- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.821
halevimmmm.....sen ne zaman başlıyacaksın şimdik
geçmişi okumadan damladım. netim bozuktu bugün düzeldi.
naber kızlar diyorum ve son sayfayı okudum cevap veriyorum :
ben %100 normal yaptım ama yapanlarla konustum karsılastırdım . epidural normal en iyisi galiba.
2.yi yapsam epidural normal yaparım yani zemuszemus
benim hiçbi fikrim yok ama hangi taraftaki yumurta tam büyüdüyse o tarafa yat yerimsenibenkızlar ya ben geldım anca...
doktor baktı fılm temız sukur rahımde tuplerde sıkıntı yok..
yumurtam yıne cok olmus yahuu nası ıs anlamadım sagda 4 tane solda 2 tane
soldakının bırı 23 mm dıerlerı hep 14-15 falan doktorum da ıgne yazalım en ıyısı dedı
ama kıst ıhtımalını de soyledı tabıkı
preg 1500 yazdı 5000 cok etkı yapar dedı ymurtalarımı gorunce..
ıgneyı bulamadım aksama kadr dolandım oldum bıttım
en son zeynep kamılın orda bı eczanede buldum basım catlıcak gıbı agrıyo hava da cok sıcaktı burda bıde...
alınca hemen ıgneyı yaptrıdım ...
sımdı soleyın bakalım ıgneyı yaptırınca doktorunuz ne zaman ılıskı onermsıtı sıze
canım hoşgeldin
bende kararsızım
ama dr da henüz bi muayene etmedi şu meşhur çatı muayenesini
ben de epidural normal diye düşünüyorum
ama korkuyorumeyvahedigeldismile
ayyy kimseler yoookkkkk =(((((
ayselim ya maşallahh sona yaklaşmışsın....
kim ne alemde hç haberim yok yahu =((( herşeyden koptum şu oğlan yüzünden... pınar nasıl girebiliyordu internete vallahi hayret ediyorum ben... onun kuzu uslu demekki =(
herkesi öpüyorum..
beni unutmayın anacım
benim hiçbi fikrim yok ama hangi taraftaki yumurta tam büyüdüyse o tarafa yat yerimseniben
:
Lorkeem benimde bilgim yok ohaoldumsmile
yoksa sana yardımcı olmak isterdim
Pıanr birşey soracam
iç zıbın kullandın mı almış mıydın
benim hastane çıkışından bi tane çıkmıştı
başka almak gerekir mi?
bende 2 tane vardı setlerden çıkan. ilk hafta kullandım sadece. önden komple açılan altta nçıt çıtlı body ler daha işe yarıyor. zıbını sonra giydiremedim. kolları dar geldi tombişime. altıda yok ya onların kullanışlı değil bence.. body ve tulum giyidiyorum en cok. alt üst olanların beli açılıyor diye tercih etmiyorum pek..
tamam şekerim
alt üst var
tulum gibi de var
iç zıbın kafama takılmıştı
fazla da gerek yok yani
zormuş yaaa çeyiz hazırlar gibi hazırlık yapıyoruz
yaşadıkça bebeğine göre almak en güzeli. minicik kotlar falan var mesela ben almıyorum. kalın sert kumaslar. kendi göz zevkim için ogluşun rahatını kacıramam diyorum.. bayanssulusmile
yumusak kumasları çok seviyor. kadifemsi polar tarzı şeyleri. bol şapkamız var ama kullandırtmıyor ve hepsi direkt küçüldü gitti bile :ecrin_bebek:
Di mi yaa
birde herşeyde şapka var
dün baktım da baya şapka var inş. hepsini kullanırsempatiksalakcinni
şimdi netten ışıklı konuşan dönence tarzı oyuncak bakıyorum. ışıktan çok hoşlanıyor.
bu tip bi tane oyuncak öneririm. ben ihmalkarlıktan alamadım önce.ama iyi olmuş. neyi sevdiğini öğrenip almak daha iyi belki.. şimdi alıcam inşallah.. ilk 2 ay oyuncakla pek alakası yok. zaten nette yazıyodu ilk 3 ay oyuncagı annesi ve memesidir diye delikafadulden
birde yalnız bakacaksan ana dizi denilen şeyler çok işe yarıyormuş.
lorkem naber...kuşşşşş
canım bendede durumlar aynı işte biliyosun yeterli büyüklükte yumoşlar oluyor ama bebek gelmiyorkızlar ya ben geldım anca...
soldakının bırı 23 mm dıerlerı hep 14-15 falan doktorum da ıgne yazalım en ıyısı dedı
en son zeynep kamılın orda bı eczanede buldum basım catlıcak gıbı agrıyo hava da cok sıcaktı burda bıde...
sımdı soleyın bakalım ıgneyı yaptırınca doktorunuz ne zaman ılıskı onermsıtı sıze
kızlar ya ben geldım anca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?