Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Lapaci Allah anali babali buyutsun
Hikayenle benide umitlendirdin
Bende normal istiyorum ara ara
Ne kadar rahat gecmis seninki
Insallah bizlerinkide rahat gecer seninki gibi
Bebisin resimini bekliyoruzzz dort gozle :)

Canım önce sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olur inş. ömer berki :Saruboceq:
doğum hikayeni okuyunca ağlayacak gibi oldum
neyseki oğluşun kucağında sen mutlu o yaşıyor çok sevindim walla
uykusuz gecelere de alışacaz artık canım
bende bu aralar epidural normal düşünüyorum inş. bi aksilik çıkmazsa
ikinizinde iyi olmasına çok sevindim
sağlıkla büyür inş. yakışıklı oğlumuzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum

canım dr randevunun iyi geçmesine sevindim herşey yolunda olması da çok güzel umarım hsg de iyi çıkar da rahatlarsın bundan sonrası da güzel geçer inşallah ve güzel bir haberle sevindirirsin bizleri:Saruboceq:

tatlım Allah analı babalı büyütsün paşanızı sağlıklı huzurlu bir ömür versin paşanla sizlere :Saruboceq: doğumunun iyi geçmesine sevindim ama arada geçen korku zamanı kötü olmuş neyse ki cihaz bozukmuş çok şükür iyisiniz.

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir hafta yoktum neler olmuş hepinizi ösledimmmm

hoşgeldin bitter çikolatam bizde seni özledik nereye kaçtın hemen selam verip bebişinin cinsiyeti belli değil mi daha

günaydınlarrrropuyorumnanaktan

günaydın Ayselim

hoşgeldin bitter çikolatam bizde seni özledik nereye kaçtın hemen selam verip bebişinin cinsiyeti belli değil mi daha

halevim burdayım da malum uzun zaman olmayınca işler birikiyo evet teyzesi kızımız olcak inşallah

kuzumuzun ismi ömer berk oldu bu arada :ecrin_bebek:

canım ya tuylerım dıken dıken oldu ınan. Allah uzun omurler versın

hayırlı ugurlu olsun tatlım

kusum hoşgeldin

lorkem ben capada yaptırmıstım cok memnun kalmıstım.ucuz dıye aman kotu bır yere gıtme canını yakma ıhtımallerı yuksek. ıyı arastır tatlım

günaydın kısssssslarrrrrrrrrrrrr...........

hayırlı olsun lapacımmm rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah..........

lapacım sevindim inşaallah hsg dede sorun çıkmaz iyi bir takiple bebeişimiz tez manada konuverir göbüşüne........

hoşgeldinnnnnn nasılsın ne güzel seninde kız bir erkek senesinde kızları mumla arıyoz canım bakalım benimkisi göstermiyo hayırlısı olsun inşallah..........

Canım zaten yine duygusal bir dönemdeyim hikayeni okuyunca iyice duygusala bağladım kendimi...
Rabbim hepimize böyle kolayca doğum yapmayı nasip eder inşallah.Minik Ömer Berk'e de sağlıklı,mutlu,başarılarla dolu ve sevdiklerinin hep yanında olacağı bir ömür nasip etsin Rabbim.
Müsait olduğun her saniye bekliyoruz canım... Minik paşanın yanaklarını bizim için de kokla.

Bitte'mmm hoşgeldin canım... Tatildeymişsin sanım bende face'de her gördüğümde yazdım sana ama ablanmış karşıdaki :))
Demek benim kızıma rakip geliyor bir tane :)) bende dedim ki aynı zamanda hamiş olanların arasında tek kız benimki olacak ve kapışılacak :)) hatta burnumuz büyüdü ve liste yaptık hemen damat tarafından isteyeceklerimiz hakkında kaydirigubbakcemile3

halevim burdayım da malum uzun zaman olmayınca işler birikiyo evet teyzesi kızımız olcak inşallah

çok sevindim tatlım bi prenses de senden geliyor desene maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

günaydın Gayecim, Edacım, mugmugum

teşekkür ederim ama ben hamile değilim kalmak için uğraşıyorum

merak etme burda bazı arkadaşlar bende dahil hamile olmak için uğraşıyoruz hamiş olanlarda zamanında bizim gibi uğraşan arkadaşlarımız anlat bakalım dra gittinmi kontrollerini oldunmu ne zamandır istiyorsun bebiş benim 1 yıl oldu bu ay

teşekkür ederim ama ben hamile değilim kalmak için uğraşıyorum

Canım bu topic çooook isimler değiştirdi ama 1 yıldan fazla süredir burdaki birçok arkadaşımız ile birlikte yol aldık... bazen üzüldük,ağladık hep birlikte bazen de sevinç halayları çektik.
İlk sayfada gördüğün hamileler listesindeki tüm arkadaşların çoğu (ben dahil) uzun bekleyişlerden sonra güzel habere kavuştular.
1 yılı geçgin süredir de hep bereberiz ve hiç kopmadık... doğum yapanlarımız oldu müsait olanlar gitti ziyaret ettiler.Yani dostluklarımız sanal alemde kalmadı hiç.
Burada arkadaştan öte kardeş gibi olduk.
Çoğumuz belli sorunlarla mücadele ederek hamile kaldık.Kimimizde polikistik over vardı,kimimizin eşinde sorun vardı,kimimizin hem kendinde hem eşinde sorun vardı...
Doktor maceraları,testler,bekleyişler... herşeyi birlikte yaşadık burada.
Umarım sende aynı sıcaklığı yakalar ve bundan sonrasında hamileliği beklerken bizlerle güzel vakit geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…