- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.761
Sadece 4.5 saat gİyİlmİŞtİr. HİÇ bİr hasar almamıŞtır. Yenİ gÖrÜnÜmlÜ ÜrÜnle İlgİlİ merak ettİklerİnİzİ sorabİlİrsİnİz.
Alacak olan gelİn adayına Şİmdİden hayırlı olsun
ben biraz manyakım ya zaten:)))) deliye her bahane gülmeye neden
lapacım ya gülmeden kendimi alamadım
eşinin uzun süre yanında olması kötü :roflol:
bu arada benimkiler de teşrif ettilerr
alemsin edutum insan gülmek istedikten sonra bahane çok bence de ama en güzeli
ay ay ayyy hoşgelmişlerrr sefalar getirmişler...kız şu yaz geçsin birlikte gitcez senle tüp bebeğe birlikte anne olucaz bak gör
bu arada canlarım şu ankaraya açılan medıcana hastanesi var ya oraya gitmeye karar verdim
Eduttttttttt
bazlamaları yaptın mı akŞam?
orası baya pahalı diye biliyom ben ama muayene ücretini öğrendinmi
Eduttttttttt
bazlamaları yaptın mı akŞam?
aysel ben haftasonu kol böreği yaptım hamurunu kendim açtım ve kendime inanamadım alkisalkisalkis alkisalkisalkis
aysel ben haftasonu kol böreği yaptım hamurunu kendim açtım ve kendime inanamadım alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yaptım çok kolay kuzu..un koydum eleyip bir bardak, su ,tuz , 1 kaşıkta maya...yoğrudum beze yaptım....o mayalanırken ben de ıspanak pul biber kavurdum, içine azcık beyaz peynir koydum... sonra o karşımı açıp yarısına harcı koydum yağsız tavada pişirdim....kalın bazlama için maya süresini uzun tutmka lazım ben yapmadım öle....onu pazar sabahları yapıyorum sabahın körü uyanıp yoğurup yatıyorum kalkana kadar mayalanıyor
maşallah becerikli arkidişime bide ben yapabilsem şöle cesaretlenip bi koyulsam ama ne zaman bekliyoz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?