- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.301
ben geldim halevim naber
Kız Eduuuttt napan şeker?
valla bacım geldim çokkk mutsuzum inanılmaz güzel bir tatildi ama bitti...
ben geldim halevim naber
ya kvrcktan haber alanınız varmı?
valla kızlar tatilde heryer bebek çocuk doluydu...anneler nasıl güzel ve bakımlı....özendim...tabi hepsi rus milyoneriymiş o ayrııı...
kız edut şimdi sizin yine süper bir öğlen yemeği menünüz vardır cokacimcoook
vardır gayemde sen asıl oteli görseydin:))))
canım dr randevunun iyi geçmesine sevindim herşey yolunda olması da çok güzel umarım hsg de iyi çıkar da rahatlarsın bundan sonrası da güzel geçer inşallah ve güzel bir haberle sevindirirsin bizleri:Saruboceq:
lorkem ben capada yaptırmıstım cok memnun kalmıstım.ucuz dıye aman kotu bır yere gıtme canını yakma ıhtımallerı yuksek. ıyı arastır tatlım
sevindim inşaallah hsg dede sorun çıkmaz iyi bir takiple bebeişimiz tez manada konuverir göbüşüne.
halevim burdayım da malum uzun zaman olmayınca işler birikiyo evet teyzesi kızımız olcak inşallah
ya kvrcktan haber alanınız varmı?
lorkeem canım geçmiş olsun yaa
Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış
insanlar dikkatli davransa trafikte o kadar güzel olacak ki ama olur mu illa magandalık yapacaklar
canımm bununla geçmiş olsun
Canım zaten yine duygusal bir dönemdeyim hikayeni okuyunca iyice duygusala bağladım kendimi...
Rabbim hepimize böyle kolayca doğum yapmayı nasip eder inşallah.Minik Ömer Berk'e de sağlıklı,mutlu,başarılarla dolu ve sevdiklerinin hep yanında olacağı bir ömür nasip etsin Rabbim.
Müsait olduğun her saniye bekliyoruz canım... Minik paşanın yanaklarını bizim için de kokla.
Bitte'mmm hoşgeldin canım... Tatildeymişsin sanım bende face'de her gördüğümde yazdım sana ama ablanmış karşıdaki :))
Demek benim kızıma rakip geliyor bir tane :)) bende dedim ki aynı zamanda hamiş olanların arasında tek kız benimki olacak ve kapışılacak :)) hatta burnumuz büyüdü ve liste yaptık hemen damat tarafından isteyeceklerimiz hakkında kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?