- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.781
aysel ben haftasonu kol böreği yaptım hamurunu kendim açtım ve kendime inanamadım alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yaptım çok kolay kuzu..un koydum eleyip bir bardak, su ,tuz , 1 kaşıkta maya...yoğrudum beze yaptım....o mayalanırken ben de ıspanak pul biber kavurdum, içine azcık beyaz peynir koydum... sonra o karşımı açıp yarısına harcı koydum yağsız tavada pişirdim....kalın bazlama için maya süresini uzun tutmka lazım ben yapmadım öle....onu pazar sabahları yapıyorum sabahın körü uyanıp yoğurup yatıyorum kalkana kadar mayalanıyor
hayatımda ilk defa denedim ve oldu gözümde büyütmüşüm hemde gazete okurken gördüm tarifi ordan aldım yaptım hamurla uğraşmak bana terapi gibi geliyo valla
hayatımda ilk defa denedim ve oldu gözümde büyütmüşüm hemde gazete okurken gördüm tarifi ordan aldım yaptım hamurla uğraşmak bana terapi gibi geliyo valla
SÜPERSİN YAAA ALKIŞLAR SANA alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
AYY CANIM ÇEKTİ BAK AKŞAMA YAPMAYA VAKTİM OLUR MU Kİ? ŞEKERŞM MAYA YAŞ MI KURU MU?
BENDE PEK MARİFETLİ SAYILMAM AMA YAPTIKLARIMI DA ÇOK GÜZEL YAPARIM:lepi:
dimi kuzu bende seviyorum mutfağı...isterdim öle kalabalık bir ailede olayımda hep yemek yapayım..oysaki çoğu gece tekim((
dimi kuzu bende seviyorum mutfağı...isterdim öle kalabalık bir ailede olayımda hep yemek yapayım..oysaki çoğu gece tekim((
öyle olsa bıkardın belki canım kendin pişir kendin ye bak buda kulağa hoş geliyoo:icecream:
Edut yaŞ mı kuru maya mı?
öyle olsa bıkardın belki canım kendin pişir kendin ye bak buda kulağa hoş geliyoo:icecream:
Bende kalabalığı sevmem ama yalnızlığı da sevmem birileri olmalı yanımda yoksa korkarım:kedi:
kuru vardı evde kurudan yaptım yaşta olur
bende öyleydim...tek evde kalmayı bırak 10 dan sonra ödüm kopardı mecbur kalınca allah veriyor gücünü....allah tek bırtakmasın
AMİN canım
benim eşim eğitime gittiği zaman falan korkarım tv yi açarım bazen sabaha kadar açık kalır çok mu korkağım yoksa(((
musallat filmini izledikten sonra çok kötü olmuştum bu araalr düzeldim yine iyiyim :))))
Birileri evde yanliz kalmakdanmi korkuyorum dedi eyvahedigeldismile
Bende tv acik olmadan kesinlikle uyuyamam yanliz evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?