Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkem naber...kuşşşşş
canım bılgısayar acıktı ama basında degılım gelmıssın ...
valla hayırlısı kıvırcıkım asama asama elımızden gelenı yapıp elıyoruz olabılecek ıhtımallerı ...
belkı de zamanı gelmedı tabıkı bılemyeız...
bakalım bı daha kı aya kalırsam klomen ıcmeyyı dusunmuyorum ...

canım doktor cars sabah ve cars aksam ılıskı olsun oncesınde olmasın dedı ...
ben ptesı 16 da yaptırdım ıgneyı 36. saatım cars 04 oluyo yanı doktorun dedıgı dogru demekkı
bana beklemek mantıklı gelmemıstı de sıze sorayım dedım ..
esımın de 3. gunu oluyo tam gecmıyo yanı fazla ustunden

gunyadın edutum kıvırcıkım ekaklım ...
nasılsınız bakalıım...
ben dunden berı cok fena basagrısı cekıyorum ...
dun ıgneyı araken cok sıkcaktı bıde stres oldum sanırım hala zonkluyo ...
gece de kanter ıcınde uyandım yarım saatte bır ..
sanırım hormon fazla geldı -tatlicadiarzu-

kıyamam ben sana hormonlar mı fazla geldi aklinialirimsmile

uf ya sabahtan beri ugraşıyorum hastanenin tahlil sonuçları sayfası eror veriyor
çatlıycam şimdi ya bide siz baksanız ya kızlar sayfa açılacakmı
Untitled Page
protokol no ya 1821199 bunu yazıcaksınız sonra labaratuvar istem numarasında bi rakan çıkacak ona tıklayıp
labaratuvar sonuç raporunu tıklıycaksınız
çok sevinirim

ay canım sorma benimde bu sıcaklarla başım dertte 1 saat dışarı çıkayım bir baş ağrısıyla dönüyorum ilaçta alamıyorum sadece minoset al diyo doktorum oda zorda kalınca ilaç almadıkça artıyor geçen hafta acile gidiyoduk nerdeyse hamile kalmadan öncede olurdu bazen doktora gittim ne sinizüt ne migren dedi anlık strese bağlı ağrılar dedi o zamanlar etkili bir ilaçla atlatıyodum ama şimdi sıcakta zorda kalmadıkça dışarı öçıkmıyorum....

kıyamam ben sana hormonlar mı fazla geldi aklinialirimsmile
dalga gecmeeee Çok üzgünüm çoook

bende baktım hata verıo
acrobat reader lazım dıo ama o da yuklu bende neden acılmıo anlamadım

günaydın canlarım

tatlıom sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim yumurtalarından biri iyi gelişmiş maşallah inşallah bu sefer tutar da fazla uğraştırmaz seni ayrıca iğneden sonra 36. saatte ilişki yapılacak sonrasında günaşırı olacak demişti benim drum

tatlım denedim açmadı error veriyor.

ya benım kı mıgren zaten de ıste boyle bı durum olunca ınsan ılac ıcmek de ıstemıyooo...

kızlar ya bıde sımdı benım 6 tane yumurtam vardı ama sadece bırı 23 mm
dıerlerı 14 mm falan hep ..
bu catlatma oıgnesınden sonra onlar da daha da buyurmu yanı dıyelım dollendı sızce 1 den fazla buyuyp dollenırmı yahuu
gozum korkmadı deıl bırden ne olur ne olmaz akannehir

bende denedimmm errrorrr..........

uf yaaaaaaaaaaaaa nerden çıktı bu eror şimdi napcaz ya nasıl ögrencez sonuçları şimdi

gunaydın halevım bakalım hayılrısı valla nedense bır rahatlık var ustumde olmayacagını bıle dusununce rahatım ..
sadece kıst olmasın dıye duaedıyorum

Gunaydin kizlar
Nabersiniz bakalimm

gunaydın efendım sen nasılsın bakalım ...
uf yaaaaaaaaaaaaa nerden çıktı bu eror şimdi napcaz ya nasıl ögrencez sonuçları şimdi
bı de telefon acıp sormayı dene bakalım
ınternet sayfanız hata verıyor de...
bıde bazen yukleme yapılırken verılere sayfa hata verebılıyor ... bı kac saat sonra yıne denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…