Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

2. gün yaptıran arkdaşlarım var , erken yaptıranlar çok memnun canım.
sonra travmatik oluyo. büyüdükçe korkuyorlar. 2-7 arası önermiyorlar. yedi yaşta çok fazla geliyo bana

Evet bi çok kişinin 0-3 aylıkları hiç giydiremedikleri bile olmuş... bebek tombul doğup büyümesi de aynen devam edince ellerinde kalmış hepsi

evet mesela biz.. zıbınları bile iki kere giydi. hemen body lere geçtik. uzun kollu tulumlar vardı hastane setinde. bizde almıştık. hiç giymedi. eldivenleri bile bollaştırdık cırtlatarak, bilekleri sıktı valla.. tombiş olunca böyle oldu.
çorap hurclarım vardı. bazılarına hiç giyilmemişleri koydum sakladım. bazılarınada 1-2 giyip olmayanları -tatlicadiarzu-

2. gün yaptıran arkdaşlarım var , erken yaptıranlar çok memnun canım.
sonra travmatik oluyo. büyüdükçe korkuyorlar. 2-7 arası önermiyorlar. yedi yaşta çok fazla geliyo bana

benim arkadaşım da iki oğlunu hep erken sünnet ettirdi ve gayet memnun kaldı.En azından tarvmatik olmadı... anlamadılar bile yavrucaklar. Hemde bezliyken iyileşme daha kolay oluyormuş.

[kullanıcısından alıntı
slm arkadaşlar hani halk arasında bazı batıl inançlar var ya işte hamileyken eline kına yakarsan çocuğun eli kınalı doğar saçına yakarsan saçı kınalı doğar nane içersen çocuk düşer saç kestirirsen çocuğun ömrü kısa olur vb gibi şeyler ne diyosunuz bunlara doğruluk payı varmı sizce tecrübe edenler varmı aranızda aydınlatırsanız çok sevinirim

ben pek inanmam ama geçerli sebepleri var diye düşünüyorum. mesela saç keserken steril olmazsa hastalı kbulasır falan belki. eskiden gece tırnak kesilmez derlermiş. çünkü elk. yokmuş.bence sebep bu
ben hep böyle sebepler oldugunu düşünüyorum. yapılmasın diyede arkasına kötü bişi söylüyorlarki korkulsun da uyulsun. sağol canım sorumu cevapladığın için bende batıl diye düşünüyorum aslında ama halk arasında o kadar çok yaygın ve okadar çok duyuyorum ki böyle şeyler insan ister istemez endişeleniyor işte ha bide hamileyken kötü çirkin korkunç bi şeylere bakarsan çocuğun ona benzer derler buda batıldır değilmi doğruluk payı yoktur heralde tekrar teşekkürler canım:Saruboceq:fisfisfis

günaydııın kızlarrrrr

gunyadın bıttee halev kıvrıck

nabarsınız bakalım :..
halevım sen nerelerdeydın bı kac gun yoktun sankı...
bıtteee nasıldı bebegın gordunmu baktınmı doya doya...
kvrckım gorusmeyelı sen nasılsın ...
ıyı oldu bulusmamız tebrık edıyorum kendımı :lepi:

evet ya süper olmuş gerçekten bizde gördük bebişi çok şükür teyzesi sen de bugün yarın gidersin doktora artık :lepi:

günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum

bu arada drum kesin tüp bebek gözüyle bakıyor eşimin sonuçlarıda kötü çıktı tsh için kan verdim sonucunu henüz öğrenemedim benimkinde dalgalanma olduğu için drum ilaç kullanmak zorunda kalabilirsin demişti bugün arayacağım bakalım randevuyu ne zamana verecek herşeyin hayırlısı olsun napalım.

tatlım çok sevindim cinsiyetini öğrenmene Allah aldıklarını giydirmeyi nasip etsin .

bende çok az resim çekmişim. pişman oldum. bol bol çekin dogurmadan.. boshayallersmile

tatlım perşembe öğleden sonra randevum vardı cuma günü de ev taşıyacağımızdan izin almıştım o yüzden ortalarda görünmüyordum.

bitte, halev+, kvrck+, mugmug1
GUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAYYYYYYYDINNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HE%RKESE MUTLU HUZURLU SAGLIKLI ;IYI HABERLI HAFTALAR DILIYORUMMMŞenizŞeniz

günaydın ravzacım

evet ya süper olmuş gerçekten bizde gördük bebişi çok şükür teyzesi sen de bugün yarın gidersin doktora artık :lepi:
ooyy masallah bakalım ...
evet bugun 12 de kontrolum var fılmlerı gosterıcem hemde yumurta ne alemde bakacak bakalım hayırlısı
gunaydın evı tasıdınız demek hadı kolay gelsın bakalım yerlesememıssındır daha ...
bence tup bebek kararı ıcın en azından bı doktora daha gıtsen bılmıyoprum ama tek doktorunm soyledıklerıyle hareket etmek dogru gelmıyor pek bana ..

tabıkı ıcın rahatsa sen bılırsın .. bı an once bu stresten kurtulayım doıyorsan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…