- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.541
Eda'cım tekrar internete girebilir misin bilmiyorum. Ben sana telefonumu vereyim muayene çıkışı bi mesaj at şekerim.Biz çatlarız burda :))GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..............
KIZLAR ŞİMDİ HASTANEYİ ARADIM 3LÜ TEST SONUCUM ÇIKMIŞ YANİ BUGÜN BEBİŞİ GÖRMEYE GİDİYOZZZZZZZZ EŞİM 3TEN SONRA BURDA OLUR 4 GİBİ GİDERİZ HERALDE İNŞALLAH Bİ SORUN YOKTUR :Saruboceq: RABBİM SAĞLIKLA VERİR KUCAĞIMIZA BEBĞİMİZİ BELKİ TOTOŞUNU DA GÖSTERİR
gaye eda gunaydın
eda gosterir kendini merak etme biz 16.haftada oğrendik akşama yetişirsen beklioruz haberini bakalım kızmı erkekmi
kıslar ben hızla kilo almaya başladım yediğimdede bişey yok aynı yiyorum sadece bu ara bayramdan kalan şeker çikolataları goturuorum o kadar:)) 60.50 ile hamile kaldım sabah tartıldım 66 yım
Selam hanimlar....Nasilsiniz bakalim?
Benimde tarih yaklastikca yine heycanlanmaya basladim eyvahedigeldismile
Gerci pek ümidim yok bu aydan ama olsun belli olmaz yinede sositososito
Ben hatirlayamiyorum size sorayim rgl gecikmeden akintiniz fazlalasmismiydi sizin?
Cünkü ben suan kupkuruyum
Canım bebişimiz hakkında hayırlısı olsun canım.Elbet tekrar gelecek inatçı bebiş.
Benim hiç akıntım yoktu...gebeliği öğrendikten sonraki haftalarda akıntım yoğunlaşmaya başladı.
Benim kızımın ismi hazır teyzesi.Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah kızımın ismi İlknur Beren olacak.Insallah canim amin
ee isim düsünmeye basladinizmi yavas yavas aklinialirimsmile
gunaydinnnnnnnnnopuyorumnanaktank.k.nin en guzel hatunlariibayanssulusmile
PC IM yapildi:sm_cool:
hergun sizlerleyim allah kismet ederseee:lepi::lepi:
bebisim sana afiyet olsun
gayem yahsi cazibeli arkadsim benim
gultunum bebis gobiste erken uyatti galiba seniii
ekakalimm hayirli sonuclarla gelirsin insallah canimmopuyorumnanaktan
kizlarr ee daha daha n haberlerrrdelikafaduldendelikafadulden
ewett canuiimmmmalsanaalsanasmilezemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanyuppiiiiiii....!!! artık hep bizimlesiiiiinnnnn
slm kızlar iki dkika fırsat buldum annemlerin milattan önceden kalan bilgisayarı çalıştırmayı başardık umarım ben yazımı bitirmeden kapanmaz
geçmişi okuyamıyorum ama size yazmaya çalışıcam
burda zor günler geçiriyorum ve desteginize çok ihtiyacım var
eşimin ailesi canıma okumuş vaziyette psikolojik olarak beni çıldırmayı başardılar sonunda kafayı yemek üzereyim
bu arada bugün doktora gittik uzun uzun konuştuk doktor müayene falan istedi ve bize belirtileri olan şüpelendiğimiz bişey var dedi
kan pıhtılaşması onun için özel testlker varmış onları yaptırdık
ama sonuçlar salı günü çıkacakmış
çok korkuyorum doktor eger o çıkarsa 9 ay yatıcaksın ve göbekten igne olucaksın ve bebegin ne zaman düşecegi belli olmaz dedi
ama bana moralde verdi dua et ki rabbin eger bu rahatsızlık varsa seni erken uyarmış bian önce tedavini ol dedi
testler güzel çıkarsa hiç korkma bunlar iyiye işaret demektir o zaman hemen olur bebegin dedi
üzülsemmi sevinsemmi anlayamadım
neyse detayları anlatırım size bi daha girebilirmiyim bilmiyorum ama
bi aksilik olmazsa cumartesi dönücez gümüşhaneye o zaman görüşürüz
hepinizi çok çok öpüyorum herkes kendine çok iyi baksın
özledim sizi
kız kıvırcıkımın kaynanası yok benım bıldıgım kadarıyla ...kuzu bizde seni özledik....bence sevin ne olduğunu bilmeden kukuman kuşu gibi oturumaktan iyidir...bu arada benim bildiğimkvrck o kaynansını laflarıyla ve zekasıyla alt ederdi....dimi
gunaydın gayeee gultun nasılsınız bakalım
ben bugunde karın fılmı cektırdım sonucumu aldım
ama doktora gostermek ıcın yıne sıra almak gerekıyormus
rontgenı ceken doktorda yoktu
bende aldım cıktım
ama baktıgım kadarıyla da pek bısey anlamadım ılac yayılmıs gıbı ınce ınce yollar belırgın ama doktor bısey demeden sevınmek de uzulmek de ıstemıyorum
ptesı ıstanbulda kendı doktorum bakacak bakalım
Lorkem inşallah güzeldir sonucun.Eğer ince yollar gözüküyorsa yayılmış demektir.Bende de öyleydi çünkü.
Bakalım doktorun ne diyecek? inşallah önümüzdeki adetinden sonra senden güzel haber bekliyorum.HSG iyi gelecek yerimseniben
yemegimi yedim geldim_:)
lorke canim benm haberim yoktu yeni ögrendim insallah sonuclarin iyi cikarda gelir bebisin bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?