- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.761
arkadaşlar bu soğan kürüyle incir kürünü seneden kaç kez yapabiliriz ben incir kürünü 42 gün uyguladım onu sayesine 2 ay düzenli adet gördüm ama şu anda yine yok adet sogan kürünüde 15 gün ilkinde sonra 2 adet dönemi son 10 gün kala içtim
Ankaralı Hamişleeerr ben dün bitte'nin dediği Ümitköydeki istanbul sosyete pazarına gittim görümcemle.Decocity avm'nin alt katında her şeyin mevcut olduğu güzel bir pazar.
çocuk giyim satan çok stand var ama sadece 3 tanesinde 0-3 ay 3-6 ay ürünler var....
Bi kaptırdım kendimi 150lirayla çıktım pazardan kaydirigubbakcemile3 Ama çooook güzel şeyler aldım kızıma.
Nakit parayla giderseniz daha fazla pazarlık şansınız var.Kredi kartı da çekiyorlar ama kredi kartını tek bir yerden çektikleri için komisyon ödüyorlar ve indirim yapmıyorlar. (ben yoğun ısrarla k.kartına da indirim yaptırdım o ayrı ) :) Aldıklarımın resimlerini çekemedim... ama bu akşam çekip yarın şubat annelerinin bebişlerine aldıkları kısmında yayınlarım.
günaydın kuzum nasılsın bakalım nasıl bebek gelemedin sen buluşmayaslm kıslar guanydıınnn
kvrckım hoş geldiiin çok geçmiş olsun canım bol c vitamini al
lorkeem guzel hbrlerini beklioruz canım
günaydın kuzum nasılsın bakalım nasıl bebek gelemedin sen buluşmaya
canım nasılsın neler yapıyosun bu aralar anlatsana hiçbirinizi takip edemedim
ya evet ya çok iiiyim çok şükür insan iyi olunca yaşadıklarını çabuk unutuyo siize bile haber vermedim unuttum geçtiğini sabahları kahvaltısız evden çıkamıyorum yani geçikince rahatsızlanıyorum bende kalkar kalkmaz yiyorum sonrada çok şükür kşama kadar iiyim ne bulantı ne kusma........
dün bi arkadaşımdan haber aldım tüylerim diken dikn oldu babmın ortanın kızıydı aynı yaştayız beraber büyüdük sayılır sonra ister istemez kopuyo insan geçen sene hasta oldunu duymuştum evlerden uzak kanser aylara hastanede yatmış yeni evli oda eşi daha yeni askerden gelmişti sonra bu illete yakalnmış şok olmuştum...dün bir haber bebek haberi duydum görüştüm çok iiyim diyor bende 18 haftalıkım bi oğlan bekliyom dedim inanmıyorum eda benimde 18 haftalık ve oğlan dedi çok sevindim yaaaaaa bebek haberi çok iyi geldi diyor çok iiiyim artık diyor........
allahım isteyen herkesin bekletmeden yüzünü güldürsün ilk sıradada sizlerin kızlar bizlerede sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
haklısın canım ya dogru haftaiçi buluştukiyiyiz şükür kıvırım nasıl geleyim hafta içi buluştunuz ve işyerim ters kızılaya.cmrtesi olsaydı gelirdim
hayırlısı olsun bakalım kuzum bebek gelsinde varsın nasıl gelirse gelsinne olsun tatlım drum aşılama için tüp bebek merkezine yönlendirmişti ordaki dr da direk tüp bebek dedi şimdi TSH değerlerimin faksını aldım ve 4.4 çıktı şimdi drumun beni aramasını bekliyorum
.
unyadın gayecım hosgeldın sendee...Günaydın topicimizin güzel hatunlarıııııı.... Lorkee Lorkee Lorkee Lorkee canım hey Lorkeeayy halay çekesim geldi... Hadi bakalım güle güle git doktoruna hayırlı haberlerle de gel inşallah.Önümüzdeki ayın en kuvvetli hamiş adaylarından birisin HSG çekildiği için.. Ufak tefek tıkanıklıklar vardı belki ve onlar açılmıştır. Bu 2 ay riskli günleri kaçırma ve lütfen kendini yorucu şeylerden sakın.
....
Ayyy evet yaaa bende döverim vallaklava:. Üflesek uçacak halde zaten neresine rejim yapıyor anlamadım!! Duydun mu Lorkee ?? yasak sana rejim falan :)
ohhh super olmus ..Ankaralı Hamişleeerr ben dün bitte'nin dediği Ümitköydeki istanbul sosyete pazarına gittim görümcemle.Decocity avm'nin alt katında her şeyin mevcut olduğu güzel bir pazar.
çocuk giyim satan çok stand var ama sadece 3 tanesinde 0-3 ay 3-6 ay ürünler var....
Bi kaptırdım kendimi 150lirayla çıktım pazardan kaydirigubbakcemile3 Ama çooook güzel şeyler aldım kızıma.
Nakit parayla giderseniz daha fazla pazarlık şansınız var.Kredi kartı da çekiyorlar ama kredi kartını tek bir yerden çektikleri için komisyon ödüyorlar ve indirim yapmıyorlar. (ben yoğun ısrarla k.kartına da indirim yaptırdım o ayrı ) :) Aldıklarımın resimlerini çekemedim... ama bu akşam çekip yarın şubat annelerinin bebişlerine aldıkları kısmında yayınlarım.
guanydın canım hosgeldın ..slm kıslar guanydıınnn
kızlar lorke saat kaçta gidicekti doktora gerçi biz gayeyle onun filmlerine baktık açıktı tüpler teşhisi koyduk kaydirigubbakcemile3
yavrum ne hızlısın sen ya:))) maşallah neler aldın sadece kıyafetemi 150 verdin bakiiim dedikleri gibi markamı var.gule gule giysin kuzucuk
delısın kızım sen delikafadulden
12 de randevum
az sonra hazırlanmaya baslarım
sonrasında yuzme kursuna kayıt yaptırmaya gıdıcem eve gelmem 2 yı bulur sanırım ...
Valla bi sürü şey aldım yaaatutamadım kendimi alışveriş çılgınlığııııı...
çıtçıtlı uzun kollu bodyler 5 tl 7,5 tl falan... alt üst takımlar 7.5tl tulumlar 10-15tl
tek altlar 6tl.çoraplar 3tanesi 2 tl ürünler chicco falan değil başka markalar ama %100 cotton.hele 2 genç kızın standı var pazarın son duvar kısmına doğru.Onların stand çok güzel... hastane çıkışları falan var.battaniyeler,dışarıya çıkarken giydirmelik içi kürklü sweatler,kadife tulumlar,tek altlar,zıbın takımları. ne ararsan var...
Valla bu alışverişten sonra ben pek bişey almiicam uzun süre (tabi kendimi tutabilirsem) :))
Kalan eksikleri anneme devredicem :)) Sanırım bizim park yatak falan almamıza gerek kalmadı.. çünkü benim bebek karyolamı annem çıkarmış depodan.Gayet iyi durumdaymış sadece ontajı yapılacak.Hatta depoyu boşaltırken oyun parkım bile çıkmış :) "Kıyamamışım onu da saklamışım" diyor annem :)) kafadan 300tl kara geçtik bu sayede. Hatta o zamanlar beşiğime özel has pamuktan yatak yaptırmış o bile duruyormuş.Bi sürü şeye sarıp kaldırmış.Daha sıhhi oluyor diye özel yaptırmış eğer isterseniz ben onu karyolaya göre büyüttürüp yeniden attırırım pamuğunu dedi.Baya da kalın bişeymiş.Yatak derdide olmayacak yani.
çıtçıtlı uzun kollu bodyler 5 tl 7,5 tl falan... alt üst takımlar 7.5tl tulumlar 10-15tl
tek altlar 6tl.çoraplar 3tanesi 2 tl ürünler chicco falan değil başka markalar ama %100 cotton.hele 2 genç kızın standı var pazarın son duvar kısmına doğru.Onların stand çok güzel... hastane çıkışları falan var.battaniyeler,dışarıya çıkarken giydirmelik içi kürklü sweatler,kadife tulumlar,tek altlar,zıbın takımları. ne ararsan var...
Valla bu alışverişten sonra ben pek bişey almiicam uzun süre (tabi kendimi tutabilirsem) :))
Kalan eksikleri anneme devredicem :)) Sanırım bizim park yatak falan almamıza gerek kalmadı.. çünkü benim bebek karyolamı annem çıkarmış depodan.Gayet iyi durumdaymış sadece ontajı yapılacak.Hatta depoyu boşaltırken oyun parkım bile çıkmış :) "Kıyamamışım onu da saklamışım" diyor annem :)) kafadan 300tl kara geçtik bu sayede. Hatta o zamanlar beşiğime özel has pamuktan yatak yaptırmış o bile duruyormuş.Bi sürü şeye sarıp kaldırmış.Daha sıhhi oluyor diye özel yaptırmış eğer isterseniz ben onu karyolaya göre büyüttürüp yeniden attırırım pamuğunu dedi.Baya da kalın bişeymiş.Yatak derdide olmayacak yani.
slm kıslar guanydıınnn
bitte ne guzel gormuşsun bebişi bende merak ediorum hafifden hissediorum:)
gayee dun gittinmi pazara
halev kuzum hakkında rabbim hayırlısını versin doktoruna guven bence maddiyatınızda el veriosa hemen başlayın tup bebeğe
kvrckım hoş geldiiin çok geçmiş olsun canım bol c vitamini al
Günaydın topicimizin güzel hatunlarıııııı.... Umarım artık daha kalabalık olacağız...
Halev'im canım aslında kesin bir karar verilmiş olması çok güzel bir gelişme... onu da deneyelim bunu da deneyelim diye zaman harcamadan direkt tüp bebeğe geçersiniz.Veee inşallah bafo gibi ilk denemede burada upuzuuuun halaylar oluştururuz senin için... Açıkçası ben bu gelişmeye sevindim.Çünkü şimdi muallakta bir bekleme yaşamayacaksın bütün ay... ona göre tedavin yapılacak yumurtan toplanacak veeee inşallah bebişin tutacak.
hım anladım canım ben sade tek doktor gordu sonucları sandım da...
o zamna hayırlısı olsun bı an once baslayın bnece yapılması gerekenlere
tamam bi yüzme kursu kalmıştı onada git tam olsun aferin sana
ooo bu anneler varya muhteşem varlıklar ya herşeyi düşünüyorlar
güle güle kullansın ilknur beren bebek şimdiden yeri hazır valla
oh oh ne guzel senin buyuduklerinde bebişin buyuyecek:)
kızım yuzmeyı bılmıyorum ama nabayım gıtmeyeyımmmııı CADIARZU
halevim geçmiş olsun....bir an önce başlayın işlemlere.....bizişmde kaderimiz böyleymiş kuzumm...allah başka dert vermesin....canlar afiyet olsun ben yemeğe geçiyorum görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?