Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tatlım verdik ama çok garip bi yazma stileri var hiç bişey anlamadım sana faks çekebilirim çünkü yazılacak gibi değil

zekai tahir sonucu ise ml sayı :? ileri hızlı hareketli (A) :? ileri yavaş hareketli(B):? hareketsiz:? bide morfoloji
bunları bulmaya çalışırmısın canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ya ben hepinizi çok özledim inanın
sabah 7 den beri ayakıtayım temizliğimi yaptım çamaşırlArımı atmaya başladım
bide geçmiş okudum maşallah bitmek bilmedi
yeni hamiş haberi yokmuş üzüldüm
lapacım dogum yapmış onada çok sevindim
lorke ve gayeyle buluştuk süper oldu
öyle işte
siz nasılsınız bakıyım anlatın hadi bugün geceye kadar sohbet etcezzzzzzzzzzz

ay ben çok hastayım ya fena üşütmüşüm bugünde öksürük başladı
gidip bi ilaç alsam bari

gunaydın eda hosgeldın ...
nasıl oglun ıyımı sıkıntıların gectı heralde artık cok sukur...

kıvırcık gecmısı okuyor anca

ya evet ya çok iiiyim çok şükür insan iyi olunca yaşadıklarını çabuk unutuyo siize bile haber vermedim unuttum geçtiğini sabahları kahvaltısız evden çıkamıyorum yani geçikince rahatsızlanıyorum bende kalkar kalkmaz yiyorum sonrada çok şükür kşama kadar iiyim ne bulantı ne kusma........
dün bi arkadaşımdan haber aldım tüylerim diken dikn oldu babmın ortanın kızıydı aynı yaştayız beraber büyüdük sayılır sonra ister istemez kopuyo insan geçen sene hasta oldunu duymuştum evlerden uzak kanser aylara hastanede yatmış yeni evli oda eşi daha yeni askerden gelmişti sonra bu illete yakalnmış şok olmuştum...dün bir haber bebek haberi duydum görüştüm çok iiyim diyor bende 18 haftalıkım bi oğlan bekliyom dedim inanmıyorum eda benimde 18 haftalık ve oğlan dedi çok sevindim yaaaaaa bebek haberi çok iyi geldi diyor çok iiiyim artık diyor........
allahım isteyen herkesin bekletmeden yüzünü güldürsün ilk sıradada sizlerin kızlar bizlerede sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlım 4 dr da tüp bebek gözüyle bakıyor bi tanesi değil yani

zekai tahir sonucu ise ml sayı :? ileri hızlı hareketli (A) :? ileri yavaş hareketli(B):? hareketsiz:? bide morfoloji
bunları bulmaya çalışırmısın canım

tatlım dediklerinle alakalı hiçbirşeyi bağdaştıramadım çünkü çok ayrıntıya girmişler sadece altında not var her sahada 1 hareketli 2-3 hareketsiz sperm hücresi görüldü diye

gidip bi ilaç alsam bari

günaydın kıvırcığım hoşgeldin geçmiş olsun bi an önce ilaç alda en azından önlemiş olursun bitki çaylarınıda eksik etme bu arada bizde seni özledik

gunaydın hısgeldın evıne bakalım ...
valla tatıl donusu zaten ısler bıtmıyo bende dun gece camasır utu falan bıtırdım bugunde evın temızlıgı var ..
sabah yarım saatlık yurumelerıme basladım bende cunku aksam abur cuburları yıne gundemımıze gırdı malum ıyı besleyeyım dıye kocamı kendımde yıyorum olmuyo cunku tek taraflı ..

yavlum inşallah güzel kaliteli tek yumoşun olmuştur :) cokacimcoook
ınsallah canım ya bakalım daha bugun tam buyumemıstır sanırım hafta ıcı bı daha gıderım
12. gun bugun benım ama benım 16 da falan oluyo genelde

gidip bi ilaç alsam bari
kız sen ıyılesmeden yola cıkınca artmısıtr tabı sıkıntılşarın ..
elma lımon kaynat ıc guzelce

canım nasılsın neler yapıyosun bu aralar anlatsana hiçbirinizi takip edemedim

canım çok üzüldüm arkadaşına rabbim saglıgınıda sabrınıda versin inşallah
hayırdır canım senin bi rahatsızlıgın falan mı vardı

masallah ne guzel yaa arkadasın da bebegıyle bırlıkte saglıgına kavusur ınsallah ..

dularında kabul olur ınsallah

kızım bak döferim seni ona göre haaaaaa klava:
ya gördükya seni inceciksin neyine senin yürüyüştü rejimdi sinir etme adamı

kız kendimi çok mu çok mu acınası yazmışım bişiyim yoktu kuzumda aşırı kusmalar beni öldürdü ya bir yaz öldüm 2 ayda 5 kilo vererek ayakta kalmaya çalıştım ama gerçektende 16-17. haftadan sonra bıçak gibi kesildi..........
sanada geçmiş olsun canım çok yorma kendini dinlen biraz.......

kıyamam ben sana ya tek derdin bu olsun kuzu bebiş iyi olsunda
kardeşimin eşi evlendiginde 54 kiloydu boy 1.70
şuan 32 haftalık hamile hala 54 kilo degişen bişi olmadı kıyamam ya o kadar çok kusuyor ki, hiç kilo alamadı

hım anladım canım ben sade tek doktor gordu sonucları sandım da...
o zamna hayırlısı olsun bı an once baslayın bnece yapılması gerekenlere

kızım ya rejım falan yok zaten kızma sen de hemen ...
sadece cok fazla selulıtım var bacaklarım da agrılarım oluyor ve sıkı degılım o yuzden de yurumem lazım su ıcmıyorum ya bıde o da tetıklıyor...
valla esım de kılo verme ama yurumeye ve platese basla bencede dedı sempatiksalakcinni

yürümeyle plateste kilo vermiyo sanki, demi klava:

eşin haklı kuzum artık kilo vermede sıkılaş ama bol bol su içmek zorundasın

Günaydın topicimizin güzel hatunlarıııııı.... Umarım artık daha kalabalık olacağız...

Halev'im canım aslında kesin bir karar verilmiş olması çok güzel bir gelişme... onu da deneyelim bunu da deneyelim diye zaman harcamadan direkt tüp bebeğe geçersiniz.Veee inşallah bafo gibi ilk denemede burada upuzuuuun halaylar oluştururuz senin için... Açıkçası ben bu gelişmeye sevindim.Çünkü şimdi muallakta bir bekleme yaşamayacaksın bütün ay... ona göre tedavin yapılacak yumurtan toplanacak veeee inşallah bebişin tutacak.

ooyy masallah bakalım ...
evet bugun 12 de kontrolum var fılmlerı gosterıcem hemde yumurta ne alemde bakacak bakalım hayırlısı

Lorkee Lorkee Lorkee Lorkee canım hey Lorkee ayy halay çekesim geldi... Hadi bakalım güle güle git doktoruna hayırlı haberlerle de gel inşallah.Önümüzdeki ayın en kuvvetli hamiş adaylarından birisin HSG çekildiği için.. Ufak tefek tıkanıklıklar vardı belki ve onlar açılmıştır. Bu 2 ay riskli günleri kaçırma ve lütfen kendini yorucu şeylerden sakın.

gidip bi ilaç alsam bari
Buradaykende hastaydın sanırım daha da ilerledi Kıvır'ım.Bol bol C vitamini alacaksın boşuna ilaç içme... ne demişler ilaçla 7 günde ilaçsız 1 hafta :)) Önemli olan bünyeni kuvvetlendirmek... çok yorgun düşürme vücudunu ve bol C vitamini al.Gelmiş geçmiş olsun canım.

Yüce Rabbim öylesine büyük ki bir anda hayatının kabusunu yaşamışken bir anda da en güzel duyguları tadtırmış arkadaşına... İnşallah sağ salim yavrusunu kucağına alır ve o geçirdiği kötü günler sadece bir hatıra olarak kalır.Rabbim isteyen herkese elbet veriyor bebişini.Yeterki beklemesini bilelim.

Ayyy evet yaaa bende döverim valla klava:. Üflesek uçacak halde zaten neresine rejim yapıyor anlamadım!! Duydun mu Lorkee ?? yasak sana rejim falan :)

arkadaşlar bu soğan kürüyle incir kürünü seneden kaç kez yapabiliriz ben incir kürünü 42 gün uyguladım onu sayesine 2 ay düzenli adet gördüm ama şu anda yine yok adet sogan kürünüde 15 gün ilkinde sonra 2 adet dönemi son 10 gün kala içtim

Ankaralı Hamişleeerr ben dün bitte'nin dediği Ümitköydeki istanbul sosyete pazarına gittim görümcemle.Decocity avm'nin alt katında her şeyin mevcut olduğu güzel bir pazar.
çocuk giyim satan çok stand var ama sadece 3 tanesinde 0-3 ay 3-6 ay ürünler var....
Bi kaptırdım kendimi 150lirayla çıktım pazardan kaydirigubbakcemile3 Ama çooook güzel şeyler aldım kızıma.
Nakit parayla giderseniz daha fazla pazarlık şansınız var.Kredi kartı da çekiyorlar ama kredi kartını tek bir yerden çektikleri için komisyon ödüyorlar ve indirim yapmıyorlar. (ben yoğun ısrarla k.kartına da indirim yaptırdım o ayrı ) :) Aldıklarımın resimlerini çekemedim... ama bu akşam çekip yarın şubat annelerinin bebişlerine aldıkları kısmında yayınlarım.

slm kıslar guanydıınnn

bitte ne guzel gormuşsun bebişi bende merak ediorum hafifden hissediorum:)

gayee dun gittinmi pazara

halev kuzum hakkında rabbim hayırlısını versin doktoruna guven bence maddiyatınızda el veriosa hemen başlayın tup bebeğe

kvrckım hoş geldiiin çok geçmiş olsun canım bol c vitamini al

lorkeem guzel hbrlerini beklioruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…