Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

slm kıslar

lorke iğnedendir ,bitteyede geçmiş olsun, kıvrcık telle aradınmı ne gıcık bir durum yakın olsa gidip alıverirdim

tatlım çok sevindim doğumun iyi geçmesine Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

hoşgeldin tatlım çok çok kolay gelsin sana umarım kontrolünde iyi geçer iyi haberlerle gelirsin.

aradım bitteyi hasta evde yatıyor.....arkadaşı 2-3 aradım ama dönerim dedi pekte samimi değilmiş onun için ondan bekliyorum teefeon dedi

canım bitterimize geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen seviniriz.

ah canım ya deli ettiler beni sagolasın annem gitti şimdi inşallah ögrenebilir

canım neyseki annen var kadın yorulacak ama çatlayacağına en azından geçde olsa öğrenmiş olursun umarım iyi çıkmıştır sonuçlar.

bende tüple ilgili görüşmeler yaptım asm ve yeditepe ile birde umutla görüştüm....

yeditepe: 3850 raporlu 2100 ilaçlar dahil 5500
asm 3150 (çider üyesiyesen ilaçlar dışardan temin
umut 3000 iraporlu 1304 ilaçlar dahil 5000

annem aradı
oktor çok ciddi bişi gözükmüyo ama bişiler var demiş
sürekli bebek aspirini kullancakmışım
bide bi ilaç vermiş bunu mutlaka kullanmak zorunda demiş
korktum ya neden böyle dedi ki
annem şimdi tahlil sonuçlarını eşime fakslıycak bide o bakıcak inşallah ben abartıyorumdur korkulacak bişey yoktur ya

yeditepe: 3850 raporlu 2100 ilaçlar dahil 5500
asm 3150 (çider üyesiyesen ilaçlar dışardan temin
umut 3000 iraporlu 1304 ilaçlar dahil 5000

of of offffff allah yardımcınız olsun gerek bırakmasın rabbim keşke sende zamanında ozel sigorta yaptırsaymışsın bende çok pişmanım

inşallah yoktur canım ya ciddi bişiy yok demişya içini ferah tut

inşallah bişi yoktur canım ya tedibir amaçlı tedavidir inşallah bide eşin baksında bizede haber ver........

of of offffff allah yardımcınız olsun gerek bırakmasın rabbim keşke sende zamanında ozel sigorta yaptırsaymışsın bende çok pişmanım

benim var özel sigortam, sigortalara tüp bebek kapsam dışı eğer özel anlaşman yoksa....helvanın devlet memurlarına yapılan özel bir anlaşmalı sigorta

sevgiler saygılar selamlar
a.s.

bişey yoksa niye ilaç veriyoki bu adam
hem bebek aspirini gebelikte riskliymiş ve kan pıhtılaşması olan insanlara verilirmiş

kan pıhtılaşması varsa hamilelik biten kadar kullananlar var. tabi dr tavsiyesiyle.endişe edilecek bişey değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…