- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #16.981
ayy lorkem sorma..artık sona yaklaşıyorum =))))
arefe günü kontrolüm vardı... herşey normaldi... açıklık yoktu doğum olmaz bayramda dedi dr ve yarın için randevu verdi... 2 gün önce nişanım geldi.. ondan sonrada sancılarım başladı =) yarım saat ara ile sancım oluyo ama şiddetli değil.... bir noktadan sonra şiddetlenecek ve kuzumla kavuşcaz inş..
dua edin bana ne olur....
bakalım yarın ne dicek dr
günaydın canım
durum iyi =) bakalım yarın görücez nedir..açılma başladı gibi geliyor bana ama..bilemiyorum
hayırlsı olsun canım ... hıc bellı olmuyo artık bılıyorsun bı bakmısın asılamay gerek kalmamıs senın de...günaydın lorkeem daha günüme 2 hafta var canım tahminen çalışmalarda pek verimli geçmedi açıkcası o yüzden pek umutlu değilim bu ay artıkın aşılamaya bakacağız canım hayırlısı olsun.
gunaydın ayselım nasılsınız bakalımgünaydın kızlaropuyorumnanaktan
canım ya ınslalah rahatlıkla kolaylıkla halledersın ...ayy lorkem sorma..artık sona yaklaşıyorum =))))
arefe günü kontrolüm vardı... herşey normaldi... açıklık yoktu doğum olmaz bayramda dedi dr ve yarın için randevu verdi... 2 gün önce nişanım geldi.. ondan sonrada sancılarım başladı =) yarım saat ara ile sancım oluyo ama şiddetli değil.... bir noktadan sonra şiddetlenecek ve kuzumla kavuşcaz inş..
dua edin bana ne olur....
bakalım yarın ne dicek dr
canım sağlıklı bir doğum yaaprsın inş.
bende yarın dra gidecem eylül sonuna kadar çalışabilir raporu alacam
lapaci sana birşey soracam
akıntıda koyulaşma ve artık oluyor mu?
halevcimm..
hayırlısı olsun canımcım....
hiç belli olmaz bu iş... bakalım inş güzel haberini alırız tatlım yaa
hayırlsı olsun canım ... hıc bellı olmuyo artık bılıyorsun bı bakmısın asılamay gerek kalmamıs senın de...
gunaydın ayselım nasılsınız bakalım
canım ya ınslalah rahatlıkla kolaylıkla halledersın ...
her an haber beklıom valla ...
yarın buyuk gun demek
sen de acıldıgını hıssedıyorsan nısanında geldıyse bıze de duaları arttımak duser ...
hadı bakalım
Günaydın kızlar... Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... umarım bayram tatili herkese yaramıştır ve biraz olsun dinlenmişsinizdir.
Nasıl geçti bayramınız?
Lapacı canım çok az kalmış Allahın izniyle bebişine kavuşmana.Rabbim sağlıklı ve bir avazda doğum nasip etsin inşallah.
Darısı bizlerin başına.
hay ağzına sağlık gaye..
o dr un patavatsızlığına diyecek çok şeyim vardaaaaa...neyse şimdi açmayayım bayramlık ağzımı..
nasıl hipokrat yemini ediyolar anlamıyorum ki yaaaa
böylemi denir
bu mudur yani
günaydın Gayecim hoşgeldin
Allah kolay doğum nasip etsin tatlım inşallah bianda gelir geçer ve bebişini kucağına alıverirsin canım
Günaydın kızlar... Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... umarım bayram tatili herkese yaramıştır ve biraz olsun dinlenmişsinizdir.
Nasıl geçti bayramınız?
Lapacı canım çok az kalmış Allahın izniyle bebişine kavuşmana.Rabbim sağlıklı ve bir avazda doğum nasip etsin inşallah.
Darısı bizlerin başına.
sana da gunaydın gayecım ...
senın de bayramın mubarek olsun ..
nası verdınızmı herkesı prensesın mujdesını ...
dedenız cok sevınmıstır emınım ...
Valla bana öyle geliyor ki bu doktor orada tek oluşunu avantaja dönüştürmeye çalışıyor... Şimdi öyle de olabilir böyle de olabilir diyip kendine çekecek sonra muayenehaneye yönlendirip para almaya başlayacak sonra da yaa tüp bebek yapalım falan diyip para alacak.Küçük yerlerde tek doktor olunca hemen köşeyi dönmenin yollarına bakıyorlar.
Günaydın canım... nasılsın? 2 hafta kalmış gününe sanırım? durmak yok çalışmalar devam etsin :)
saolasın ayselim...
isme hala karar veremedik yaa... eşim ömer istiyor.. ben berk istiyorum..eşime çok yavan bir isim geliyor berk... enis mi olsa diyorum...ay ne bileyim işte =)
hey maşallaah... 32. haftaya geldin sende yav.. 32 den sonrası nasıl geçti hiç anlamamıştım ben =)
evet canım aıntı çok koyulaşıyor... idrar rengide koyulaşıyor.... hemde her ikiside çok artıyor.. ben kesin enfeksiyon var sandım... o kadar yoğundu akıntım... idrar kültürü yaptırdı dr..birşey çıkmadı.. gayet normal dedi zaten vajinal muayene yapıp... çatı muayenesi yapılıyor ya 38. haftada.. o zaman işte baktı normal bu akıntı dedi... günde kaç tane günlük ped atıyorum bilemezsin
az once daha bı yıl korunmayı dusunen kuzenımın hamıle oldugunu ogrendım
gozunde kı bı sıkıntıdan dolayı dr a gıtmıs ve kanda pıhtılasma cıkmıs
yası da benımle aynı
doktor bır an once cocuk dusunmeye basla demıs receteye yazdı bızde basladık dıyo
rısk varmıs hala 2 ay atllattık dıo bakalım Allah korusun bu ay da guzelce gecer ınsallah
ılacı bırakalı 3 ay olmus bu ay hamıleymıs
cok sevındım bole bı sıkıntıya ragmen bebegı tutunmus masallah
akslık olmadan ddevam eder ınsallah ..
ama bole bı durgunluk coktu ustume
Nasıl geçti bayramınız?
Darısı bizlerin başına.
evet aynı durum yaa
bende enfeksiyon var düşünmeye başladım
eneksiyondan çok çektim yaa korkuyorum enfeksiyon olmaktan
bende çok çektim ya sistitten..bende öyle oldum.. aklım çıktı.. çok şükür birşey çıkmadı.. bide ben su içemiyorum yaaaa =( günde 1-1,5litre içebiliyorum.... daha fazlası olmuyo.. o yüzdende çok korktum...
çok endişe ediyorsan dr undan test isteyebilirsin ama emin ol normal bu akıntılar....zaten kitaptada yazıyor normal olduğu...
Valla bana öyle geliyor ki bu doktor orada tek oluşunu avantaja dönüştürmeye çalışıyor... Şimdi öyle de olabilir böyle de olabilir diyip kendine çekecek sonra muayenehaneye yönlendirip para almaya başlayacak sonra da yaa tüp bebek yapalım falan diyip para alacak.Küçük yerlerde tek doktor olunca hemen köşeyi dönmenin yollarına bakıyorlar.
Günaydın canım... nasılsın? 2 hafta kalmış gününe sanırım? durmak yok çalışmalar devam etsin :)
Verdik canım herkese müjdemizi... herkes kızımızın olmasına çok sevindi... kayınvalidem telefonda sevinç çığlıkları attı valla :))
Eşimde şimdiden kızını kıskanmaya falan başladı :)bayramın 1. günü ciciler aldım kızıma. bayanssulusmile süslü,kokoş yapcam onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?