- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.801
kıvırcıgım edutum siz neler yapıyosunuz ? ordamısınız kızlarrr
kıvırcıgım edutum siz neler yapıyosunuz ? ordamısınız kızlarrr
çalışmaca
Pinarcim bisi kalmamis kiz senin dogumuna delikafadulden
Bende korkulardan kurtulamadım önceleri daha çok korkardım en ufak tıkırtı beni rahatsız ederdi
şimdi biraz alıştım sayılırohaoldumsmile
pınar sen nasılsın canım?
kolay gelsin tatlım..
bende düşündükçe heyecanlanıyorum artık. geri sayıyoruz..
sen nasılsın gittinmi doktora
selam bayanlar.ben yine panik halindeyim.bıktım bu pimpirikli halimden.pazar günü akşam üzeri sol kasığıma bir sancı geldi biraz dinlendim geçti.sonra gece uykudan uyandıracak şiddette yine oldu.ve dün gece daha da feci bir sancı geldi.uykudan uyandım nasıl cırladım anlatamam.bir kaç dakika sürdü.ayaklarımı karnıma doğru çekince geçiyor fakat uzatmaya kalkarsam dayanılacak gibi değil acısı.drumu aradım ulaşamadım.bebişin harketlerini de tam anlamıyla hissedemiyorum aslında.arada bir pıt diye bir şey oluyor onu da ancak yatar vaziyetteysem hissediyorum.gün içierisinde koşuşturmadan bir şey hissetmiyorum.biraz endişeliyim.bana yardımcı olun
Canım başka bir dr a gitsen seni de bebişi de muayene etse güzel olur aslında zamanın yok mu?
selam bayanlar.ben yine panik halindeyim.bıktım bu pimpirikli halimden.pazar günü akşam üzeri sol kasığıma bir sancı geldi biraz dinlendim geçti.sonra gece uykudan uyandıracak şiddette yine oldu.ve dün gece daha da feci bir sancı geldi.uykudan uyandım nasıl cırladım anlatamam.bir kaç dakika sürdü.ayaklarımı karnıma doğru çekince geçiyor fakat uzatmaya kalkarsam dayanılacak gibi değil acısı.drumu aradım ulaşamadım.bebişin harketlerini de tam anlamıyla hissedemiyorum aslında.arada bir pıt diye bir şey oluyor onu da ancak yatar vaziyetteysem hissediyorum.gün içierisinde koşuşturmadan bir şey hissetmiyorum.biraz endişeliyim.bana yardımcı olun
ANCAK AKŞAM ACİLE GİDEBİLİRİM.biliyosun izin sorunum var.zaten zorla cumartesi gününü yarım gün yaptırdım.aslında bu cumartesi kontrole gidecektim ama drum şehir dışında olacakmış.sekreteri bugün nöbetçi yarın 3 gibi gel dedi.ben de izin alamam diye düşünüyorum.internette rahim yukarı çıktıkça ve bebek hareket ettikçe olur normal diyor ama insan kendi drundan duymak istiyor.olmazsa akşam acile giderimCADIARZU
Sebin sen kaçıncı hafta da bebişin hareketlerini hissettin?
geçen hafta yani 20. haftada ilk defa pıt diye birşey oldu kasıklarımda.önce anlamadım sonradan anladım.mesela dün geceki sancının ardından da oldu iki kere pıt pıt etti sonra da telefon titreşiyormuş gibi oldu.aslında bu beni biraz rahatlatıyor.dr 19. hafta ile 22. hafta arasında hissetmeye başlarsın demişti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?