- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.581
kızlar size bişi anlatayım. Geçen sabah uykumda yüzüstü dönmüşüm öyle uyuyormuşum.Eşim gelmiş beni dürtükleyip duruyor."gayeee.... geyee.... gayee......" önce bi ayamadım kendimi.Sonra uyandım noldu? dedim. " Kalk bebenin üstüne yatmışsın eziyorsun bebeyi " dedi. Hay Allahım yaaa kızı kıymete bindi şimdiden.
RAVZA hoşgeldin bugun senin doğum gununmu kuzum doğum gunun kutlu olsun yeni yaşın bebeişini getirsin inşallah
kızlar size bişi anlatayım. Geçen sabah uykumda yüzüstü dönmüşüm öyle uyuyormuşum.Eşim gelmiş beni dürtükleyip duruyor."gayeee.... geyee.... gayee......" önce bi ayamadım kendimi.Sonra uyandım noldu? dedim. " Kalk bebenin üstüne yatmışsın eziyorsun bebeyi " dedi. Hay Allahım yaaa kızı kıymete bindi şimdiden.
sagol yavrummopuyorumnanaktan bende seni opuyorummm canimmŞenizRAVZANUR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIMMM
a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nereye gidiyon bende geliyom bebiskoookaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileBende gelmek istiyorum yaa benide götürün :)
tekrar geldim
yemekte ezo gelin çorba, dolma biber, peynirlşi makarna yoğurt vardı
canım gebelikte sola yatış önemle önerilir
sonra sağ tercih edilebilir ama ayak arasında yastık olmalı
çok önerilmese de sırt üstü de uzun süre olmamak üzere yatılabilir
ama yüz üstü yatılmamalı
guzel olur hakkaten ...Görmemişim canım ben yazıyı :)) Tabii ki gelin hayatım kaçıp bir kahve içeriz... çok canım çekiyor zaten
az kaldı ayselım azıcık daha dısını sık osnra ınsallah guzelce vakıt gecırırsın ızın boyuncatekrar geldim
gültun ben resmi muhasebe tutuyorum
ben yokken muhasebeden bi eleman yapacak işleri o yüzden ona devir yapıyorum
ön muhasebe işlemlerimi de burdaki arkadaşa devir edecem
az kaldı izne çıkmaya
izne çıkayım da
kendime bebişime ve canım eşime vakit ayırayım istiyorum
delikafadulden yaa ama gercekten bısye olur mu kıkızlar size bişi anlatayım. Geçen sabah uykumda yüzüstü dönmüşüm öyle uyuyormuşum.Eşim gelmiş beni dürtükleyip duruyor."gayeee.... geyee.... gayee......" önce bi ayamadım kendimi.Sonra uyandım noldu? dedim. " Kalk bebenin üstüne yatmışsın eziyorsun bebeyi " dedi. Hay Allahım yaaa kızı kıymete bindi şimdiden.
gel sen de sana da kahve benden opuyorumnanaktanBende gelmek istiyorum yaa benide götürün :)
aman amn bakımını da her daım yapar kızımız masallah masallah bayanssulusmileewet canim bugun dogum gunumm . amin canim insallahhh insallahh bugunku tek dilegim o .gerci hergunki dilegimde o ama olsun bugun farkliiopuyorumnanaktan
BARAYS im ooooooooooooooo neguzel menu oyle afiyet olsunn
lorkem sonuclar iyi cikmistir umarimm kafana takma stres yapma guzelimmboshayallersmile
gayem ben de demin gorumcem geldi bebisiyle bana cikolata hediye bide kahvaltiya goturduler ..zemuszemuszemuszemus simdi geldim eve simdide bakim yapmaya baslicam kendimeezemuszemus
edutumm sana bisey sorabilirmiyim canim, sen dun yazmisinya bebek icin suan callisma yapmiyorum .n oldu kuzum ters giden moralini bozan bisey olmamaistir umarim .anlatmak istersen biz burdayiz canim belki bir cozum buluruzzbayanssulusmileicin rahatlar en azindanopuyorumnanaktan
tekrar geldim
gültun ben resmi muhasebe tutuyorum
ben yokken muhasebeden bi eleman yapacak işleri o yüzden ona devir yapıyorum
ön muhasebe işlemlerimi de burdaki arkadaşa devir edecem
az kaldı izne çıkmaya
izne çıkayım da
kendime bebişime ve canım eşime vakit ayırayım istiyorum
Ben geldim ama o kadar yoğunum ki nefes alamıyorum siz yazın anacım....
Ama ravzam doğmuş one bir şarkı söylemden duramam......
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene...inşallah bu sene kuşun bebeğin olsun karnına konsun canım benim...eşinle bir ömğr huzur versin allah size
çok ayrıntıya giremiyorum ama eşimin değerleri pek iyiye gitmiyor...bende nasip dedim onu üzmek istemiyorum...
ravzanur Dogum günün kutlu olsun canim..Kac yasina girdin aklinialirimsmile
tesekkurler canimmm .ben 29 oldum bugun itibari ile:gitme:
amin canim cok tesekkur ederim hersene ben bu sarkiyi dogumgunu hediyem olarak istiyorum senden .alalah kismet edersee bir omur boyu heryil bu sozleri senden gormek istiyorumcanim arkadasimmopuyorumnanaktanŞeniz
canim herseyin simdi tedavi sureci var moralini bozma hemen allah caresiz dert hastalik vermesinn .. sende esine destek ol canim .beli etme uzulur yoksaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?