Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

:roflol:

RAVZA hoşgeldin bugun senin doğum gununmu kuzum doğum gunun kutlu olsun yeni yaşın bebeişini getirsin inşallah

ewet canim bugun dogum gunumm . amin canim insallahhh insallahh bugunku tek dilegim o .gerci hergunki dilegimde o ama olsun bugun farkliiopuyorumnanaktan

BARAYS im ooooooooooooooo neguzel menu oyle afiyet olsunn

lorkem sonuclar iyi cikmistir umarimm kafana takma stres yapma guzelimmboshayallersmile

gayem ben de demin gorumcem geldi bebisiyle bana cikolata hediye bide kahvaltiya goturduler ..zemuszemuszemuszemus simdi geldim eve simdide bakim yapmaya baslicam kendimeezemuszemus

hakkatten supersiniz yaa. acaba bebek eziliyomuki oyleCADIARZUbenim boyle tiklerim de var ayrica .saatlerce bebege bakarim nefes alip veriyomu diyee kafamçokkarıştı

aha postacida cikolata getirdi is yeri yollamis dogum gunum icin .ben kilo aldim cikolatalar geliyo gozume gozumeeeakannehirakannehirakannehir

canım gebelikte sola yatış önemle önerilir
sonra sağ tercih edilebilir ama ayak arasında yastık olmalı
çok önerilmese de sırt üstü de uzun süre olmamak üzere yatılabilir
ama yüz üstü yatılmamalı

tekrar geldim
yemekte ezo gelin çorba, dolma biber, peynirlşi makarna yoğurt vardı

menü güzelmiş yaaaaa....

ben sola yatmaya gayret ediyorum ama sabah uyandığımda yada gece tuvalet için uyanırsam bi bakıyorum yüzüstü dönmüşüm yada sırt üstü dönmüşüm. Tek bir pozisyonda sabit kalamıyorum.

Görmemişim canım ben yazıyı :)) Tabii ki gelin hayatım kaçıp bir kahve içeriz... çok canım çekiyor zaten
guzel olur hakkaten ...
bende uzun zamandır kahve ıcmedım
az kaldı ayselım azıcık daha dısını sık osnra ınsallah guzelce vakıt gecırırsın ızın boyunca
delikafadulden yaa ama gercekten bısye olur mu kı
ben cok yuzsutu yatıo hatta baska turlu uykuya dalamıyom
heralde ezerım ben bebeyı hakketn sempatiksalakcinni

Bende gelmek istiyorum yaa benide götürün :)
gel sen de sana da kahve benden opuyorumnanaktan
aman amn bakımını da her daım yapar kızımız masallah masallah bayanssulusmile
Allah hayırluı uzun omur versın sevdıklerınle sana bı de yanına bebeler versın ınsallah ...

LORKEMMMMŞenizŞenizŞenizsaagol hayatim insallah o bebeleri olamayan isteyen herkese varsin RABBIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

EEEEE bakim sart eger ayda 1 bu bakimi yapmazsam kendimi igrenc hissediyorummm bastan ayak tirnaklarina kadar mis miss ohhzemuszemuszemuszemus

EDUTUMM sana bisey sorabilirmiyim canim, sen dun yazmisinya bebek icin suan callisma yapmiyorum .n oldu kuzum ters giden moralini bozan bisey olmamaistir umarim .anlatmak istersen biz burdayiz canim belki bir cozum buluruzzbayanssulusmileicin rahatlar en azindanopuyorumnanaktan

Ben geldim ama o kadar yoğunum ki nefes alamıyorum siz yazın anacım....

Ama ravzam doğmuş one bir şarkı söylemden duramam......
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene...inşallah bu sene kuşun bebeğin olsun karnına konsun canım benim...eşinle bir ömğr huzur versin allah size

çok ayrıntıya giremiyorum ama eşimin değerleri pek iyiye gitmiyor...bende nasip dedim onu üzmek istemiyorum...

canım bende hem resmi hem on muhasebe tutuorum bi yapmadığım beyannameler onun içinde ayda bir mali muşavirimiz gelir hazır mizanı alır yapar ve ben tek çalışıorum yine senin orda muhasebede bir kaç kişi varmış iadere ederler

ilahi gaye yaa ezersin tabi bebişi kaydirigubbakcemile3 dikkat et yatışına.bende hamilelik oncesi hep yuzustu uyurdum :)

amin canim cok tesekkur ederim hersene ben bu sarkiyi dogumgunu hediyem olarak istiyorum senden .alalah kismet edersee bir omur boyu heryil bu sozleri senden gormek istiyorumcanim arkadasimmopuyorumnanaktanŞeniz
çok ayrıntıya giremiyorum ama eşimin değerleri pek iyiye gitmiyor...bende nasip dedim onu üzmek istemiyorum...

canim herseyin simdi tedavi sureci var moralini bozma hemen allah caresiz dert hastalik vermesinn .. sende esine destek ol canim .beli etme uzulur yoksaaopuyorumnanaktan

kısmet diyelim...ama o talep etmezse ben artık bıraktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…