaa =( günde 1-1,5litre içebiliyorum.... daha fazlası olmuyo.. o yüzdende çok korktum...
çok endişe ediyorsan dr undan test isteyebilirsin ama emin ol normal bu akıntılar....zaten kitaptada yazıyor normal olduğu...

ben suyu çok tüketiyorum
günde 2 litreyi geçiyordur
zaten sabahları idrarım çok koyu oluyor akşama şeffaf hale gelmeye başlıyor su içtikçe açılıyor yani
sağol canım walla içimi rahatllattın
enfeksiyonun erken doğuma neden olduğunu biliyorum o çok tedirgin etti beni açıkçasıeyvahedigeldismile

çalışmalarımıza devam etmeye çalışıyoruz tatlım bu hafta eşim spermiogram testi verecekti inşallah izin koparabilirde tez elden verir testi sonucuda bize iyi yansır umarım canım.

bu arada kızın olacağını duyunca bende çok sevindim ilk defa bi ailenin kız torunu olacağına bu kadar sevindiğini görüyorum maşallahhhhhhh tabisi umarım hayırlı ve sağlıklı bir kızın olur tatlım kokoşlukda yakışır bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…