- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.741
günaydınnnn kızlar...................
tatlım verdik ama çok garip bi yazma stileri var hiç bişey anlamadım sana faks çekebilirim çünkü yazılacak gibi değil
gunaydın eda hosgeldın ...
nasıl oglun ıyımı sıkıntıların gectı heralde artık cok sukur...
kıvırcık gecmısı okuyor anca
gunaydın eda hosgeldın ...
nasıl oglun ıyımı sıkıntıların gectı heralde artık cok sukur...
kıvırcık gecmısı okuyor anca
ooyy masallah bakalım ...
evet bugun 12 de kontrolum var fılmlerı gosterıcem hemde yumurta ne alemde bakacak bakalım hayırlısı
gunaydın evı tasıdınız demek hadı kolay gelsın bakalım yerlesememıssındır daha ...
bence tup bebek kararı ıcın en azından bı doktora daha gıtsen bılmıyoprum ama tek doktorunm soyledıklerıyle hareket etmek dogru gelmıyor pek bana ..
tabıkı ıcın rahatsa sen bılırsın .. bı an once bu stresten kurtulayım doıyorsan ...
zekai tahir sonucu ise ml sayı :? ileri hızlı hareketli (A) :? ileri yavaş hareketli(B):? hareketsiz:? bide morfoloji
bunları bulmaya çalışırmısın canım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ya ben hepinizi çok özledim inanın
sabah 7 den beri ayakıtayım temizliğimi yaptım çamaşırlArımı atmaya başladım
bide geçmiş okudum maşallah bitmek bilmedi
yeni hamiş haberi yokmuş üzüldüm
lapacım dogum yapmış onada çok sevindim
lorke ve gayeyle buluştuk süper oldu
öyle işte
siz nasılsınız bakıyım anlatın hadi bugün geceye kadar sohbet etcezzzzzzzzzzz
ay ben çok hastayım ya fena üşütmüşüm bugünde öksürük başladı
gidip bi ilaç alsam bari
gunaydın hısgeldın evıne bakalım ...günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ya ben hepinizi çok özledim inanın
sabah 7 den beri ayakıtayım temizliğimi yaptım çamaşırlArımı atmaya başladım
bide geçmiş okudum maşallah bitmek bilmedi
yeni hamiş haberi yokmuş üzüldüm
lapacım dogum yapmış onada çok sevindim
lorke ve gayeyle buluştuk süper oldu
öyle işte
siz nasılsınız bakıyım anlatın hadi bugün geceye kadar sohbet etcezzzzzzzzzzz
ınsallah canım ya bakalım daha bugun tam buyumemıstır sanırım hafta ıcı bı daha gıderımyavlum inşallah güzel kaliteli tek yumoşun olmuştur :) cokacimcoook
kız sen ıyılesmeden yola cıkınca artmısıtr tabı sıkıntılşarın ..ay ben çok hastayım ya fena üşütmüşüm bugünde öksürük başladı
gidip bi ilaç alsam bari
canım nasılsın neler yapıyosun bu aralar anlatsana hiçbirinizi takip edemedimtatlım 4 dr da tüp bebek gözüyle bakıyor bi tanesi değil yani
tatlım dediklerinle alakalı hiçbirşeyi bağdaştıramadım çünkü çok ayrıntıya girmişler sadece altında not var her sahada 1 hareketli 2-3 hareketsiz sperm hücresi görüldü diye
günaydın kıvırcığım hoşgeldin geçmiş olsun bi an önce ilaç alda en azından önlemiş olursun bitki çaylarınıda eksik etme bu arada bizde seni özledik
ya evet ya çok iiiyim çok şükür insan iyi olunca yaşadıklarını çabuk unutuyo siize bile haber vermedim unuttum geçtiğini sabahları kahvaltısız evden çıkamıyorum yani geçikince rahatsızlanıyorum bende kalkar kalkmaz yiyorum sonrada çok şükür kşama kadar iiyim ne bulantı ne kusma........
dün bi arkadaşımdan haber aldım tüylerim diken dikn oldu babmın ortanın kızıydı aynı yaştayız beraber büyüdük sayılır sonra ister istemez kopuyo insan geçen sene hasta oldunu duymuştum evlerden uzak kanser aylara hastanede yatmış yeni evli oda eşi daha yeni askerden gelmişti sonra bu illete yakalnmış şok olmuştum...dün bir haber bebek haberi duydum görüştüm çok iiyim diyor bende 18 haftalıkım bi oğlan bekliyom dedim inanmıyorum eda benimde 18 haftalık ve oğlan dedi çok sevindim yaaaaaa bebek haberi çok iyi geldi diyor çok iiiyim artık diyor........
allahım isteyen herkesin bekletmeden yüzünü güldürsün ilk sıradada sizlerin kızlar bizlerede sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya evet ya çok iiiyim çok şükür insan iyi olunca yaşadıklarını çabuk unutuyo siize bile haber vermedim unuttum geçtiğini sabahları kahvaltısız evden çıkamıyorum yani geçikince rahatsızlanıyorum bende kalkar kalkmaz yiyorum sonrada çok şükür kşama kadar iiyim ne bulantı ne kusma........
dün bi arkadaşımdan haber aldım tüylerim diken dikn oldu babmın ortanın kızıydı aynı yaştayız beraber büyüdük sayılır sonra ister istemez kopuyo insan geçen sene hasta oldunu duymuştum evlerden uzak kanser aylara hastanede yatmış yeni evli oda eşi daha yeni askerden gelmişti sonra bu illete yakalnmış şok olmuştum...dün bir haber bebek haberi duydum görüştüm çok iiyim diyor bende 18 haftalıkım bi oğlan bekliyom dedim inanmıyorum eda benimde 18 haftalık ve oğlan dedi çok sevindim yaaaaaa bebek haberi çok iyi geldi diyor çok iiiyim artık diyor........
allahım isteyen herkesin bekletmeden yüzünü güldürsün ilk sıradada sizlerin kızlar bizlerede sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızım bak döferim seni ona göre haaaaaagunaydın hısgeldın evıne bakalım ...
valla tatıl donusu zaten ısler bıtmıyo bende dun gece camasır utu falan bıtırdım bugunde evın temızlıgı var ..
sabah yarım saatlık yurumelerıme basladım bende cunku aksam abur cuburları yıne gundemımıze gırdı malum ıyı besleyeyım dıye kocamı kendımde yıyorum olmuyo cunku tek taraflı ..
ınsallah canım ya bakalım daha bugun tam buyumemıstır sanırım hafta ıcı bı daha gıderım
12. gun bugun benım ama benım 16 da falan oluyo genelde
kız sen ıyılesmeden yola cıkınca artmısıtr tabı sıkıntılşarın ..
elma lımon kaynat ıc guzelce
canım nasılsın neler yapıyosun bu aralar anlatsana hiçbirinizi takip edemedim
canım çok üzüldüm arkadaşına rabbim saglıgınıda sabrınıda versin inşallah
hayırdır canım senin bi rahatsızlıgın falan mı vardı
kız kendimi çok mu çok mu acınası yazmışımbişiyim yoktu kuzumda aşırı kusmalar beni öldürdü ya bir yaz öldüm 2 ayda 5 kilo vererek ayakta kalmaya çalıştım ama gerçektende 16-17. haftadan sonra bıçak gibi kesildi..........
sanada geçmiş olsun canım çok yorma kendini dinlen biraz.......
tatlım 4 dr da tüp bebek gözüyle bakıyor bi tanesi değil yani
tatlım dediklerinle alakalı hiçbirşeyi bağdaştıramadım çünkü çok ayrıntıya girmişler sadece altında not var her sahada 1 hareketli 2-3 hareketsiz sperm hücresi görüldü diye
kızım bak döferim seni ona göre haaaaaaklava:
ya gördükya seni inceciksin neyine senin yürüyüştü rejimdi sinir etme adamı
yürümeyle plateste kilo vermiyo sanki, demikızım ya rejım falan yok zaten kızma sen de hemen ...
sadece cok fazla selulıtım var bacaklarım da agrılarım oluyor ve sıkı degılım o yuzden de yurumem lazım su ıcmıyorum ya bıde o da tetıklıyor...
valla esım de kılo verme ama yurumeye ve platese basla bencede dedı sempatiksalakcinni
günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum
bu arada drum kesin tüp bebek gözüyle bakıyor eşimin sonuçlarıda kötü çıktı tsh için kan verdim sonucunu henüz öğrenemedim benimkinde dalgalanma olduğu için drum ilaç kullanmak zorunda kalabilirsin demişti bugün arayacağım bakalım randevuyu ne zamana verecek herşeyin hayırlısı olsun napalım.
ooyy masallah bakalım ...
evet bugun 12 de kontrolum var fılmlerı gosterıcem hemde yumurta ne alemde bakacak bakalım hayırlısı
Buradaykende hastaydın sanırım daha da ilerledi Kıvır'ım.Bol bol C vitamini alacaksın boşuna ilaç içme... ne demişler ilaçla 7 günde ilaçsız 1 hafta :)) Önemli olan bünyeni kuvvetlendirmek... çok yorgun düşürme vücudunu ve bol C vitamini al.Gelmiş geçmiş olsun canım.ay ben çok hastayım ya fena üşütmüşüm bugünde öksürük başladı
gidip bi ilaç alsam bari
kızım bak döferim seni ona göre haaaaaaklava:
ya gördükya seni inceciksin neyine senin yürüyüştü rejimdi sinir etme adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?