Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

benimki çok farklıydı canım beni resmen ziyarete geliyorlardı ama şuan iyiyim artık kalabiliyorum ama ışıksız yatamıyorum yada tv açık olacak napim tam atlatamadım yine de

aslında ışıkla yatmayı önermiyor doktorlar. gece çalışan hormonlar çalışmıyormuş azda ışık olsa, ve vucut kendini yenileme görevini yapamıyormuş.. eşi m v arken zifiri karanlıkta yatıyorum artık. ama bi büyüğüm bebek beklerken ve bebeğin kırkı çıkana kadar ışık olsun dedi. en azında gece lambası yak dedi. bende dinledim onu...

Bende korkulardan kurtulamadım önceleri daha çok korkardım en ufak tıkırtı beni rahatsız ederdi
şimdi biraz alıştım sayılırohaoldumsmile

pınar sen nasılsın canım?

gece ne tarafa yatsam bilemiyorum artık. minderler yastıklar bogusuyoruz valla.. sonra sabah uyanamıyorum. bugun uyandım tekrar uyumusum eşimde kaldırmamış. 11 de kalktım ...
konusuyoz ogluşumla, tepişiyoz, arada da çalışmaya çalışıyorum. masadan uzak eli m zor yetişiyo bilgisayara kaydirigubbakcemile3

Bende korkulardan kurtulamadım önceleri daha çok korkardım en ufak tıkırtı beni rahatsız ederdi
şimdi biraz alıştım sayılırohaoldumsmile

pınar sen nasılsın canım?

sağol tatlım. sizde 1/3 lük dilimi geçmişiniz nerdeyse annesi.. :CüvCüv:
rahat dönem baslıyo artık kaydirigubbakcemile5

selam bayanlar.ben yine panik halindeyim.bıktım bu pimpirikli halimden.pazar günü akşam üzeri sol kasığıma bir sancı geldi biraz dinlendim geçti.sonra gece uykudan uyandıracak şiddette yine oldu.ve dün gece daha da feci bir sancı geldi.uykudan uyandım nasıl cırladım anlatamam.bir kaç dakika sürdü.ayaklarımı karnıma doğru çekince geçiyor fakat uzatmaya kalkarsam dayanılacak gibi değil acısı.drumu aradım ulaşamadım. bebişin harketlerini de tam anlamıyla hissedemiyorum aslında.arada bir pıt diye bir şey oluyor onu da ancak yatar vaziyetteysem hissediyorum.gün içierisinde koşuşturmadan bir şey hissetmiyorum.biraz endişeliyim.bana yardımcı olun

kolay gelsin tatlım..

bende düşündükçe heyecanlanıyorum artık. geri sayıyoruz..

sen nasılsın gittinmi doktora

Evet canim ama bitürlü rahatlayamadim henüz.
dün kan vermistim degerim 1850 cikmis doktor düsük dedi. yarin gel tekrar kan alalim dedi. Persembede sonuclari aliriz dedi. Düsüs varmi yoksa yükseliyormu diye bakariz dedi. Bide ultrasona giricem yine persembeye. Burdaki arakdaslar degerin normal dedi ama yined doktor biraz korkuttu beni. Belki degistirmeyi düsünüyorum doktorumu

Canım başka bir dr a gitsen seni de bebişi de muayene etse güzel olur aslında zamanın yok mu?

Canım başka bir dr a gitsen seni de bebişi de muayene etse güzel olur aslında zamanın yok mu?

ANCAK AKŞAM ACİLE GİDEBİLİRİM.biliyosun izin sorunum var.zaten zorla cumartesi gününü yarım gün yaptırdım.aslında bu cumartesi kontrole gidecektim ama drum şehir dışında olacakmış.sekreteri bugün nöbetçi yarın 3 gibi gel dedi.ben de izin alamam diye düşünüyorum.internette rahim yukarı çıktıkça ve bebek hareket ettikçe olur normal diyor ama insan kendi drundan duymak istiyor.olmazsa akşam acile giderimCADIARZU

Çok geçmiş olsun canım.Bence zaman kaybetme ve iyi bir dr a git.Önemli bir şey olmasada için rahat etsin

Canım kendini iyi hissetmezsen akşam acile gidebilirsin inş. olağan bir durumdur. olumunekankayizsmile

Sebin cim sende kendimi görüyorum ya :)
Ama korkma tatlim önce bir git bakalim doktora ne diyecek. Insallah kötü bi durum yoktur. Icini ferah tut.

sebincim ihmal etme git görün bi dra umarım normal bi durumdur

neyse arkadaşlarım ben çıkıyorum yarın görüşürük iyi akşamlar hepinizi öpüyorum hoşca kalın

Sebin sen kaçıncı hafta da bebişin hareketlerini hissettin?

geçen hafta yani 20. haftada ilk defa pıt diye birşey oldu kasıklarımda.önce anlamadım sonradan anladım.mesela dün geceki sancının ardından da oldu iki kere pıt pıt etti sonra da telefon titreşiyormuş gibi oldu.aslında bu beni biraz rahatlatıyor.dr 19. hafta ile 22. hafta arasında hissetmeye başlarsın demişti zaten

tatlım meraklanma önemli bişi değildir. sen genede doktotra gidersin ama..
ben o zamanlarda ayağım düz yatamadım hiç sancıyodu. hep dizlerimin altına yastık koydumda yattım. pozisyon değiştirince ağrı geçiyosa mühim değildir bence..
rahim kasları büyümeye çalışıyor ondan o sancılar tatlım. 14. haftada hissediyodum ben. içimde fındık gibi bişi hareket ediyo gibiydi. kol bacak hareketi hissetmek mümkün değil tabiki daha.
meraklanma sen balım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…