Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

merhabalar opuyorumnanaktan
anca gelebildim malum devir işlemleri
aslında biradan yine yoğunlaşacam
size bi bakayım dedim

yemek gelmiş yemekten sonra uğramaya çalışırım öptümmmopuyorumnanaktan
afıyet olsun o zaman yemekten sonra yıne beklerız efendımmm...

ne var yeekte ne var ne var?

sen de acıktın heralde
ya da ıstahını arttırmka ıcın caba sarfedıyorsun cokacimcoook

ben de bı fılm ızleyeyım dıyorum varmı tavsıyenız ...
bu arkadasın evı dvd cı gıbı mubarek arsıvde ne ararsan var bole olunca da karar veeremıyorum

LORKE yumoşların buyumuştur inşallah pzrtsi guzel hbrlerle gel
ben ne yiycem bilmiom yav acıktım sanırım:)
bebişkom sende fazla beklemezsin inşallah
aysel yeni elemanmı aldınız ben tekim burda gidince kime teslim etcem bilmiom işide bırakmak istemiorum sadece izin kullanmak istiorum ne olacak bakalım kısmet

Acıkmadım desem yalan olur Lorke'm.Sabah kahvaltı da yapamadık doğru düzgün.tam süper bir tost yapmıştı eşim müşteri geldi.2-3 ısırık ancak aldım tosttan.Bu saat oldu müşteri hala başımızda.bişey yiyemedik.

evde kahvaltı yapma imkanın yokmu canım az daha erken kalkıp kahvaltını yapsan ii olur ben yapıorum evde yapamadığımdada hazırlayıp getiriorum

gayee keşke işyerimiz yakın olsaydı oğlenleri çıkar beraber yerdik yemeği :))

ahh keşke canım yaaa... aslında etrafımda bi sürü yer var yemek söyleyebileceğim ama tam niyet etmişken müşteri geliyor,tüm plan yatıyor... Biz ne zaman yemek yemeğe kalksak müşteri geliyor ve yemek araya kaynıyor nedense.

gultun sagol cnm insallah.

gaye canim ben kahvalti yaptim klasik zaytin peynir yumurta vs.

Ohh afiyet olsun bebişcik... bende şöyle mükellef bir kahvaltı istiyorum aslında.Köy kahvaltısı gibi.
bal-kaymak-tereyağı, zeytin,domates,salatalık,tulum peyniri,sahanda yumurta falan :)

aslında bir çözüm düşünüp düşünmediklerini sorsan iyi olur... sonra bir süprizle karşılaşma.

evde kahvaltı yapma imkanın yokmu canım az daha erken kalkıp kahvaltını yapsan ii olur ben yapıorum evde yapamadığımdada hazırlayıp getiriorum

o pek mümkün olmuyor canım.burada ufak bir mutfak ve minik dolabımız var kahvaltılık alıyoruz ve genelde burda yapıyoruz kahvaltıyı.Ama müşteri gelince yarım kalıyor.Eşim beni pek rahatsız etmiyor hemen kendisi kalkıp bakıyor sen ye yemeğini diyor ama ona da üzülüyorum.Sonuçta o da benim koca bebeğiiim.

ınsallah ole olur canım bakalım ...
valla sen de sımdıden dusunme bakalım Allah bı kolaylık verır o zamana kadar..

ya ole olunca da yenmez tabı tepende bırı dıkılırken :)
sız adamın ısını bı an once halletmeye bakın bakalım ...
oncekı sayfada sana bıseyler yazmıstım gormedın sanırım ekledım alta
Ohh afiyet olsun bebişcik... bende şöyle mükellef bir kahvaltı istiyorum aslında.Köy kahvaltısı gibi.
bal-kaymak-tereyağı, zeytin,domates,salatalık,tulum peyniri,sahanda yumurta falan :)
valla arkadasım benı hastaneden koy kahvaltısını goturdu ama yıyemedım bıle fazla bısey
ben dısarda kahvaltıyı saglamn yapamıyom genelde

gayee bunu yazmıstım

Görmemişim canım ben yazıyı :)) Tabii ki gelin hayatım kaçıp bir kahve içeriz... çok canım çekiyor zaten

aslında bir çözüm düşünüp düşünmediklerini sorsan iyi olur... sonra bir süprizle karşılaşma.

tekrar geldim
yemekte ezo gelin çorba, dolma biber, peynirlşi makarna yoğurt vardı

gültun ben resmi muhasebe tutuyorum
ben yokken muhasebeden bi eleman yapacak işleri o yüzden ona devir yapıyorum
ön muhasebe işlemlerimi de burdaki arkadaşa devir edecem
az kaldı izne çıkmaya
izne çıkayım da
kendime bebişime ve canım eşime vakit ayırayım istiyorum

kızlar size bişi anlatayım. Geçen sabah uykumda yüzüstü dönmüşüm öyle uyuyormuşum.Eşim gelmiş beni dürtükleyip duruyor."gayeee.... geyee.... gayee......" önce bi ayamadım kendimi.Sonra uyandım noldu? dedim. " Kalk bebenin üstüne yatmışsın eziyorsun bebeyi " dedi. Hay Allahım yaaa kızı kıymete bindi şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…