Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar selamm topik boş gibi. kızım bi fırsat vermiyo gireyim =))) güzel haber var mı bakim ? ne var ne yok

Hande'cim hoşgeldin canım... hekes yemeğe kaçtı sanırım... sabah kalabalıktı.
Kızın nasıl? alıştınız mı birbirinize? hazır gelmişken kullandıkların ile ilgili,kıyafetler ile ilgili biraz tiyo ver.

canlarım yaaa..
çok fazla minik minik almayın bence çok hızlı büyüyolar,
bide hep ayını hesaplayarak alın mesela 3-6 alıyosanız nisan da havayı düşünün yani.
en kullanışlı olanlar önden açılan alttan çıtçıtllı bodyler
en sık body değiştiriyorum ben yani onun sayısını fazla tutun
zıbında çok iyi oldu benimki önden katlamalı ve baglamalı olanlardandı, hemde kız bebeklere çookkk yakışıyo
eldivenlerinizin lastikleri sıkı olmasın,tulumlarda kullanışlı oluyo ama ilk haftalarda degil
eskiden annelerimiz mendil yaparlardı kusmuk için onlardan bol bol yaptırın bence daha sağlıklı
ilk haftalarda bebegin altını sık değiştiriceksiniz sakın ıslak mendil kullanmayın pamuk ve su en sağlıklısı yani pamuk stoklayın derim ben
ve pişik önleyici mutlaka alın pişik olmasın diye. uni baby proactive inanılmaz güzel ve faydalı geldi bize
aldıgınız ciciler kesinlikle pamuk olsun çok hassas ciltleri
emzirme yastığı lazım iyi oluyo baya
sizinkiler kışa geliyo patikleri unutmayın
Anneler sizde, kıyafet alırken önden açılanları tercih edin süt verirken kolay oluyo
ya bide gögüs bakımına 8ayda başlayın ben mahfoldum çatladı kanadı hep,kutusu mor olan krem daha faydalı geldi bana adı lanoise. lanolin içeriyo
gögüs pedleri ve desteksiz penye sütyen kullanıyorum ben, gögüs pedlerinde çoklu olanları alın daha uygun
kendinize mtlaka yünden korse alın ben sezeryan olmama ragen birkac gün sora giydim hemen

aklıma bukadar geldi ama hatırladıkça yazarım yine

halevim geçmiş olsun....bir an önce başlayın işlemlere.....bizişmde kaderimiz böyleymiş kuzumm...allah başka dert vermesin....

sağol canım evet kaderimiz buymuş dediğin gibi başka dert vermesin Allahım.

çok teşekkür ederiz Handecim bilgiler için... İnşallah yakın zamanda daha sık görürüz seni topicimizde.minik çileğini bizim için kokla.

AYSEL biz iyiyiz seninde az kaldı ya nasıl hissediosun?

sonn hazırlıklarımı yapmaya çalışıyorum canım
hem iş devrimi yapmaya çalışıyorum
hem de evde eksiklerimi tamamlıyorum yorucu geçiyor artık
32. haftanın üzerine 3 hafta ek çalışabilir almıştım
37 ye kadar alsaydım çalışamazmışım bunu da anlamış oldum
ağırlaşınca çalışımıyor

ayy bende 37.haftaya kadar çalışırım diorum ama bakalım nasıl olcam

selam hanimlar ben geldim...
Nasilsiniz?
Benim günümde yaklasiyo :)

hayırlısı canım kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah

gültun
bende düşünüyordum ama ben zorlanıyorum
sen kendi durumuna göre hareket edersin canım
son haftalar zor oluyor

ayyy kimseler yoookkkkk =(((((
ayselim ya maşallahh sona yaklaşmışsın....
kim ne alemde hç haberim yok yahu =((( herşeyden koptum şu oğlan yüzünden... pınar nasıl girebiliyordu internete vallahi hayret ediyorum ben... onun kuzu uslu demekki =(
herkesi öpüyorum..
beni unutmayın anacım

hoşgeldin lapacım ben varım bizim aşama direk tüp bebek oldu tatlım tek değişiklik bu

hoşgeldin lapacım ben varım bizim aşama direk tüp bebek oldu tatlım tek değişiklik bu

hoşbuldum fıstıklı helvam..
hadi hayırlısı bakalım kuzum ya.. çok sevindim. inş ilk denemede bafo gibi sende hemen kavuşursun minişe...
allah yardım etsin... dileğini kabul etsin inş...
ne zaman alıcaksın sonucu?

tatlım tsh'ım en fazla 2,50 olması gerekiyormuş benimki 4,4 çıktı bu yüzden ilaç kullanacağım 1 ay diye düşünüyorum sonraki ay da inşallah tüp bebek çalışmalarına başlayacağız Allahın izniyle canım hiç bir belgeyede gerek yokmuş aynı hastanede yaptıracağım için tatlım duaların içinde teşekkür ederim inşallah güzel Allahım bizlerinde kucaklarını doldurur:Saruboceq:

tatlım yazamıyorum ki edit tuşu yok
sadece son yazdığın mesajta çıkıyor
o yüzden değişiklik yapamıyorum
sen nasılsın kuzu nasıl?

hee..tamam canım..sorun diil napalım...
ben iyiyim sanırım =) ruh gibiyim...
"uykusuz her gece" şarkısını söylüyorum sürekli =)
kuzu iyi keyfi yerinde..bazen huysuz.. bazen ağlamaklı..bazen keyifli...alışmaya çalışıyo işte dünyaya ve bana =)

heee...bende yaptırdın sonucu bekliyorsun sandım.. hayırlısı olsun canımcım. tez zamanda kavuşursun kuzuna inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…