- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #17.881
Canım o 23 lük biraz büyük ama gayet iyi inşallah iğne ile çatlar... 14-15 olanlar en fazla 2cm daha büyür eğer hormon yeterliyse o da pek işe yaramaz çünkü kaliteli yumurta genelde 18cm den sonrası oluyor.
İnşallah hsg de çekilmişken bu defa olacak bu iş.!!!
Bu arada son denememizde ben iğneyi vurulduğum akşam çalışmalara başlamıştım.normalde doktor kağıt yazıp elime veriyordu.şu gün olsun şu gün olmasın falan diye... Ben hiç takmadım onu... Canımız ne zaman isterse çalışma yaptık kaydirigubbakcemile3
birazda kendi zevkimize çalıştık diyebilirim.İğneyi olduğum gün akşamdan başladık çalışmaya... Veee kızımız geldi çok şükür.,
.
kaç kere aradım edutcanım ya çalışıyo site deyip kapatıyorlar
bu arada allah kabul etsin
neyse hayırlısı kvrckn dedıgı gıbı aslında daha az beklnetı oluyo bı kere negatıf gorunce ...
canım stres yapma yahuu
sen bı tane atlatmıssın az cok alıskınsındır bu psıkolojıye ...
ınsalllah cok guzel ve rahatca gecer dogumun
Allah kabul etsın canım ya benımde tutmam lazım bı baslayamadım :bbo:
GAYEEEE ayrıntılı ultrason yaptırcak mısın
o konuda da haklısın ama ılk dogumun degıl ya en azından kılolu bıle olsa sansın var daha kolay olabılır...lorkecim ya elimde değil aradan 7 sene geçti bide kızım 2900 gram doğdu bu velet daha geçen hafta 2700 dü kilosundan dolayı ben biraz endişeleniyorum kilolu olunca daha zor doğum oluyomuş eyvahedigeldismile
slm arkidişlerrrr
lorkeee bence 23mm gayet iyi bugun yarın çatlar benimde solda tam hatırlayamadım ama ya 21 di ya 23du diğerleri sağda 18-19 du.kendi haline bırakmıştık iğne kullanmadan yani.cumartesi gitmiştim doktora cmrtesi ve pzrtesi ilişki olmuştu salı sabah duş aldıktan sonra ağrım olmuştu sanırım o an çatladıydı.sonraki gunlerde sık ilişki yapmıştık ama doğum hesabıma gorede zaten salı sabah çatladığı çıkıo.yarını iyi değrlendir en az 1 saat yastıkla yat soluna doğruda yat biraz.biz gece çalışıp sabaha kadar yatmıştım
edutcan sürekli meşgule alıyolar ulaşamıyorum
EDUTCANCIMMMMMMMMM
süpersin sen hayatım aradım konuştum adamla test sonuçları hala çıkmamış e yuh yani ya 1 hafta oldu
bittem çok sagol arkadaşım yaKıvırcıkk bi numero vermiş hastane sana pq mu ne arkadaşımı aradım bakacak ama bulamazsa bu numara lazımmış
gayeee resimleri komamışsın ne zman koyacan şubat topiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?