Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

:roflol: alemsin vallahi edutum

alemsin edutum insan gülmek istedikten sonra bahane çok bence de ama en güzeli

alemsin edutum insan gülmek istedikten sonra bahane çok bence de ama en güzeli

napalım kuzu...ben çok hasasımdır ama içime atarım..gastridim var, yağlı egzamam var, hem cildimde hem saçımda döküntüm var...hepsi stres...takmakla olmuyor e kuzu bu hayat...

zaten tatlım takarsan hiçbirşey yolunda ve istediğin gibi gitmez sende atma içine daha beteri olma salla gitsin sen hayatı değil hayat seni taksın

bu arada canlarım şu ankaraya açılan medıcana hastanesi var ya oraya gitmeye karar verdim

orası baya pahalı diye biliyom ben ama muayene ücretini öğrendinmi

tatlım bi sigorta şirketiyle anlaşmış devlet memurlarına özel 1yıllık bi ücret karşılığı sadece girişte para veriyorsun diğer tetkiklerde falan fark ödemesi yapmıyorsun

Eduttttttttt
bazlamaları yaptın mı akŞam?

yaptım çok kolay kuzu..un koydum eleyip bir bardak, su ,tuz , 1 kaşıkta maya...yoğrudum beze yaptım....o mayalanırken ben de ıspanak pul biber kavurdum, içine azcık beyaz peynir koydum... sonra o karşımı açıp yarısına harcı koydum yağsız tavada pişirdim....kalın bazlama için maya süresini uzun tutmka lazım ben yapmadım öle....onu pazar sabahları yapıyorum sabahın körü uyanıp yoğurup yatıyorum kalkana kadar mayalanıyor

aysel ben haftasonu kol böreği yaptım hamurunu kendim açtım ve kendime inanamadım alkisalkisalkis alkisalkisalkis

vayyyyyy sende mi haratlar arasına katılıyorsun ben hayatımda hiç hamur açmadım böle cesurca yemek de yapmadım bildiğim bi kaç yemek var o kada yane

aysel ben haftasonu kol böreği yaptım hamurunu kendim açtım ve kendime inanamadım alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yaparsın kızım...ben hiç hamur açmamıştım...kaynanam baklava yaparken yardım ettim.dedim ben bunu yaparım...kayınvalidemin ölçüsüne göre yaptım...ama benim tepsi küçük tabi salak gibi iki tepsi yap dimi yok efendim 100 kat oldu baklava:))) gökdelen gibi

maşallah becerikli arkidişime bide ben yapabilsem şöle cesaretlenip bi koyulsam ama ne zaman bekliyoz bakem

hayatımda ilk defa denedim ve oldu gözümde büyütmüşüm hemde gazete okurken gördüm tarifi ordan aldım yaptım hamurla uğraşmak bana terapi gibi geliyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…