Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hadı yaa sana da gecmıs olsun canım ...
ben dun gordum o haberı gazete de hatta esım dedı paylasmak lazım ınsanlar dıkkatlı olsun falan dıye ...
dun face den paylasacaktım unuttum yol telası ..
bak sen de tam dun yemıssın ...
cok cıddı sayıda rahatsızlanan varmıs
vıruslu cıkmıs etler maalesef
bende whoooper hastasıydım ama bı daha :umursamaz: lmaz:

Raporda ayrıca Burger King'e et tedarik eden Maret, Namet ve Al-Et'in de etlerinde aynı virüse rastlanıldığı belirtildi.

bu markalara da dıkkat etmek lazım kızlar aman Allah korusun ...
ozellıkle sız hamıleler daha cok rısk altındasınız ... dıkkatlı secım yapmak lazımm

çok korktum çok kötü yaptı beni
hamile de olunca sancı ne sancısı anlayamadım tedirgin oldum açıkçası
kötü bir akşam geçirdim
insan sağlığıyla bu kadar da kolay oynanmamalı
çok yazık çoook

geçmiş olsun canım ya dışarıda hiç et yememek lazım bence

canım hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın hsg den bu arada klomeninde hayırlı olsun inşallahhhhhh işe yarar bu sefer:Saruboceq:

çok geçmiş olsun tatlım ucuz atlatmış babanlar verilmiş sadakaları varmış neyseki

canım sanada geçmiş olsun bi daha yemezsiniz artıkın burger king den biz hiç yemeyiz mesela öle şeyler binde bir belki neyse bide hamilesin sen daha bi dikkatli olman gerekiyor canım.

Canım gelmiş geçmiş olsun... Hakikaten verilmiş sadakaları varmış.Ne yazıkki biz ne kadar dikkatli olsakta başkaları da aynı itinayı göstermedikçe trafikte hep büyük risk altındayız.Geçenlerde bizde bir arabaya tam ortadan çarpacaktık neredeyse.Allahtan eşim hemen fren yaptı ve çok hızlı değildik.

yaaa bende geçtiğimiz 2 hafta boyunca burger king'in kardeş firması sbarro pizzadan pizza yedim... Hemde tıka basa... bir sorun yaşamadım ama ne kadar kötü bir durum.İnsanların sağlıkları söz konusu.Sağlığı geç resmen canları söz konusu.
Geçmiş olsun Aysel'im...

evet gayecim öyleymiş ablam söyledi evet baya açık ve net gösterdi bizim kız beren olcak ismi öylemi çok güzel geliyo kulağa maşallah

Evet canım İlknur Beren olacak inşallah kızımızın ismi.Siz karar verdiniz mi isme?

lorke lorke lorke lorke delali lorke....tey tey tey tey...sürekli bu aklıma geliyr kuzum seni görünce

çok geçmiş olsun tatlım ucuz atlatmış babanlar verilmiş sadakaları varmış neyseki.

LORKEE aldınmı ilacını
evet canım gaye ayırttmıstı tam o sırada eczacı arkadasım da kalıom onu aradım buldunmu dıye sımdı buldum ayırttım bı arkadasımdan aksam alıp gelıcem eve dedı ...
hepınız de sordunuz saolun valla ...

evet hızlı olmamanız engellemıs sukur
babam da 80 le gıdıyomus sehır ıcı ıcın hızlı ama o da sabah vaktı kımse yok dıye bıde anayolda dıye basmıs
ama dıer adam hıııc bakmamıs
hatta ıfade de demıs kendıme gelınce ne oldu bana dedım acaba dıye ..
arabaya carptıgının bıle farkında degıl

GAYE dikkat etmek lazım eğer kesin öyle birşey varsa lorkee de yazdı
namette almamak lazım

benim eşim zaten bu konuda biraz takıntılı... Namet,Polonez ve Yeditepe markalarını asla almaz... O yönden sanırım şanslıyız.Ama sbarro'nun pizzasını hem eşim hemde ben çok seviyorduk.

walla bu ne buluşan buluşana ben kaldım uzaklarda (((
bende sizleri görmek istiyorum
canım daha bulusamadık dur bakalım
ınsallah bulusuruz...
kıvrcıgın hep dedıgını buyuk ankara bulusmasına belkı bende sahıt olurum ...

lorke lorke lorke lorke delali lorke....tey tey tey tey...sürekli bu aklıma geliyr kuzum seni görünce
sole kuzum sole
ınsallah halaylar eslıgınde solemek de nasıb olur :lepi:

valla bız ıstanbuldan sucuk falan almıyoruz...
eskısehıre her gıttıgımızde annemler koyuyor yanımıza ...
babamın arkadasının fırması var cok sukur rahatlıkla yıyebılıyoruz...

kızlar al-et dedıgı sanırım aynımı bılmıom ama altın et var o olabılır ...
onu da almayın derım
o da eskısehırde bır fırma ustunde uretım yerı olarak esk yazar zaten
o fırmanın da etlerı saglıklı degılmıs 2. agızdan duydum kesım sartları hıjyen acısından yoksa dini acıdan degıl de

aminnnn bacım bu arada ben çok yoğunum okuamıyorum pek ama bişi olmuş galiba geçmiş olsun bacımmmm

aminnnn bacım bu arada ben çok yoğunum okuamıyorum pek ama bişi olmuş galiba geçmiş olsun bacımmmm
evet canım ya babamlar bı kaza atlattı
ama cok sukur cok cıddı bısey yok...
yanı kazaya gore cıddı sayılmaz...
sadece babannemın kaval kemıgı kırılmıs alcıya almıslar...

kıslarrr ben geldiimmm:)) tatil bitti dondum nbrsiniz?

ooo tatılcıler donuyor tek tek ...
hosgeldınız efendım ...
oglunuz da hayırlı olsun bu arada

Al benden de o kadar :))

Bizde mümkün olduğunca marketten sucuk falan almıyoruz.Çok güvendiğimiz bir kasap var oranın sucuğunu alıyoruz.Zaten kurban bayramında da kayınvalidem kendisi yapıyor sucuk onlar baya bi idare ediyor bizi :))
Eşim polonez ve onun kardeş firmalarını domuz çiftlikleri falan var diye almıyor.Hiç güvenmiyor.
Birde şöyle bişey oldu.Geçen sbarroya gittiğimizde eşim barbekü sos istedi ve aşağıdaki burger kingden sos aldı.soslardan birini yemedi eve getirmiştik içindekilere bakalım dedik ve içindekilerde beyaz şarap sirekesi diye bişey var.. Eşim onu görünce sinir oldu.Çünkü içki içmez ve çok karşı içkiye. "Yaw adamlar bize kaçla göz arasında beyaz şarap veriyorlar" falan dedi.. Bende acaba beyaz üzüm sirkesini o şekilde mi tercüme ettiler diye düşündüm.Ama tabii muamma olarak kaldı bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…