Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sağol lorkem darısı sana olsun opuyorumnanaktan
ankaradaymışsın burda akrabamı var? hsg çekilecekmişsin hadi guzel sonuçlarla gel canım ailenede çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın

gayee yeme hamileyken sucuk sosis salam felan uzak dur daha iyi

ayselll canım çok geçmiş olsun çıkarmakla iyi yapmışsın bende ozellikle hamburger canım çektiğinde mc yada b.kinge giderim daha dikkatli olmak lazım hiç faydalı değil ama arada izin veriorum kendime napim

hadi ya buna hıc bakmamıstım ben de acıkcası ..ya ne alırsak alalım bakmak lazım sakız alırken bıle yanii..
paketlı gıdalar da maalesef sıkıntı cok fazla yasanıyor..

sağol lorkem darısı sana olsun opuyorumnanaktan
ankaradaymışsın burda akrabamı var? hsg çekilecekmişsin hadi guzel sonuçlarla gel canım ailenede çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın

saolasın canım ..
evet geldım memleketınızdeyım..
ben lıseyı burda okudum arkadaslarım var bı kac tane burda evlı suan onlardan brıınde kalıom bıde halam ve kuzenlerım var ...

carsmba 10 da hsg ısı tamam ınsallah temız cıkar tedırgınım acıkcası ama bakalım

gaye ya senın rahım fılmı nasıl gecmıstı ...
anlatsana bana hazırlıklı olayım agrı sancı veye sonrasında yasadıgın bısey oldumu

sucuk ben pek yemem zaten midemi rahatsız ediyor,salamı da sadece pizzada yiyorum ama sosis nedense hamilelikte gözdem oldu... akşamüzerleri canım acayip derecede sosisli sandviç istiyor.Bekliyorum belki istek geçer diye ama ne mümkün... beynimin içini sosisli sandviç isteği kemiriyor
Sanırım sosis gibi bi kızım olcak yiicem onu yiiicem kaydirigubbakcemile3

hadi ya buna hıc bakmamıstım ben de acıkcası ..ya ne alırsak alalım bakmak lazım sakız alırken bıle yanii..
paketlı gıdalar da maalesef sıkıntı cok fazla yasanıyor..

Aslında bizim de aklımıza gelmezdi ama başka bir yerde yiyip beğenmişti eşim bu barbekü sosunu tatlar aynı olmayınca acaba bunun içinde ne varmış diye baktı.
Yediğimiz herşeyi didiklemek lazım ama nereye kadar.Adamlar herşeye bi katakulli katmışlar.

gaye ya senın rahım fılmı nasıl gecmıstı ...
anlatsana bana hazırlıklı olayım agrı sancı veye sonrasında yasadıgın bısey oldumu

Lorkee'cim şimdi ağrı olmuyor desem yalan olur.Oluyor olmasına ama katlanılamayacak bişey değil.Toplamda zaten max. 20sn falan sürüyor o ağrı denilen durum... Onda da dişini sıkıyorsun.O kadar korkulacak bişey değil.Muhtemelen sana da apranax fort yazdılar onu mutlaka iç yarım saat önce.Belkide ağrı daha fazlaydı ama ben ilaçtn dolayı az hissettim.
İşlem bittikten sonra ayağa kalkıp kabinde giyiniyorsun.Kanama olması ihtimalinden dolayı ped istiyorlar pedini koyup çıkıyorsun.Aynen geldiğin gibi yürüyerek çıkıyorsun.
Ben o gün rahim filmi çekiminden geldim iş yerini yerleştirdim,temizlik yaptım yani normal yaşantıma devam ettim.hiç ağrı acı olmadı.Kanamam da çok az oldu.
Sakın korkma ve kasma kendini... eğer kasarsan daha kötü olur.

kıslar eve gelince temizlik yapmıştım şifayıda kapmışım nezle oldum nane limon içsem sorun olurmuki biliomusunuz

kıslar eve gelince temizlik yapmıştım şifayıda kapmışım nezle oldum nane limon içsem sorun olurmuki biliomusunuz

Sanırım olmaz canım... Ihlamur da içebilirsin galiba.
"Tamamen doğal ve hiçbir katkı maddesi içermeyen nane, limon, adaçayı, ıhlamur, kuşburnu, papatya gibi bitki çayları da gebelikte içilebilir. Ancak, "sinemaki çayı" nın içimi konusunda bazı endişeler vardır. O yüzden bu bitkisel çayın gebelik sırasında tüketilmesi önerilmemektedir." jinekolognet.com dan alıntı

anladım canım yaa..
zaten benım agrı esıgım yuksektır cok sukur ıgren vs dolayısıyla cektıgım agrıları bılıyorum ...
yıne de merak ettım ılk agızdan duyayım dedım
ınsallah rahat gecer benım de

kız gecmıs olsun valla...
elma ve lımon da kaynatıp ıcebılırsın sanrıım
zarar verecek bısey oldugunu pek sanmıyom ama
doktoruna sor ıstersen yıne de

ben sorun olacağını sanmıyorum canım
bende içmiştim 1 bardak :)

sağolun kıslar hamile olunca doğal gorduğun şeye bile kuşkuyla yaklaşıosun:)

kızlar bu arada tatilden sonraki kararımı açıklıyorum yarından itibaren rejime başlıyorum....buda son noktasır ...güzel hamiş olucam ben yaaa

Bu arada geçmiş olsun canım.dikkat et kendine ve minik prensimize

sağolun canlarım eşim portakal alacakmış gelirken sıkarım içersin dior canım kocişimm:))

Gayecim biz laptop almayı düşünüyoruz en iyi marka ve fiyatlarını söleyebilirmisin

kızlar bu arada tatilden sonraki kararımı açıklıyorum yarından itibaren rejime başlıyorum....buda son noktasır ...güzel hamiş olucam ben yaaa

hedef belirlemek guzeldir ama guzel plan uygula kendine sağlığındanda olmayacak şekilde hadi bakalım azmini takip edeceğiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…