Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aysel ben haftasonu kol böreği yaptım hamurunu kendim açtım ve kendime inanamadım alkisalkisalkis alkisalkisalkis

SÜPERSİN YAAA ALKIŞLAR SANA alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

AYY CANIM ÇEKTİ BAK AKŞAMA YAPMAYA VAKTİM OLUR MU Kİ? ŞEKERŞM MAYA YAŞ MI KURU MU?

hayatımda ilk defa denedim ve oldu gözümde büyütmüşüm hemde gazete okurken gördüm tarifi ordan aldım yaptım hamurla uğraşmak bana terapi gibi geliyo valla

BENDE PEK MARİFETLİ SAYILMAM AMA YAPTIKLARIMI DA ÇOK GÜZEL YAPARIM:lepi:

inşallah bigün denicem de bende pek zaman kalmıyor 5 gün iş 1 gün temizlik diğer kalan günde eşimle dışarıda oluyoruz hafta bitti işte

hayatımda ilk defa denedim ve oldu gözümde büyütmüşüm hemde gazete okurken gördüm tarifi ordan aldım yaptım hamurla uğraşmak bana terapi gibi geliyo valla

dimi kuzu bende seviyorum mutfağı...isterdim öle kalabalık bir ailede olayımda hep yemek yapayım..oysaki çoğu gece tekim((

kuru...kuzu inan çok çabuk oluyor...bnece yap

Bende kalabalığı sevmem ama yalnızlığı da sevmem birileri olmalı yanımda yoksa korkarım:kedi:

bende öyleydim...tek evde kalmayı bırak 10 dan sonra ödüm kopardı mecbur kalınca allah veriyor gücünü....allah tek bırtakmasın

bende öyleydim...tek evde kalmayı bırak 10 dan sonra ödüm kopardı mecbur kalınca allah veriyor gücünü....allah tek bırtakmasın

AMİN canım
benim eşim eğitime gittiği zaman falan korkarım tv yi açarım bazen sabaha kadar açık kalır çok mu korkağım yoksa (((
musallat filmini izledikten sonra çok kötü olmuştum bu araalr düzeldim yine iyiyim :))))

Birileri evde yanliz kalmakdanmi korkuyorum dedi eyvahedigeldismile
Bende tv acik olmadan kesinlikle uyuyamam yanliz evde.

bende yalnız kalamam arkidişler bi ara korkutuluyordum o yüzden ama çok şükür akrabalardan biri var onun sayesinde kurtuldum

bakın o zaman dinleyin kızlar....ben tek başıma hiç kalamzdım, akşam bile ödüm kopardı...sonra işe girdim annemler ev tuttu benimle kalıyorlar ama eninde sonunda gitmeleri gerekti... ben o gece salonda tvnin karşısında uyudum... sonra gece kapıya taktığımız o çin işi alarmın çalmasıyal uyandım...meğerse kapıdan yapışkan kopmuş yere düşmüş....ve ben allah işte kalktım kapadım ve odama gidip yattım...maşallah diyorum o günden beri arada korksamda hep kalabiliyorum

bende 15 ay yalnız kaldım ama hiç bişi değişmedi.. gözüm mecburen tv karsısında kapanana kadar uyuyamadım hiç. alarm vardı evde. ve odamın kapısını kilitler birde arkasına bişey koyardım .. allah muhafaza bi yangın falan çıksa direkt küldüm yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…