- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.561
yemegimi yedim geldim_:)
lorke canim benm haberim yoktu yeni ögrendim insallah sonuclarin iyi cikarda gelir bebisin bi an önce
merhabalar opuyorumnanaktan
anca gelebildim malum devir işlemleri
aslında biradan yine yoğunlaşacam
size bi bakayım dedim
ne var yeekte ne var ne var?yemek gelmiş yemekten sonra uğramaya çalışırım öptümmmopuyorumnanaktan
afıyet olsun o zaman yemekten sonra yıne beklerız efendımmm...yemek gelmiş yemekten sonra uğramaya çalışırım öptümmmopuyorumnanaktan
ne var yeekte ne var ne var?
sen de acıktın heralde
ya da ıstahını arttırmka ıcın caba sarfedıyorsun cokacimcoook
ben de bı fılm ızleyeyım dıyorum varmı tavsıyenız ...
bu arkadasın evı dvd cı gıbı mubarek arsıvde ne ararsan var bole olunca da karar veeremıyorum
Acıkmadım desem yalan olur Lorke'm.Sabah kahvaltı da yapamadık doğru düzgün.tam süper bir tost yapmıştı eşim müşteri geldi.2-3 ısırık ancak aldım tosttan.Bu saat oldu müşteri hala başımızda.bişey yiyemedik.
gayee keşke işyerimiz yakın olsaydı oğlenleri çıkar beraber yerdik yemeği :))
gultun sagol cnm insallah.
gaye canim ben kahvalti yaptim klasik zaytin peynir yumurta vs.
aslında bir çözüm düşünüp düşünmediklerini sorsan iyi olur... sonra bir süprizle karşılaşma.LORKE yumoşların buyumuştur inşallah pzrtsi guzel hbrlerle gel
ben ne yiycem bilmiom yav acıktım sanırım:)
bebişkom sende fazla beklemezsin inşallah
aysel yeni elemanmı aldınız ben tekim burda gidince kime teslim etcem bilmiom işide bırakmak istemiorum sadece izin kullanmak istiorum ne olacak bakalım kısmet
evde kahvaltı yapma imkanın yokmu canım az daha erken kalkıp kahvaltını yapsan ii olur ben yapıorum evde yapamadığımdada hazırlayıp getiriorum
ınsallah ole olur canım bakalım ...LORKE yumoşların buyumuştur inşallah pzrtsi guzel hbrlerle gel
ben ne yiycem bilmiom yav acıktım sanırım:)
bebişkom sende fazla beklemezsin inşallah
aysel yeni elemanmı aldınız ben tekim burda gidince kime teslim etcem bilmiom işide bırakmak istemiorum sadece izin kullanmak istiorum ne olacak bakalım kısmet
ya ole olunca da yenmez tabı tepende bırı dıkılırken :)Acıkmadım desem yalan olur Lorke'm.Sabah kahvaltı da yapamadık doğru düzgün.tam süper bir tost yapmıştı eşim müşteri geldi.2-3 ısırık ancak aldım tosttan.Bu saat oldu müşteri hala başımızda.bişey yiyemedik.
valla arkadasım benı hastaneden koy kahvaltısını goturdu ama yıyemedım bıle fazla bıseyOhh afiyet olsun bebişcik... bende şöyle mükellef bir kahvaltı istiyorum aslında.Köy kahvaltısı gibi.
bal-kaymak-tereyağı, zeytin,domates,salatalık,tulum peyniri,sahanda yumurta falan :)
ınsallah canım ya sımdı randevumu da aldım ptesı hem fılme bakacak hemde klomen bıttı bakalım tez doz nası etkı yapmıs ona bakacak hayırlısı artık
az once de kvrck la konustum pıknıge gıdıyolarmıs aıleyle yarın sabahtan goruselım dedık bakalım o durumuna gore haber ederse konusuruz sana gelırız esın ızın verırse azcık senı de kacırırız ordan belkı kıvırckın anlatacakları var gıbı
kafasını dagıtmıs oluruz kaydirigubbakcemile5
ınsallah canım ya sımdı randevumu da aldım ptesı hem fılme bakacak hemde klomen bıttı bakalım tez doz nası etkı yapmıs ona bakacak hayırlısı artık
az once de kvrck la konustum pıknıge gıdıyolarmıs aıleyle yarın sabahtan goruselım dedık bakalım o durumuna gore haber ederse konusuruz sana gelırız esın ızın verırse azcık senı de kacırırız ordan belkı kıvırckın anlatacakları var gıbı
kafasını dagıtmıs oluruz kaydirigubbakcemile5
aslında bir çözüm düşünüp düşünmediklerini sorsan iyi olur... sonra bir süprizle karşılaşma.
ınsallah ole olur canım bakalım ...
valla sen de sımdıden dusunme bakalım Allah bı kolaylık verır o zamana kadar..
/QUOTE]
daha erken olduğu için konuyu açmıorum sorarlarsa ole konuşuruz daha vakit var çıksam bile bebeği az buyutur tekrar iş bakarım bulamayacağımı sanmıorum 7 yıllık deneyimim var nasılsa bulurum.evde oturmak bana gore değil cocukluda olsam yapamam gibi gelio kendi paramı kazanmaya alıştım bide tek maaşa kalınca azcık kısıtlanırız heleki çocuk olunca hiç kısıtlanmak istemiorum herşeyini rahat karşılamak istiorum allahın izniyle
daha erken olduğu için konuyu açmıorum sorarlarsa ole konuşuruz daha vakit var çıksam bile bebeği az buyutur tekrar iş bakarım bulamayacağımı sanmıorum 7 yıllık deneyimim var nasılsa bulurum.evde oturmak bana gore değil cocukluda olsam yapamam gibi gelio kendi paramı kazanmaya alıştım bide tek maaşa kalınca azcık kısıtlanırız heleki çocuk olunca hiç kısıtlanmak istemiorum herşeyini rahat karşılamak istiorum allahın izniyle
evet canım çalışmaya alışmış insan ne olursa olsun bir şekilde yine çalışır... Arkadaşımı anlatıyorum hep 1. bebeğinden sonra 7 aylık lohusa iken tekrar hamile kaldı ve 2. bebeğini doğurdu.Özel bir şirkette çalışıyordu.Doğum izni sonrasında işten çıkarttılar."İşlerimizi aksattın" gerekçesi ile ve yerine erkek eleman alacağız dediler.
Yaklaşık 9 ay işsiz kaldı.Şimdi istanbula taşındılar.Orada iş buldu ve gitti.
Ne yazıkki bayanlara böyle yapıyorlar... Sanki 9 ay boyunca o kızın doğum iznine çıkacağını bilmiyorlardı !!! ona göre bir ayarlama yapabilirlerdi ama onu çıkartıp yerine erkek eleman almak uzun vadede daha çok işlerine geldi.Tabi erkek eleman hamile kalmaz,doğum izni v.s. olmaz. İşlerine geliyor özel sektörde.
9 ay boyunca yüzüne gülüp herşey yolunda gidecekmiş gibi davranıp doğum izninden sonra "yaa kusura bakma senin yokluğunda işler aksadı.Çok zorlandık bu böyle olmaz" diyip hadi güle güle diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?