- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.721
aaa hemen düşünüyor musunuz?
bende hemen düşünüyordum ama eşim istemiyor o yüzden hiç ısrar etmiyorum
o nasıl istiyorsa öyle olsunbayanssulusmile
annenin saklaması da büyük incelik ve bebişin için çok iyi olacak gayem
sende geri kalan eksikleri alırsın
çok abartı almamak lazım hemen büyüyorlarmış bu bebişler
çok duydum aldım giydiremeden büyüdüaklinialirimsmile
Evet bi çok kişinin 0-3 aylıkları hiç giydiremedikleri bile olmuş... bebek tombul doğup büyümesi de aynen devam edince ellerinde kalmış hepsi
2. gün yaptıran arkdaşlarım var , erken yaptıranlar çok memnun canım.
sonra travmatik oluyo. büyüdükçe korkuyorlar. 2-7 arası önermiyorlar. yedi yaşta çok fazla geliyo bana
sanırım kimse olmaz canım
sen nasılsın?
günaydııın kızlarrrrr
gunyadın bıttee halev kıvrıck
nabarsınız bakalım :..
halevım sen nerelerdeydın bı kac gun yoktun sankı...
bıtteee nasıldı bebegın gordunmu baktınmı doya doya...
kvrckım gorusmeyelı sen nasılsın ...
ıyı oldu bulusmamız tebrık edıyorum kendımı :lepi:
günaydın kızlarr dün ben haber veremedim sadece gayeye haber verdim size sölemiş sağolsun hala erkek gibi görünen bir bebişimiz var galiba erkek dimi yaaa bu doktorlar da hiç net bişi sölemiyorlar erkek diyo diğer aylar iyice kesinleştirriz diyo.............
gelelim aileye bizde erkek kıtlığı vardır herkes kız doğurur annemler 3 kız kardeş kuzenler 7 kız 0 erkek , babam tarafında 15 kız 7 erkek yani erkek olması büyük sevinç yarattı mutluyuz eşimlerde erkek çok ama baba ya bi oğlu olsun istiyodu rabbim verdi çok şükür.....
aslında dahada önemlisi 3lü testimizde herşey normal çıktı rabbim inşallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder...........
ve gittim hemen bir 3lü badi takımı aldım anam öldüm daha hiç bişe almadıydım bebişimin ilk cicilerini aldım..........
bende çok az resim çekmişim. pişman oldum. bol bol çekin dogurmadan.. boshayallersmile
HELVAM sonuçları bana da yazar mısın canım zekai tahirde verdiniz dimi
ooyy masallah bakalım ...evet ya süper olmuş gerçekten bizde gördük bebişi çok şükür teyzesi sen de bugün yarın gidersin doktora artık :lepi:
gunaydın evı tasıdınız demek hadı kolay gelsın bakalım yerlesememıssındır daha ...günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum
bu arada drum kesin tüp bebek gözüyle bakıyor eşimin sonuçlarıda kötü çıktı tsh için kan verdim sonucunu henüz öğrenemedim benimkinde dalgalanma olduğu için drum ilaç kullanmak zorunda kalabilirsin demişti bugün arayacağım bakalım randevuyu ne zamana verecek herşeyin hayırlısı olsun napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?