- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.341
....Geçen sbarroya gittiğimizde eşim barbekü sos istedi ve aşağıdaki burger kingden sos aldı.soslardan birini yemedi eve getirmiştik içindekilere bakalım dedik ve içindekilerde beyaz şarap sirekesi diye bişey var.. Eşim onu görünce sinir oldu.Çünkü içki içmez ve çok karşı içkiye. "Yaw adamlar bize kaçla göz arasında beyaz şarap veriyorlar" falan dedi.. Bende acaba beyaz üzüm sirkesini o şekilde mi tercüme ettiler diye düşündüm.Ama tabii muamma olarak kaldı bu durum.
sağol lorkem darısı sana olsun opuyorumnanaktan
ankaradaymışsın burda akrabamı var? hsg çekilecekmişsin hadi guzel sonuçlarla gel canım ailenede çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
gayee yeme hamileyken sucuk sosis salam felan uzak dur daha iyi
ayselll canım çok geçmiş olsun çıkarmakla iyi yapmışsın bende ozellikle hamburger canım çektiğinde mc yada b.kinge giderim daha dikkatli olmak lazım hiç faydalı değil ama arada izin veriorum kendime napim
hadi ya buna hıc bakmamıstım ben de acıkcası ..ya ne alırsak alalım bakmak lazım sakız alırken bıle yanii..
paketlı gıdalar da maalesef sıkıntı cok fazla yasanıyor..
gaye ya senın rahım fılmı nasıl gecmıstı ...
anlatsana bana hazırlıklı olayım agrı sancı veye sonrasında yasadıgın bısey oldumu
kıslar eve gelince temizlik yapmıştım şifayıda kapmışım nezle oldum nane limon içsem sorun olurmuki biliomusunuz
kıslar eve gelince temizlik yapmıştım şifayıda kapmışım nezle oldum nane limon içsem sorun olurmuki biliomusunuz
anladım canım yaa..Lorkee'cim şimdi ağrı olmuyor desem yalan olur.Oluyor olmasına ama katlanılamayacak bişey değil.Toplamda zaten max. 20sn falan sürüyor o ağrı denilen durum... Onda da dişini sıkıyorsun.O kadar korkulacak bişey değil.Muhtemelen sana da apranax fort yazdılar onu mutlaka iç yarım saat önce.Belkide ağrı daha fazlaydı ama ben ilaçtn dolayı az hissettim.
İşlem bittikten sonra ayağa kalkıp kabinde giyiniyorsun.Kanama olması ihtimalinden dolayı ped istiyorlar pedini koyup çıkıyorsun.Aynen geldiğin gibi yürüyerek çıkıyorsun.
Ben o gün rahim filmi çekiminden geldim iş yerini yerleştirdim,temizlik yaptım yani normal yaşantıma devam ettim.hiç ağrı acı olmadı.Kanamam da çok az oldu.
Sakın korkma ve kasma kendini... eğer kasarsan daha kötü olur.
ben sorun olacağını sanmıyorum canım
bende içmiştim 1 bardak :)
Sanırım olmaz canım... Ihlamur da içebilirsin galiba.
"Tamamen doğal ve hiçbir katkı maddesi içermeyen nane, limon, adaçayı, ıhlamur, kuşburnu, papatya gibi bitki çayları da gebelikte içilebilir. Ancak, "sinemaki çayı" nın içimi konusunda bazı endişeler vardır. O yüzden bu bitkisel çayın gebelik sırasında tüketilmesi önerilmemektedir." jinekolognet.com dan alıntı
Bu arada geçmiş olsun canım.dikkat et kendine ve minik prensimize
anladım canım yaa..
zaten benım agrı esıgım yuksektır cok sukur ıgren vs dolayısıyla cektıgım agrıları bılıyorum ...
yıne de merak ettım ılk agızdan duyayım dedım
ınsallah rahat gecer benım de
kız gecmıs olsun valla...
elma ve lımon da kaynatıp ıcebılırsın sanrıım
zarar verecek bısey oldugunu pek sanmıyom ama
doktoruna sor ıstersen yıne de
sağolun kıslar hamile olunca doğal gorduğun şeye bile kuşkuyla yaklaşıosun:)
kızlar bu arada tatilden sonraki kararımı açıklıyorum yarından itibaren rejime başlıyorum....buda son noktasır ...güzel hamiş olucam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?