Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

valla kızlar tatilde heryer bebek çocuk doluydu...anneler nasıl güzel ve bakımlı....özendim...tabi hepsi rus milyoneriymiş o ayrııı...

valla kızlar tatilde heryer bebek çocuk doluydu...anneler nasıl güzel ve bakımlı....özendim...tabi hepsi rus milyoneriymiş o ayrııı...

bende de o kadar para olsa valla bende fıstık gibi bir anne olurum :)) doğumdan sonra hemen bir operasyon bir de spor hocası 3-4 ayda forma girerim.Bebek için de bir yardımcım olur peşinde koşturmam... Ohhh gel keyfim gel.

Seneye inşallah sende bebişinle tatil yapacaksın Edut'um belki o zaman seni orada gören biride gelip burda arkadaşlarına kızlar bir anne vardı tatil köyünde süperdi yaaa falan yazar

vardır gayemde sen asıl oteli görseydin:))))

yaa zaten o oteller manyak oluyooo!! yiyeceğin yoksa bile tabağa alıyorsun yemekleri..
bizim bir tatil fotomuz vardı balayında. koskocaman bir yuvarlak masa ve tatlı tabakları dışında 8 tabak falan var önümüzde.Sanırsın o masada kocaman bir aile yemek yiyecek amaaaa gel gör ki yemeklerin başında sadece eşim ve ben varız

naber halevım bı sen varsın acılmıyodu sıte 1 saattır bakıyorumm
lorkem ben capada yaptırmıstım cok memnun kalmıstım.ucuz dıye aman kotu bır yere gıtme canını yakma ıhtımallerı yuksek. ıyı arastır tatlım

sevindim inşaallah hsg dede sorun çıkmaz iyi bir takiple bebeişimiz tez manada konuverir göbüşüne.

kızlaaarr ben dun aksam ankara ya geldım ...
tabı bu hafta hsg cekılecegı ıcın hemen saolsun gayeyle ırtıbata gectım o nasıl nerde yaptırmıs dıyee...
sonra etlık zubeyde hanımdan bugun randevu aldım carsamba 10 da cekecekler ınsallah ...
valla acı cekmem ınsallah dıye umut edıyorum ılac falan yazdılar ıste oncesınde ıcmem ıcın ...
nasıb ya temız cıkar ınsallah da ıcım rahatlar bır an once
bu arada da gunde 1 doz klomene de basladım

halevim burdayım da malum uzun zaman olmayınca işler birikiyo evet teyzesi kızımız olcak inşallah

ooyyy masallah ramazan prenseslerı 2 oldu demekkı ...
Allah saglıkla kucagında gormeyı koklamayı nasıb etsın o prensesı ınsallah
ya kvrcktan haber alanınız varmı?

ben dun aksam mesaj attım ankaraya gelıom dıye ...
o da ptesı aksam tatılden
donecegız ankaraya dedı
gorusuruz hafta ıcı dedı

kızlar bu arada dun babamlar sabah erkenden konyaya kardesımın nısanlısının yanına gıdeceklerdı eve bakmaya falan ...

sonra ben aradım 10 gıbı babamın sesı gayet donuk vardınızmı dedım yok dedı
nerdesınız dedım eskısehırde dedı ..
hayırdır dedım ...
tam yola cıkmıslar daha sehır ıcındeyken kaza yapmıslar mafoldumben
arabanın bırı yan yoldan hıc bakmadan cıkınca babam da anayolda hızlı olunca bırından gırmıs bızım arabayı ters ıstıkameete cevırmıs ...
ufak ezık moruklar dısında bı tek babannem arka koltuga carpmıs dız kapagı kırılmıs yaslı olunca sanırım bı o etkılenmıs maalesef...
ama verılmıs sadakalrı varmıs gercekten cok cıddı bısey atlamıslar Allah tan saglam araba bıde ufak tefek bı araba olsaydı ne olurdu dusunmek bıle ıstemıyorum

arabanın halı foto da

lorkeem canım geçmiş olsun yaa
Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış
insanlar dikkatli davransa trafikte o kadar güzel olacak ki ama olur mu illa magandalık yapacaklar
canımm bununla geçmiş olsun

lorkeem canım geçmiş olsun yaa
Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış
insanlar dikkatli davransa trafikte o kadar güzel olacak ki ama olur mu illa magandalık yapacaklar
canımm bununla geçmiş olsun

aynen canım bu sekılde atlatmıs olmaları sukur gerektıryo valla
sabah cok erken saat dıye sanrıım adam dalgınmıs kımse yoktur yollarda dıye

bu arda dün gece burger king sayesinde çok kötüydüm
sizleri de uyarmak istiyorum
eşimle b. kinge gittik benim canım hamburger çekmişti
ikimizde whooper menü yedik
sonra eve geldik
benim midem kötü olmaya başladı
neyse wcye gidip çıkardım bi güzel sonra tekrar geldim uzandım
hhalen kötüyüm düzelemedim
tekrar wcnin yolunu tuttum
karın kısmımda bir sancı ağrı
anlayamadım ne olduğunu korktum galiba erken doğum yapacam dedim
o kadar kötü oldum ki eşimde korktu
neyse biraz kendimi zorlayarak gaz çıakrdım onun etkisiyle sancı azaldı
tekrar dinlenmeye çalıştım
sonra uyuyakalmışım
gece de eşimin midesi kötü olmuş o da soda içerek midesini rahatlatmış
sabahta gazete b.kingle ilgili yazı okudum

Suç kesinleşirse Burger King rekor para cezası ödeyecek - EKONOMİ - Gazeteport

evet gayecim öyleymiş ablam söyledi evet baya açık ve net gösterdi bizim kız beren olcak ismi öylemi çok güzel geliyo kulağa maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…