Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

soğan küründe sanırım 2 kür arasında 1 ay ara vermek gerekiyor. İncir kürü içinde saraçoğlu'nun sitesinde yazıyordu galiba.

yavrum ne hızlısın sen ya:))) maşallah neler aldın sadece kıyafetemi 150 verdin bakiiim dedikleri gibi markamı var.gule gule giysin kuzucuk

canım nasılsın neler yapıyosun bu aralar anlatsana hiçbirinizi takip edemedim

ne olsun tatlım drum aşılama için tüp bebek merkezine yönlendirmişti ordaki dr da direk tüp bebek dedi şimdi TSH değerlerimin faksını aldım ve 4.4 çıktı şimdi drumun beni aramasını bekliyorum

tatlım arkadaşın için hem üzüldüm hem sevindim inşallah bebişiyle herşeyi atlatır ve sağlıklı bi şekilde yaşar giderler.

iyiyiz şükür kıvırım nasıl geleyim hafta içi buluştunuz ve işyerim ters kızılaya.cmrtesi olsaydı gelirdim
haklısın canım ya dogru haftaiçi buluştuk
bi dahakine inşallah haftasonu buluşalım herkesler gelsin

hayırlısı olsun bakalım kuzum bebek gelsinde varsın nasıl gelirse gelsin

kızlar lorke saat kaçta gidicekti doktora gerçi biz gayeyle onun filmlerine baktık açıktı tüpler teşhisi koyduk kaydirigubbakcemile3

unyadın gayecım hosgeldın sendee...
ayy ya bakalım bu ay aslında bende ınanılmaz rahatlık var hatta olmasa da uzulmem gıbı cok ıcım rahatladı bu doktor olayından sonra ... ama onumuzdekı bı kac ay ıcınde guzel sonuca ulasacagıma ınanmaya basladım oyle bı hıs var nedense...
bu arada rejım falan da yapmöıyorum ya kızmayın soz valla yapmıyorum bilmiyorumkismile

ohhh super olmus ..
ya sunu da bunu da derken 150 tl cok normal aslında
bı cok ıhtıyacı olan seyı almıssındır emınım...
gule gule gıysın ınsallah kuzuucuk
slm kıslar guanydıınnn
lorkeem guzel hbrlerini beklioruz canım
guanydın canım hosgeldın ..
valla bakalım gelınce yazıcam sıze hemen neler olmus neler dedı doktor

kızlar lorke saat kaçta gidicekti doktora gerçi biz gayeyle onun filmlerine baktık açıktı tüpler teşhisi koyduk kaydirigubbakcemile3

delısın kızım sen delikafadulden
12 de randevum
az sonra hazırlanmaya baslarım
sonrasında yuzme kursuna kayıt yaptırmaya gıdıcem eve gelmem 2 yı bulur sanırım ...

yavrum ne hızlısın sen ya:))) maşallah neler aldın sadece kıyafetemi 150 verdin bakiiim dedikleri gibi markamı var.gule gule giysin kuzucuk

Valla bi sürü şey aldım yaaa tutamadım kendimi alışveriş çılgınlığııııı...
çıtçıtlı uzun kollu bodyler 5 tl 7,5 tl falan... alt üst takımlar 7.5tl tulumlar 10-15tl
tek altlar 6tl.çoraplar 3tanesi 2 tl ürünler chicco falan değil başka markalar ama %100 cotton.hele 2 genç kızın standı var pazarın son duvar kısmına doğru.Onların stand çok güzel... hastane çıkışları falan var.battaniyeler,dışarıya çıkarken giydirmelik içi kürklü sweatler,kadife tulumlar,tek altlar,zıbın takımları. ne ararsan var...
Valla bu alışverişten sonra ben pek bişey almiicam uzun süre (tabi kendimi tutabilirsem) :))
Kalan eksikleri anneme devredicem :)) Sanırım bizim park yatak falan almamıza gerek kalmadı.. çünkü benim bebek karyolamı annem çıkarmış depodan.Gayet iyi durumdaymış sadece ontajı yapılacak.Hatta depoyu boşaltırken oyun parkım bile çıkmış :) "Kıyamamışım onu da saklamışım" diyor annem :)) kafadan 300tl kara geçtik bu sayede. Hatta o zamanlar beşiğime özel has pamuktan yatak yaptırmış o bile duruyormuş.Bi sürü şeye sarıp kaldırmış.Daha sıhhi oluyor diye özel yaptırmış eğer isterseniz ben onu karyolaya göre büyüttürüp yeniden attırırım pamuğunu dedi.Baya da kalın bişeymiş.Yatak derdide olmayacak yani.

delısın kızım sen delikafadulden
12 de randevum
az sonra hazırlanmaya baslarım
sonrasında yuzme kursuna kayıt yaptırmaya gıdıcem eve gelmem 2 yı bulur sanırım ...

tamam bi yüzme kursu kalmıştı onada git tam olsun aferin sana

ooo bu anneler varya muhteşem varlıklar ya herşeyi düşünüyorlar
güle güle kullansın ilknur beren bebek şimdiden yeri hazır valla

oh oh ne guzel senin buyuduklerinde bebişin buyuyecek:)

hoşgeldin tatlım umarım hayırlısı olur. maddiyatı düşünmüyorum zaten özel sigorta ile gidiyordum hastaneye sigorta da 2 tüp bebek denemesini karşılıyor çok şükür

evet tatlım aslında bende zaman aşımına uğramak istemiyordum onu bunu deneyerek neyseki drum bakımından şanslıyım çünkü kendiside zaman bakımından benim gibi düşünüyor. hayırlısı olsun herşeyin inşallah bafo gibi ilk seferde tutar:Saruboceq:

hım anladım canım ben sade tek doktor gordu sonucları sandım da...
o zamna hayırlısı olsun bı an once baslayın bnece yapılması gerekenlere

sağol tatlım hayırlısı olsun seninde yumoşların gelişmiştir inşallah çok uğraştırmaz ve bekletmez de geliverir bebişin bu ay:Saruboceq:

maşallah canım çok kısmetliymiş senin kız çok şükür çoğu şeyi almaya gerek kalmamış canım güle güle ve sağlıkla kullansın herşeyini ilknur berenimiz

ben geldim
kız kvrck noldu sonuçlar....hoşgeldin bu arada bacımmmm...nasıl dı tatilll

ooo bu anneler varya muhteşem varlıklar ya herşeyi düşünüyorlar
güle güle kullansın ilknur beren bebek şimdiden yeri hazır valla

Aslında kızardım anneme. Ev çöplük gibi ne var ne yok saklıyorsun diye.Ama şimdi mahçup oldum.. iyiki saklamış...

oh oh ne guzel senin buyuduklerinde bebişin buyuyecek:)

Evet çok nostaljik olacak... benim bebek karyolamda, benim yattığım yatakta, benim hırkalarım benim yeleklerim ve patiklerim ile büyüyecek

Bu arada Ebru Şallı doğum yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…