- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.841
canım bılgısayar acıktı ama basında degılım gelmıssın ...lorkem naber...kuşşşşş
valla hayırlısı kıvırcıkım asama asama elımızden gelenı yapıp elıyoruz olabılecek ıhtımallerı ...canım bendede durumlar aynı işte biliyosun yeterli büyüklükte yumoşlar oluyor ama bebek gelmiyor
bi kere hsg nin temiz çıkması süper
benim sonuçlar yarın çıkıcak eger sonuç kötü çıkarsa ki çıksada çıkmasada sende bi yaptır bakalım bu testleri ya bi sorun var bulunacak ya da bebegin zamanı degil
bekleyip görücez artık
canım doktor cars sabah ve cars aksam ılıskı olsun oncesınde olmasın dedı ...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizz yavvvvvvvvvvvv.......
lorkecim 36.saat ilk ilişki öneriyo doktorlar seninde öyle oluyo yanılmıyosam aşılamada 36. saatte yapılıyo normal yani... ha bide eşinin pehrizi 3-4 günü geçmiş olmasa iyi olur :kedi:
kıyamam ben sana hormonlar mı fazla geldi aklinialirimsmilegunyadın edutum kıvırcıkım ekaklım ...
nasılsınız bakalıım...
ben dunden berı cok fena basagrısı cekıyorum ...
dun ıgneyı araken cok sıkcaktı bıde stres oldum sanırım hala zonkluyo ...
gece de kanter ıcınde uyandım yarım saatte bır ..
sanırım hormon fazla geldı -tatlicadiarzu-
gunyadın edutum kıvırcıkım ekaklım ...
nasılsınız bakalıım...
ben dunden berı cok fena basagrısı cekıyorum ...
dun ıgneyı araken cok sıkcaktı bıde stres oldum sanırım hala zonkluyo ...
gece de kanter ıcınde uyandım yarım saatte bır ..
sanırım hormon fazla geldı -tatlicadiarzu-
dalga gecmeeee Çok üzgünüm çoookkıyamam ben sana hormonlar mı fazla geldi aklinialirimsmile
uf ya sabahtan beri ugraşıyorum hastanenin tahlil sonuçları sayfası eror veriyor
çatlıycam şimdi ya bide siz baksanız ya kızlar sayfa açılacakmı
Untitled Page
protokol no ya 1821199 bunu yazıcaksınız sonra labaratuvar istem numarasında bi rakan çıkacak ona tıklayıp
labaratuvar sonuç raporunu tıklıycaksınız
çok sevinirim
kızlar ya ben geldım anca...
doktor baktı fılm temız sukur rahımde tuplerde sıkıntı yok..
yumurtam yıne cok olmus yahuu nası ıs anlamadım sagda 4 tane solda 2 tane
soldakının bırı 23 mm dıerlerı hep 14-15 falan doktorum da ıgne yazalım en ıyısı dedı
ama kıst ıhtımalını de soyledı tabıkı
preg 1500 yazdı 5000 cok etkı yapar dedı ymurtalarımı gorunce..
ıgneyı bulamadım aksama kadr dolandım oldum bıttım
en son zeynep kamılın orda bı eczanede buldum basım catlıcak gıbı agrıyo hava da cok sıcaktı burda bıde...
alınca hemen ıgneyı yaptrıdım ...
sımdı soleyın bakalım ıgneyı yaptırınca doktorunuz ne zaman ılıskı onermsıtı sıze
uf ya sabahtan beri ugraşıyorum hastanenin tahlil sonuçları sayfası eror veriyor
Untitled Page
protokol no ya 1821199 bunu yazıcaksınız sonra labaratuvar istem numarasında bi rakan çıkacak ona tıklayıp
çok sevinirim
ay canım sorma benimde bu sıcaklarla başım dertte 1 saat dışarı çıkayım bir baş ağrısıyla dönüyorum ilaçta alamıyorum sadece minoset al diyo doktorum oda zorda kalınca ilaç almadıkça artıyor geçen hafta acile gidiyoduk nerdeyse hamile kalmadan öncede olurdu bazen doktora gittim ne sinizüt ne migren dedi anlık strese bağlı ağrılar dedi o zamanlar etkili bir ilaçla atlatıyodum ama şimdi sıcakta zorda kalmadıkça dışarı öçıkmıyorum....
Untitled Page
çok sevinirim
gunaydın halevım bakalım hayılrısı valla nedense bır rahatlık var ustumde olmayacagını bıle dusununce rahatım ..günaydın canlarım
tatlıom sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim yumurtalarından biri iyi gelişmiş maşallah inşallah bu sefer tutar da fazla uğraştırmaz seni ayrıca iğneden sonra 36. saatte ilişki yapılacak sonrasında günaşırı olacak demişti benim drum
Gunaydin kizlar
Nabersiniz bakalimm
bı de telefon acıp sormayı dene bakalımuf yaaaaaaaaaaaaa nerden çıktı bu eror şimdi napcaz ya nasıl ögrencez sonuçları şimdi
uf yaaaaaaaaaaaaa nerden çıktı bu eror şimdi napcaz ya nasıl ögrencez sonuçları şimdi
Iyiyim lorkeecim
Birazdan spora gidicem merhaba diyim dedim sabahtan
ooo fit anne ...ne spronuna gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?