Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

çatlıycam sinirden ya
ösym soruları kolaylıkla sızdırıyor
ben tahlil sonucumu ögrenemiyorum sanki devlet sırrı mübarek
nereyi arasam bilgi veremeyiz diyor

herkese günaydıınnnnnnnnn
LORKEEM filmin temiz çıkması ne güzel bi haber yalnız sen klomene karşı çok duyarlısın bende kullandım ama en fazla iki yumurtam olmuştu inşallah kist olmazda bebeiş olur :))
KIVIRIM eşinin sonuçlarımı bunlar yoksam senin mi bence ara sen lab.
EDUTCANIM Allah kabul etsin inşallah
MUGİ sen ayrıntılı ultrasona girdinmi ya da gircekmisin
HELVAM bekleme olayı bitti artık inşallah bebiş gelcek bu ay :)

ooo fit anne ...ne spronuna gideceksin

Canimcim doktorum istersen gir dedi
Isimize sinmez girmemek diye girecegiz 12 sinde
Damarlara kadar goruyorlarmis
Allah korusun
Insallah sag salim atlatiriz

bacım allah razı olsun sendennnn...öperimmm

Iyiyim lorkeecim
Birazdan spora gidicem merhaba diyim dedim sabahtan

Hamile yoga sina gidiyorum
Cok iyi geliyor bana
Hem meditasyon hem spor hem yoga
Herkese tavsiye ederimmmm
oo suoer yahuu.. emınım ıyı gelıyordur duzgun nefes almak bıle super hıssettırıyo ınsana

çatlıycam sinirden ya
ösym soruları kolaylıkla sızdırıyor
ben tahlil sonucumu ögrenemiyorum sanki devlet sırrı mübarek
nereyi arasam bilgi veremeyiz diyor
sakın ol bacım
edutun dedıgı gıbı sen lab ı sonuc ogrenmek ıcın arama
bılgı ıslem bolumune baglan hatadan bahset

ayy evet canım yaa nası bı yumurtlama potansıyelım varsa ..
bısey degıl ısraf edıyoz yumurtaları durduk yere sempatiksalakcinni

günaydin hanimlar..Bugün cok uykusuzum vallah her an uyuyabilirim.
Bugün sabah test yaptim deli gibi ama sonuc tabiki negatif

canım gunaydın sana da ...
kac gununn var kı nıye yapptın test sımdı hakkaten

Lorke ne bilim dayanamadim...3 gün var. Hani diger gebeligimde 4gün kala ögrenmistim ondan cesaret aldim sanirim. zaten hic belirtimde yok olmadi sanirim

Lorke ne bilim dayanamadim...3 gün var. Hani diger gebeligimde 4gün kala ögrenmistim ondan cesaret aldim sanirim. zaten hic belirtimde yok olmadi sanirim

bence iyi yapmışsın insan umutlandıkça sonuç kötü çıkınca daha çok üzülüyor en iyisi erken ögrenip fazla umutlanmamak

slm kızlarrrr yazamıyorum ama ara ara hep takip ediyorum sizleri yeni hamiş haberi yok ama ekim ayında olucak inşalllah içime doğuyoo lapacı doğum yapmış Allah sağlıklı huzurlu günler yaşatsın bebişi ve kocişiylee bende sıkıntıya girmeye başladım işte doğum yaklaşıyo nasıl doğurucam diye eyvahedigeldismile

günaydin hanimlar..Bugün cok uykusuzum vallah her an uyuyabilirim.
Bugün sabah test yaptim deli gibi ama sonuc tabiki negatif

günaydın tatlım sabırsız seni hemen test mi yaptın azcık daha bekle bakam

günaydın bitter çikolatam tatlım bu ay da boş geçecek çünkü troid için ilaç kullanacağım yarın sabahtan dra gideceğim bakalım hayırlısı olsun.

Canım o 23 lük biraz büyük ama gayet iyi inşallah iğne ile çatlar... 14-15 olanlar en fazla 2cm daha büyür eğer hormon yeterliyse o da pek işe yaramaz çünkü kaliteli yumurta genelde 18cm den sonrası oluyor.
İnşallah hsg de çekilmişken bu defa olacak bu iş.!!!
Bu arada son denememizde ben iğneyi vurulduğum akşam çalışmalara başlamıştım.normalde doktor kağıt yazıp elime veriyordu.şu gün olsun şu gün olmasın falan diye... Ben hiç takmadım onu... Canımız ne zaman isterse çalışma yaptık kaydirigubbakcemile3
birazda kendi zevkimize çalıştık diyebilirim. İğneyi olduğum gün akşamdan başladık çalışmaya... Veee kızımız geldi çok şükür.,

Canimcim doktorum istersen gir dedi
Isimize sinmez girmemek diye girecegiz 12 sinde
Damarlara kadar goruyorlarmis
Allah korusun
Insallah sag salim atlatiriz
Mugicim bizde hep aynı gidiyoruz.Benimde detaylı ultrason 12'sinde bu gidişle biz aynı gün doğurucaz.

neyse hayırlısı kvrckn dedıgı gıbı aslında daha az beklnetı oluyo bı kere negatıf gorunce ...

canım stres yapma yahuu
sen bı tane atlatmıssın az cok alıskınsındır bu psıkolojıye ...
ınsalllah cok guzel ve rahatca gecer dogumun
bende niyetliyim bugün

Allah kabul etsın canım ya benımde tutmam lazım bı baslayamadım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…