Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gunaydın gayecım ..
valla bılmıom zaten dıom ya ben nedense bu ay olmıcak gıbı dusunuyorum ama kotu hıssetmıyorum
nasıbten otesı yok tabıkıde ...
bıde dıom ya ınsallah kıst olmazlar bırı sadece buyuktu bayagı...
calısmalar ıcınde doktoru dınleyelım dedım bakalım
artık ne cıkarsa bahtımızaaa

lorkecim ya elimde değil aradan 7 sene geçti bide kızım 2900 gram doğdu bu velet daha geçen hafta 2700 dü kilosundan dolayı ben biraz endişeleniyorum kilolu olunca daha zor doğum oluyomuş eyvahedigeldismile

kvrck 0 312 567 4166 yı ara adama kusura bakmayın kimliğime bakarken hat düştü de....tc kimlik numaranı ver...sonucuna bakacak

Edutcan dün sana cevap yazdım ama benim pc de bir sorun oldu internet sayfaları takıldı bi türlü gönderemedim...
Ayselin görevini devralmak konusunda ben hala seni aday gösteriyorum.Bende seve seve yapardım bu görevi ama şöyle bi durum var.Benim şimdiden ayaklarım çok şişiyor daha ne kadar işe geleceğim belli değil olur da işe gelmemeye başlarsam yakın zamanda evde internetimiz yok.kapattırmıştık. İnternet olayını halledene kadar liste takipsiz kalır hemde bi daha devir teslim yapmak zorunda kalırız.
Sen bu ara hamiş olsan bile çalıştığın için an az 30. haftaya kadar nette olursun.Bu durumda senin Ayselin görevini alman daha güzel olur diye düşünmüştüm ve adayım sensin dedim

slm arkidişlerrrr

lorkeee bence 23mm gayet iyi bugun yarın çatlar benimde solda tam hatırlayamadım ama ya 21 di ya 23du diğerleri sağda 18-19 du.kendi haline bırakmıştık iğne kullanmadan yani.cumartesi gitmiştim doktora cmrtesi ve pzrtesi ilişki olmuştu salı sabah duş aldıktan sonra ağrım olmuştu sanırım o an çatladıydı.sonraki gunlerde sık ilişki yapmıştık ama doğum hesabıma gorede zaten salı sabah çatladığı çıkıo.yarını iyi değrlendir en az 1 saat yastıkla yat soluna doğruda yat biraz.biz gece çalışıp sabaha kadar yatmıştım

allah hepinizden razı olsun....gayecim farketmez bende yaparım sende yaparsın bizim nasılsa topi,k

lorkecim ya elimde değil aradan 7 sene geçti bide kızım 2900 gram doğdu bu velet daha geçen hafta 2700 dü kilosundan dolayı ben biraz endişeleniyorum kilolu olunca daha zor doğum oluyomuş eyvahedigeldismile
o konuda da haklısın ama ılk dogumun degıl ya en azından kılolu bıle olsa sansın var daha kolay olabılır...
allah kolaylık verırı duaet bolbol
benım yengem 4500 kg dogurdu son yegenımı 3. dogumuydu ama arasında 6 yas vardı onun da
dogum sonrası hastane bashekımı gelıp yengemı tebrık etmıstı sempatiksalakcinni

canım bneımde solda 2 tane bırı buyuk sagdakı de dıerlerı hep kucuk yanı 15 mm falandı ...
nasıb yahu bakalım ..
bu aksm ve yarın flan calısmaları hızlandırıcaz sanırım ...

EDUTCANCIMMMMMMMMM
süpersin sen hayatım aradım konuştum adamla test sonuçları hala çıkmamış e yuh yani ya 1 hafta oldu

Kıvırcıkk bi numero vermiş hastane sana pq mu ne arkadaşımı aradım bakacak ama bulamazsa bu numara lazımmış

Kıvırcıkk bi numero vermiş hastane sana pq mu ne arkadaşımı aradım bakacak ama bulamazsa bu numara lazımmış
bittem çok sagol arkadaşım ya
ögleden sonra çıkar sonuçlar dedi eger bana yine bilgi vermezlerse sen sorarmısın arkadaşına çok sevinirim numara
1821199

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…