Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..............
KIZLAR ŞİMDİ HASTANEYİ ARADIM 3LÜ TEST SONUCUM ÇIKMIŞ YANİ BUGÜN BEBİŞİ GÖRMEYE GİDİYOZZZZZZZZ EŞİM 3TEN SONRA BURDA OLUR 4 GİBİ GİDERİZ HERALDE İNŞALLAH Bİ SORUN YOKTUR :Saruboceq: RABBİM SAĞLIKLA VERİR KUCAĞIMIZA BEBĞİMİZİ BELKİ TOTOŞUNU DA GÖSTERİR

gaye eda gunaydın
eda gosterir kendini merak etme biz 16.haftada oğrendik akşama yetişirsen beklioruz haberini bakalım kızmı erkekmi

kıslar ben hızla kilo almaya başladım yediğimdede bişey yok aynı yiyorum sadece bu ara bayramdan kalan şeker çikolataları goturuorum o kadar:)) 60.50 ile hamile kaldım sabah tartıldım 66 yım

Eda'cım tekrar internete girebilir misin bilmiyorum. Ben sana telefonumu vereyim muayene çıkışı bi mesaj at şekerim.Biz çatlarız burda :))
ayrıca kontrole girmeden 20 dk önce falan 1 paket çikolata ye.hani şu ülker'in uzun çikolataları var ya onlardan.

gaye eda gunaydın
eda gosterir kendini merak etme biz 16.haftada oğrendik akşama yetişirsen beklioruz haberini bakalım kızmı erkekmi

kıslar ben hızla kilo almaya başladım yediğimdede bişey yok aynı yiyorum sadece bu ara bayramdan kalan şeker çikolataları goturuorum o kadar:)) 60.50 ile hamile kaldım sabah tartıldım 66 yım

günaydın şekerim hiç dert etme bende aynı gidiyorum ve bizle aynı zaman hamişleri de hep aynı şekilde.Hadi sen normalsin ama sanırım beni yakında diyetisyen yolu bekliyor.Karnım birden pörtledi :)) önceleri küçük bişeydi şimdi kocaman oldu.içime de çekilmiyor ki

Selam hanimlar....Nasilsiniz bakalim?
Benimde tarih yaklastikca yine heycanlanmaya basladim eyvahedigeldismile
Gerci pek ümidim yok bu aydan ama olsun belli olmaz yinede sositososito
Ben hatirlayamiyorum size sorayim rgl gecikmeden akintiniz fazlalasmismiydi sizin?
Cünkü ben suan kupkuruyum

Canım bebişimiz hakkında hayırlısı olsun canım.Elbet tekrar gelecek inatçı bebiş.
Benim hiç akıntım yoktu...gebeliği öğrendikten sonraki haftalarda akıntım yoğunlaşmaya başladı.

gunaydinnnnnnnnnopuyorumnanaktank.k.nin en guzel hatunlariibayanssulusmile

PC IM yapildi:sm_cool:
hergun sizlerleyim allah kismet ederseee:lepi::lepi:
bebisim sana afiyet olsun

gayem yahsi cazibeli arkadsim benim

gultunum bebis gobiste erken uyatti galiba seniii

ekakalimm hayirli sonuclarla gelirsin insallah canimmopuyorumnanaktan

kizlarr ee daha daha n haberlerrrdelikafaduldendelikafadulden

yuppiiiiiii....!!! artık hep bizimlesiiiiinnnnn

RAVZA hoşgeldin bugun senin doğum gununmu kuzum doğum gunun kutlu olsun yeni yaşın bebeişini getirsin inşallah

Ravzacım artık topicimiz böyle ne yazıkki... aramızda anne olanlar arttı bebişlerden vakit kalmıyor buraya... doğumu yaklaşanlar iş devir teslimi telaşında haliyle...
Bizlerde sayfa açık ama biraz iş biraz KK şeklinde gidiyoruz.
O nedenle sakinleşti artık buralar.

gunaydın gayeee gultun nasılsınız bakalım
ben bugunde karın fılmı cektırdım sonucumu aldım
ama doktora gostermek ıcın yıne sıra almak gerekıyormus
rontgenı ceken doktorda yoktu
bende aldım cıktım
ama baktıgım kadarıyla da pek bısey anlamadım ılac yayılmıs gıbı ınce ınce yollar belırgın ama doktor bısey demeden sevınmek de uzulmek de ıstemıyorum
ptesı ıstanbulda kendı doktorum bakacak bakalım

canım ınsallah aklından gecen kotu seyler cıkmaz
eger ole bıle olsa tedavısı var ve bılerek hamılelıge baslamak cok onemlı
kuzenım de pıhtılasma sonucu gebelık dusunmeye basladı suan ıgne yapıo kendıne
3 aydan sonra cok sorun olmaz dıyor doktoru
hem de calısıyor ogretmen ayakta butun gun ...
yanı ole hep yatıcam agır olacam falan dıye de dusunme ...
bakalım hersey gonlunce rahatlıkla olur ınsallah ...
baskalarının lafına da cok takılmamamya calıs hakkaten
kafanı dagıt cık alısverıs yap bıseyler yap ..

kuzu bizde seni özledik....bence sevin ne olduğunu bilmeden kukuman kuşu gibi oturumaktan iyidir...bu arada benim bildiğimkvrck o kaynansını laflarıyla ve zekasıyla alt ederdi....dimi
kız kıvırcıkımın kaynanası yok benım bıldıgım kadarıyla ...
vefat etmıs oglu evlenmeden oncesınde yanı

Lorkem inşallah güzeldir sonucun.Eğer ince yollar gözüküyorsa yayılmış demektir.Bende de öyleydi çünkü.
Bakalım doktorun ne diyecek? inşallah önümüzdeki adetinden sonra senden güzel haber bekliyorum.HSG iyi gelecek yerimseniben

ınsallah canım ya sımdı randevumu da aldım ptesı hem fılme bakacak hemde klomen bıttı bakalım tez doz nası etkı yapmıs ona bakacak hayırlısı artık

az once de kvrck la konustum pıknıge gıdıyolarmıs aıleyle yarın sabahtan goruselım dedık bakalım o durumuna gore haber ederse konusuruz sana gelırız esın ızın verırse azcık senı de kacırırız ordan belkı kıvırckın anlatacakları var gıbı
kafasını dagıtmıs oluruz kaydirigubbakcemile5

yemegimi yedim geldim_:)
lorke canim benm haberim yoktu yeni ögrendim insallah sonuclarin iyi cikarda gelir bebisin bi an önce

saolasın canım bakalım bı asamayı daha gectık ya benım ıcım nedense boyle olunca daha rahat oluyor zaten
karakter olarak da genelde bole herseyı planlama veya takıp ıstegı vardır bende
o yuzden kafam rahat suan
bı sorun bıle cıksa suan elımızden gelenı yapıyoruz ...
ınsallah bır an oncede sonuca varırız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…